-->

Η απίθανη έκπληξη μίας μητέρας στον γιο της έπειτα από 9 μήνες απουσίας της! (βίντεο)



Είναι μια στιγμή που ο 13χρονος Ντέρικ δε θα ξεχάσει ποτέ!
Μετά από εννιά μήνες ως στρατιώτης υπηρετώντας στο Κουβέιτ, η Κοτίνα Τζέτκινς Σέλερς έκανε μια έκπληξη στο παιδί της που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια.
Συνεννοήθηκε μαζί με τον προπονητή της ομάδας του 13χρονου, να του δώσουν ένα ψεύτικο φάουλ ώστε την στιγμή που θα ρίξει μια βολή στην μπασκέτα, η μητέρα του να εμφανιστεί κρυφά πίσω του ώστε να τον πάρει αγκαλιά μετά από τόσους μήνες απουσίας.
Η συγκίνηση όμως του μικρού την στιγμή που βλέπει την μαμά του είναι απερίγραπτη.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο:
  

http://www.mothersblog.gr

Ο Παναγιώταρος χορεύει τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Εχω συνομιλία με τον Βούτση»

Η Χρυσή Αυγή απειλεί και τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ηλία Παναγιώταρο να υποστηρίζει σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εμφάνιση του πως έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση. Ωστόσο από το βήμα της Βουλής ο κ.Βούτσης ξεκαθάρισε πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές και ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αφού προσπάθησε να κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση εκτοξεύοντας απειλές πως έχει έξι με εφτά βίντεο -παράνομης καταγραφής- με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ και ότι θα τα ανεβάζουν κάθε φορά που η κυβέρνηση θα χτυπάει τη ΧΑ, τώρα προσπάθησε να βάλει στο κάδρο των απειλών και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ είπε πως έχει ηχογραφήσει και τον Νίκο Βούτση.

Αμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχεη και συνομιλία με στελέχη της ΧΑ.

Καταπέλτης για τον Μπαλτάκο
Ο Νίκος Βούτσης, τις τελευταίες ημέρες πρωτοστάτησε σε κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή το βίντεο Μπαλτάκου και δήλωσε:

«Αν το υλικό του Κασιδιάρη είναι πραγματικό τότε υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα».

Ας σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει προς ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή και ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Βούτσης υποστήριζε ότι η ΝΔ μεθόδευσε να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ
Σκηνικό έντασης προκλήθηκε στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή μία δήλωση του Νίκου Βούτση πως η Κυβέρνηση με το νομοσχέδιο που στερεί το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες «κλείνει το μάτι προς την άκρα Δεξιά και προς την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής» και ότι πρόκειται για «μεθόδευση για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα».


http://on-news.gr

Κρατάει σηκωμένο το χέρι του εδώ και 40 χρόνια: Η απίστευτη δύναμη ηλικιωμένου γκουρού [photos]



Ο Sadhu Amar Bharati είναι ένας Ινδός γκουρού ο οποίος ισχυρίζεται ότι κρατάει ψηλά το δεξί χέρι του, από... το 1973. Τώρα, 38 χρόνια αργότερα, το χέρι του είναι απλά ένα άχρηστο κομμάτι δέρματος και των οστών αλλά έχει γίνει σύμβολο για για τους πιστούς του θεού Σίβα στην Ινδία.

Μέχρι το 1970 ο Bharati ήταν ένας απλός άνθρωπος της μεσαίας τάξης που ζούσε μια κανονική ζωή: Είχε δουλειά, σπίτι, γυναίκα και τρία παιδιά, αλλά τίποτα από αυτά δεν είχε σημασία , όταν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω και να αφιερώσει τη ζωή του στον Σίβα, έναν από τους βασικούς θεούς της Ινδουιστικής θρησκείας και προστάτης της γιόγκα.

Αρχισε να περιφέρεται στους δρόμους της Ινδίας ντυμένος με απλά ρούχα και μετά από τρία χρόνια, το 1973 συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα πολύ συνδεδεμένος με τις απολαύσεις της θνητής ζωής και έτσι αποφάσισε να διαχωρίσει τον εαυτό του από αυτές σηκώνοντας το δεξί του χέρι και κρατώντας το ψηλά. 38 χρόνια αργότερα, το χέρι του εξακολουθεί να είναι στην ίδια θέση και πλέον δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα κι αν το θέλει.

Παρόλο που ο ίδιος λέει ότι πέρασε από βασανιστικό πόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα πλέον δε το νιώθει κάν. Αυτό συμβαίνει γιατί το χέρι έχει πλήρως ατροφήσει και έχει κολλήσει σε μια παράξενη, ημι - κάθετη θέση αποτελώντας πλέον μία άχρηστη οστεώδη δομή.









http://tro-ma-ktiko.blogspot.gρ

Έξυπνο σουτιέν ανοίγει μόνο όταν η γυναίκα είναι ερωτευμένη: Δείτε το βίντεο!

Η Microsoft επένδυσε στη δημιουργία έξυπνου σουτιέν για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, αλλά οι 
Ιάπωνες φαίνεται ότι διαθέτουν μεγαλύτερη φαντασία. Συγκεκριμένα, η Ravijour έκλεισε 10 χρόνια ζωής και 
αποφάσισε να παρουσιάσει ένα concept για σουτιέν που θα ανοίγει μόνο όταν η γυναίκα είναι πραγματικά ερωτευμένη!

Το σουτιέν επικοινωνεί μέσω Bluetooth με smartphone και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή True Love Tester 
αναλύει τους παλμούς και την αναπνοή της γυναίκας, έτσι ώστε να “καταλαβει” την ψυχική κατάσταση και να 
αντιληφθεί αν είναι πράγματι ερωτευμένη (προφανώς με κάποιον αλγόριθμο).

Για την ώρα δεν υπάρχουν σκέψεις για λανσάρισμα του στην αγορά, αλλά όσοι ξοδέψουν 5000 yen για 
αγορές εσωρούχων Ravijour, έχουν το δικαίωμα να μπουν στην κλήρωση για μια δοκιμαστική χρήση του 
πρωτότυπου στην Ιαπωνία!

