/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Λύθηκε το μυστήριο με τον γυμνό του Μπάκιγχαμ | Fresh News

Λύθηκε το μυστήριο με τον γυμνό του Μπάκιγχαμhttp://freshsnews.blogspot.com/2015/03/solved.html
Το βίντεο που έκανε το γύρω του κόσμου και προκάλεσε πανικό στα social media, αφού έδειχνε ένα γυμνό άνδρα να κρέμεται πιασμένος από ένα σεντόνι, έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, για το πώς και αν στα αλήθεια συνέβη κάτι τέτοιο.

Τελικά ο κύβος ερρίφθη, καθώς όλα δείχνουν πως το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.

Όπως ήθελαν οι αρχικές πληροφορίες, το βίντεο ελήφθη από δύο Σουηδέζες τουρίστριες οι οποίες κατέγραφαν με το κινητό τους την αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ και κατά τύχη “έπιασαν” και τον γυμνό άνδρα που πηδούσε από τον τελευταίο όροφο του παλατιού στο κενό.
Το βίντεο, όπως είναι φυσικό, έκανε τον γύρο του κόσμου, με το Μπάκιγχαμ να αρνείται να σχολιάσει, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για προϊόν μοντάζ. Η σιωπή του παλατιού φούντωσε τα σενάρια, ωστόσο, τόσο η Αστυνομία όσο και τα γύρω νοσοκομεία αρνούνταν ότι είχαν δεχθεί κάποια κλήση για το περιστατικό αυτό.

Και τώρα έρχονται και κάποιες αναλύσεις που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και δείχνουν ότι το βίντεο είναι κατασκευασμένο. Η ιστοσελίδα Jonrosling.com ανέλυσε τα καρέ του βίντεο και διαπίστωσε ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο κτίριο που απεικονίζεται στο βίντεο και το πραγματικό παλάτι.


Συγκεκριμένα, στο βίντεο με τον γυμνό άνδρα απεικονίζονται κιονόκρανα, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, ενώ επίσης παρατηρεί διαφορές στη διακόσμηση, στα χρώματα και στις αποστάσεις.


Πηγή:enikos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive