-->

SOS ΚΑΣΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ SILVER ALERT


LOST KASSIOSAγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ηλικωμένου από την περιοχή Κορωπίου Αττικής.Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κάσιο, 82 ετών. Εξαφανίστηκε χθες , 22/10/2013  από την οικία του.  Ο ηλικιωμένος είχε πάει το πρωί για την καθιερωμένη του βόλτα και δεν επέστρεψε . Τελευταία φορά εθεάθη από γνωστό του χθες το απόγευμα, στην περιοχή γύρω από το σπίτι του. Έκτοτε, αγνοείται. Έχει ύψος περίπου 1,67 και είναι αδύνατος, με ανοιχτά καστανά μάτια και γκριζόμαυρα μαλιά με φαλάκρα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι , σκούρο μπλε πουλόβερ, γκρι σκούρο σακάκι και μαύρα παπούτσια.
Πάσχει από άνοια. Συνηθίζει να απαγγέλει ποιήματα.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας.

Αποκάλυψη: Γιατί μεταφέρθηκαν κρυφά οστά Αρχ. Ελλήνων στις ΗΠΑ;;; (vid)


Αποκάλυψη: Γιατί μεταφέρθηκαν κρυφά οστά Αρχ. Ελλήνων στις ΗΠΑ;;; (vid)

Γιατί φυγάδευσαν κρυφά τα οστά των, Περικλή, Θεμιστοκλή και άλλων Ελλήνων Σοφών στις ΗΠΑ,με την ανοχή της κυβέρνησης Σημίτη;;; Υπάρχει κάποιο κρυφό σχέδιο πίσω από αυτή την κίνηση;;;

Γιατί κανένα πολ. κόμμα δεν κατάγγειλε το γεγονός;;;....

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τη Σάσα Σταμάτη. Δείτε γιατί...



Δεύτερη εβδομάδα που το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι στον αέρα και έχουν αρχίσει τα… όργανα. Η Σάσα Σταμάτη θέλει να γίνει παρουσιάστρια στην θέση της παρουσιάστριας και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο!


Σήμερα λοιπόν για ακόμα μια φορά, ανέβασε την θερμοκρασία του Γιώργου και της Φαίης, κάνοντας τους παρουσιαστές να τα βλέπουν όλα… κόκκινα.Την ώρα που η Φαίη μιλούσε για την Kate Moss την διέκοπτε συνέχεια με αποτέλεσμα να αντιδράσει , λέγοντας της: « Σάσα μην με καπελώνεις, άσε με να μιλήσω!».Ο Γιώργος Λιάγκας, έβαλε στην θέση της την πανελίστρια « Σάσα, δεν είσαι ακόμη παρουσιάστρια».Στο break που ακολούθησε η Φαίη Σκορδά τα έχωσε άσχημα στην Σάσα Σταμάτη, η οποία φυσικά δεν αντέδρασε!









Πηγή:www.kamikaze.gr

Mε "λουμπάγκο" ο Τόμσεν από τα γ@μησια που έχει ρίξει στον ελληνικό λαό...




Με τόσο γ@μήσι που έχει ρίξει στους Έλληνες ο Τροικανός Τόμσεν, έπαθε λουμπάγκο και δεν μπορεί λέει να πάρει νέα, πιο σκληρά μέτρα στον ελληνικό λαό. Μιλάμε για μεγάλη στεναχώρια Συνέλληνες. Έτσι δεν είναι...;;;
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Θεσσαλονίκη: Του είπε πως έμεινε έγκυος και την έσπασε στο ξύλο!


Η γυναίκα αλλιώς είχε φανταστεί την τελευταία συνάντηση με τον σύντροφό της - Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας...

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα με θύμα μια νεαρή γυναίκα, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα συνάντησε τον σύντροφό της, στο σπίτι της και του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Εκείνος φέρεται να της ζήτησε να μην κρατήσει το παιδί και όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται.

