-->

6 tips για να δείχνεις ομορφότερη ανέξοδα



Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για την προσωπική σας περιποίηση.

Υπάρχουν τρόποι να φροντίζετε τον εαυτό σας χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν τίποτα. Μερικά μυστικά ομορφιάς που θα διαβάσετε παρακάτω, θα σας βοηθήσουν:

Καταπολεμήστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ κοιμάστε:Ανασηκώστε το κεφάλι σας με μαξιλάρια ενώ κοιμάστε. Έτσι θα αποφύγετε τη συγκέντρωση υγρών κάτω από τα μάτια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ροδέλες από αγγούρι ή παγωμένα σακουλάκια χαμομηλιού....

Η σωστή στάση του σώματος: Κρατήστε τους ώμους ψηλά χωρίς να καμπουριάζετε. Η σωστή στάση του σώματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ακόμα και 20 -30 χρόνια νεότερη.

Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά: Το μυστικό είναι να βρείτε την πιο κολακευτική γωνία του προσώπου σας. Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και με το δείχτη σας και το μεσαίο δάχτυλο ακολουθήστε το κόκκαλο του ζυγωματικού. Έτσι θα δημιουργήσετε μία λεία ψηλή αλογοουρά που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας: Δύο λεπτά αρκούν για να αναζωογονήσετε την κουρασμένη όψη του προσώπου. Αφού καθαρίσετε και ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας , έτσι ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη υπεραιμία στην περιοχή, τοποθετείστε τους κόμπους των δακτύλων σας κάτω από τα μάτια και πάνω από τα ζυγωματικά και κάντε μασάζ για δύο λεπτά.

Αποφύγετε την ακμή: Κάποιες φορές η λιπαρότητα του κεφαλιού και τα προϊόντα μαλλιών μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνιση της ακμής. Ξεβγάζετε πάντα καλά τη μαλακτική κρέμα μαλλιών και φροντίστε να κρατάτε τα προϊόντα styling όσο μπορείτε μακριά από το πρόσωπο. 

Μειώστε την κατανάλωση ζάχαρης: Μην ξεκινάτε ή τελειώνετε τη μέρα σας με ζάχαρη. Η κατανάλωση επεξεργασμένης ζάχαρης τις πρωινές ώρες ή πριν από τον ύπνο προκαλεί επιθυμία για μεγαλύτερη κατανάλωση και αφυδατώνει την επιδερμίδα.
Πηγή: jenny.gr

ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! - ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!





ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....







Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη! -Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!



diaforetiko.gr : dementi adonis 600x396 Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος για την Ιωάννα Δεμεντή -νεαρή δημοσιογράφο, μοντέλο και πανελίστρια- και είχε τη μορφή του κ. Α. Γεωργιάδη.
Το «δώρο» ήταν μια μοναδική ευκαιρία καριέρας, να θητεύσει εθελοντικά στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας.
Ο άσσος στην επικοινωνία υπουργός θα σκέφτηκε ότι ο φόρτος εργασίας στο συγκεκριμένο τμήμα, με τη μεταρρύθμιση της Υγείας σε εξέλιξη, τους γιατρούς σε απεργιακές κινητοποιήσεις και ενόψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε, θα είναι μεγάλος, οπότε κρίθηκε αναγκαία η ενίσχυσή του με κάποιο έμπειρο στέλεχος.
Το βιογραφικό της κ. Δεμεντή, όμως, στερείται τυπικών προσόντων για μια τέτοια θέση και καμία σχέση δεν έχει με τον τομέα της Υγείας. Αντίθετα είναι πλούσιο σε άλλες δραστηριότητες, με την ευρύτερη έννοια της επικοινωνίας: έχει ανακηρυχθεί «Miss Βόρεια Ελλάδα 2008», «Miss Talent Europe 2009», έχει παρουσιάσει τους διαγωνισμούς ομορφιάς «Miss Bikini 2009», «Star Heaven 2010», «Miss Ionian Beauty», «Miss Saronikos»,«Miss Europe Face», ενώ έχει πάρει μέρος και σε πάνελ χαμηλής ποιότητας εκπομπών του Φίλιππου Καμπούρη, δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο «Εθνικός μας Σταρ» και ο «Μίστερ Μπούτια».
Βεβαίως διαθέτει και πτυχίο από το ΤΕΙ Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, έχει φοιτήσει σε σχολή δημοσιογραφίας, επέλεξε ωστόσο να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη σχολή αερόμπικ «AF Studies».
diaforetiko.gr : dementi1 Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
Πως αυτά τα προσόντα έπεισαν τον κ. Γεωργιάδη για την καταλληλότητα της νεαρής καλλονής να αναλάβει «πόστο» στο υπουργείο, αποτελεί ερώτημα. Φαίνεται πως οι μεταπτυχιακοί τίτλοι και η επιστημονική ειδίκευση –που διαθέτουν τόσοι νέοι επιστήμονες οι οποίοι πασχίζουν έστω για μια θέση πρακτικής εν μέσω δραματικής ανεργίας- είναι δευτερεύοντα. Ο κ. Γεωργιάδης, με τη δική του μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, προφανώς μπορεί να αξιολογεί διαφορετικά.
Η κ. Δεμεντή έχει αναλάβει εδώ και μία εβδομάδα καθήκοντα στο Γραφείο Τύπου, όμως ακόμη δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, καθώς ελάχιστα από τα στελέχη του υπουργείου Υγείας είναι ενημερωμένα για τη νέα προσθήκη στην επικοινωνιακή ομάδα. Ίσως γιατί προς το παρόν η νεαρή δημοσιογράφος-μοντέλο εργάζεται εθελοντικά και παρακολουθεί τηλεοπτικές εκπομπές. Η ίδια, πάντως, ισχυρίζεται ότι θα εκπροσωπήσει το υπουργείο στην ελληνική προεδρία.
Κάτι θα ξέρει η μικρή… Πάντως Άδωνι έχεις καλό γούστο!
diaforetiko.gr : 149024 155841951127349 100001046342841 320986 7334098 n Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
diaforetiko.gr : dementi Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
diaforetiko.gr : ioanna dementi Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
diaforetiko.gr : dementi 1 Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
diaforetiko.gr : dementi 4 Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!
diaforetiko.gr : dementi3 Γεια σου Άδωνι μπερμπάντη!  Δείτε την μοντέλα που προσέλαβε στο υπουργείο Υγείας – Πεπειραμένη και με πλούσια προσόντα!

