Η τιμωρία σοκ που επέβαλε σχολείο σε 6χρονο μαθητή - Η φωτογραφία που έγινε viral

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/6-viral.html
Αυτή η εικόνα του μικρού αγοριού που τιμωρείται μπαίνοντας σε απομόνωση γιατί δεν έφθασε εγκαίρως στο σχολείο, έγινε περισσότερες από 130 χιλιάδες φορές share στο Facebook από χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό καρέ το οποίο τράβηξε η γιαγιά του μικρού Χάντερ, ο εγγονός της τιμωρήθηκε από την δασκάλα του στο Δημοτικό Σχολείο Linkoln, στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών και αναγκάστηκε να φάει χώρια από τους συμμαθητές του και μάλιστα, χωρίς να έχει οπτική επαφή με αυτούς, αφού η δασκάλα τοποθέτησε μπροστά του ένα τεράστιο χαρτόνι-παραβάν.
Όπως κατήγγειλε η γιαγιά στο Facebook, δεν είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται η τιμωρία αυτή στον εξάχρονο εγγονό της ο οποίος αργοπορεί ελάχιστα λεπτά στο σχολείο καθώς το παλιό αυτοκίνητο της μητέρας του πολλές φορές δεν παίρνει εύκολα μπροστά:
«Έξι φορές επέβαλαν αυτή την τιμωρία στο παιδί, κοροϊδεύοντάς το μπροστά στους συμμαθητές του για κάτι που δεν περνά από το χέρι του και δεν ευθύνεται».
Ύστερα από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας αυτής στο διαδίκτυο, το σχολείο αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς του μικρού, υποσχόμενο ότι δεν θα ακολουθήσει ποτέ ξανά στο μέλλον την τιμωρητική αυτή μέθοδο.

Πηγή: iefimerida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services