 
Πηγή: thesnight

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Κασιδιάρη στη Βουλή: "Υπάρχει ΒΙΝΤΕΟ με τον ίδιο τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ να παρεμβαίνει σε Ανώτατο Δικαστικό!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. 
Παίρνοντας το λόγο στη Βουλή πριν απο λίγο ο Ηλίας κασιδιάρης τόνισε οτι έχει οπτικοακουστικό υλικό με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει προσωπικά σε δικαστικούς κατά της Χρυσής Αυγής. 
Τον αποκάλεσε «δοτό πρωθυπουργό»...
και κατήγγειλε ότι παρεμβαίνει άμεσα στη δικαιοσύνη προς δικαστικό λειτουργό χωρίς καν, όπως είπε, να χρειάζεται να τηλεφωνεί νωρίτερα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.. 

«Δεν τον αποκαλεί με το όνομά του. Τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια". Του μεταβιβάζει και μέσω τρίτων εντολές. Το κοινό του με τον Μπαλτάκο είναι πως κι αυτός είναι Παναθηναϊκός, έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη» δήλωσε ο Κασιδιάρης και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνταχθούν με ΣΥΡΙΖΑ και να υπογράψουν κείμενο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την οποία θα στηθούν τρεις κάλπες για ποινικές ευθύνες σε Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Βενιζέλος: «Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει τη σταθερότητα της χώρας»



«Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει τη σταθερότητα της χώρας», ήταν το μήνυμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση που έλαβε χώρα υπό τη σκιά της υπόθεσης Μπαλτάκου.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως αυτό που προέχει είναι η τήρηση της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των δύο εταίρων, όμως ταυτόχρονα υπάρχουν «η δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως έχει έρθει η στιγμή να «στηριχθεί και να ενισχυθεί ο προοδευτικός πόλος μέσα στην κυβέρνηση», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Σε μια καθαρή αιχμή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε ότι είναι τραγικό για το δημοκρατικό κράτος δικαίου κάποιες πολιτικές δυνάμεις να υιοθετούν τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής για να αποκομίσουν μικροκομματικά πολιτικά οφέλη.

«Προφανώς και έχουμε διαφωνίες με την ΝΔ, αλλά συνεργαστήκαμε για να σώσουμε τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είχε συνεργαστεί για τον ίδιο λόγο και με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό», προσέθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τονίζοντας ότι η επάνοδος είναι συμβολική της προόδου της ελληνικής οικονομίας, και επεσήμανε ότι είναι σημαντικό να έχουμε απαντήσεις της ίδιας της αγοράς για το πού βρίσκεται η ελληνική οικονομία.

Στουρνάρας: Εντός του μήνα το νέο αναπτυξιακό πρότυπο
Ο σχεδιασμός του επόμενου διαστήματος βρέθηκε, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, στο επίκεντρο της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του κ. Στουρνάρα.

Ο υπουργός Οικονομικών, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε ότι «έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένα νέο βιβλίο. Παρουσιάσαμε το νέο αναπτυξιακό πρότυπο το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα».

Σε ερώτηση σχετικά με την επάνοδο της χώρας στις αγορές απάντησε πως δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω από όσα δήλωσε χθες.




http://www.kathimerini.gr

Στις 11 Απριλίου βγαίνει η Ελλάδα στις αγορές;

Ενδέχεται να εκδόσει το πρώτο της ομόλογο ύστερα από 4 χρόνια

 ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
Αισιόδοξα τα μηνύματα για την Ελλάδα, αφού σύμφωνα με προβλέψεις, 11η Απριλίου φαίνεται ότι πολύ πιθανά θα είναι η ημερομηνία-ορόσημο κατά την οποία η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές με την έκδοση του πρώτου ομολόγου της ύστερα από 4 χρόνια.
Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από αυτό που έγραψε στο twitter του ο δημοσιογράφος των Financial Times, Κρις Άνταμς.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως η έκδοση θα είναι 5ετής, ύψους 2-3 δισ. ευρώ και θα γίνει πριν από το Πάσχα, με πιθανούς διοργανωτές τις Morgan Stanley και Citi.
Σε δικό τους δημοσίευμα ωστόσο οι Financial Times τοποθετούν την απόδοση κοντά στο 4,5%, την ώρα που η Morgan Stanley με δική της έκθεση την υπολογίζει στο 5,3%, αν και προβλέπει θετική υποδοχή στην ελληνική έκδοση.

http://ikypros.com

Η ΧΑ στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» – Τι λέει ο Η. Κασιδιάρης για το επίμαχο βίντεο – «Μου έχουν μιλήσει και άλλοι»!

kasidiaris
Οι βουλευτές της ΧΑ μίλησαν στον Γιώργο Τράγκα και στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» για το επίμεχο βίντεο με τον Μπαλτάκο και όχι μόνο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι με το 2λεπτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τεκμηριώνεται «το μεγαλύτερο έγκλημα της μεταπολίτευσης» για τη δίωξη της ΧΑ
Δήλωσε ότι επέλεξε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις αυτή την περίοδο, επειδή κλείνει το 6μηνο προφυλάκισης των ήδη προφυλακισθέντων βουλευτών της ΧΑ και κρίνεται αν θα παραμείνουν στη φυλακή.
Αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει και με βουλευτές όλων των κομμάτων αλλά και με «βουλευτές της Ν.Δ. που έχουν ευνοηθεί από τον Σαμαρά και λένε τα ίδια και χειρότερα με αυτά που λέει ο Μπαλτάκος«.
Αναφέρθηκε επίσης σε έναν δικαστικό, ο οποίος «ελέγχεται πλήρως από τον Πρωθυπουργό και τον αποκαλεί παναθηναϊκάκια, για να μην ακούγεται το όνομά του».
Ο κ. Παναγιώταρος επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει σε επαφή και ο ίδιος με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος του έλεγε τα ίδια που ακούγονται στο βίντεο.
Παράλληλα ο κ. Μίχος αποκάλυψε ότι σε κατ” ιδίαν συνάντηση που είχε τυχαία με τον κ. Μπαλτάκο του είπε «το παιχνίδια είναι βρώμικο» και του επιβεβαίωσε την υπάρξη ψευδομαρτύρων για να ενοχοποιηθεί και ο ίδιος.
Δείτε όλα όσα λένε οι βουλευτές και οι δικηγόροι της ΧΑ στον «Ελεύθερο Σκοπευτή»




 Δείτε πώς περιγράφουν το επεισόδιο με το υιό Μπαλτάκου μέσα στη Βουλή



   http://crashonline.gr

Στο αρχηγείο του λιμενικού παρουσιάστηκε ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου

Στο αρχηγείο του λιμενικού παρουσιάστηκε νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, και αφού είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου, εμφανίστηκε -αναφέρουν οι πληροφορίες- στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος όπου και υπηρετεί, ο Δημήτρης-Γιώργος Μπαλτάκος, γιος του Τάκη Μπαλτάκου.

Τον γιο του τέως γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου, αναζητούσε η αστυνομία μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν σε βάρος του από στελέχη της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής. Ωστόσο, οι ένστολοι δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ιδού η συνομιλία που θα βγει τις επόμενες ημέρες: "Δεν δένει εγκληματική οργάνωση - Να κόψετε τον λαιμό σας να την δέσετε!"

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η συνομιλία που θα βγει τις επόμενες ημέρες έχει γίνει μεταξύ κορυφαίου Υπουργού της Κυβέρνησης και Ανώτατης Εισαγγελέως. Γκρεμίζεται το πολιτικό σύστημα με το "ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-GATE" με την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα κάνοντας οτι δεν συμβαίνει τίποτα έχοντας προς το παρόν την στήριξη των συστεμικών ΜΜΕ. Έως πότε;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ:




Εισαγγελέας: "Δεν δένει εγκληματική οργάνωση"
Υπουργός: "Να κόψετε τον λαιμό σας να την δέσετε!"
Εισαγγελέας: "Μας καλύπτεις;"
Υπουργός:  "Σας καλύπτω!"



Την αποκάλυψη την είχε κάνει ο ίδιος ο Κασιδιάρης σε ανύποπτο χρόνο τον Ιανουάριο χωρίς όμως να δώσει τότε κανείς σημασία. Δείτε το VIDEO παρακάτω:




http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Παθητικό – Επιθετική Συμπεριφορά: Ένας άλλος τρόπος να εκφράζεσαι



Γράφει η δρ ΧΑΡΑ Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ, κλινικός ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος, διδάκτορας Ψυχοπαθολογίας του Παν/μίου Toulouse ΙΙ,

Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά είναι κυρίως παθητική συμπεριφορά. Είναι τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους. Ατομα με αυτή τη συμπεριφορά συνήθως συμφωνούν σε συνεργασίες και σχέσεις, αλλά μετά προβάλλουν συνεχώς δικαιολογίες που σαμποτάρουν υπόγεια τις υποσχέσεις, τις συνεργασίες ή τις σχέσεις τους. Δεν δείχνουν φανερά την επιθετικότητά τους και αυτό μπερδεύει τον παραλήπτη.

Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά είναι στην ουσία ένα «acting out», ένας άλλος τρόπος να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε, αυτό που έχουμε ανάγκη με τη συμπεριφορά μας διαμαρτυρόμενοι για το άδικο, ενώ παράλληλα προστατεύουμε τη σχέση, μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Μάθετε λοιπόν πώς να την αναγνωρίζετε και πώς να την αντιμετωπίζετε!

«Κατάλαβα για πρώτη φορά με τι άνθρωπο είχα να κάνω όταν άρχισα να απολογούμαι για κάτι που μόνο αυτός νόμιζε ότι ήταν λάθος. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό. Εμεινα με την εντύπωση πως εγώ τα έκανα όλα λάθος και αυτός ήταν ο Mr Perfect… Οταν γινόταν κάτι που με πείραζε στη συμπεριφορά του, είχε πάντα έτοιμη τη δικαιολογία. Δεν θύμωνε ποτέ. Είχε κατανόηση και χρόνο για να με διορθώνει. Αισθανόμουν ένοχη και προσπαθούσα όλο και περισσότερο ν’ αλλάξω. Ενιωθα όμως πολύ μπερδεμένη. Οταν τα έβαλα κάτω, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μ’ αυτό τον άνθρωπο, αλλά ούτε και με μένα. Ηξερε να με χειρίζεται και να βγαίνει πάντα “λάδι”. Περιττό να πω ότι θεωρούσε τον εαυτό του καλύτερο από όλους και σε όλα. Φαινομενικά συμφωνούσε μαζί μου αλλά τελικά ανακάλυπτα ότι έκανε πάντα το δικό του. Ηταν ο τύπος του “άλλα λέω και άλλα κάνω”; Δεν το έμαθα ποτέ. Είχα όμως πάντα την αίσθηση ότι δεν ήταν αυτός που έδειχνε αλλά κάποιος άλλος…»

Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά (ΠΕΣ) είναι κυρίως παθητική συμπεριφορά. Είναι τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους. Ατομα με αυτή τη συμπεριφορά συνήθως συμφωνούν σε συνεργασίες και σχέσεις αλλά μετά προβάλλουν συνεχώς δικαιολογίες που σαμποτάρουν υπόγεια τις υποσχέσεις, τις συνεργασίες ή τις σχέσεις τους. Δεν δείχνουν φανερά την επιθετικότητά τους, και αυτό μπερδεύει τον παραλήπτη. Η συμπεριφορά αυτή μπορεί να προέρχεται από ένα συγκεκριμένο ερέθισμα της παιδικής ηλικίας (π.χ. από γονείς εξαρτημένους στο αλκοόλ και στις ουσίες), σε ένα περιβάλλον όπου δεν ήταν ασφαλές να εκφραστεί ο θυμός ή/και η αγανάκτηση. Με αυτό τον τρόπο, το παιδί μαθαίνει ότι το να εκφράζει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του είναι απαγορευμένη πράξη, άρα αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει άλλα κανάλια για να εκφράσει την αντίθεση ή τη σύγχυση, αφού πρώτα καταπιέσει τα συναισθήματα που αισθάνεται. Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά είναι στην ουσία ένα «acting out», ένας άλλος τρόπος να εκφράσουμε αυτό που θέλουμε, αυτό που έχουμε ανάγκη, με τη συμπεριφορά μας διαμαρτυρόμενοι για το άδικο, ενώ παράλληλα προστατεύουμε τη σχέση, μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Βρίσκουμε λοιπόν τρόπους να σαμποτάρουμε, να προδώσουμε, να απογοητεύσουμε αυτούς που μας φέρθηκαν τόσο άδικα. Σε αυτή την περίπτωση, οι γονείς έχουν χαρακτηρίσει το παιδί εγωιστή/τρια ή ότι κοιτά μόνο τον εαυτό του όταν εκφράζει άμεσα την επιθυμία του ή τη συναισθηματική του κατάσταση και απαξιώνουν τις βασικές του ανάγκες και τα θέλω του.