Κάποια στιγμή ο άντρας σήκωσε χέρι στην σύντροφό του και άρχισε να την χτυπάει. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

http://www.newsit.gr

Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, περιμένουν να συνέλθει η γυναίκα για να δώσει κατάθεση. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται...

Το Κτήνος του Obama δεν μασάει με τίποτα; [video]


Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την προεδρική λιμουζίνα του Barrack Obama κυκλοφορούν στο ίντερνετ, σχεδόν τρία χρόνια ύστερα από την κατασκευή «Του Κτήνους», όπως ονομάζεται.Παρόλο πως έχει σημαντική ομοιότητα με Cadillac, η προεδρική λιμουζίνα είναι σχεδόν ολοκληρωτικά διαφορετική, σύμφωνα με πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών, αφού μέχρι και τα σήματα στο εμπρός καπό και σε αυτό του πορτμπαγκάζ είναι μεγαλύτερα. 

Συνολικά κατασκευάστηκαν 12 αυτοκίνητα από ένα κλάδο του R&D της General Motors στο Ντιτρόιτ και το αυτοκίνητο περιγράφηκε από τον ίδιο πράκτορα ως «φορτηγό που μοιάζει με λίμο. Και οδηγείται με τον ίδιο τρόπο, επίσης».

Η προεδρική λιμουζίνα, «Το Κτήνος», καταπίνει βενζίνη και ως τέτοιο, καθώς καίει 63,5 lt/100 km, τιμή αντίστοιχη μονοθεσίου της Formula 1. Κύριο αίτιο για αυτή την θηριώδη τιμή είναι τα πρόσθετα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θωράκιση και έφτασαν το αυτοκίνητο να ζυγίζει 6.800 kg. Κάθε κομμάτι από τις 12 προεδρικές λιμουζίνες στοιχίζει $1,5 εκατ. και η θωράκισή του είναι τόσο βαριά, έτσι ώστε είναι σχεδόν αδύνατον να ανοίξεις την πόρτα από μέσα.

Το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου είναι επίσης θωρακισμένο και καλυμμένο με ειδικό αφρό για προστασία από θραύση σε περίπτωση ατυχήματος και από πυρά μικρών πυροβόλων όπλων. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με σύστημα πυρόσβεσης, ειδικούς μηχανισμούς κλειδώματος, κάμερα νυχτερινής όρασης στη μάσκα και στρατιωτικών προδιαγραφών θωράκιση με πρόσθετα, αφαιρούμενα φύλλα φάιμπεργκλας στα φτερά και στις πόρτες.

Η καμπίνα της βενζινοκίνητης προεδρικής λιμουζίνας V8 είναι μονωμένη για προστασία από βιοχημική επίθεση και είναι εφοδιασμένη με κρυπτο-δορυφορικό τηλέφωνο και ειδικό σύστημα interactive video. Η θωράκιση των θυρών έχει πάχος κάτι παραπάνω από 20 cm(!), και τα αλεξίσφαιρα τζάμια 13 cm, προσφέροντας την απόλυτη προστασία από τρομοκρατική που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτοκίνητο.
«Το Κτήνος» μπορεί να είναι άτρωτο από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά η αχίλλειος πτέρνα του είναι το... μεγάλο μεταξόνιο. Οπότε η γωνία ράμπας, που θα λέγαμε και στα 4x4, δεν είναι και τόσο σπουδαία. Έτσι, η προεδρική λιμουζίνα «αχρηστεύτηκε» κατά την επίσκεψη του Barrack Obama στην Ιρλανδία to 2011 από μια αθώα... ράμπα [δείτε το video].

[Πηγή  autoweek.com]

Αυτοί ειναι οι Ρομά «γονείς» της μικρής Μαρίας

Τον ισχυρισμό ότι η μικρή Μαρία τους παραδόθηκε όταν ήταν βρέφος, από έναν Βούλγαρο Ρομά και τη μητέρα της, η οποία ήταν επίσης Ρομά, προέβαλε σήμερα στον ανακριτή ο 39χρονος, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν ως πατέρας της μικρής.

