-->

Ελένη Ζαρούλια, η… Εύα Μπράουν του Νίκου Μιχαλολιάκου


 

Η γυναίκα πίσω από τον ηγέτη της Χρυσής ΑυγήςΝίκο Μιχαλολιάκο. Η Ελένη Ζαρούλιαείναι το μοναδικό πρόσωπο που εμπιστεύεται απόλυτα ο «φύρερ» της οργάνωσης και στην οποία, λέγεται, πως παρέδωσε τα κλειδιά του κόμματος. 

Η Ελένη Ζαρούλια γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα (με καταγωγή από την Ηλεία) και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Γόνος ευκατάστατης οικογένειας που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των κατασκευών και των ακινήτων. Έχει έναν αδερφό.
Αποκαλεί τον σύζυγό της «αρχηγό» - Είναι το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία της Ελλάδας που εκλέχθηκαν συγχρόνως βουλευτές μετά τον Στέφανο Στεφανόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου (Πολιτική Άνοιξη)
Σπούδασε στην Αγγλία, σε σχολή γραμματέων. Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας (για το οποίο προεκλογικά είχε γίνει ντόρος). Η οικογένειά της είχε στην ιδιοκτησία της πολλά ακίνητα, τα οποία κληρονόμησαν εκείνη και ο αδερφός της. Γι’ αυτό άλλωστε σταμάτησε να δουλεύει.

Η εμπλοκή της με την πολιτική ξεκίνησε λίγο μετά το 1983. Συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά τη χούντα των συνταγματαρχών και «πνευματικός» του ηγέτης ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Με την κόρη και τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την κόρη και τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η γνωριμία με τον Μιχαλολιάκο


Γνωρίστηκαν το 1985 και είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Μένουν σε σπίτι που ανήκει σε εκείνη, στην Πεύκη κι έχουν μια κόρη, την 24χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, την οποία η Ζαρούλια έχει δηλώσει πως δεν μεγάλωσαν με πολιτικά ερεθίσματα, αλλά ένα πρόσφατο κείμενό της και το... μανιφέστο του Σαββάτου έξω από τη ΓΑΔΑ, άλλα δείχνουν. 
Είχε προκαλέσει πρόσφατα όταν στη Βουλή κάλεσε τον προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη να πει αν «η κόρη του η πρεζού βγήκε από τη μπουζου»
«Με το Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωνε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα, Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από σχεδόν 30 χρόνια, τις ίδιες έχει και σήμερα. Τότε ήμουν μικρή δεν ήμουν ώριμη. Η επιλογή μου, όμως με δικαίωσε. Μετράμε 25 χρόνια έγγαμου βίου και νιώθω σίγουρη για τον αγωνιστή που έχω δίπλα μου. Είναι τρυφερός, στοργικός και μου κάνει ρομαντικά δώρα. Καμία σχέση δηλαδή με τα φασιστικά επίθετα που του αποδίδουν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Με ένα ροζ-κόκκινο μπλουζάκι βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με ένα ροζ-κόκκινο μπλουζάκι βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την αποκαλούν "λοχία Σουλτς"


Η Ελένη Ζαρούλια ή «λοχίας Σούλτς», όπως την αποκαλούν –σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη- τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του κόμματος.
Είναι η μόνη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που εμπιστεύεται απόλυτα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και αυτό το διατυμπάνιζε προς πάσα κατεύθυνση.