Συνήθως προβάλλουμε δικαιολογίες, ρίχνουμε τα σφάλματα σε άλλους, ποτέ στον εαυτό μας, για δικά μας σφάλματα και λάθη. Με αυτό τον τρόπο αντιστεκόμαστε στο να συνεργαστούμε με τις οδηγίες των γονέων. Τα παιδιά που «καραμελώνουν» την επιθετικότητά τους ποτέ δεν θα αναπτύξουν καλύτερες στρατηγικές ή δεξιότητες στην ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων τους. Ως ενήλικοι, πίσω από τη γοητευτική επιφάνεια πάντα θα κρύβουν μια πρόθεση εκδίκησης. Γιατί ο θυμός που δεν καταφέρνει να εκφραστεί, γυρνάει πάλι μέσα στο άτομο και μετατρέπεται είτε σε κατάθλιψη είτε σε παθητικο-επιθετικότητα. Γιατί ο κύριος στόχος είναι η αποδοχή.

Πώς θα την αναγνωρίσετε
Η αμφιβολία ή ο κωδικοποιημένος λόγος προσδίδουν ένα συναίσθημα ανασφάλειας στους άλλους.

* Χρονική αργοπορία ή/και η μόνιμη δικαιολογία «το ξέχασα». Ακόμη ένας τρόπος να εξασκείται έλεγχο.

* Φόβος σύγκρισης.

* Φόβος εξάρτησης.

* Φόβος οικειότητας, με την έννοια ότι αναστέλλεται η έκφραση θυμού. 

* Οι παθητικο-επιθετικοί τύποι δεν εμπιστεύονται, γι’ αυτό κρατάνε τον εαυτό τους από το να δημιουργήσουν στενή σχέση με κάποιον ή κάποια.

* Δημιουργία χαοτικών καταστάσεων.

* Ανακόλουθοι στην εργασία τους, σκαρφίζονται δικαιολογίες.

* Συστηματική κωλυσιεργία.

* Κατσούφιασμα.

* Αντίδραση θυματοποίησης αντί της αναγνώρισης της ίδιας της αδυναμίας, τάση να κατηγορούνται οι άλλοι για τις αποτυχίες.

Πώς θα την αντιμετωπίσετε

1 Πότε η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά γίνεται πρόβλημα.


Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά γίνεται πρόβλημα όταν χρησιμοποιείται στην καθημερινότητά μας και όταν σαμποτάρει τις προσωπικές μας σχέσεις. Με αυτό τον τρόπο ψάχνουμε να αποφύγουμε υπευθυνότητες και να εκφράσουμε το θυμό μας, ενώ παράλληλα θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί. Αν αισθανθούμε ότι τελικά οι άλλοι δεν μας εμπιστεύονται, μας αποφεύγουν και δεν δέχονται τη συμπεριφορά μας, τότε είναι η ώρα να ζητήσουμε επαγγελματική βοήθεια.

2 Χρησιμοποιήστε την ψυχοθεραπεία για να ανακαλύψετε ποια συναισθήματα κρύβονται πίσω από την παθητικο-επιθετική συμπεριφορά.

Η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά δεν είναι ψυχική νόσος ούτε διαταραχή της προσωπικότητας. Είναι το διαχρονικό αποτέλεσμα της καταπίεσης του φόβου και του θυμού. Το μυστικό της θεραπείας είναι να συνειδητοποιήσετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και να ανακαλύψετε τις αιτίες τους. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από συζητήσεις με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν, αλλά η ψυχοθεραπεία χρειάζεται για να σταματήσει αυτήν τη συμπεριφορά για πάντα.

3 Τρόποι για να αποθαρρύνετε την παθητικο-επιθετική συμπεριφορά.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ΠΕΣ αντιλαμβάνονται ότι με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν τις υποχρεώσεις και τις υπευθυνότητες ή αφήνουν σε άλλους τις θέσεις εξουσίας. Προσφέρουν χιλιάδες δικαιολογίες ή παράπονα ως εξήγηση για τη συμπεριφορά τους. Ενα από τα μυστικά για να αποθαρρύνετε αυτήν τη συμπεριφορά είναι να ερευνήσετε και να αναλύσετε τις δικαιολογίες και να μην τις αποδεχτείτε. Αν κάποια δικαιολογία δεν είναι σωστή, πείτε το και ρωτήστε το άτομο αν έχει κανένα παράπονο με σας. Οταν έχουμε να κάνουμε με παθητικο-επιθετικότητα καλύτερα να είμαστε ειλικρινείς.

* Ατομα που έχουν παθητικο-επιθετική συμπεριφορά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο επειδή αυτή η συμπεριφορά έχει ευοδωθεί στο παρελθόν. Αν καταστήσετε τις πράξεις τους αναποτελεσματικές για σας, θα επανεξετάσουν τη συμπεριφορά τους και ίσως διστάσουν να την επαναλάβουν.

* Οι παθητικο-επιθετικοί τύποι αποφεύγουν συνήθως την αντιμετώπιση. Αν αντιμετωπίζετε την παθητικο-επιθετική συμπεριφορά τους κάθε φορά που αυτή εκδηλώνεται, θα το ξανασκεφτούν την επόμενη φορά που θα σας θυματοποιήσουν.