Επιπλέον, όπως ανέφεραν οι συνήγοροι του 39χρονου, ζήτησαν από τις δικαστικές αρχές να εντοπιστεί κινητό, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, ανήκει στο διαμεσολαβητή παράδοσης του παιδιού (κατά πάσα πιθανότατα στον προαναφερόμενο Βούλγαρο), "προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση".
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ΡΟΜΑ, στο σπίτι των οποίων, σε καταυλισμό στα Φάρσαλα Λάρισας, βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι.
Πρόκειται για τους:
ΣΑΛΗ Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα
21102013anak
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή ΣΑΛΗ Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.
21102013anak1
Σε βάρος των δυο ΡΟΜΑ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση από κοινού.
Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του αδικήματος της αρπαγής ανηλίκων.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες και γενικότερα με την συναφή υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Αυτοί ειναι οι Ρομά «γονείς» της μικρής Μαρίας

newsbomb

0 Να τι θα υπάρχει μέσα στα μπαλόνια της Google που θα φέρουν το Internet σε όλο τον κόσμο


H Google με το Project Loon υπόσχεται να φέρει Wi-Fi σε όλες τις περιοχές του κόσμου, με μπαλόνια που θα πετάνε σε σμήνη πάνω από δυσπρόσιτες περιοχές και… θα «στέλνουν» Wi-Fi. Πώς όμως θα το κάνουν αυτό; Το βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η Google εξηγεί.
loon_balloon
Τα μπαλόνια της Google έχουν εντελώς διαφορετική τεχνολογία από τους δορυφόρους. Οι δορυφόροι, είναι γεωσυγχρονισμένοι, δηλαδή, βρίσκονται σε μία τροχιά γύρω από τη γη, που ακολουθεί όμως, την τροχιά του πλανήτη. Έτσι, τα δορυφορικά πιάτα που χρησιμοποιούμε για να λάβουμε το σήμα τους, είναι στραμμένα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση κι εκείνοι με την σειρά τους, στέλνουν το σήμα τους σε συγκεκριμένη τοποθεσία.
Τα μπαλόνια του Project Loon, αντιθέτως, θα πετούν στην ατμόσφαιρα σε σμήνη. Θα κόβουν «βόλτες» πάνω από τη γη. Έτσι, αν χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία των δορυφόρων, μόλις απομακρύνονταν από το «κεφάλι μας», θα ήταν άχρηστα για εμάς. Για να υπερβούν αυτό το εμπόδιο, οι μηχανικοί της Google σχεδιάζουν εκ νέου μία κεραία που θα στέλνει το σήμα, όχι σε ευθεία, αλλά υπό γωνία.
Τα καταφέρνουν; Θεωρητικά ναι. Η κεραία που θα δείτε στο βίντεο βέβαια, σύμφωνα με τηνGoogle, δεν είναι απαραίτητα η τελική που θα χρησιμοποιηθεί. Οι αρχές όμως, η τεχνολογία, θα είναι αυτή. Κι ελπίζουμε η Google να καταφέρει να κάνει όλους εκείνους που βρίσκονται σε δυσπρόσιτες περιοχές, συνδεδεμένους. Δείτε το βίντεο της Google:
digitallife

Ξετυλίγεται το κουβάρι! Αυτός είναι ο λόγος που οι τσιγγάνοι άρπαξαν το μικρό αγγελούδι

Ξετυλίγεται το κουβάρι! Αυτός είναι ο λόγος που οι τσιγγάνοι άρπαξαν το μικρό αγγελούδιΝέα στοιχεία για την απίστευτη υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Μαζί με τα νέα στοιχεία, έδωσε στη δημοσιότητα και....

φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε να μένει με ένα ζευγάρι τσιγγάνων στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα...
Οι φωτογραφίες δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και με την παράκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Ο 39χρονος και η 40χρονη υποστήριξαν στην αρχή πως ήταν δικό τους παιδί. Αλλά το παρουσιαστικό του κοριτσιού (κατάξανθο με πράσινα μάτια) δεν είχε καμία σχέση μαζί τους. Από την εξέταση DNA που έγινε αποκαλύφθηκε αυτό που είχαν καταλάβει εξ αρχής οι αστυνομικοί: πως το παιδί, δεν ήταν δικό τους.

