-->

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ;

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/amugdalez.html
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Και τώρα δείτε, που να δαγκώσουμε τη γλώσσα μας σε σημείο αιμορραγίας, πώς τους επόμενες μήνες η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα στο κέντρο της Αθήνας.
Με λεωφορεία και συνοδεία περιπολικού μεταφέρονται σταδιακά στο κέντρο και αφήνονται ελεύθεροι αφού έχουν εφοδιαστεί με ειδικό έγγραφο προκειμένου να κυκλοφορούν νόμιμα, οι λαθρομετανάστες που κρατούνταν στην Αμυγδαλέζα.
Οι διάνοιες των υπουργείων ΠΡΟ ΠΟ και Μεταναστευτικής Πολιτικής, μια και δεν υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουν και τα ποσοστά εγκληματικότητας στη Χώρα είναι «μηδενικά», αποφάσισαν να κλείσουν την Αμυγδαλέζα εκκενώνοντάς την από τους 1500 περίπου κρατούμενους. Και φυσικά όλους αυτούς δεν πρόκειται να τους ξαποστείλουν πίσω στις χώρες, από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν απρόσκλητοι, αλλά θα τους αφήσουν ελεύθερους να περιφέρονται στο Αθηναϊκό κέντρο.
Και εδώ γεννάται το εύλογο ερώτημα. Πού θα στεγαστούν, πώς θα ντυθούν, πώς θα σιτιστούν, πού θα εργαστούν, όταν δεν υπάρχουν εργασίες;
Διότι μόνο ανθρωπισμός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η απελευθέρωση 1500 ανθρώπων και το παραπέταμα τους, γιατί γι αυτό ακριβώς πρόκειται στους δρόμους της πρωτεύουσας. Δεν είναι λοιπόν απόλυτα λογικό να θεωρούμε σχεδόν βέβαιο, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα;
Γιατί;
Κατ αρχάς σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι οι 1500 κρατούμενοι είναι εγκληματίες, σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν κακοποιά στοιχεία, αλλά πιστεύουμε ότι στην πλειοψηφία είναι άνθρωποι που ήρθαν από κάποια άλλη κοινωνία γαλουχημένοι με άλλη νοοτροπία, άλλα ήθη και έθιμα.
Με αυτή όμως την επιπόλαιη και ανεύθυνη απόφαση που έλαβε η Πολιτεία, εμμέσως τους εξωθεί στην παρανομία και την παραβατικότητα.
Διότι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι κάποια στιγμή θα διακατέχονται από την μη ικανοποίηση φυσιολογικών ανθρωπίνων αναγκών, όπως σίτισης, στέγασης, ανάπαυσης και άλλων πολλών και αυτονόητων, λόγω της στέρησης χρημάτων, τι θα κάνουν για να τις τιθασεύσουν;
Μήπως θα προβούν με τους έχοντας χρήματα σε διαλογική συζήτηση περί της κοινωνικής ανισότητας και να τους πείσουν μέσω της ευγενικής διαλεκτικής τους, για λόγους σοσιαλιστικής δικαιοσύνης να τους βοηθήσουν οικονομικά ή να τους δεχτούν στα σπίτια τους να τους ταΐσουν, να τους ντύσουν και να τους βάλουν να κοιμηθούν με τις γυναίκες και τις κόρες τους; Μάλλον είναι απίθανο. Τι θα κάνουν τότε για να μην πεθάνουν από την πείνα; Μήπως θα πεινάσουν, θα διψάσουν και θα υποφέρουν αξιοπρεπώς;
Όχι βέβαια! Απλά θα πράξουν αυτό που γνωρίζουν καλά, αυτό που έμαθαν από τις χώρες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν, αυτό που τους επιβάλλει η κοινωνική τους κουλτούρα που περιφρονεί απόλυτα την ανθρώπινη ζωή και  που δεν είναι άλλο από την αρπαγή, την βία και το έγκλημα.
Στις πατρίδες τους όταν πεινάνε δεν αρπάζουν το φαγητό από το πιάτο του γείτονα και κατόπιν για να διασκεδάσουν την ανία τους τον δολοφονούν άγρια, όταν κρυώνουν και δεν έχουν ενδύματα, δεν εισβάλουν στα ξένα σπίτια για να κλέψουν, όταν θέλουν, … τέλος πάντων να απαυτώσουν, δεν βιάζουν κοριτσάκια και μετά τα κρεμούν από τα δένδρα;
Και αυτά δεν τα λέμε εμείς οι «ρατσιστές», οι «ναζιστές». Καθημερινά το διαδίκτυο κατακλύζεται από βίντεο από τις χώρες τους, με ανθρώπους που λιθοβολούνται, δολοφονούνται με σκυταλισμό ή καίγονται ζωντανοί για κάποια ασήμαντη αφορμή, ανήλικα παιδιά που βιάζονται και δολοφονούνται, με αγριότητες και βαρβαρότητες που υπαγορεύονται από την ψυχολογία της μάζας.
Τουλάχιστον στην Αμυγδαλέζα, ναι μεν ήταν περιορισμένοι, αλλά έτρωγαν, έπιναν και είχαν ένα τόπο να ξαπλώσουν να κοιμηθούν. Τώρα πεινασμένοι, διψασμένοι, εξουθενωμένοι, αγριεμένοι και ελεύθεροι σε μια πόλη με ελλειπή αστυνομική  παρουσία τι πιστεύετε μα την αλήθεια ότι πρόκειται να γίνει; Και επαναλαμβάνουμε, μακάρι να καταπιούμε τη γλώσσα μας, αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι περιμένουμε τα χειρότερα.
Πολύ σύντομα λοιπόν οι ανεύθυνοι και αλαφροΐσκιωτοι που πήραν αυτή την απόφαση δήθεν για λόγους ανθρωπισμού και συμπόνιας, θα βρεθούν απέναντι του Ελληνικού Λαού υπόλογοι για τις πράξεις τους.
Να δούμε λοιπόν πόσοι Έλληνες θα πέσουν θύματα των 1500 άρτι απελευθερωθέντων λαθρομεταναστών, όπως ακριβώς ο άτυχος Συμπατριώτης μας Μανώλης Καντάρης  που ο ένας από τους δολοφόνους του είχε αποφυλακιστεί πριν λίγους μήνες και αφού τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ, πήγαν στο σπίτι που διέμεναν και κοιμήθηκαν.
Θα επαναλαμβάνουμε ότι όλος αυτός ο φόβος και η ανησυχία που εκφράζουμε δεν είναι «ρατσισμός» ή «ναζισμός», αλλά συνέπεια, συμβάντων, γεγονότων και καταστάσεων.


ethnikismos

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3