ΣΟΚ στο διαδίκτυο: Πέθανε για μια ηλίθια selfie! (PHOTO)


http://freshsnews.blogspot.com/2015/02/selfie-photo.html

Το τραγικό περιστατικό συνέβη...στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ένας νέος άνθρωπός, συνεπαρμένος από την μόδα της εποχής για παράξενες ή ακόμα χειρότερα επικίνδυνες selfie έτσι ώστε να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φίλων από τα social media του στοίχισαν την ίδια του τη ζωή.

Έτσι, για μια έκθεση φωτογραφίας που ήθελε να λάβει μέρος, αφού είναι η τάση της εποχής, με το όνομα «Selfie Game 2014» του προξένησε σοβαρό τραυματισμό, ύστερα από ατύχημα, που ως αποτέλεσμα έχει να χάσει τη ζωή ο νεαρός Oscar Reyes.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στις 2η Ιανουαρίου όταν ο Oscar Reyes προσπαθούσε να αυτο-φωτογραφηθεί ανεβασμένος σε μια πόρτα γυναικείων τουαλετών,, όταν αυτή έσπασε και ο ίδιος πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.
Φορούσε ένα κοστούμι του «Sponge Bob» (Μπομπ σφουγγαράκης) και το ανέβασα στο Facebook, μια φωτογραφία πολύ επιτυχημένη αφού κατόρθωσε να μαζέψει πάνω από 200 Like.
Οι φίλοι του προσπαθώντας να ερμηνεύσουν το φοβερό ατύχημα που το συνέβη είπαν ότι, ο Oscar μαγεύτηκε από τα πολλά Like που πήρε η προηγούμενη λήψη του και θέλοντας να υπερβεί τα εσκαμμένα πίστεψε ότι μια ακόμα «τρελή» φωτογραφία του με τίτλο «Crazy Af» (όπως σα να λέμε fu * k)» θα έσπαζε όλα τα ρεκόρ.
Τέλος, η αστυνομία δήλωσε ότι ο νέος πήγε στις γυναικείες τουαλέτες, στις 3 Ιανουαρίου το μεσημέρι, και καβάλησε μια πόρτα έτσι ώστε να φωτογραφήσει τον εαυτό του μέσα από τον καθρέφτη.
Η πόρτα όμως δεν άντεξε το βάρος του, και έσπασε με αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί στο κεφάλι του με τραγικό αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία..

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες:


ΣΟΚ στο διαδίκτυο: Πέθανε για μια ηλίθια selfie! (PHOTO)

ΣΟΚ στο διαδίκτυο: Πέθανε για μια ηλίθια selfie! (PHOTO)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services