Η στάση της στη Βουλή συχνά περιγράφεται ως προκλητική - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η στάση της στη Βουλή συχνά περιγράφεται ως προκλητική - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κα Ζαρούλια φαίνεται πως προκαλεί... φόβο στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. «Τώρα θα φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο από τα παράθυρα» έλεγαν κάποιοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ενημερώθηκαν για τα νέα καθήκοντα της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου εισαγγελέας και αντιτρομοκρατική χτύπησαν το κουδούνι της οικίας Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, εκείνη δεν εμφανίστηκε καθόλου. Ούτε καν για να ρωτήσει τι συμβαίνει.  Η πρώτη της κίνηση την ώρα που ο σύζυγός της μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής ήταν να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορούσε για τη σύλληψη του συζύγου της. Ανάμεσα σε αυτούς ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Εκείνος με τη σειρά του ήταν από τους πρώτους που έστελναν sms σε μέλη της Χρυσής Αυγής για συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ και για ηρωοποίηση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, όσοι ενημερώθηκαν για τις συλλήψεις, πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να... ξεφορτώνονται ρόπαλα, λάβαρα, σιδηρογροθιές και στιλέτα.

Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, εκείνη θα αναλάβει το κόμμα, εντός κι εκτός Βουλής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, εκείνη θα αναλάβει το κόμμα, εντός κι εκτός Βουλής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ξενοδοχείο Λυδία


Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Λυδία» στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το ξενοδοχείο για το οποίο είχε γίνει ντόρος πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012.

Το ξενοδοχείο έχει μετονομαστεί σε New Dream και είναι από εκείνα που λέγονται... ροζ και ανήκει στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο αδελφός της Αθανάσιος Ζαρούλιας. Για το συγκεκριμένο θέμα η Χρυσή Αυγή είχε βγάλει, όταν προέκυψε, ανακοίνωση διάψευσης. 
Μπράβο αγάπη μου τους ξεφτίλισες φώναξε στον Νίκο Μιχαλολιάκο την ώρα της μεταγωγής του στην Ευελπίδων
«Νοικιάζω το ξενοδοχείο σε ένα Έλληνα από τη Βόρεια Ήπειρο, ο οποίος αποφάσισε να το αλλάξει και μας επιτέθηκαν γι’ αυτό προεκλογικά. Τα υπόλοιπα ακίνητα μου τα νοικιάζω μόνο σε Έλληνες. Μου τα ζητάνε αλλοδαποί, αλλά προτιμώ να χάνω τα ενοίκια», έχει δηλώσει η Ελένη Ζαρούλια.

Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Anonymous, τα πνεύματα και τα βότανα


Απίστευτα στοιχεία ακόμη και για το τι ψάχνει στο Google η Ελένη Ζαρούλια έβγαλαν οι Anonymous, που υποστηρίζουν πως έψαξαν τον υπολογιστή της! Την αποκαλούν Εύα Μπράουν και έδωσαν στη δημοσιότητα αναζητήσεις που έκανε η ίδια ή κάποιος άλλος από τον υπολογιστή της.

Το δαχτυλίδι που επέλεξε να φορέσει την ημέρα της ορκωμοσίας της Βουλής τον Μάιο του 2012 προκάλεσε συζητήσεις γιατί παρέπεμπε σε ναζιστικό σύμβολο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το δαχτυλίδι που επέλεξε να φορέσει την ημέρα της ορκωμοσίας της Βουλής τον Μάιο του 2012 προκάλεσε συζητήσεις γιατί παρέπεμπε σε ναζιστικό σύμβολο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τους Anonymous λοιπόν, από τον υπολογιστή της Ελένης Ζαρούλα αναζητήθηκαν: προβλέψεις ζωδίων 2009 λεφάκης, κρίση στον γάμο, λίπωμα στο αυτί, μύκητες στη γλώσσα, πως να καλέσω πνεύματα, βότανο για αιμορροΐδες, πρήξιμο στους όρχεις, μασάζ αισθησιακό βίντεο, έξω οι μετανάστες, αισθησιακές ταινίες free, πως να παρκάρω, κ.α.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Λουκέτο στα Sprider Stores


Αναστέλλεται από την Τρίτη 30/9 η λειτουργία της γνωστής αλυσίδας εμπορικών καταστημάτων
Λουκέτο στα Sprider StoresΑναστέλλεται από αύριο η λειτουργία των καταστημάτων της Sprider Stores. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικός λόγος αυτής της εξέλιξης ήταν η αδιάλλακτη στάση και η άρνηση των τραπεζών να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση.