Όταν οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο επίμονες, το ζευγάρι έπεσε σε αντιφάσεις. Άλλοτε έλεγαν πως τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Μετά η 40χρονη υποστήριξε ότι βρήκε τη μικρή έξω από σούπερ μάρκετ, μετά υποστήριξε πως είναι "καρπός" της σχέσης της με έναν Καναδό ξανθό γαλανομάτη και στη συνέχεια ότι την αγόρασε από έναν Βούλγαρο!

Τελικά αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι είχε απαγάγει το παιδί το 2009, λίγο μετά τη γέννησή του!

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το ζευγάρι το 2009 πήρε το παιδί από τους βιολογικούς του γονείς και μάλιστα κατάφερε να πάρει και το πιστοποιητικό γέννησης και βάπτισης από το τμήμα γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων!

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης ότι η 40χρονη τσιγγάνα είχε δυο ταυτότητες, με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία είναι σε ισχύ ενώ διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες, μία στο Δήμο Λαρισαίων, στην οποία εμφανίζεται ως μητέρα πέντε κοριτσιών κι ενός αγοριού και μία στο Δήμο Τρικκαίων, στην οποία εμφανίζεται ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών.

Μάλιστα, με αυτές τις οικογενειακές μερίδες «εμφανίζεται» η 40χρονη, μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, το 1993 (από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο), να έχει γεννήσει τρία παιδιά και μετά σε διάστημα 3,5 μηνών (από τον Οκτώβριο του 1994 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1995) να έχει γεννήσει άλλα τρία παιδιά. Όσον αφορά στον 39χρονο, προκύπτει ότι αυτός διατηρεί και τρίτη οικογενειακή μερίδα στο Δήμο Φαρσάλων, στην οποία εμφανίζεται ως πατέρας ακόμη τεσσάρων παιδιών.

Οι δύο ρομά κατάφεραν να εκδώσουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) με τα στοιχεία του ανήλικου κοριτσιού, πιθανότατα για να παίρνουν μεγαλύτερο επίδομα τέκνων.

Την ψυχολογική στήριξη του παιδιού έχει αναλάβει ο ψυχολόγος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσης, μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εκδόθηκε διάταξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, με την οποία αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια της ανήλικης από τους δύο ρομά και το κορίτσι χθες παραδόθηκε στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας με τη συμμετοχή και συναρμόδιων Υπηρεσιών στο πλαίσιο της εθνικής και διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.




ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ. ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!



Σε ζωντανή εκπομπή στην Αυστραλιανή τηλεόραση ο Charles Hall πρώην στρατιωτικός επιστήμονας (πυρηνικός φυσικός) των ΗΠΑ ισχυρίζεται πως υπήρχε βάση κοντά τους που...

ανήκε αποκλειστικά στους εξωγήινους! Και φυσικά υπήρχε μυστική συνεργασία... Τους χαρακτηρίζει "Tall Whites" Ψηλούς Λευκούς και εκτός από τα ανθρωποειδή χαρακτηριστικά τους ζουν...
10 φορές περισσότερο απ'ότι εμείς φτάνουν περίπου τα 3 μέτρα ύψος και σε περίπτωση τραυματισμού τους χρειάζεται 10 φορές παραπάνω χρόνος για να θεραπευτούν σε σύγκριση με εμάς...

ΠΗΓΗ

Φοβερό!!! Έχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς; Κάνε το παρακάτω τεστ...


Φοβερό!!! Έχεις προσβληθεί από τους αεροψεκασμούς; Κάνε το παρακάτω τεστ...
Σίγουρα κανείς δεν θέλει να το δει αυτό γιατί η αλήθεια είναι τρομακτική και η άγνοια ευτυχία, αλλά αν θέλετε να ξέρετε αν έχετε επηρεαστεί από chemtrails (αεροψεκασμοί), μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι. 