* Οι παθητικο-επιθετικοί άνθρωποι συνήθως κρύβουν από σας πληροφορίες που χρειάζεστε, έτσι ώστε να σας βάλουν σε μειονεκτική θέση. Το θέμα είναι να τους κάνετε να σας ανοιχτούν ενώ θα διαχειρίζεστε παράλληλα τη λειτουργικότητα της σχέσης. Συχνά, όταν ανοιχτούν σε σας θα αρχίσουν να ενοχοποιούν εσάς για τις πράξεις τους. Μην επιτρέψετε σε αυτή την περίπτωση να χειριστούν τα συναισθήματά σας.

* Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε έναν παθητικο-επιθετικό τύπο, συναντήστε τον και μιλήστε μαζί του χωρίς την παρουσία άλλων, διότι αρέσκονται να δίνουν τροφή σε ακροατήριο. Ο στόχος σας είναι να παραμείνουν παθητικά σιωπηλοί, να μην αισθάνονται άνετα και να μη σας ανοιχτούν.

* Στη συνέχεια κάντε τους μια ερώτηση στην οποία δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν με ένα ναι ή με ένα όχι, με την πρόθεση να τους κάνετε να μιλήσουν. Τέτοια ερωτήματα ξεκινούν με τις φράσεις: Με ποιον, τι, πότε, γιατί και πώς.

* Αφού κάνετε την ερώτηση, περιμένετε την απάντηση. Αν δεν απαντήσουν στο ερώτημά σας, ξαναρωτήστε με τον ίδιο τρόπο, περιμένοντας όσο χρειάζεται την απάντηση. Στους παθητικο-επιθετικούς αρέσει να χρονοτριβούν. Μην καλύψετε εσείς τα κενά της συζήτησης.

* Αν παρ’ όλα αυτά δεν δώσουν μια ικανοποιητική απάντηση στα ερωτήματά σας, κανονίστε να ξανασυζητηθεί το θέμα σε κάποια άλλη χρονική στιγμή. Προσδιορίστε την (π.χ. το ξανασυζητάμε αύριο). Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε τη συμπεριφορά τους χωρίς να την αντιμετωπίσετε.

* Από τη στιγμή που θα αρχίσουν να μιλάνε, θα προσπαθήσουν να σας πείσουν τι κάνατε λάθος και πόσο πολύ χρειάζεται να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Σε αυτό το σημείο ακούστε τους αλλά μη συμφωνήσετε, ακόμα και αν έχουν δίκιο, ούτε να διαφωνήσετε αλλά και ούτε να απολογηθείτε. Διαφορετικά θα ανταμείψετε την παθητικο-επιθετική συμπεριφορά τους.

* Αντί να απαντάτε σε ό,τι λένε για σας, κάντε τους να αντιμετωπίσουν και να εξηγήσουν την παθητικο-επιθετική συμπεριφορά τους.

* Τέλος, παραποιήστε το μήνυμα που σας έστειλε η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά τους και με μια κλειστή ερώτηση τύπου «ναι ή όχι;» συμφωνήστε πώς θα θέλατε να συμπεριφέρεστε και οι δυο στο μέλλον.





Ελευθεροτυπία



enallaktikidrasi.com/

Ρωσία: Φωτογραφίζονται σε πόζες με άγρια ζώα (εικόνες) ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΗ ΜΟΔΑ




Η Ρωσίδα φωτογράφος Katerina Plotnikova δημιούργησε αυτές τις εκστατικές φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας πραγματικά, ζωντανά ζώα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με δυο επαγγελματίες εκπαιδευτές ζώων να βρίσκονται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο....

Εκπληκτικό αποτέλεσμα





























πηγή

ΠΗΓΗ

Φωτογραφία - «ντοκουμέντο» αποδεικνύει την ύπαρξη... νεράιδων! (pics)





Ένας 53χρονος λέκτορας πανεπιστημίου ισχυρίζεται ότι κατάφερε να φωτογραφήσει τα... μυθικά πλάσματα

Ο John Hyatt έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που τράβηξε στο Rossendale Valley της Βρετανίας.

Όπως λέει οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και δεν τις έχει «επεξεργαστεί».
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Mirror ο λέκτορας του Metropolitan University στο Μάντσεστερ, επιθυμεί να φέρει λίγη «μαγεία στη ζωή των ενηλίκων».

Και αυτό το στόχο έχει θέσει και με τις φωτογραφίες που εκθέτει.

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει γύρω από τις φωτογραφίες, που παρουσιάζονται σε έκθεση με τίτλο «Οι νεράιδες του Rossendale».

Αν και ο ίδιος δεν ξεκαθαρίζει για το αν πιστεύει στα μυθικά πλάσματα, ωστόσο δηλώνει πως ο καθένας μπορεί από μόνος του να αποφασίσει για το τι ακριβώς δείχνουν οι εικόνες.

 http://www.newsbomb.gr/ 

«Ομοφυλόφιλος ο Κεμάλ Ατατούρκ;»