Βίντεο σοκ: Μέσα στον σταθμό του Βόλγογκραντ τη στιγμή της έκρηξης!

Βίντεο σοκ: Μέσα στον σταθμό του Βόλγογκραντ τη στιγμή της έκρηξης!

Κόσμος πηγαινοέρχεται στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγογκραντ, στη Ρωσία. Άλλοι μόλις έχουν αφιχθεί, άλλοι ετοιμάζονται να επιβιβαστούν και ξαφνικά... μια λάμψη, ένας εκκωφαντικός θόρυβος, καπνός.

Μία ημέρα μετά το μακελειό που προκάλεσε η “μαύρη χήρα”, το LifeNews TV channel προέβαλε ένα βίντεο 16 δευτερολέπτων με συγκλονιστικές εικόνες μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό. Στην αρχή του βίντεο φαίνεται ένας άντρας με μαύρα ρούχα να προσπαθεί να περάσει από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων. Την επόμενη στιγμή γίνεται η έκρηξη, προκαλώντας τον θάνατο 17 ανθρώπων, ενώ τουλάχιστον 44 τραυματίστηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

νεςσιτ

ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ Η "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ", ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ...



Ιδού μερικά πικάντικα από τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των Εθνοπατέρων που ανέβασε η Βουλή στο Διαδίκτυο: Όλοι οι αντιρατσιστές βουλευτές είναι πάμπλουτη με πρώτη και καλύτερη την φίλη του Εβραίου Σημίτη, Θάλεια Δραγώνα που διαθέτει 8 πανάκριβα διαμερίσματα στο Κολωνάκι, στο Παλιό Φάληρο, στην Νέα Ερυθραία και στην Σίφνο. Η Δραγώνα διαθέτει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετοχές Ξένων Εταιρειών και άλλα 60.000 ευρώ καταθέσεις σε Τράπεζες. Ακούσατε να μιλήσει κανείς δημοσιογράφος για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετοχές που διαθέτει η Θάλεια Δραγώνα; Όχι, βέβαια, γιατί οι Χρηματοδότες των Αντιρατσιστών προστατεύουν τους ανθρώπους τους από τα πυρά του Τύπου.

Πολύ πιο πλούσια από τον Μάκη Βορίδη είναι και η βουλευτίνα Ρένα Δούρου του Σύριζα (αυριανή υπουργός Εξωτερικών του Αλέξη Τσίπρα). Χωρίς να μας πεί τι δουλειές πρόλαβε να κάνει στα 40 της, η ανύπανδρη Δούρου εμφανίζεται με 4 δυάρια και 2 τριάρια στο Αιγάλεω, 2 εξοχικά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και 117.000 ευρώ καταθέσεις στις Τράπεζες. Πάμπλουτος είναι και ο τυφλός προστάτης των φτωχών και των λαθρομεταναστών, Συριζαίος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με 18 ακίνητα σε ακριβές περιοχές. Έκπληξη προκαλεί η τεράστια περιουσία του Πύρρου Δήμα (20 ακίνητα σε Καλαμαριά, Μαρούσι, Νέα Σμύρνη, Βριλήσια και 52.000 ευρώ καταθέσεις), για τον οποίο επίσης δεν γράφτηκε τίποτε στον Τύπο. Πού τα βρήκε τόσα χρήματα ο Πύρρος; Από τον μισθό του Αξιωματικού στον Στρατό Ξηράς; Τέλος, ο υπουργός ΕΡΤ Παντελής Καψής ξέχασε να δηλώσει την γυναίκα του στο «Πόθεν Έσχες», γνωστή δημοσιογράφο Λεονί Σταφυλά!. Μιλάμε για το απόλυτο μπουρδέλο: Ουδείς ελέγχει τους Εθνοπατέρες, ο καθείς δηλώνει ό,τι γουστάρει και ουδείς τιμωρείται… Θ.Χ. 

- Εφημερίδα "Στόχος"

Κι άλλες χειροπέδες για τις μίζες στα εξοπλιστικά - Συνελήφθη ο Δ. Παπαχρήστος

Κι άλλες χειροπέδες για τις μίζες στα εξοπλιστικά - Συνελήφθη ο Δ. Παπαχρήστος 

Στη σύλληψη εκπροσώπου γερμανικής εταιρείας που προμήθευσε το Υπουργείο 'Αμυνας αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα, προχώρησαν οι αρχές, ύστερα από ένταλμα του ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή. Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαχρήστο, τον οποίο κατονόμασε στην απολογία του ο προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση των εξοπλιστικώνπρογραμμάτων, πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών Α. Κάντας.