Αυτό που ψάχνετε είναι συνθετικά nanofibers που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα, μαζί με το αλουμίνιο και βάριο.

Χρησιμοποιήστε κάποιο χυμό σταφυλιών ή κόκκινο κρασί και κρατήστε το (ξεπλένοντας) στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το στο νεροχύτη, οι ίνες έλκονται και σκοτώνονται από το οξύ στο χυμό σταφυλιών, ενώ ταυτόχρονα βάφονται και γίνονται ορατές.

 «Αναφέρει επίσης ότι αυτές βγήκαν από το στόμα του ατόμου που το δοκίμασε(Φωτογραφία)». 

Αυτές οι ίνες διασκορπίζονται σε όλο ολόκληρο το σώμα σας, γιατί τις αναπνέουμε όλη την ημέρα. Είναι στο νερό και την τροφή μας, καθώς, είναι λίγο πολύ σε όλα. Δοκιμάστε το στο σπίτι και να δείτε μόνοι σας.

Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!!


KGB και CIA: Διέρρευσαν άκρως απόρρητα αρχεία από κρυμμένες κάμερες. Οι εξωγήινοι υπάρχουν!


KGB και CIA: Διέρρευσαν άκρως απόρρητα αρχεία από κρυμμένες κάμερες. Οι εξωγήινοι υπάρχουν!

Άλλο ένα μοναδικό βίντεο με πολλές ενδιαφέρουσες σκηνές εμφάνισης εξωγήινων… Σε κάποια σημεία φαίνεται να έχουν αιχμαλωτιστεί και να συνομιλούν με πράκτορες της KGB & CIA και σε κάποια να κείτονται νεκροί!!!

Δείτε το βίντεο και όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!!


Αφρικανική φυλή έχει επαφές με εξωγήινους!

Αφρικανική φυλή έχει επαφές με εξωγήινους!Προηγμένες γνώσεις αστρονομίας, ισχυρίζονται ορισμένοι, ότι κατέχει μια φυλή που ζει στο Μαλί της δυτικής Αφρικής, οι οποίοι ονομάζονται Ντογκόν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γάλλος ανθρωπολόγος Marcel Griaule πραγματοποίησε πολυάριθμες ερευνητικές αποστολές στην περιοχή στα μέσα του 20ου αιώνα προκειμένου να μελετήσει την εν λόγω φυλή. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αυτών, συνομίλησε με τον αποκαλούμενο σοφό άντρα της φυλής ο οποίος του έδωσε πληροφορίες αναφορικά με τι πιστεύουν ή γνωρίζουν για τον αστερισμό του Σείριου.

Εντυπωσιασμένος από την αντίληψη για το ηλιακό σύστημα που είχαν οι άνθρωποι του Σουδάν, ο ανθρωπολόγος σημειώνει σε σχετικό βιβλίο του: «Το πρόβλημα πώς χωρίς όργανα στη διάθεση τους, μπορούσαν να γνωρίζουν τις κινήσεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά άστρων που δεν μπορούμε να δούμε, δεν έχει επιλυθεί ούτε και τεθεί».

Παρόμοιους ισχυρισμούς προέβαλε αργότερα και ο αμερικάνος συγγραφέας Robert K. G. Temple, εντείνοντας το μυστήριο σχετικά με τους Ντογκόν. Ορισμένοι, όπως ο Walter van Beek, αμφισβήτησαν τα πορίσματα αυτά του Griaule.

Το μύθο σχετικά με τους Ντογκόν, ενισχύουν οι περιγραφές μελών της φυλής για επαφές με εξωγήινους που ήρθαν από το Σείριο.




πηγη 

Ομολογία ΣΟΚ:Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα! [ΒΙΝΤΕΟ]




O Dr Robert Gallo ομολογεί: Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα....την ανθρωπότητα ! Βίντεο μόνο στα Αγγλικά

ΠΗΓΗ

Δείτε πως είναι σήμερα ο Μανωλακης από το "Καφέ της Χαράς"...