«Ομοφυλόφιλος ο Κεμάλ Ατατούρκ;»Τουρκική ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ συνοδευόμενη από την άποψη ότι ο Κεμάλ μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία εξαιτίας μιας φωτογραφίας την οποία δημοσίευσε τουρκική ιστοσελίδα.
Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ σε μια πλαζ της Τουρκίας να κοιτάζει, έχοντας λάβει μια στάση που δημιουργεί την εντύπωση ότι ήταν ομοφυλόφιλος.
Η αναφορά στην φωτογραφία αυτή που συνοδεύεται από την άποψη ότι ο Κεμάλ μπορεί να ήταν ομοφυλόφιλος, ήδη έχει περάσει και σε μερίδα του τουρκικού τύπου προκαλώντας κυριολεκτικά "σεισμό" καθώς όπως είναι γνωστό ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της σύγχρονης Τουρκίας είναι ο Κεμάλ Ατατούρκ τον οποίο οι Τούρκοι έχουν θεοποιήσει σε βαθμό που θα ζήλευαν στο παρελθόν πολλοί άλλοι δικτάτορες όπως οι Χίτλερ, Μάο, Στάλιν, κλπ.
Το εντυπωσιακό είναι πως η άποψη αυτή, ότι δηλαδή ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκίας μπορεί να ήταν gay και η οποία αναδημοσιεύτηκε και στην τουρκική εφημερίδα Habertόrk, ενώ καταγγέλθηκε στις δικαστικές αρχές σε πρώτη φάση ο εισαγγελέας αποφάνθηκε ότι δεν χρειάζεται να ασκήσει δίωξη και ότι η φωτογραφία καλύπτεται νομικά από τον νόμο περί τύπου.
Φυσικά αυτή η πρώτη αντίδραση των νομικών αρχών δεν έμεινε έτσι και μετά από έντονες ενστάσεις πολλών παραγόντων που πρόσκεινται στον κεμαλισμό διατάχτηκε ανάκριση για την ανάρτηση της φωτογραφίας καθώς και για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ μπορεί να ήταν gay. Από την άλλη πλευρά αυτοί που δημοσίευσαν την φωτογραφία επικαλούνται τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τις διατάξεις για την ελευθεροτυπία και την κατάργηση της λογοκρισίας που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Γεγονός είναι πως ο Κεμάλ Ατατούρκ δεν παντρεύτηκε ποτέ παρά του ότι έζησε κατά καιρούς με διάφορες «θαυμάστριες» του και φυσικά δεν έκανε παιδιά κάτι που του το καταλόγισαν μετά τον θάνατο του πολλοί επικριτές του. Σύμφωνα με πολλούς βιογράφους του ο Κεμάλ απέφευγε τις γυναίκες και παράλληλα είχε το φοβερό πάθος του αλκοολισμού.
Η μεγάλη του μανία εναντίον καθετί θρησκευτικού, που το θεωρούσε ως αντίθετο προς τη ροή της ιστορίας, ήταν απόρροια της αθεΐας του, αλλά για πολλούς, που τον έζησαν από κοντά, ήταν ένας άνθρωπος που έδινε μεγάλη σημασία στις προλήψεις στην μαγεία και επηρεάζονταν από τις «αόρατες δυνάμεις». Το τέλος του ήταν τραγικό και σίγουρα δεν ανταποκρινόταν στην ιστορική θέση που του αποδόθηκε μετέπειτα.
Πέθανε πνιγμένος στο αλκοόλ και στις κρίσεις μοναξιάς που είχε. Ο Κεμάλ, ήταν ο «πατέρας» των Τούρκων, αλλά στην πραγματικότητα έγινε ο «πατέρας» των μη Τούρκων, ο «πατέρας» των πολιτών μιας εκτουρκισμένης αλλά χωρίς ταυτότητα νέας Τουρκίας. Ίσως γι" αυτό βοηθήθηκε τόσο πολύ από ξένες δυνάμεις για να επιβληθεί και να χτυπήσει καθετί που συνδεόταν με την παραδοσιακή Οθωμανική Αυτοκρατορία με αιματηρό τίμημα την μεγάλη γενοκτονία των εκατομμυρίων χριστιανών της Ανατολής.
Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια από τον θάνατο του και ενώ στην Τουρκία κυριαρχούν οι ισλαμιστές το «πορτραίτο» του Κεμάλ έχει αρχίσει να ξεθωριάζει με αποκορύφωμα ίσως αυτή την είδηση για την αμφισβήτηση του αντρισμού του, γεγονός που πριν από δυο δεκαετίες ούτε σαν φαντασία δεν θα ήταν δυνατόν να προβληθεί.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πηγή: hellasforce.com

20 γνωρίσματα των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να είναι ευτυχισμένοι

20 γνωρίσματα των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να είναι ευτυχισμένοιΗ ευτυχία αποτελεί κοινή επιδίωξη όλων των ανθρώπων.
Κανείς δεν θέλει να είναι σκυθρωπός και λυπημένος.
Όλοι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι, ακόμη και εν μέσω κάποιας αγωνιώδους δοκιμασίας στη ζωή τους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νιώθουν πόνο, θλίψη ή λύπη – απλά, δεν αφήνουν αυτά τα συναισθήματα να κατακλύσουν την ζωή τους.
Πώς το καταφέρνουν;
Έρευνες αποκαλύπτουν 20 κυρίαρχα γνωρίσματα των ευτυχισμένων ανθρώπων:

