Επαναλαμβάνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

REPEAT-25-3-2015?
Την επανάληψη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά 
τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναξαν άνδρες των ΟΥΚ.


Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η στρατιωτική παρέλαση κρίνεται αντικανονική αν ακουστούν εθνικιστικά συνθήματα και πρέπει να επαναληφθεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να διαλυθεί η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών και να δημιουργηθεί μια νέα ειδική ομάδα ανορθόδοξου πολέμου, η οποία θα επανδρωθεί από ανυπότακτους χίπστερ και αντιρρησίες συνείδησης.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που ακούστηκαν εθνικιστικά συνθήματα σε στρατιωτική παρέλαση, αφού είναι γνωστό πως στις στρατιωτικές παρελάσεις κυριαρχούν οι προσευχές, τα παιδικά τραγούδια και τα συνθήματα για την ενότητα των λαών.

Οι άνδρες των ΟΥΚ φώναζαν στην Πανεπιστημίου «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε», αλλά αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί εθνικιστικό σύνθημα, αφού απλά οι άνδρες των ΟΥΚ μας ενημέρωσαν για το όνειρο που είδαν όλοι μαζί και μας ζήτησαν να τους το εξηγήσουμε.


Αν δεις στο όνειρό σου πως μπαίνεις στην Πόλη με τα βατραχοπέδιλα, χρειάζεσαι ξεκούραση και στοργή, ενώ πάρε και κάνα λαχείο, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Το θετικό είναι πως τα συνθήματα ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και όχι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, γιατί θα υπήρχε κίνδυνος η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας κόψει την χρηματοδότηση, οπότε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε την Πόλη.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα που θα έχει λιακάδα -ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν περισσότεροι θεατές-, ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο, για να καλυφθούν τα έξοδα για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών.

(Πέρασα τρεις μήνες της ζωής μου στην Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά. Ήμασταν σε άγημα άμεσης επέμβασης και μας εκπαίδευαν οι αξιωματικοί των ΟΥΚ. Όποιοι θεωρούν πως το bullying είναι κακό και τους πιάνουν οι ευαισθησίες τους, θα πρέπει να περάσουν μια βόλτα από τα ΟΥΚ. Θα ισιώσουν κανονικά.)

Πηγή: http://www.zoomblog.org
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services