Θυμάστε τον Μανωλάκη τον γιο του Πώποτα; Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, όπως είναι και το πραγματικό του όνομα, ο Μανωλάκης, όπως έγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ το Καφέ της Χαράς ... μεγάλωσε κι ομόρφυνε.
Δείτε πώς είναι σήμερα ο ... Πάρης! Αγνώριστος και κούκλος!






ΠΗΓΗ: kamikazi.gr




Υπάρχει «φράκτης» στο IQ και δημιουργήθηκε ως «ασπίδα προστασίας»


 

Διεθνής ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι υπάρχει ανώτατο όριο στο επίπεδο της ευφυΐας των ανθρώπων και μάλιστα ότι αυτός ο «φράκτης» στο IQ δημιουργήθηκε ως «ασπίδα προστασίας».

Σύμφωνα με τους ερευνητές οι αυξημένες νοητικές ικανότητες (πολύ ισχυρή μνήμη κ.α.) έχουν επιπτώσεις σε άλλες λειτουργίες και ικανότητες του ανθρώπου.

Οι εκτιμήσεις

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Warwick στην Βρετανία και συνάδελφοι τους από τον Πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία μελέτησαν την εξέλιξη του ανθρώπου προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στο γιατί τα επίπεδα της ευφυΐας του είναι αυτά που γνωρίζουμε και δεν είμαστε ακόμη πιο έξυπνοι.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική ευφυΐα προκαλεί σοβαρές παρενέργειες - τόσο οργανικές όσο και στην προσωπικότητα του ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο αναπτύχθηκε ένας φυσικός μηχανισμός που να εμποδίζει τη μεγάλη αύξηση της νοημοσύνης. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το πολύ υψηλό IQ είναι πιθανό να συνδέεται με ασθένειες του νευρικού συστήματος.

Η τεχνητή αύξηση

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι διάφορες ουσίες (π.χ καφεΐνη) αλλά και φάρμακα που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια για την αύξηση της μνήμης ή της νοημοσύνης διαθέτουν αποτελεσματικότητα αλλά έχουν περιορισμένη χρονική δράση και βοηθούν μόνο όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως αυτό της συγκέντρωσης.

Όπως λένε, το μυστικό στην όλη ιστορία είναι «η ανταλλαγή», δηλαδή ότι το επίπεδο νοημοσύνης λειτουργεί στην βάση του «κάτι δίνεις κάτι χάνεις». Με απλά λόγια, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν αυξηθεί πολύ η μνήμη, ή η ευφυΐαγενικότερα, θα υπάρξει αντίστοιχη φθίση κάποιας άλλης λειτουργίας με αποτέλεσμα ο άνθρωπος τελικά να μην είναι χαρισματικός αλλά προβληματικός.


Η «ανταλλαγή»

«Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις νοητικές τους ικανότητες με τεχνητούς τρόπους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζεται να συμβεί αυτό και δεν είμαστε ήδη όσο έξυπνοι θα θέλαμε. Οι ανταλλαγές είναι συχνό φαινόμενο στην εξέλιξη. Θα ήταν ευχάριστο να έχουμε ύψος τρία μέτρα αλλά η καρδιά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και να στέλνει το αίμα σε τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Για αυτό και η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχει ύψος κάτω από τα δύο μέτρα. Όπως λοιπόν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση μια ανταλλαγή έτσι συμβαίνει και με την ευφυΐα» αναφέρει ο Τόμας Χιλ, του Πανεπιστημίου Warwick, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Οι ερευνητές αναφέρουν ως παράδειγμα τους εβραίους Ασκενάζι με προέλευση κυρίως από χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης. Οι Ασκενάζι που κατά βάση παντρεύονται μεταξύ τους έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτουν υψηλότερο IQ από τον μέσο Ευρωπαίο όμως από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζουν πολλές κληρονομικές ασθένειες όπως η Τay-Sachs που επηρεάζει το νευρικό σύστημα.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι αυξημένες νοητικές ικανότητες των Ασκενάζι αυξάνουν ταυτόχρονα τα ποσοστά των ασθενειών που τους πλήττουν.

