-->

Στις 12μ η κηδεία του Βαγγέλη - Τσούκαλης: Κι άλλο περιστατικό εκφοβισμού στη Σχολή

Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας υπαινίχθηκε επίσης ότι έχει εξαφανιστεί το τετράδιο που κατέγραφε όλα τα περιστατικά βίας ο φύλακας της Γαλακτοκομικής Σχολής

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/12m-i-kideia-tou-vaggeli.html

Στο Σελί Ρεθύμνου γράφεται στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας του θανάτου του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η σορός του άτυχου νέου, που συνόδευαν συγγενείς και φίλοι καθώς και πολίτες που, όπως είπαν, έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν κοντά στην οικογένεια και να συμπαρασταθούν στο πόνο της, έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Κρήτη 2» της ΑΝΕΚ.

Στο λιμάνι της Σούδας είχαν φθάσει από νωρίς το πρωί, από το Ρέθυμνο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου νέου που ζητούσαν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου του 20 χρόνου. Η σορός του άτυχου νεαρού, συνοδεία αυτοκινητοπομπής, μεταφέρεται στο Ρέθυμνο.

Εξάλλου, σε μια συμβολική συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας κι εκφοβισμού, στη μνήμη του άτυχου νέου, καλούν τους Γιαννιώτες ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο.

«Και άλλο περιστατικό εκφοβισμού»

Όπως αποκάλυψε σήμερα Τρίτη στο Mega ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης έχει καταγράφει κι άλλο σοβαρό περιστατικό εκφοβισμού στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων τις ημέρες που εξαφανίστηκε ο άτυχος Βαγγέλης. Υπαινίχθηκε επίσης ότι έχει εξαφανιστεί το τετράδιο που κατέγραφε όλα τα περιστατικά βίας ο φύλακας της Σχολής.

Ο Βαγγέλης είπε, δεχόταν πιέσεις εδώ και ένα χρόνο, αλλά δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του και δεν είχε ζητήσει να φύγει από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

«Το δωμάτιό του, το άλλαξαν γιατί υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά ο Βαγγέλης δεν ήταν παιδί που θα πήγαινε εύκολα να διαμαρτυρηθεί στους καθηγητές» σημείωσε ο κ. Τσούκαλης. Ελπίζω, είπε, να μιλήσουν κάποιοι τώρα που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα.

Πηγή: http://www.skai.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3