Για την εν λόγω τροπή της κατάστασης, η εταιρεία στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει τα εξής: «Παράλληλα, η παρατεταμένη ύφεση της ελληνικής οικονομίας η οποία έχει πλήξει σημαντικότατα και τον κλάδο μας, ο περιορισμός του διαθέσιμου εισοδήματος των καταναλωτών, η αύξηση του κόστους χρηματοδότησης, οι καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς στις κεντρικές αποθήκες και εγκαταστάσεις της εταιρείας, η άρνηση των ασφαλιστικών εταιρειών να μας αποζημιώσουν έστω και μερικώς, αλλά και η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε προμηθευτής της Sprider Stores, επιδείνωσαν επιπρόσθετα την κατάσταση και οδήγησαν την εταιρεία στη συγκεκριμένη απόφαση.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το τέλος μίας γόνιμης και επιτυχημένηςεπιχειρηματικής πορείας 30 και πλέον ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία, βασισμένη σε ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης, επεκτάθηκε σημαντικά στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες ένδυσής και υπόδησης των νοικοκυριών κάθε χώρας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής της διαδρομής, η Sprider Storesυπήρξε υπεύθυνο μέλος της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και δυναμικό κομμάτι της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας. Δημιούργησε εκατοντάδες θέσεις εργασίας, επένδυσε εκατομμύρια ευρώ σε υποδομές και καταστήματα, πλήρωσε φόρους και συνεισέφερε ευρύτερα στην οικονομία τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Το διοικητικό συμβούλιο και τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, προχώρησαν στη διεξοδική μελέτη και διερεύνηση κάθε πιθανής λύσης που θα μπορούσε να αποτρέψει την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη. Πραγματοποιήθηκαν επαφές με επενδυτές και τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ωστόσο το ευρύτερο περιβάλλον ύφεσης, οι ασφυκτικές συνθήκες έλλειψης ρευστότητας, αλλά και η ουσιαστική άρνηση στήριξης από την πλευρά των εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κατέστησαν όλες τις προσπάθειες άγονες.

Έχοντας καταφέρει να αναδιαρθρώσουμε ουσιαστικά το δίκτυο πωλήσεων μας, αλλά και το κόστος λειτουργίας μας, διαθέταμε όλα τα εχέγγυα, ώστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε σε ένα βιώσιμο μονοπάτι ανάπτυξης. Δυστυχώς, η ταμειακή ασφυξία στην οποία καταδικαστήκαμε, δεν κατέστησε δυνατή την ομαλή τροφοδότηση των καταστημάτων μας με εμπόρευμα και έθεσε τα θεμέλια για την οριστική διακοπή της λειτουργίας τους.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την ευρύτερη εταιρική οικογένεια τηςSprider Storesη εταιρεία θα εστιάσει όλες της τις προσπάθειες και θα συμπράξει με κάθε τρόπο, στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών της προς το προσωπικό.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, από πλευράς ρευστότητας, η Sprider Stores θα παραμείνει ένας υπεύθυνος φορέας και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται στα πρότυπα υψηλής αξιοπιστίας και επιχειρηματικής ηθικής που την χαρακτήρισαν όλα αυτά τα χρόνια, τιμώντας όσο είναι εφικτό τις υποχρεώσεις της. Προς το σκοπό αυτό, θα αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο η καθ’ όλα σημαντική πάγια περιουσία της εταιρείας, με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων και των λοιπών πιστωτών, όπως ο νόμος ορίζει.

Έχοντας συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για πάνω από 3 δεκαετίες, το διοικητικό συμβούλιο, τα ανώτατα και ανώτερα διοικητικά στελέχη, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Sprider Stores, αισθάνονται υπερήφανοι για την πορεία της εταιρείας και για την ανάδειξή της στη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης. Ανεξάρτητα από τους συγκυριακούς παράγοντες που στάθηκαν εμπόδιο στη λειτουργία της, τα χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά που εμπιστεύτηκαν το όνομα Sprider Stores, όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση της επιτυχίας της εταιρείας».