Ο Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WEGMANN, φέρεται να έδωσε στον κ. Κάντα συνολικό ποσό 750 χιλιάδων ευρώ για την προμήθεια 24 αυτοκινούμενων πυροβόλων PZH2000 και λοιπού περιφερειακού υλικού.
Η εν λογω σύμβαση υπεγράφη στις 5/7/2001, επί θητείας Τσοχατζόπουλου στο ΥΕΘΑ, μεταξύ δημοσίου και εταιρείας KRAUUS - MAFFEI WEGMANN έναντι τιμήματος ύψους 195.709.774 εκατ. ευρώ.

Οι κατηγορίες για την υπόθεση αφορούν ενεργητική δωροδοκία κατά του δημοσίου, παθητική δωροδοκία κατά του δημοσίου και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση για την προμήθεια 54 συστημάτων K/B STINGER επι οχήματος και του αναγκαίου εξοπλισμού και ανταλλακτικών αρχικής υποστήριξης, για την οποία υπεγράφη στις 3/8/2000, επί Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμβαση (030Α/2000) μεταξύ του δημοσίου και της εταιρείας STN ATLAS ELEKTRONIK έναντι τιμήματος 142.731.079 εκατ. ευρώ.

Βάσει των πορισμάτων που υποβλήθηκαν από τους επίκουρους εισαγγελείς διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνο και Πόπη Παπανδρέου ασκήθηκε ποινική διώξη για τα ίδια αδικήματα με την προαναφερόμενη υπόθεση, δηλαδη για ενεργητική δωροδοκία κατά του δημοσίου, παθητική δωροδοκία κατά του δημοσίου και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και η υπόθεση ανατέθηκε στον ανακριτή Διαφθοράς Σπύρο Γεωργουλέα.

Τέλος, σημειώνεται ότι ήδη διαβιβάστηκαν από τον ανακριτή Διαφθοράς Γ. Μαλλή αντίγραφα της απολογίας του Α. Κάντα στην εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς Ελένη Ράικου καθώς ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε σε σειρά εξοπλιστικών που συνδέονται με "μίζες".

http://www.newsit.gr/

Βίντεο: Ο Paul Walker προσπαθεί να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο

Βίντεο: Ο Paul Walker προσπαθεί να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο 

Σχεδόν έναν μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα του Paul Walker, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας!
Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για κάτι πραγματικά τραγικό, αφού εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον αδικοχαμένο ηθοποιό να προσπαθεί να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο! Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός κάηκε ζωντανός μαζί με τον φίλο Roger Rodas όταν η Porsche τους προσέκρουσε σε στύλο!
http://www.gossip-tv.gr/

Πάνω από 30 οι νεκροί στις δυο φονικές επιθέσεις στη Ρωσία – Ποιον υποπτεύονται οι αρχές; (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Πάνω από 30 οι νεκροί στις δυο φονικές επιθέσεις στη Ρωσία – Ποιον υποπτεύονται οι αρχές; (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στις δυο φονικές επιθέσεις, της "μαύρης χήρας" σε σιδηροδρομικό σταθμό και "καμικάζι" σε τρόλεϊ, στο Βόλγογκραντ τηςΡωσίας, και μάλιστα σε λιγότερο από ένα 24ωρο. 

Από την έκρηξη το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, τουλάχιστον 14 άνθρωποι βρήκαν ακαριαίο θάνατο, υπάρχουν δεκάδες τραυματίες, ενώ ένα παιδί χαροπαλεύει.

Αυτή τη φορά οι αρχές κάνουν λόγο για έναν άνδρα τρομοκράτη που πυροδότησε τα εκρηκτικά που ε΄'ιχε πάνω του μέσα στο τρόλεϊ.

Με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν πηγαίνει στο Βόλγογκραντ ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, Αλεξάντρ Μποτνίκοφ.

Οι αρχές δεν αποκαλύπτουν ονόματα υπόπτων, ωστόσο ένας από τους βασικούς υπόπτους που μπορεί να οργάνωσε τις δυο επιθέσεις είναι ο Ντόκου Κλαματονιτς Ουμαρόφ, ένας Τσετσένος ισλαμιστής στρατιωτικός. Ο Ουμαρόφ, πριν από κάποιους μήνες, είχε απειλήσει με επιθέσεις τη Ρωσία, λέγοντας μάλιστα ότι ένας από τους στόχους του είναι οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι.


 
Η έκρηξη σε τρόλεϊ και πάλι στο Βόλγογκραντ έρχεται λιγότερο από ένα 24ωρο μετά από την πολύνεκρη επίθεση της Κυριακής στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, με απολογισμό 16 νεκρούς. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Η περιοχή του Βόλγκοκραντ έχει τεθεί σε επίπεδο αυξημένου αντιτρομοκρατικού συναγερμού για τις επόμενες 15 ημέρες, ενώ η Μόσχα κάνει λόγο για σχέδιο ακραίων μουσουλμάνων τρομοκρατών, δείχνοντας ουσιαστικά προς τους αυτονομιστές της Τσετσενίας.


 
Πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση δείχνουν ό,τι απέμεινε από το κατεστραμμένο μπλε και λευκό τρόλεϊ με την οροφή του να έχει αποσπαστεί από το υπόλοιπο όχημα και πτώματα και συντρίμμια σκορπισμένα στο δρόμο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
Οι ομοσπονδιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι για την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε κοντά σε αγορά στη συνοικία Ντζερζίνσκι, διενεργείται έρευνα για "τρομοκρατική ενέργεια και διακίνηση όπλων".

