Τοποθετεί την σχάρα του φούρνου μέσα στην μπανιέρα. Ο λόγος ; Έξυπνο!!

sxara
Αν χρησιμοποιείται την κουζίνα σας κάθε μέρα τότε σίγουρα έχετε καταλάβει ότι βρωμίζει πολύ εύκολα στο εσωτερικό της. Ο καθαρισμός της κουζίνας μας και της σχάρας μας δεν είναι εύκολος και απαιτεί χρόνο για τον καθαρισμό της.
Πολλοί χρησιμοποιούν κάποιο ειδικό καθαριστικό για να καθαρίσουν την κουζίνα τους αλλά χωρίς τέλειο αποτέλεσμα καθώς τα λίπη δεν φεύγουν εξολοκλήρου.  Τα περισσότερα από τα καθαριστικά που έχετε αγοράσει δεν κάνουν τέλεια την δουλειά τους.
Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε έναν τρόπο για να καθαρίζουμε την σχάρα της κουζίνας μας. Θα ξεκινήσετε τοποθετώντας μια πετσέτα στο κάτω μέρος της μπανιέρας και στην συνέχεια θα βάλετε την σχάρα από πάνω. Στην συνέχεια γεμίστε την μπανιέρα μέχρι το νερό να περάσει για λίγο την επιφάνεια της σχάρας. Μετά ρίξτε μέσα σε ένα φλιτζάνι-βάζο απορρυπαντικό ρούχων και στην συνέχεια ανακατέψετε το με ζεστό νερό και ρίξτε το μέσα στην μπανιέρα.
Αφήστε το στην μπανιέρα για 6-10 ώρες αν δεν βιάζεστε αλλιώς βγάλτε την την επόμενη ημέρα. Το επόμενο πρωί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεβγάλετε την σχάρα και να την σκουπίσετε. Όλα τα λίπη και η βρωμιά δεν θα έχουν φύγει αλλά ο καθαρισμός της θα γίνει ακόμα πιο εύκολος.
Δείτε το βίντεο :


http://archangelosmichail.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services