-->

Φ. Σκορδά: Τα πρώτα εμφανή σημάδια της εγκυμοσύνης της! Φωτογραφίες


Φαίη Σκορδά Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος
Λιάγκας να μη έχουν ανακοινώσει ακόμη τη δεύτερη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, ωστόσο τα πρώτα εμφανή σημάδια έχουν ήδη αρχίσει να διακρίνονται.
H κοιλίτσα της Φαίης έχει αρχίσει να φουσκώνει και η παρουσιάστρια επιλέγει για τις καθημερινές της εμφανίσεις πιο ριχτά και αέρινα ρούχα. Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε σε απογευματινή της βόλτα και το μικρό φουσκωματάκι στην κοιλίτσα της είναι πια εμφανές.
Και μπορεί η Φαίη να περιμένει να περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες για να το ανακοινώσει, οι συνεργάτες της όμως δεν σταματούν να πετούν σπόντες. Πρώτα στη συνάντηση με τα παιδάκια του Συλλόγου Ελπίδα, όπου βρέθηκε η παρουσιάστρια, δέχτηκε ευχές για το νέο μωράκι που έρχεται, ενώ και η Λίτσα Πατέρα της είπε πως πρέπει να τρώει καλά.
Μάθε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!
Φαίη Σκορδά



















Φαίη Σκορδά


















Φαίη Σκορδά

















tlife.gr

Καλά θα μας τρελάνουν; Ισχυρίζονται πως ξημέρωσε τα μεσάνυχτα για 45 λεπτά στην Χίο!!! Τι έγινε στις 2:35 τα ξημερώματα;;;

Σοκ και δέος προκαλεί το πρωτόγνωρο και ανεξήγητο φαινόμενο που συνέβη τα μεσάνυχτα της τρίτης στη Χίο...

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους για 45 λεπτά περίπου γύρω στις 2:35 τα ξημερώματα, η νύχτα έγινε μέρα στη κυριολεξία.Ναι καλα ακούσατε ο ήλιος ανέτειλε πρόωρα και όλα δείχναν πως μια νέα μέρα ξεκινά.

Οι περισσότεροι μάλιστα δίχως να χουν καταλάβει τι πραγματίκα είχε γίνει θεώρησαν πως χάλασαν τα ρολόγια τους και σηκώθηκαν απο τα κρεββάτια τους για να πάνε κανονικά στις δουλειές τους.

Στη συνέχεια εικόνες αποδιοργάνωσης και αναστάτωσης διαδραματίστηκαν στο νησί μιας και πολλοί μαθητές πήγαν κανονικά στα σχολεία τους για μάθημα,πολλοι εργαζόμενοι πήγαν στις δουλειές τους καθως και ελεύθεροι επαγγελματίες άνοιξαν κανονικά τα μαγαζιά τους.

Όμως όλοι παρατηρούσαν πως κάτι δε πάει καλά μιας και η τηλεόραση έδειχνε ακόμα τελεμάρκετινγκ, στα ραδιόφωνα καμία εκπομπή δεν είχε ξεκινήσει ακόμη,εφημερίδες δεν υπήρχαν στα περίπτερα και η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν η συνηθισμένη.

Κρίση πανικού επίσης πάθανε οι αρτοποιοί μιας και δε μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν θα ήταν σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους εγκαίρως.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονώς πως μεγάλη πτώση του τζίρου σημειώθηκε στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μιας και όλοι γύρισαν πρόωρα στα σπίτια τους και δε κατανάλωσαν τις συνηθισμένες ποσότητες αλκοολ.

Η κορύφωση της αναστάτωσης προήλθε όταν ο ουρανός ξανασκοτείνιασε και η "νύχτα" συνεχίστηκε κανονικά.

Σ'αυτό το σημείο ο κόσμος έντρομος και πανικόβλητος βγήκε στους δρόμους και σκηνές αναρχίας εκτυλίχθηκαν μπροστα στα μάτια όλων.

<<Είδατε οτι μας ψεκάζουν?>> φώναζαν κάποιοι.