Η έρευνα δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Current Directions in Psychological Science».



ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δείτε την φωτογραφία της Γωγώς από το “Καφέ της Χαράς ” που αναστάτωσε όλους τους άντρες…

1

Με τέτοιο νάζι…πώς να μην τρελαθεί…
 
όλος ο Αντρικός Πληθυσμός…

yfilios.blogspot.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που π@λουκώθηκε και έτρεχε στο νοσοκομείο...


Πάμε να δούμε το στόρι πως έπαιξε στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο και μετά πάρτε και μια γεύση από τα κομμάτια του νεαρού λαϊκού τραγουδιάρη που θέλει να παίζει με τη "πίσω" πόρτα του...
Στο νοσοκομείο κατέληξε πασίγνωστος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες, από μια απρόσεκτη κίνηση κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του...
Κάτω από άκρα μυστικότητα, λόγω της ιδιαιτερότητας του ατυχήματος έφτασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης στο νοσηλευτικό ίδρυμα και μάλιστα υποφέροντας από αφόρητους πόνους, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso.

Ο 29χρονος ερμηνευτής, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό μουσικό reality, άφησε άφωνους γιατρούς και νοσηλευτές όταν διαπίστωσαν τον λόγο που τον έφερε εκεί. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί ενέκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και τη νοσηλεία του για δυο 24ωρα.

Ο τραγουδιστής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, εξήγησε στο ιατρικό προσωπικό όλα όσα είχαν προηγηθεί της επίσκεψης του, προκειμένου να «διαφωτίσει» το έργο τους.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή του χορήγησαν ειδική φαρμακευτική αγωγή, ώστε να σταματήσουν τους αφόρητους πόνους. Μετά από εξετάσεις έκριναν πως η εισαγωγή του στο χειρουργείο δεν ήταν απαραίτητη.

Ο 29χρονος, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς τους ζήτησε να παραμείνει μυστική η εισαγωγή του. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις νεαρές ηλικίες, αλλά και στις μεγαλύτερες λόγω της λαϊκής του φωνής, ενώ η εμφάνισή του είναι πιο ποπ!

Το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό κοπέλα από τον χώρο της τηλεόρασης. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το εν λόγω νοσοκομείο, αλλά και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί εκεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Εμείς σας δίνουμε κάποια στοιχεία πιο κάτω, μιας και τα τραγούδια του μας αρέσουν.
Βέβαια, πρέπει να κόψει τις κακές συνήθειες, γιατί πάντα, προκαλούν ατυχήματα...

Τρομακτικές Φωτογραφίες Αποδεικνύουν ζωή στον... Άρη;


Υπάρχει Ζωή στον κόκκινο πλανήτη; Τρεις απίστευτες φωτογραφίες που φαίνεται ένα εξωγήινο πλάσμα να καταδιώκει το Rover Curiosity στον Άρη!
Μπορείτε να εξηγήσετε τι είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες;
Οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν πρόσφατα από την Nasa.
              


          
(atia-ufo)
Από το to-parakseno
kalyterotera
ΠΗΓΗ

Παραγράφονται τα αδικήματα για τη λίστα Λαγκαρντ!