πηγή:news247

Πανηγυρίζουν Σαμαράς-Βενιζέλος στη Νέα Υόρκη για την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής



Από το πραγματικό κέντρο πολιτικών αποφάσεων του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, τις ΗΠΑ, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού την ικανοποίησή τους για την παράνομη πολιτική δίωξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι Σαμαράς και Βενιζέλος, πρόεδροι των δύο πιο διεφθαρμένων κομμάτων της ελληνικής πολιτικής ζωής, διεμήνυσαν προφανώς...

υπό μορφή απειλής προς τους Έλληνες πως «οι δημοκρατίες έχουν μηχανισμούς αυτοπροστασίας».
Όπου δημοκρατία βεβαίως, εννοούν το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας, το οποίο κατακλέβει και λεηλατεί τον ιδρώτα των Ελλήνων επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, καθιστώντας την πολιτικοοικονομική ελίτ του τόπου πλουσιότερη και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες εξαθλιωμένους και άνεργους. Πανηγυρικό το κλίμα της συνάντησης, με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και αποκλεισμό του ενδεχομένου διενέργειας πρόωρων εκλογών. Επιπρόσθετα, δημοσιογραφικές πηγές τονίζουν τη βούληση της συγκυβέρνησης των Μνημονίων για την ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών με στόχο να διαφυλαχθεί η «πολιτική σταθερότητα». Με απλά λόγια, η παράνομη εκστρατεία του καθεστώτος ενάντια στη Χρυσή Αυγή θα συνεχιστεί, ούτως ώστε να επέλθει αμετακλήτως η πολιτική τρομοκράτηση των Ελλήνων. Καθίσταται σαφές, ότι ο πρωθυπουργός μετέβη στις ΗΠΑ προκειμένου να ενημερώσει τους εντολείς του για την εξέλιξη της αντεθνικής εκστρατείας που κήρυξε η κυβέρνηση των υποτακτικών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κατόπιν, ο ελληνικός λαός θα βρίσκεται έρμαιο στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι επιτυγχάνουν να διατηρούν τους Έλληνες υπό τη δουλεία των τόκων, χάρη στους πολιτικούς απατεώνες που κυβερνούν τη δύστυχη πατρίδα μας.    


http://xryshaygh.blogspot.gr/

Αλλάζει όνομα η Χρυσή Αυγή!