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται και μέλη των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ RT.COM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ RT.COM
Την επίθεση της Κυριακής έκανε η Οκσάνα Ασλάνοβα, το κεφάλι της οποίας βρέθηκε στο χώρο της επίθεσης. Πυροδότησε τα εκρηκτικά λίγο πριν από τα μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων και καθώς είδε έναν αστυνομικό να την πλησιάζει.

Η Ασλάνοβα είχε παντρευτεί δύο φορές με αντάρτες. Οι δύο σύζυγοί της είχαν σκοτωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις.

Όλα δείχνουν πως δεν ήταν μόνη αλλά είχε συνεργό ο οποίος προς το παρόν έχει αναγνωριστεί μόνο με το επίθετό του, Παβλόφ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: RT.COM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: RT.COM
Καταζητούμενη από το 2012, η Οκσάν Ασλάνοβα ήταν φίλη μιας άλλης καμικάζι που σκότωσε έξι άτομα στο Βόλγκογκραντ τον Οκτώβριο όταν ανατινάχθηκε μέσα σε λεωφορείο γεμάτο φοιτητές, έγραψε η Lifenews.ru.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη σημερινή ή τη χθεσινή επίθεση.

Και οι δύο επιθέσεις εντείνουν την ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 7 Φεβρουαρίου στο Σότσι, που βρίσκεται σε απόσταση 690 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Βόλγκογκραντ.

newsit

ΒΙΝΤΕΟ: ΦΟΥΛ μαυρισμένη επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη από τις Μαλδίβες!

  «Επιστρέψαμε!» είπε η Ελένη Μενεγάκη μόλις ξεκίνησε την εκπομπή της μέσα στη τρελή χαρά… Και πώς να μην είναι άλλωστε μετά από τις 10ήμερες διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες;;;
Ηλιοκαμένη και ανανεωμένη γύρισε η παρουσιάστρια από τον μαγευτικό προορισμό, που πήγε για τα Χριστούγεννα  με τα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο!
Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια από τους συνεργάτες της για το μαύρισμά της… «Bob Marley» την φώναζε η Κατερίνα Ζαρίφη και εκείνη άλλαζε κουβέντα!
Ωστόσο, η Ελένη δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία της από τις διακοπές της, όπως έκανε το καλοκαίρι… Η αγάπη της για την φωτογραφία είναι γνωστή πια…
Όμως μήπως θέλει να μοιάσει στην.. μέλλουσα πεθερά της;;;
540756_722642784421425_1210170054_n.jpg
Η Λιλίκα Παντζοπούλου, μητέρα του Ματέο, ανήκει στην κατηγορία των εικαστικών καλλιτεχνών που διακρίνονται στη χώρα μας για την δουλειά τους, παρακαλώ!
Η κυρία Λιλίκα Παντζοπούλου παρουσίασε το καλοκαίρι στο Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης έκθεση με δημιουργίες της…
Τότε ήταν που είχαμε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης με την «πεθερά» της και μάλιστα ο εναγκαλισμός τους είχε πολυφωτογραφηθεί…!

010812083901_1964_jpg.jpg

σταρ

Ουδέν σχόλιο: Ναζιστής έφτιαξε στολή των SS για τον σκύλο του!

Ουδέν σχόλιο: Ναζιστής έφτιαξε στολή των SS για τον σκύλο του!Ναζιστική στολή… για σκύλους; Κι όμως, να που υπάρχει!
Ο Πολ Ντάτον, ένας 48χρονος Βρετανός, άνεργος και πατέρας 6 παιδιών, έντυσε τον σκύλο του με παλτό δικής του κατασκευής που έχει ραμμένη του μια σβάστικα και σήμα των SS!
german2_2.jpg
Ο ίδιος δηλώνει φανατικός φίλος των ναζί και μάλιστα υπερηφανεύεται πως τώρα με τον σκύλο του θα παρελαύνουν μαζί «όπως οι στρατιώτες του Χίτλερ»!
german_5.jpg
Μάλιστα, κάνει και λογοπαίγνια λέγοντας ότι ο Άλμπερτ (όπως έχει ονομάσει τον σκύλο του) «είναι κατά κάποιον τρόπο μέλος της… Γουφβάφε» (σ.σ.: αντί για Λουφτβάφε, όπως ονομαζόταν η αεροπορία των Ναζί).
german6_0.jpg
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Ντάτον έχει ξαναπροκαλέσει στο πρόσφατο παρελθόν όταν είχε επισκεφθεί σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Βρετανία ντυμένος αξιωματικός των SS με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί κακήν κακώς…

star

Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Σουμάχερ


Ιδιαιτέρως άσχημα είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ...

Όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής Jean-François Payen, επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, πριν από λίγα λεπτά, στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου: Ο Michael Schumacher έφτασε σε μια σοβαρή κατάσταση κώματος και σε κρίσιμη κατάσταση όσον αφορά την εγκεφαλική ανάνηψη. Εξακολουθεί να πάσχει από « ενδοκρανιακή υπέρταση, εγκεφαλική κάκωση και μώλωπες, καθώς και εγκεφαλικό οίδημα.

