6 πολύ απλοί τρόποι για να του λείψεις!

 sexting
Δοκίμασε το sexting

Ο καλύτερος τρόπος για να τον ανάψεις είναι να αρχίσει να του στέλνεις σέξι μηνύματα. Ακόμα και ένα τέτοιο μήνυμα θα την κάνει τη δουλειά του και θα περάσει και το μήνυμα που θέλεις να περάσει. Το σίγουρο είναι πως δεν θα σκέφτεται τίποτα άλλο μέχρι να σε δει παρά μόνο το κορμί σου.

Xρησιμοποίησε το άρωμά σου

Ένας από τους πιο παραδοσιακούς τρόπος για να του λείψεις είναι να βάλεις λίγο άρωμα στο μαξιλάρι του ή στον καναπέ του. Απλά φρόντισε να το βάλεις πρώτα πάνω σου και μετά να τριφτείς στο σημείο που θέλεις να μυρίζει γιατί αλλιώς μπορεί να δημιουργηθεί λεκές αν ψεκάσεις απευθείας.

Εκμεταλλεύσου τα σέξι εσώρουχά σου

Αν πρόκειται να πάει κάποιο ταξίδι (ή να πας εσύ κάποιο ταξίδι) για δουλειά καλό είναι να του βάλεις ένα-δυο σέξι εσώρουχά σου μέσα στη βαλίτσα του για να σε νιώθει πιο κοντά σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με κάποιο κόσμημά σου αλλά το κόσμημα δεν είναι τόσο σέξι όσο τα εσώρουχα.

Δοκίμασε κάτι καινούργιο στην κρεβατοκάμαρα

Όταν ξέρεις ότι θα περάσετε χρόνο χώρια, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τον κάνεις να σου λείψει είναι να του δώσεις λίγο παραπάνω σεξ πριν φύγει. Υποσχέσου του ότι μόλις γυρίσει θα ζήσει ακόμα περισσότερες καυτές στιγμές και πως τώρα αυτό που του έδωσες ήταν ένα ορεκτικό και τίποτα παραπάνω.

Στείλ’του φωτογραφίες

Όταν είστε μακριά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του στέλνεις που και που φωτογραφίες σου. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι σέξι, αρκεί να είναι δικές σου και ας είναι και οι πιο γλυκές εκδοχές του εαυτού σου.

Μην αλλάζεις τα σχέδιά σου για αυτόν

Μην ακυρώνεις συνεχώς τα σχέδιά σου για να περνάς όλες σου τις μέρες μαζί του. Κανόνιζε να βγαίνεις μόνη σου με τους φίλους σου που και που και με αυτόν τον τρόπο να είσαι σίγουρη ότι θα του λείπεις ακόμα περισσότερο.

faysbook.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services