1. Εκτιμούν την ζωή
Είναι ευγνώμονες που ξυπνούν κάθε πρωί.
Αναπτύσσουν μία παιδική αίσθηση θαυμασμού για τη ζωή και εστιάζουν στην ομορφιά της κάθε στιγμής.
Δεν παίρνουν τίποτε ως δεδομένο – προσπαθούν να αδράξουν την κάθε στιγμή και αγνοούν τις μικρές αναποδιές.
2. Διαλέγουν τους φίλους τους …σοφά
Περιτριγυρίζονται από άλλους χαρούμενους, θετικούς ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες, την ηθική και τους στόχους τους.
Ανθρώπους που τους ενθαρρύνουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.
Φίλους που τους αγαπούν και τους αποδέχονται για αυτό που είναι και που είναι εκεί όταν χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας.
3. Είναι ανεκτικοί
Αποδέχονται και σέβονται τους άλλους για αυτό που είναι και για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Προσεγγίζουν τους συνανθρώπους τους με καλοσύνη και γενναιοδωρία.
Βοηθούν όταν μπορούν, χωρίς να προσπαθούν να αλλάξουν τον άλλον.
4. Μαθαίνουν συνεχώς
Ενημερώνονται για ότι έχει να κάνει με την καριέρα και τα ενδιαφέρονται τους και δοκιμάζουν συνεχώς νέα, και πολλές φορές τολμηρά, εγχειρήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους.
5. Εστιάζουν στην λύση, όχι στο πρόβλημα
Αντί να …βουλιάξουν στην αυτολύπηση, με το που έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, καταπιάνονται με το να βρουν λύση.
Δεν αφήνουν τις αντιξοότητες να επηρεάζουν την διάθεσή τους και εστιάζουν στην καλή πλευρά των όποιων προβλημάτων – βλέπουν κάθε εμπόδιο σαν μία ευκαιρία να κάνουν μία αλλαγή προς το καλύτερο.
Άλλωστε, ουδέν κακόν αμιγές καλού!
6. Κάνουν την δουλειά που αγαπούν
Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι ως και 80% των ανθρώπων δεν αγαπούν την δουλειά τους – με τέτοιο ποσοστό, δεν είναι έκπληξη που υπάρχουν τόσοι δυστυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο!
Η πραγματικότητα είναι ότι περνάμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας δουλεύοντας, επομένως είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε μια δουλειά που μας αρέσει, όπως επίσης και να βρίσκουμε χρόνο για τα άλλα ενδιαφέροντά μας και τις ασχολίες που μας ευχαριστούν.
7. Απολαμβάνουν τη ζωή
Ξέρουν να ζουν στο παρόν και να απολαμβάνουν τις μικρές χαρές της ζωής: ένα ηλιοβασίλεμα, μία βόλτα στη φύση, την παρέα ενός αγαπημένου προσώπου, μια μέρα κοντά στη θάλασσα, την μυρωδιά των λουλουδιών.
Δεν μένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν, ούτε ανησυχούν διαρκώς για το μέλλον.
8. Γελούν συχνά
Δεν παίρνουν τον εαυτό τους ή την ζωή …πολύ σοβαρά!
Αντιμετωπίζουν με χιούμορ τις καταστάσεις, ακόμα και τα προβλήματα, και δεν διστάζουν να γελάσουν με τον εαυτό τους. Στο κάτω κάτω, ουδείς τέλειος!
Προσπαθούν, όταν βέβαια το επιτρέπουν οι περιστάσεις, να βλέπουν την αστεία πλευρά των πραγμάτων και με το χιούμορ τους να …ελαφραίνουν την ατμόσφαιρα.
9. Ξέρουν να συγχωρούν
Η κακία και το μίσος πληγώνουν, πρωτίστως, …εμάς τους ίδιους.
Η συγχώρεση προσφέρει γαλήνη και ηρεμία.
Και βέβαια, εκτός από το να συγχωρούμε τον διπλανό μας, πρέπει να μπορούμε να συγχωρούμε και τον εαυτό μας για τα λάθη ή τις παραλείψεις του.
10. Αισθάνονται ευγνωμοσύνη
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αξία όσων έχουν, αισθάνονται ευγνωμοσύνη για αυτά και την εκφράζουν.
Ακόμα και για τα πράγματα που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένα: για την υγεία τους, το σπίτι, τη δουλειά τους, την οικογένεια τους και τους φίλους τους.
11. Επενδύουν στις σχέσεις
Καλλιεργούν και προστατεύουν τις σχέσεις τους με την οικογένεια και τους φίλους τους, αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο και ενδιαφέρον.
Είναι υποστηρικτικοί με τους άλλους, δείχνουν κατανόηση και αγάπη και κρατούν τις υποσχέσεις τους.
12. Είναι ειλικρινείς
Η ειλικρίνεια …απλοποιεί την ζωή!
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και με τους άλλους και βασίζουν τις πράξεις και τις αποφάσεις τους στην εντιμότητα.
13. Ασχολούνται με το εαυτό τους, όχι με τους άλλους
Εστιάζουν στο να φτιάξουν την δική τους ζωή όπως την θέλουν και στην φροντίδα του εαυτού τους και των αγαπημένων τους προσώπων.
Δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι, δεν κρίνουν και δεν καταπιάνονται με κουτσομπολιά και δολοπλοκίες.
Αποδέχονται ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει τη ζωή του όπως θέλει – όπως και οι ίδιοι άλλωστε!
14. Είναι αισιόδοξοι
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.
Εστιάζουν στην θετική πλευρά κάθε κατάστασης – υπάρχει, ακόμα και αν ορισμένες φορές είναι, αρχικά, αδύνατον να την εντοπίσουμε.
Διώχνουν συνειδητά τις αρνητικές σκέψεις και τις αντικαθιστούν με θετικές.
Αποδέχονται ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, τον οποίο μπορεί βέβαια ποτέ να μην μάθουν.
15. Αγαπούν άνευ όρων
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δέχονται τους άλλους για αυτό που είναι και δεν βάζουν όρια ή προϋποθέσεις για την αγάπη τους.
Ακόμα και όταν δεν συμφωνούν ή δυσαρεστούνται από τις πράξεις των αγαπημένων τους, δεν παύουν να τους αγαπούν.
16. Είναι επίμονοι
Δεν το βάζουν κάτω.
Αντιμετωπίζουν την κάθε δυσκολία ως ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους.
Δεν σταματούν να προσπαθούν ποτέ, εστιάζουν στις επιθυμίες τους και τις διεκδικούν.
17. Προλαμβάνουν τις καταστάσεις που μπορούν να ελέγξουν
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο προσπαθώντας να αλλάξουν καταστάσεις που είναι εκτός του ελέγχου τους και αποδέχονται αυτά που δεν μπορούν να αλλάξουν.
Για αυτά όμως που μπορούν, φροντίζουν να προλαμβάνουν τις καταστάσεις και να παίρνουν τον έλεγχο, προκειμένου να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.
Δεν περιμένουν να τους προλάβουν οι εξελίξεις.
18. Φροντίζουν τον εαυτό τους
Φροντίζουν την υγεία τους, το σώμα και το πνεύμα τους.
Προσέχουν την διατροφή τους, ασκούνται, ξεκουράζονται, κάνουν προληπτικούς ελέγχους της υγείας τους και κρατούν το μυαλό τους σε εγρήγορση.
Αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και στα ενδιαφέροντα τους.
19. Έχουν αυτοπεποίθηση
Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αποδέχονται τον εαυτό τους για αυτό που είναι – δεν προσπαθούν να προσποιηθούν κάτι διαφορετικό.
Γνωρίζουν τον εαυτό τους, τις επιθυμίες τους, τα πιστεύω και τα θέλω τους, τα όρια και τις αδυναμίες τους.
Αισθάνονται σίγουροι για τον εαυτό τους και τις επιλογές τους και δεν διαμορφώνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να ευχαριστούν τους γύρω τους.
20. Είναι υπεύθυνοι
Πάνω από όλα, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι είναι 100% υπεύθυνοι για τη ζωή τους.
Αναλαμβάνουν την ευθύνη για την διάθεσή τους, την νοοτροπία τους, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις πράξεις και τα λόγια τους.
Παραδέχονται τα λάθη τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη εξίσου για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους.