Η διαβόητη πια λίστα Λαγκάρντ, η λίστα του Λιχτενστάιν, του Λουξεμβούργου, τα ακίνητα στο Λονδίνο, η λίστα με τα εμβάσματα στο εξωτερικό... η λιστομαχία των δύο τελευταίων ετών με ποσά δισεκατομμυρίων που έκαναν φτερά, που είχαν κρυφτεί απ' την εφορία και ό,τι άλλο φαίνεται πως απλά ήταν για τα μάτια του κόσμου. Ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ είναι αποκαλυπτικό

Από ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ προκύπτουν πολλά συμπεράσματα. Με το έγγραφο αυτό ζητείται να μεταφερθούν στη δικαιοδοσία των εφοριών οι υποθέσεις που παραγράφονται στις 31/12/2013.
Εάν μεταφερθούν, τότε οι εφορίες μπορούν να παρατείνουν την παραγραφή κατά ακόμη δύο έτη.
Το ζήτημα εδώ είναι διπλό. 
Απ' τη μια αποδεικνύεται ότι υποθέσεις όπως αυτή της λίστας Λαγκάρντ παραγράφονται σε τρεις μήνες και το ΣΔΟΕ δεν έχει, όπως ισχυρίζεται, τη δυνατότητα ελέγχου!
Παράλληλα ακόμη και εάν μεταβιβαστεί η αρμοδιότητα στις ΔΟΥ ώστε να υπάρξει παράταση και οι ΔΟΥ δηλώνουν ότι είναι αδύνατο να ασχοληθούν λόγω φόρτου εργασιών.
Το συμπέρασμα είναι ότι παρά τη δημοσιότητα και τον ... ντόρο για τις υποθέσεις αυτές επί της ουσίας δεν υπάρχει έλεγχος!
Με λίγα λόγια τεράστια οικονομικά αδικήματα πάνε προς παραγραφή και αυτό αγγίζει τα όρια του σκανδάλου.


newsit

Τα πιο τρομακτικά εγκαταλελειμμένα μέρη στον κόσμο [Εικόνες]


Ενώ κάποια μέρη του πλανήτη μας σφύζουν από ζωή, σε κάποια άλλα ο χρόνος έχει σταματήσει πολλά χρόνια πριν.

Ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα σε μερικά από τα πιο τρομακτικά εγκαταλελειμμένα μέρη στον κόσμο.

Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ιδιαίτερη γοητεία που εύκολα θα ανακαλύψετε αν κοιτάξετε πίσω από τη σκόνη, τη σκουριά και τις ρωγμές. Με μια προσεχτική ματιά κάθε εικόνα αποκτά την δική της ιστορία..



1. I.M. Cooling Tower, Βέλγιο

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


2. Kolmanskop, Ναμίμπια

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


3. Δάσος που επιπλέει, Σίδνεϊ, Αυστραλία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

4. Maunsell Sea Forts, Αγγλία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


5. Το τελευταίο σπίτι του νησιού Holland, ΗΠΑ

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


6. Pripyat, Ουκρανία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


7. Το σπίτι του Κομμουνιστικού Κόμματος, Βουλγαρία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


8. Nara Dreamland, Ιαπωνία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


9. Ακατοίκητο νησί στη νοτιοδυτική Φλόριντα, ΗΠΑ

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

10. Εγκαταλελειμμένος μύλος, Ιταλία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


11. Κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, Ντιτρόιτ, ΗΠΑ

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν 24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


12. Βυθισμένο πλοίο, Ανταρκτική

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


13. Bedford Orphuem, ΗΠΑ

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

14. Εγκαταλελειμμένος σιδηροδρομικός σταθμός, Αμπχαζία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 15. Εγκαταλελειμμένα Ξύλινα Σπίτια, Ρωσία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν 24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 16. Υποβρύχια πόλη Shicheng, Κίνα

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 17. Εγκαταλελειμμένη στάση του μετρό στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 18. Ξενοδοχείο Salto, Κολομβία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 19. Εγκαταλελειμμένη σήραγγα του μετρό στο Κίεβο, Ουκρανία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν


20. Εγκαταλελειμμένη βάση υποβρυχίων στην Μπαλακλάβα, Ουκρανία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 21. Εγκαταλελειμμένο Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο Beelitz, Γερμανία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν 24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 22. Νησί Hashima, Ιαπωνία

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν 24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 23. San Zhi, Ταϊβάν

24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν

 24. Εγκαταλειμμένη εκκλησία στο χιόνι
24 εγκαταλελειμένα μέρη που τρομάζουν
Πηγή:axortagos.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3