-->

80χρονη γιαγιά εκανε πλαστική ομορφιάς και άλλαξε η ζωή της (Φωτογραφίες)

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/giagia-plastikh80.html
Όπως οι περισσότερες γυναίκες στον κόσμο, η 80χρονη Ελίζαμπεθ Μουρ, ένιωθε πάντα νεότερη από την ηλικία της.

Έτσι, πριν από οκτώ μήνες είχε αποτραβηχτεί οριστικά από τη θέση της στο Πανεπιστήμιο όταν ένιωσε ότι οι ρυτίδες δεν την εξέφραζαν πλέον.

Έτσι, δαπάνησε 12.000 λίρες για να κάνει μια πλαστική προσώπου ώστε να ξαναμοιάζει όπως ήταν κάποια χρόνια πριν.

Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός του Liverpool Women’s Hospital στην Daily Mail: «Βλέπουμε έναν όλο και μεγαλύτερο αριθμό ηλικιωμένων ανθρώπων -ακόμη και 80 ετών- που θέλουν να κάνουν πλαστική. Ο βασικός λόγος είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν πολύ πιο υγιείς και σε καλή φόρμα από ό,τι η προηγούμενες γενιές. Είναι επίσης άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά και εξοικονόμησαν χρήματα, επομένως διαθέτουν τα απαραίτητα για να ανανεωθούν. Δεν νιώθουν την ηλικία τους, και δεν θέλουν οι άλλοι να τους βλέπουν σαν γέρους».

Η Ελίζαμπεθ κατάγεται από το Νότιγχαμ είναι παντρεμένη με τον 86χρονο Ντέιβιντ επί 60 περίπου χρόνια και έχουν μια κόρη 56 ετών, την Κέιτι, η οποία δεν ήθελε ούτε να ακούσει για πλαστική της μητέρας της.

 «Πάντα έβαφα τα μαλλιά μου και ντυνόμουν καλά και έβαζα μακιγιάζ. Αλλά τώρα, μετά την πλαστική, βλέπω ότι όλοι με κοιτάζουν καλύτερα» δηλώνει.

«Ο σύζυγός μου είναι έξι χρονια μεγαλύτερός μου και είχε αρχίσει να μοιάζει πιο γριά από αυτόν, γι'αυτό τόκανα» προσθέτει.
1
2

3
4

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3