-->

Επαναλαμβάνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

REPEAT-25-3-2015?
Την επανάληψη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά 
τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναξαν άνδρες των ΟΥΚ.


Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η στρατιωτική παρέλαση κρίνεται αντικανονική αν ακουστούν εθνικιστικά συνθήματα και πρέπει να επαναληφθεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να διαλυθεί η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών και να δημιουργηθεί μια νέα ειδική ομάδα ανορθόδοξου πολέμου, η οποία θα επανδρωθεί από ανυπότακτους χίπστερ και αντιρρησίες συνείδησης.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που ακούστηκαν εθνικιστικά συνθήματα σε στρατιωτική παρέλαση, αφού είναι γνωστό πως στις στρατιωτικές παρελάσεις κυριαρχούν οι προσευχές, τα παιδικά τραγούδια και τα συνθήματα για την ενότητα των λαών.

Οι άνδρες των ΟΥΚ φώναζαν στην Πανεπιστημίου «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε», αλλά αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί εθνικιστικό σύνθημα, αφού απλά οι άνδρες των ΟΥΚ μας ενημέρωσαν για το όνειρο που είδαν όλοι μαζί και μας ζήτησαν να τους το εξηγήσουμε.


Αν δεις στο όνειρό σου πως μπαίνεις στην Πόλη με τα βατραχοπέδιλα, χρειάζεσαι ξεκούραση και στοργή, ενώ πάρε και κάνα λαχείο, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Το θετικό είναι πως τα συνθήματα ακούστηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και όχι στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, γιατί θα υπήρχε κίνδυνος η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας κόψει την χρηματοδότηση, οπότε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε την Πόλη.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα που θα έχει λιακάδα -ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν περισσότεροι θεατές-, ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο, για να καλυφθούν τα έξοδα για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών.

(Πέρασα τρεις μήνες της ζωής μου στην Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά. Ήμασταν σε άγημα άμεσης επέμβασης και μας εκπαίδευαν οι αξιωματικοί των ΟΥΚ. Όποιοι θεωρούν πως το bullying είναι κακό και τους πιάνουν οι ευαισθησίες τους, θα πρέπει να περάσουν μια βόλτα από τα ΟΥΚ. Θα ισιώσουν κανονικά.)

Πηγή: http://www.zoomblog.org

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3