-->

H φτώχεια και η απόγνωση ''έσπρωξαν'' μητέρα και γιο στο κενό από τον πέμπτο όροφο

http://freshsnews.blogspot.com/2015/02/chalkida-orofos.html
Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Χαλκίδα, με μοιραία πρόσωπα μια μητέρα με το γιό της που πραγματοποίησαν βουτιά θανάτου για να απαλλαγούν από τα ατελείωτα οικονομικά τους προβλήματα.
Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο 27χρονος άνδρας ανέβηκε στα κάγκελα του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού Σαμαρτζή και βούτηξε στο κενό.
Σε κλάσματα δευτερολέπτων στο απονενοημένο διάβημα τον ακολούθησε και η 63χρονη μητέρα του, πηδώντας από το μπαλκόνι στον ακάλυπτο.
Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο γιός της υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως όλα δείχνουν η φτώχεια και η ανέχεια είναι η αιτία της τραγωδίας. Μάνα και γιος έβαλαν δραματικό τέλος στη ζωή τους, επειδή δεν άντεχαν να ζουν κάτω από συνθήκες εξαθλίωσης.
Σύμφωνα με τους ένοικους της πολυκατοικίας πρόσφατα κόπηκε η αναπηρική σύνταξη της 63χρονης, γεγονός που επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την άθλια οικονομική κατάσταση της πολύτεκνης οικογένειας.
Η αυτόχειρας, μια εξαιρετικά περήφανη γυναίκα έπαιρνε μια μικρή αναπηρική σύνταξη, την οποία της έκοψαν πριν από καιρό, ενώ πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αδυνατεί  να πληρώσει το ενοίκιο τα τελευταία 3 χρόνια. Οι ιδιοκτήτες το γνώριζαν και βοηθούσαν οικονομικά τόσο την ίδια όσο και το παιδί της.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το νεαρό θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, εξαιτίας των δυσκολιών αυτών.
Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες των αυτοχείρων, που κάνουν λόγο για ένα πολύ φτωχό νοικοκυριό.
Το διαμέρισμα βρέθηκε καθαρό με λίγα έπιπλα στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα, που αναφερόταν σε δικαστική απόφαση, η οποία πιθανότατα να σχετίζεται με την διακοπή της αναπηρικής της σύνταξης.
Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η γυναίκα είχε δύο ακόμα παιδιά που μένουν στην Αθήνα.

kontranews

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3