<<Έρχεται το τέλος του κοσμου>> ακουγόταν απο πολλούς.

Ο κόσμος έχασε τη ψυχραιμία του και η οργή και η αγανάκτιση κυρίεψε τους πάντες.

"Μας κοροιδέυουν ολοι.Μέχρι και ο θεός" δήλωσε η κ.Τούλα κάτοικος του νησιού σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη συνέχεια χωρίς όμως να πάρουν μεγάλες εκτάσεις καθώς αστυνομικές δυνάμεις καταστολής παρενέβησαν έγκαιρα, που ευτυχώς βρισκόντουσαν εν ωρα υπηρεσίας μιας κ αυτοι ξεγελάστηκαν απο το ανεξήγητο φαινόμενο και πήγαν πρόωρα στη δουλειά τους.Διαφορετικά ίσως να θρηνούσαμε και θύματα.

Να σημειωθεί πως στη συνέχεια ξημέρωσε κανονικά στο νησί της Χιου και η τάξη και οι κανονικοί ρυθμοί ζωής φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Το φαιμόμενο έχει συγκλονίσει και τρομοκρατήσει παγκοσμίως όλους τους επιστημονικούς φορείς, που μέχρι στιγμής δε μπορούν να δώσουν την παραμικρή εξήγηση για τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το ανώμαλο καιρικό φαινόμενο.

πηγή:athensmagazine.gr

Πάτρα: Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια (pics)

Πάτρα: Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά που δολοφονήθηκε άγρια (pics)43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό στην Πάτρα, ήταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Το θύμα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν σύντροφος γνωστού Πατρινού δημοσιογράφου με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.
Η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος δράστης, φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του ζεύγους, ενώ βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης και έτσι γνωρίστηκε με το θύμα.
Κάντε κλικ και δείτε τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η άτυχη 43χρονη στο Facebook...


 http://www.newsbomb.gr 

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Στομάχι φάλαινας εξερράγη live στην κάμερα!!


Ένα τρομερό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με την κοιλιά μιας νεκρής φάλαινας να εκρήγνυται on camera και να εκτοξεύεται το περιεχόμενο της!
Η φάλαινα, μήκους περίπου 14 μέτρων, πέθανε από φυσικά αίτια όταν εγκλωβίστηκε σε στενό κανάλι και ανασύρθηκε σε παραλία των νησιών Φερόε στον Βόρειο Ατλαντικό, προκειμένου να ανοιχτεί το σώμα της και να συμπεριληφθεί ο σκελετός της στο Εθνικό Μουσείο των Νησιών Φερόε, που είναι βόρεια της Σκωτίας.

Ο θαλάσσιος βιολόγος Bjarni Mikkelse είχε πλησιάσει το κήτος για να ανοίξει το στομάχι του, όταν το αέριο που ήταν εγκλωβισμένο εξερράγη, εκτοξεύοντας όργανα και κομμάτια κρέατος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, εξαιτίας του γεγονότος ότι το τεράστιο θηλαστικό ήταν δύο μέρες νεκρό, ήταν αναμενόμενο να υπάρχει πίεση στο εσωτερικό του, αλλά ουδέποτε φανταζόταν ότι θα συνέβαινε τέτοια έκρηξη.

Παρά ταύτα ο σκελετός της φάλαινας θα εκτεθεί κανονικά στο μουσείο!


http://www.to-gamato.com/

18 σκύλοι που το έχουν χάσει τελείως…


Η έκφραση τους τα λέει όλα…

20 εκπληκτικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (pics)