Επίσης, επιβεβαιώνει εγκεφαλική αιμορραγία και ανακοίνωσε ότι «η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή». Μάλιστα ο Γερμανός είναι σε θεραπευτική υποθερμία. «Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η σωστή οξυγόνωση του εγκεφάλου» είπαν οι γιατροί.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Τέσσερα χρόνια με αναστολή και 3.000 ευρώ πρόστιμο στον Μιχάλη Λιάπη για τις πλαστές πινακίδες – Το χαρτί... αθώος λόγω βλακείας έπαιξε η υπεράσπιση

Τέσσερα χρόνια με αναστολή και 3.000 ευρώ πρόστιμο στον Μιχάλη Λιάπη για τις πλαστές πινακίδες – Το χαρτί... αθώος λόγω βλακείας έπαιξε η υπεράσπιση

- Απερισκεψία και ανοησία αυτό που έκανε ο Μιχάλης Λιάπης είπε ο συνήγορός του
- Για τις πλαστές πινακίδες: «Εκεί η λογική σταματά! Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι, τι να κάνουμε;»
- Ο πρώην υπουργός δεν πήγε στο δικαστήριο γιατί «φοβήθηκε» τους δημοσιογράφους
- Τέσσερα χρόνια με αναστολή και 50 ευρώ την ημέρα εξαγορά η ποινή για τις πλαστές πινακίδες
- 3.000 ευρώ το πρόστιμο γιατί κυκλοφορούσε το αυτοκίνητο
- Κατάσχεται το τζιπ του
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θυμάστε την ταινία του Δημήτρη Ψαθά «Ένας βλάκας και μισός» όπου ο πρωταγωνιστής αθωώνεται λόγω... βλακείας; Φαίνεται πως το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και οι συνήγοροι του Μιχάλη Λιάπη σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο δικαστήριο.

Μόνο που δεν τα κατάφεραν και στον κ. Λιάπη επιβλήθηκε η ποινή των τεσσάρων χρόνων φυλάκισης με αναστολή και 50 ευρώ την ημέρα εξαγορά για τις πλαστές πινακίδες που είχε τοποθετήσει στο τζιπ του, κατάσχεση του αυτοκινήτου και πρόστιμο 3.000 ευρώ για ψευδή κυκλοφορία.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν παρουσιάστηκε ούτε αυτή τη φορά μπροστά στους δικαστές. Όχι γιατί ήθελε με τον τρόπο αυτό να περιφρονήσει την έδρα ούτε γιατί δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί από το ταξίδι... κούρασης στη Μαλαισία. Η απουσία του, όπως είπαν οι συνήγοροί του «δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε απαξίωση της έδρας» αλλά στο γεγονός πως έξω από το δικαστήριο βρίσκονταν 30 δημοσιογράφοι και άλλες τόσες κάμερες που «ξημεροβραδιάζονται έξω από το σπίτι του».

newsit

ΣΑΛΟΣ με τις αποκαλύψεις Κάντα: Έδωσε 17 ονόματα-Οργισμένος ο Θ.Λιακουνάκος τον διαψεύδει


 
​Σάλο σε Ελλάδα και Γερμανία προκαλούν οι αποκαλύψεις του Αντώνη Κάντα, πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που πήρε από 17 πρόσωπα που κατονομάζει για 12 εξοπλιστικά προγράμματα!
Ο Α. Κάντας εμπλέκει πέραν του Άκη Τσοχατζόπουλου, με έμμεσες αναφορές και τον Γιάννο Παπαντωνίου, ενώ ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος για τον οποίο λέει ότι του έδωσε βαλίτσα με 600.000 ευρώ, τον διαψεύδει οργισμένα.
  • Ο μακρύς κατάλογος της μίζας
Τον κατάλογο της μίζας από 12 εξοπλιστικά προγράμματα και 17 πρόσωπα, απαριθμεί στην 30σέλιδη απολογία του ο Αντώνης Κάντας.
Κεντρικό ρόλο στην επιχείρηση-μίζα αποδίδει στον επιχειρηματία, Θωμά Λιακουνάκο, για τον οποίο υποστηρίζει πως του έδωσε 2 φορές μίζαΠιθανόν ενός εκατομμυρίου, μετά το 1988 και 600.000 ευρώ σε μαύρη τσάντα στο γραφείο του, το 2001 για τη σύμβαση των  tank leopard. Η συγκεκριμένη σύμβαση υπογράφτηκε επί Γιάννου Παπαντωνίου.
  • Η οργισμένη απάντηση του Θωμά Λιακουνάκου
Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του καλεί την δικαιοσύνη να επιδείξει νηφαλιότητα και επιφυλακτικότητα στην αξιολόγηση των ψευδών χειρισμών του κατηγορουμένου.
«Ουδέποτε ο πρόεδρος της AXON κ. Θωμάς Λιακουνάκος συνάντησε τον κατηγορούμενο κ. Κάντα στο γραφείο του, γεγονός που ευχερώς αποδεικνύεται από τα τηρούμενα βιβλία Πύλης του ΥΠΕΘΑ, πολύ δε περισσότερο ουδέποτε του προσέφερε σε μετρητά 600.000 ευρώ και μάλιστα σε περίοδο (Δεκέμβριος 2001) που το ευρώ σε φυσική μορφή δεν είχε καν κυκλοφορήσει στην Ελληνική Επικράτεια! Αναφορικά με την επίμαχη Σύμβαση Προμήθειας των Αρμάτων Leopard ΙΙ, τονίζουμε ότι επρόκειτο για Σύμβαση που υπεγράφη μετά από σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Γερμανικής εταιρείας "KMW" στις 20 Μαρτίου 2003, κατόπιν Διεθνούς Δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, το αδιάβλητο του οποίου έχει ήδη αξιολογηθεί δικαστικώς και στον οποίο ουδεμία απολύτως ουσιώδη ανάμειξη ή συμμετοχή είχε ή θα μπορούσε να έχει εκ της θέσεώς του ο Αντώνιος Κάντας.»
Το Star πάντως, ήταν ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός  που είχε αποκαλύψει ως ασύμφορη την επίμαχη σύμβαση των Leopard με διαδοχικά ρεπορτάζ από τον Δεκέμβριο του 2002. Ένα πρόγραμμα που κόστισε δισεκατομμύρια στο ελληνικό Δημόσιο για να πλουτίζουν με μίζες οι επιτήδειοι!
Οι ανακριτές θα πρέπει τώρα να διασταυρώσουν όσα ισχυρίζεται ο Αντώνης Κάντας. 

Χρυσή Αυγή εναντίον Τομπούλογλου: Η κλεπτοκρατία νίκησε!

Χρυσή Αυγή εναντίον Τομπούλογλου: Η κλεπτοκρατία νίκησε!Μύδρους εναντίον της ΝΔ εξαπολύει η Χρυσή Αυγή με αφορμή την υπόθεση Τομπούλογλου, κάνοντας λόγο για νίκη της κλεπτοκρατίας που αφήνει στο απυρόβλητο την «εγκληματική οργάνωση της ΝΔ».
«Είσαι Εθνικιστής και διεξάγεις ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα για να γκρεμίσεις την κλεπτοκρατία; Σε βαπτίζουν μέλος “εγκληματικής οργάνωσης” και οδηγείσαι δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο στη φυλακή. Είσαι “νεοδημοκράτης” και συλλαμβάνεσαι επ' αυτοφώρω να παίρνεις μίζα 25.000 ευρώ; ΤοΚαθεστώς της κλεπτοκρατίας σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να συνεχίσεις να τα παίρνεις με πιο διακριτικό τρόπο» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
«Ελληνικέ Λαέ, βάλε ένα τέλος στη χούντα των ξενόδουλων και των διεφθαρμένων: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!» καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.star.gr/

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ το σπίτι Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ το σπίτι Γερμανού Πρέσβη στο ΧαλάνδριΣυναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς στις 03.30 τα ξημερώματα «γάζωσαν» το σπίτι του Γερμανού πρέσβη, Βόλφγκανκ Ντολτ, στο Χαλάνδρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν πολλές φορές την οικία του γερμανού πρέσβη, ενώ ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το κτίριο δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στην γκαραζόπορτα βρέθηκαν 60 κάλυκες. Έχουν ήδη γίνει 6 προσαγωγές.
Η κινητοποίηση μετά το περιστατικό ήταν άμεση και έχει σημάνει συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και απέκλεισε την περιοχή, ενώ πλέον την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό φρουρό στο σπίτι του γερμανού διπλωμάτη, οι δράστες ήταν τέσσερις.
Oι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή για να φτάσουν στην σύλληψη των δραστών και μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις προσαγωγές υπόπτων.
Από τους πυροβολισμούς, υπάρχουν ζημιές στον εξωτερικό χώρο της πρεσβευτικής κατοικίας,ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Εξετάζονται αυτόπτες μάρτυρες, όπως και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο κτίριο.
Ήδη με τον γερμανό πρέσβη επικοινώνησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ο οποίος ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε στον γερμανό διπλωμάτη.
Μάλιστα, σημειώνεται ότι στις 16 Μαΐου του 1999, στις 22:55 το βράδυ, η 17 Νοέμβρη είχε επιτεθεί με ρουκέτα στο ίδιο σπίτι όπου τότε έμενε ο πρέσβης της Γερμανίας Καρλ Χάινς Κούνα.
Πηγή: Βίντεο Αnt1

Τα 4 αλκοολούχα ποτά που κάνουν... καλό στην υγεία μας!




Μπορεί να σας ακουστεί παράξενο, αλλά έρευνες έδειξαν πως οι γυναίκες που πίνουν λίγο περισσότερο, σε λογικά όμως πάντα πλαίσια (π.χ. 3 ποτήρια κρασί με το φαγητό αντί για 1), έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό στη ζωή τους σε σχέση με τις υπόλοιπες. Για την ακρίβεια, το αλκοόλ αποτρέπει τη γρήγορη πήξη του αίματος και τη φραγή των αρτηριών από τη χοληστερόλη. Να θυμάστε πάντα, ωστόσο, πως άλλο είναι να πιούμε ένα ποτηράκι παραπάνω και άλλο ένα μπουκάλι παραπάνω, καθώς η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Και για να ευχαριστηθείτε αυτά τα νέα ακόμα περισσότερο, αυτή είναι η λίστα των ειδικών με τα πιο υγιεινά ποτά που μπορείτε να επιλέξετε:

1. Κοκτέιλ χωρίς ζάχαρη
2. Μπίρες με χαμηλά λιπαρά
3. Κοκτέιλ με κύριο συστατικό τη σοκολάτα
4. Κοκτέιλ που περιέχουν φρούτα



πηγή
ΠΗΓΗ

Στο σκαμνί σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης

Στο σκαμνί σήμερα ο Μιχάλης ΛιάπηςΣτο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης για τη γνωστή υπόθεση του ανασφάλιστου τζιπ με πλαστές πινακίδες.
Η υπόθεση του πρώην υπουργού δικάζεται σήμερα μετά την αναβολή που είχε λάβει ο ίδιος από το Μονομελές Πρωτοδικείο, ενώ άγνωστο παραμένει εάν θα δώσει το παρών ο ίδιος ο κ. Λιάπης.
Επιστρέφοντας, πάντως, από το ταξίδι του στη Μαλαισία, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε «ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης», ο κ. Λιάπης είπε με νόημα στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο «θα τα πούμε τη Δευτέρα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει το παρών στα δικαστήρια της Ευελπίδων.   

http://www.star.gr/

Δεκαπέντε από τα πιο γνωστά γνωμικά του Όσκαρ Ουάιλντ


Ο Όσκαρ Ουάιλντ (πλήρες όνομα Όσκαρ Φίνγκαλ Ο'Φλάχερτι Ουίλς Ουάιλντ) γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1854 και πέθανε στις 30 Νοεμβρίου του1900. Ήταν Ιρλανδός μυθιστοριογράφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας και κριτικός.

Έχοντας περάσει από διάφορα είδη γραπτού λόγου καθ’ όλη την δεκαετία 1880, γεύτηκε τη δόξα σαν θεατρικός συγγραφέας στο Λονδίνο στις αρχές της επόμενης δεκαετίας. Στις μέρες μας έχει γίνει γνωστός για τα ευφυολογήματά του, το μοναδικό του μυθιστόρημα (Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέυ), τα θεατρικά έργα του, τις συνθήκες φυλάκισής του καθώς και τον πρόωρο θάνατό του. Πέθανε άπορος στο Παρίσι, σε ηλικία 46 ετών, όπως αναφέρει η Wikipedia.

Μερικές από τα πιο γνωστά γνωμικά και αποφθέγματα που έχει πει είναι τα εξής:

1. Ο αληθινός φίλος σε μαχαιρώνει από μπροστά.

2. Να έχετε αγάπη στην καρδιά σας. Μια ζωή χωρίς αγάπη είναι σαν ένας κήπος που δεν τον φτάνει ο ήλιος και τα λουλούδια του είναι νεκρά.

3. Κάποιοι φέρνουν την ευτυχία όπου κι αν πηγαίνουν, ενώ άλλοι όταν φεύγουν.

4. Να συγχωρείς πάντα τους εχθρούς σου. Τίποτε άλλο δε θα τους ενοχλήσει περισσότερο.

5. Δύο τραγωδίες υπάρχουν στη ζωή: να μην παίρνεις αυτό που θες και να παίρνεις αυτό που θες.

6. Είμαστε όλοι μέσα στο βούρκο, όμως μερικοί κοιτάζουμε τα αστέρια.

7. Η αλήθεια είναι σπάνια αγνή, και ποτέ απλή.

8. Θα έκανα τα πάντα για να ξαναείμαι νέος, εκτός από γυμναστική, να σηκωθώ νωρίς ή να είμαι γίνω αξιοσέβαστος.

9. Κανείς δεν είναι τόσο πλούσιος που να αγοράσει το παρελθόν του.

10. Ανάμνηση είναι το ημερολόγιο που κουβαλάμε όλοι μαζί μας.

11. Δεν είμαι αρκετά νέος για να γνωρίζω τα πάντα.

12. Δεν υπάρχουν ηθικά και ανήθικα βιβλία. Τα βιβλία είτε είναι καλογραμμένα, είτε κακογραμμένα.

13. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στον κόσμο, όσο η αφοσίωση μιας παντρεμμένης γυναίκας. Κάτι για το οποίο ένας άντρας δεν έχει ιδέα τι είναι.

14. Είμαι τόσο έξυπνος, που καμιά φορά δεν καταλαβαίνω ούτε μια λέξη από αυτά που λέω.

15. Το μόνο καθήκον μας απέναντι στην ιστορία είναι να την ξαναγράψουμε.
πηγή
ΠΗΓΗ

Κρίσιμες ώρες για τον Michael Schumacher: Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα-Εγκεφαλική αιμορραγία


Κρίσιμες ώρες για τον Michael Schumacher: Βρίσκεται σε τεχνητό κώμα-Εγκεφαλική αιμορραγίαΤις πιο κρίσιμες ώρες και δύσκολες ώρες περνάει ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι την Κυριακή το πρωί!
752eb.jpg
Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Γερμανός πρώην πιλότος έχει πέσει σε τεχνητό κώμα και χαρακτηρίζει την κατάστασή του κρίσιμη.
ski-traumatistike-sto-kefali-o-soumaxer.jpg
Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Κυριακής, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ενημέρωσε, με ιατρικό ανακοινωθέν, για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher:
«Ο κύριος Schumacher διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στις 12:40 (τοπική ώρα) μετά από ένα ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ στο τέλος του πρωινού. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικά τραύματα όντας σε κώμα κατά την άφιξή του, το οποίο απαιτούσε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση».

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Δείτε πωςνα το καθαρίσετε!


