Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Να δεσμευτούν οι περιουσίες Σαμαρά-Βενιζέλου για τα χρέη των κομμάτων τους

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/blog-post-11.html
Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου κατέθεσαν ερώτηση για την είσπραξη των 250 εκατ. ευρώ που πήραν ως δάνεια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, για την είσπραξη των 250 εκατ. ευρώ που πήραν ως δάνεια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από Εθνική και Αγροτική Τράπεζα καθ' ομολογία των αρχηγών των δύο κομμάτων.


Οι δύο βουλευτές το χαρακτηρίζουν ως «προκλητικό γεγονός», υπενθυμίζοντας ότι «οι αρχηγοί των δύο κομμάτων τύγχαναν μεγάλων προνομίων. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, απελάμβανε τις μετακινήσεις του με αυτοκίνητο αξίας 750.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχα ο Αντώνης Σαμαράς, κατεδέχετο ως πρωθυπουργός να εισπράττει επίδομα «κίνησης» 170 ευρώ, για κάθε μέρα παρουσίας του, στο εξωτερικό».

Στο κείμενό τους καλούν τους αρμόδιους Υπουργούς να απαντήσουν ποιο είναι το ακριβές ποσό που χρωστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και σε ποιες τράπεζες, με ποιες εγγυήσεις δόθηκαν τα παραπάνω ποσά και με ποιο τρόπο η κυβέρνηση σκοπεύει να διεκδικήσει την πλήρη εξόφλησή τους

Παράλληλα θέτουν θέμα δήμευσης των περιουσιών του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου ώστε να μην χρεωθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες την κακοδιαχείριση των αρχηγών των κομμάτων της ανθρωπιστικής καταστροφής.

http://www.iefimerida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive