-->

Συνέντευξη στο περιοδικό «Charlie Hebbo» ο Γιάνης Βαρουφάκης

http://freshsnews.blogspot.com/2015/02/charlie-hebbo.html
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε μέσα από τις αναταραχές της Ιστορίας να πρέπει να επιδιορθώσει τις ζημιές που άφησαν τα κόμματα
Με τον τίτλο: «Η Ευρώπη συνταγογραφεί τη λιτότητα, όπως οι γιατροί συνταγογραφούσαν την αφαίμαξη», έδωσε συνέντευξη στο νέο τεύχος -το δεύτερο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Ιανουαρίου- του περιοδικού «Charlie Hebbo», ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.  
Ο Έλληνας υπουργός, αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε μέσα από τις αναταραχές της Ιστορίας με τη θλιβερή τιμή να πρέπει να επιδιορθώσει τις ζημιές που άφησαν τα κόμματα και οι θεσμοί του συστήματος» τονίζοντας στη συνέχεια: «Αν οι φιλοευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όπως αυτή στην οποία συμμετέχω, ασφυκτιούν και αν οι άνθρωποι που τις εξέλεξαν έχουν οδηγηθεί στην απελπισία, οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι οι φανατικοί, οι ρατσιστές, οι εθνικιστές και όλοι όσοι ζουν με το μίσος».
«Αν πιστεύετε ότι έχετε συμφέρον να σκοτώσετε τις προοδευτικές κυβερνήσεις όπως η δική μας, τότε θα πρέπει να περιμένετε τα χειρότερα» είπε ο κ. Βαρουφάκης προς τους ομολόγους του.
Ο υπουργός Οικονομικών, έδωσε τη συνέντευξη στον αντικαταστάτη του Μπερνάρ Μαρί -γνωστό με το παρατσούκλι «μπάρμπα - Μπερνάρ»- Ζακ Λιταέρ.

κοντρα

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3