20 εκπληκτικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (pics)Μπορεί η Ελλάδα να είναι μια χώρα εξαιρετικά πλούσια σε φυσικά αξιοθέατα, ωστόσο υπάρχουν αμέτρητοι μαγευτικοί προορισμοί εκεί έξω. Απολαύστε μια συλλογή από 20 εκπληκτικά φυσικά τοπία σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, όπου μια επίσκεψη αποτελεί εμπειρία ζωής.
Zion Canyon, Γιούτα, ΗΠΑ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (1)
Drake Passage, Χερσόνησος Palmer, Ανταρκτική
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (2)
Σπήλαιο πάγου στην Vatnajokull, Νοτιοανατολική Ισλανδία
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (3)
Δέντρα Camel Thorn, Ναμίμπια
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (4)
Hang Son Doong, Βιετνάμ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (5)
Μεγάλη πρισματική πηγή, Εθνικό πάρκο Yellowstone, ΗΠΑ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (6)
Τούνελ του Φωτός, Αριζόνα, ΗΠΑ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (7)
Bora Bora
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (8)
Όρος Roraima, Βενεζουέλα
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (9)
Τοσκάνη, Ιταλία
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (10)
Τροπικό δάσος Hoh, Ολυμπιακό Εθνικό πάρκο της Ουάσινγκτον, ΗΠΑ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (11)
Waimea Canyon, Χαβάη
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (13)
Σπηλιά με πυγολαμπίδες στο Waitamo, Νέα Ζηλανδία
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (14)
Δέντρα Baobab, Μαδαγασκάρη
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (15)
Lions rock, Σρι Λάνκα
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (16)
Δέντρα Dragon Blood Tree, Σοκότρα, Υεμένη
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (17)
Καταρράκτες Kaieteur, Γουινέα
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (18)
Grand Canyon, ΗΠΑ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (19)
The Wave, Αριζόνα, ΗΠΑ
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (20)
Νησί Lady Musgrave, Μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος, Αυστραλία
Εκπληκτικά φυσικά τοπία που αξίζει να δει κάποιος στη ζωή του (12)
 

Δωρεάν το ρεύμα για να μην ανάβουν τα τζάκια!


Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη στο πλαίσιο της προσπάθειας να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης του χειμώνα λόγω της χρίσης των τζακιών...

Δωρεάν το ρεύμα για να μην ανάβουν τα τζάκια!Σύμφωνα με την “Ημερησία” ο κ. Μανιάτης με επιστολή του στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ζητά να προβλέπεται μηδενική χρέωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών που προμηθεύονται ηλεκτρικό ρεύμα με Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ), για το διπλάσιο αριθμό των ημερών που θα παρουσιαστούν υπερβάσεις των αιωρούμενων σωματιδίων πάνω από τα 150 mg/m3.

Η υλοποίηση του μέτρου απαιτεί ειδική ρύθμιση, η οποία θα υιοθετεί διαφορετική έκπτωση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο σε ακραίες περιπτώσεις αιωρούμενων σωματιδίων, ενώ θα περιλαμβάνει και αναπροσαρμογή των ορίων κατανάλωσης των δικαιούχων του Κ.Ο.Τ. σε σχέση με την ποσότητα που επιτρέπεται να καταναλώσουν δωρεάν.

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, καλεί την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να γνωμοδοτήσει για το προτεινόμενο μέτρο, αλλά και να εισηγηθεί συμπληρωματικά, ή εναλλακτικά μέτρα, που θα μπορούσαν να επιφέρουν δραστικό περιορισμό της χρήσης συστημάτων θέρμανσης με καύση ξύλου, σε ακραίες περιπτώσεις περιστατικών αιθαλομίχλης.

newsit

Eντάξει! Είναι ότι δεν είχατε φανταστεί να δείτε ποτέ - Δεν περιγράφω άλλο! - Είναι το προϊόν της χρονιάς! [18+]


Ένα βασικό γυναικείο αξεσουάρ έχει κερδίσει πλέον και τον ανδρικό πληθυσμό!!!
Μάλιστα, με τη σωστή επιλογή του συγκεκριμένου αξεσουάρ ο άντρας μπορεί να αναδείξει τα προσόντα του...
ειδικά αν είναι και μεγάλα!

Άλλωστε… χειμώνας έρχεται!!!
Πώς σας φαίνονται;;; Προς το παρόν, βγαίνουν σε μαύρο και στο χρώμα του δέρματος! Ελπίζουμε σύντομα και σε άλλες αποχρώσεις!





bizznews.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3