/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Περιστέρη: Σε αναμονή η ανασκαφική ομάδα στην Αμφίπολη | Fresh News

Περιστέρη: Σε αναμονή η ανασκαφική ομάδα στην Αμφίπολη

Περιμένουμε πράσινο φως για να συνεχίσουμε - Σε άψογη κατάσταση τα ευρήματα 

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/amfipoli.html
Σε αναμονή βρίσκεται η ανασκαφική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη για τη συνέχιση των εργασιών στο λόφο Καστά της Αμφίπολης.
Όπως δήλωσε η κ. Περιστέρη μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «για τη συνέχιση των ανασκαφών αναμένεται η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού».
Σχετικά με την μη συμμετοχή της ανασκαφικής ομάδας στην 28η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη που πρόκειται να ξεκινήσει αύριο στη Θεσσαλονίκη, η κ. Περιστέρη δήλωσε: «Αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στο φετινό συνέδριο, επειδή κρίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη της συστηματικής μελέτης του ανασκαφικού υλικού, όλων των ειδικοτήτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να υπάρχει η συμμετοχή μας στο επόμενο συνέδριο με πλήρη επιστημονικά συμπεράσματα».

Η ίδια τόνισε ότι όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα του λόφου Καστά βρίσκονται σε άψογη κατάσταση και υπό τη συνεχή επίβλεψη της ανασκαφικής ομάδας.

tovima
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive