ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 soiple
Όσο αυτός ο μανιακός Γερμανός, που θυμίζει ταγματάρχη των Ναζί, οΣόιμπλε, βρίζει την Ελλάδα και προσπαθεί να τσαλακώσει την ελληνική κυβέρνηση, μας βεβαιώνει ότι πάμε καλά, ότι επιτέλους είμαστε όρθιοι, ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο.
Όσο, παλιά, έσταζε μέλι το στόμα του για την κυβέρνηση Σαμαρά και μας έλεγε ότι ήμαστε καλά παιδιά γιατί τρώγαμε όλο το φαγητό μας (τότε που είχε να κάνει με μία Ελλάδα, με σκυμμένο το κεφάλι στις εντολές της τρόικας), τόσο σήμερα που η Ελλάδα αντιστέκεται στη γερμανική βαρβαρότητα, ο Γερμανός βγάζει δηλητήριο από το στόμα του.
Δεν τρελάθηκε ξαφνικά αυτός ο ανθέλληνας και προσπαθεί να εξευτελίσει και να απαξιώσει τον Βαρουφάκη, τον Τσίπρα και την ελληνική ομάδα που δίνει τη μεγάλη μάχη για την πατρίδα στις Βρυξέλλες.
Απλά, νιώθει ότι για πρώτη φορά μία χώρα, ένας λαός, μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση λένε όχι στη γερμανική μπότα στην Ευρώπη και αμφισβητούν την κυριαρχία των απογόνων των Γερμανών Ναζί στους λαούς της Ευρώπης.
Με λίγα λόγια, Τσίπρας και Βαρουφάκης, του χαλάνε τη μαγιονέζα του Γερμανού. Γιατί για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Ευρώπη βλέπει ένα θαρραλέο λαό να στέκεται όρθιος απέναντι στο γερμανικό ιμπέριουμ. Και αυτό είναι που τρελαίνει αυτόν, τον γεμάτο μίσος και κόμπλεξ άνθρωπο.
Πάμε καλά λοιπόν. Και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε. Τρέλανέ τους Αλέξη και Γιάνη και Παναγιώτη. Δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε.Αρνούμαστε να είμαστε σκλάβοι του Βερολίνου.
Και αυτό είναι το καλύτερο, το ωραιότερο και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα στην Ευρώπη, που ήδη έχει αρχίσει να το ακούει και να το κάνει δικό της.


πηγη newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services