diaforetiko.gr : get Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Δείτε πωςνα το καθαρίσετε!
Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό.
Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας….
Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα.
Τα παθογόνα βακτήρια υπάρχουν σε αφθονία στο περιβάλλον και η είσοδός τους στο σώμα είναι αναπόφευκτη. Εισέρχονται μέσα σε αυτό με τις τροφές, τον αέρα, το νερό και την επαφή με διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας σημαντικές επιπλοκές και ασθένειες εξαιτίας των τοξικών, αλλεργιογόνων και καρκινογόνων ουσιών που εκκρίνουν. Η εγκατάσταση και η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την αντίσταση των φιλικών βακτηρίων και του αμυντικού συστήματος.
Λόγω του εξαιρετικά τοξικού περιβάλλοντος που ζούμε είναι αναγκαία η καθημερινή κατανάλωση τροφών που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση (πχ λάχανο τουρσί, γιαούρτι,κεφίρ) και περιέχουν προβιοτικά, καθώς και η λήψη φυσικών συμπληρωμάτων που έχουν υψηλές συγκεντρώσεις ζωντανών μικρο-οργανισμών (προβιοτικά σε υγρή μορφή, όχι σε χάπια ή σκόνες είναι νεκρά).Υπάρχουν διάφορα βότανα που είναι πολύ αποτελεσματικά για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου.   Μπορείτε να έχετε αυτά τα βότανα σε μορφή σκόνης, σε  τσάι ή να τα λάβετε  ως συμπληρώματα.Βότανα που καθαρίζουν το έντεροΛιναρόσπορος: Μουσκεύετε 2 κουταλιές της σούπας σε 1,5 λίτρο νερό και το αφήνετε για όλη τη νύχτα. Το πρωί, το σουρώνετε και το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.Προσοχή: Ο λιναρόσπορος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα από άτομα που υποφέρουν από διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.
Αντένδειξη: Ο λιναρόσπορος είναι απαγορευτικός στα εγκολπώματα και στις φλεγμονώδεις κολίτιδες.
Ψύλλιο: Οι σπόροι του φυτού αυτού, προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα λόγω της ποσότητας των φυτικών ινών και το θεραπευτικών στοιχείων που περιέχουν. Οι σπόροι του ψύλλιου απορροφούν το νερό και σχηματίζουν μία μεγάλη μάζα. Η μάζα αυτή (σε άτομα με δυσκοιλιότητα) διεγείρει το έντερο και το αναγκάζει να κινηθεί. Το ψύλλιο πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα νερού.
Ιβίσκος: Ο ιβίσκος συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Ετοιμάζετε έγχυμα με 1 κουταλάκι ιβίσκου σε 1 φλιτζάνι νερό.
Πασιφλόρα, Ρολογιά: Είναι ένα πολύ καλό ηρεμιστικό φυτό που καταπολεμά τη σπαστικότητα του εντέρου.
Δυόσμος: Το έγχυμά του φέρνει ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σπαστική κολίτιδα…
Θυμάρι: Το έγχυμά του είναι για δυσεντερίες. Ανακούφιση στο πεπτικό. Είναι αντιδιαρροϊκό. Ανακουφίζει από κολικούς.
Αχίλλεα: Το έγχυμά της είναι για κολίτιδα, αντιφυσητικό δηλ αποβάλλει τα αέρια.
Δενδρολίβανο: Το έγχυμά του είναι αντιφυσητικό και αντισυπτικό.
Μάραθος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό.
Κορίανδρος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και βοηθάει στη δυσπεψία.
Αγριοκύμινο: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό. Μειώνει τη σήψη των τροφών, στο τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου.
Γλυκάνισο: Το έγχυμά του ρυθμίζει τη λειτουργία των εντέρων. Για τυμπανισμό μαζί με δυόσμο.
Κρεμμύδι: Για τις αιμορροΐδες πίνουμε το χυμό από 1 κουταλάκι γλυκού πριν το φαγητό (λαϊκή συνταγή).
Αλόη: Ενισχύει τον περισταλτισμό του εντέρου. Χορηγείται συνήθως μαζί με σπασμολυτικά και άφυσσα βότανα, γιατί μπορεί να γίνουν επίπονες οι κενώσεις. Αντένδειξη: Σε κολίτιδα, Νόσο του CROHN, Εγκολπώματα.
Ροδιά (φλοιός): Είναι στυπτικό ρόφημα και βοηθά στις διάρροιες και στις δυσεντερίες. Καθαρίζει το έντερο ως αποτοξινωτικό ρόφημα.
Ερχόμαστε τώρα στα ισχυρά «Υπακτικά» τα οποία είναι:
Η Σέννα (τα γνωστά μας φύλλα Αιγύπτου) και η Συναμική. Είναι από τα βότανα που φημίζονται για την υπακτική τους δράση, αλλά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών, καθώς προκαλούν εθισμό.
Διατροφή
Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάμε το Λάδι και το Μέλι, τα οποία πρέπει να βρίσκονται παρόντα στην καθημερινή μας διατροφή. Επίσης Ακτινίδια και αποξηραμένα Δαμάσκηνα και Σύκα. Τα μήλα και τα αχλάδια περιέχουν πηκτίνη, μία διαλυτή φυτική ίνα που καθαρίζει το έντερο, ενώνεται με τα κόπρανα και βοηθάει στην αποβολή τους από το σώμα.Το καστανό ρύζι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ενισχύει την υγεία του εντέρου και τις περισταλτικές του κινήσεις. Για να «δουλέψουν» οι φυτικές ίνες μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, διαφορετικά οι φυτικές ίνες μπορεί να επιβαρύνουν την δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα.Σημείωση: Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, για οποιοδήποτε πρόβλημα συμβουλεύεστε το γιατρό σας.

ΜΕΓΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟ GOOGLE EARTH… ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ…!!! ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ…;;;


ΜΕΓΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟ GOOGLE EARTH… ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ…!!! ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ…;;;Σύμφωνα με το google earth, παντα, πισω απο το νοσοκομείο Παπανικολάου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονλικης υπαρχει μια έκταση η οποία ανήκει στο ελληνικό δημοσιο.
Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και δεξια της φωτογραφίας είναι το παλιό λατομείο,λί΄γο πιο πέρα είναι το μεγάλο λατομείο που δουλευει ακόμα και σήμερα..
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

http://www.to-mati.net

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3