-->

Απίστευτο: Μαθήτριες φωτογράφισαν το φάντασμα της γκουβερνάντας της βασίλισσας Ελισάβετ (Φωτογραφίες)

http://freshsnews.blogspot.com/2015/02/mathitries-elisabet.html
Μπορεί οι περισσότεροι πλέον να μην πιστεύουν στα φαντάσματα, ωστόσο, δύο μαθήτριες από τη Βρετανία, όχι απλώς τα πιστεύουν, αλλά φωτογραφίζονται και μαζί τους.
Η Σύμπιλ Πέν ήταν υπηρέτρια στο παλάτι του Χάμπτον για τέσσερις γόνους της δυναστείας των Τυδώρ, ανάμεσα τους τον πρίγκιπα Εδουάρδο και τη Βασίλισσα Ελισάβετ Ι. Πέθανε από ανεμοβλογιά το 1562 και λέγεται ότι στοιχειώνει το κάστρο ως «Γκρίζα Κυρία» από το 1829 που μετακίνησαν τον τάφο της.
Το φάντασμα της διάσημης Γκρίζας Κυρίας φαίνεται πώς καταγράφηκε για πρώτη φορά σε κάμερα, όταν μία μαθήτρια την «έπιασε» με το iPhone της.
Η 12χρονη Χόλι Χάμφσάιρ, νόμιζε ότι τραβούσε μια εντελώς συνηθισμένη φωτογραφία της επίσης 12χρονης ξαδέρφης της Μπρουκ Μακ Γκι, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης τους σε αυτήν έπαυλη του 16ου αιώνα.
Αλλά φαίνεται άθελά της να κατέγραψε την φασματική εικόνα της Σύμπιλ Πεν πίσω από την πλάτη της ξαδέρφης της. Με σκούρα μαλλιά και ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το «φάντασμα» φαίνεται αρκετά καθαρά στην πρώτη εικόνα, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα, όταν η Μπρουκ γυρίζει δε βλέπει τίποτα.
Σύμφωνα με την dailymail, τα κορίτσια δεν είχαν συνειδητοποιήσει την παράξενη συντροφιά τους εκείνη τη στιγμή και το είδαν μόνο όταν κοίταζαν τις φωτογραφίες τους από την εκδρομή μία ημέρα μετά.
Οι νεαρές δηλώνουν σοκαρισμένες «Δεν είδαμε τίποτα. Οι άνθρωποι λένε ότι το δωμάτιο γίνεται κρύο όταν εμφανίζονται φαντάσματα αλλά δεν είχαμε ιδέα. Δεν έχουμε κοιμηθεί από τότε.»
Τώρα κατά πόσο η ιστορία είναι αληθινή ή μία καλοστημένη φάρσα, δεν είναι ακόμα σίγουρο, πάντως το παλάτι του Χάμπτον ανέκαθεν αποτελούσε αφορμή για θρύλους και ιστορίες φαντασμάτων.


kontranews

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3