Σας φαίνονται …απλοϊκά και προφανή;
Ίσως στη θεωρία – δοκιμάστε, όμως, να τα εφαρμόσετε στη ζωή σας και …θα αναθεωρήσετε!
Σε κάθε περίπτωση, η ευτυχία είναι απόφαση.
Το πρώτο βήμα είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την ευτυχία μας και να σχεδιάσουμε την κατάκτησή της!

 enallaktikidrasi.com

Γεωργιάδης: Αγαπώ τον Μπαλτάκο – Με συγκίνησε ο γιος του (vid)

Γεωργιάδης: Αγαπώ τον Μπαλτάκο – Με συγκίνησε ο γιος του (vid) «Δεν υφίσταται κανένα πολιτικό ζήτημα», υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Υγείας αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.
Μιλώντας στο Mega και τον ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το βίντεο αποτελεί την απόλυτη δικαίωση Σαμαρά, καθώς από τα λεγόμενα Μπαλτάκου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός διαφωνούσε κάθετα με τον πρώην γγ της κυβέρνησης στο ζήτημα της ΧΑ.
Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας του Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν αφορούν την κυβέρνηση αλλά τον ίδιο.
«Η μόνη πολιτική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι ένας συνεργάτης του έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα», υποστήριξε ο υπουργός.
Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη «ανοησία» του πρώην γγ της κυβέρνησης, που δεν θα έπρεπε να συνομιλεί με «αλήτες του πεζοδρομίου», όπως είναι οι χρυσαυγίτες.
Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε, πάντως, ότι ο Τ.Μπαλτάκος «είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, με αξιοσημείωτη διαδρομή και ήταν συνεπής γγ της κυβέρνησης». Τόνισε, δε: «Τον αγαπώ. Έκανε μια ανοησία και εξετέθη».
Σχολιάζοντας, δε, το επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον υιό του Τ.Μπαλτάκου, δήλωσε ότι αν και καταδικάζει τη βία, η κίνηση του γιου να προστατέψει τον πατέρα του τον συγκίνησε.


www.newsbomb.gr

Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του Παναγιώτη Μπαλτάκου στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του Παναγιώτη Μπαλτάκου στον Νίκο Χατζηνικολάου  Για το βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη, το επεισόδιο με τον γιο του στη βουλή και την παραίτησή του μιλάει αυτή την ώρα στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real fm o πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτης Μπαλ
Μπαλτάκος:

-Αποφάσισα να διαδραματίσω συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χ.Α. 'Ελεγα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να αποκτήσω την εμπιστοσύνη τους.
-Η Ν.Δ. είναι παράταξη ευθύνης... είναι κεντροδεξιά παράταξη και κοντεύει να χάσει την δεξιά της πτέρυγα.

-Τον Πρωθυπουργό δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας, δεν τον σχολιάζω.

Ερώτηση: Εν αγνοία του Πρωθυπουργού διαδραματίσατε ρόλο για το καλό της παράταξης;
-Ο Πρωθυπουργός ήξερε ότι πρέπει να απεγκλωβίσουμε τον κόσμο από την Χρυσή Αυγή, το τι έκανα εγώ γι αυτό τον λόγο δεν το ήξερε.

-Ο Κασιδιάρης με είδε στην πόρτα και μου είπε: Θέλω να σε απασχολήσω, δεν ήταν μία προγραμματισμένη συνάντηση.



-Είχα την απορία και ήθελα να μάθω τι θέλει, να δω που το πάει, γι'αυτό τον δέχθηκα

-Στον Τύπο διάβασα ότι ο Πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο τον Αθανασίου και τον Δένδια, δεν μου το είπε ο Πρωθυπουργός

-Το ραντεβού είχε σκοπιμότητα και τίποτε άλλο

-Υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες πριν από αυτή και άλλες μία ή δύο μετά από αυτήν

-Τους ανεβάζει (τη Χ.Α) η πολιτική δίωξη, έπρεπε να υπάρξει αδιαφορία για να μην διαφημίζονται.

-Δεν θυμάμαι τι έχω πει στις υπόλοιπες συνομιλίες με τον Ηλία Κασιδιάρη, ότι και να έχω πει είναι στον ίδιο "καμβά".


 -Το σκέφτηκα ότι μπορεί να με γράφουν γιατί αυτό είναι το ποιόν τους.

-'Οσον αφορά στις δηλώσεις Κουβέλη: "Είπα, θέλετε να σπρώξετε τη χώρα σε εκλογές για να διπλασιάσει η Χρυσή Αυγή τις ψήφους της;"

-Δεν με έδιωξαν, παραιτήθηκα αμέσως.Δεν μίλησα μετά το περιστατικό με τον Πρωθυπουργό, μίλησα με τον κ.Σταμάτη και τον κ.Μπούρα και τους είπα "έρχομαι για παραίτηση".

-Τις πιο πολλές φορές έρχονταν αυτοβούλως στο γραφείο μου, δεν θυμάμαι σε ποιες περιπτώσεις τους κάλεσα

-Είχε έρθει στο γραφείο μου και ο Μιχαλολιάκος για να μου παραπονεθεί επειδή του είχαν αφαιρέσει τους αστυνομικούς.

-Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι έπινα καφέ με βουλευτές της Χ.Α καθημερινά

-Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και δεν θα τα πω. Εγώ προσπαθούσα να επιστρέψω ψηφοφόρους στην Ν.Δ. από την Χρυσή Αυγή

-Η δήλωσή μου περί αντικομμουνισμού σαρώνει τα σωθικά της Χρυσής Αυγής.

-Δεν μου ανέθεσε ποτέ ο Πρωθυπουργός να κάνω συναντήσεις.

-Η πρόθεσή μου ήταν αγαθή...Το υλίκό του βίντεο είναι προιόν εγκληματος και δεν μπορεί να πει σε καμία δικογραφία.

-Τίποτα από όλα αυτά που είπα στο βίντεο για τους υπουργούς δεν είναι αλήθεια οπότε τι να ερευνήσει η δικαιοσύνη;

-Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάνει όργια με τη βία μηνύουν τον γιο μου γιατί τους έσπρωξε.

-Ο γιος μου δεν αναζητείται είναι εντός της διαδικασίας του αυτοφώρου. Δεν έχω καμία επαφή μαζί του, δεν ξέρω που είναι.





 Ακούστε το ηχητικό:
 http://www.enikos.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3