Αλλάζει όνομα η Χρυσή Αυγή! Σχεδόν έτοιμο το μανιφέστο Μιχαλολιάκου
Με μία νέα αποκάλυψη έρχεται σήμερα το Newsbomb για να ταράξει τον ήσυχο ύπνο όσων προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι έτσι εύκολα ξεμπερδέψαμε με το φάντασμα του νεοναζισμού στην χώρα μας. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι αυτοί που χαράσσουν πολιτική στην Ελλάδα, το κάνουν με όρους μέχρι εκεί που βλέπει η μύτη τους.
Διαφορετικά δεν εξηγείται η απέλπιδα προσπάθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής να μας προπαγανδίζουν εδώ και δύο 24ωρα την ίδια «καραμέλα»: ότι οι συλλήψεις των Χρυσαυγιτών ισοδυναμούν με το ξερίζωμα της ακραίας εξρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Και αυτό διότι όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ο καθένας, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να εμπορεύεται την απελπισία και την δυστυχία του κόσμου, όσο οι αιτίες που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες παραμένουν αλώβητες. Και όσο τα Μνημόνια σε μία αποκαμωμένη Ελλάδα που έχει μεταλλαχθεί σε γερμανικό προτεκτοράτο, εξακολουθούν να σφίγγουν όλο και πιο πολύ την θηλιά γύρω από τον λαιμό του ελληνικού λαού.
Στην αντίκρουση λοιπόν των ισχυρισμών που με περισσή ρηχότητα προβάλλονται από πολλά παπαγαλάκια, το Newsbomb σας αποκαλύπτει σήμερα το οργανωμένο σχέδιο αντεπίθεσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε αρχίσει να καταστρώνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι Χρυσαυγίτες και ο Μιχαλολιάκος μυρίστηκαν ότι έσφιγγε γύρω τους ο αστυνομικός και δικαστικός κλοιός.
Το πρώτο βήμα είναι η αλλαγή ονόματος της οργάνωσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη αποφασιστεί, προκειμένου τα στελέχη της να αποφύγουν τον «σκόπελο»  όταν η Χρυσή Αυγή ανακηρυχτεί  σε εγκληματική οργάνωση. ΟΜιχαλολιάκος γνώριζε ότι η κυβέρνηση είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ασφαλείς πληροφορίες λένε δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν ενήμερος για τις κυβερνητικές αποφάσεις, ωστόσο δεν ανέμενε ότι αυτές θα συμπεριλάμβαναν την σύλληψη του ίδιου και των ηγετικών στελεχών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν το νέο  όνομα με το οποίο η  Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις επόμενες εκλογές  είναι  «Εναντίον Όλων».
Οι συλλήψεις πράγματι τους αιφνιδίασαν, όμως όλο το προηγούμενο διάστημα- που μεσολάβησε από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μέχρι την βίαιη προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ- ο Μιχαλολιάκος είχε προλειάνει το έδαφος. Προετοιμασία που ανέλαβε να ολοκληρώσει ο Χρήστος Παππάς που παρέμενε ασύλληπτος και παραδόθηκε ένα 24ωρο αργότερα, στην διάρκεια του οποίου έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο που είχε επεξεργαστεί ο Μιχαλολιάκος.
Αυτό αποδεικνύει πρώτον: ότι η Χρυσή Αυγή περίμενε ήδη το χτύπημα των αρχών- ίσως με όχι τόσο άμεσο τρόπο- και ότι δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Η εξέλιξη αυτή καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι δήθεν «τέλος η Χρυσή Αυγή».
Κατά δεύτερον εξίσου ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος της Χρυσής Αυγής που έχει ήδη δρομολογηθεί και θα ανακοινωθεί με τον τρόπο και τον χρόνο που θα επιλέξει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, το νέο μανιφέστο που θα πλασάρει τον ιδεολογικοπολιτικό μανδύα της οργάνωσης ετοιμάζεται πυρετωδώς. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ, το μανιφέστο το κρατάει στα χέρια της η σύζυγος του Μιχαλολιάκου και οι τελικές πινελιές αναμένεται να μπουν από τον ίδιον εν ευθέτω χρόνο.
Όλα τα παραπάνω συνάγουν στο συμπέρασμα πως οι εκτιμήσεις ότι «όλα τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή»  επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό ας το λάβουν σοβαρά υπ όψη τους όσοι δημιουργούν συνθήκες πολιτικού πανηγυρισμούς τέτοιες ώρες που η κοινωνία είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε όσα ακούει και βλέπει.

http://www.newsbomb.gr/

ΒΙΝΤΕΟ: Κόκκινη βροχή με εξωγήινη προέλευση - Το περίεργο φαινόμενο που συνέβει στην Κεράλα της Ινδίας


 

Ινδοί επιστήμονες θεωρούν πως ανακάλυψαν κύτταρα από το διάστημα, που μπορεί να αντιπροσωπεύουν εξωγήινη ζωή. Οι ακαδημαϊκοί από την Κεράλα, ανέλυσαν δείγματα που προέρχονται από την ασυνήθιστη βροχή που έπεσε στη νότια Ινδία, μετά από το πέρασμα ενός κομήτη από τη Γη το 2001.

Ανακάλυψαν ότι η κόκκινη βροχή που είχε πέσει τότε, αποτελούνταν από κόκκινα κύτταρα με διαστημική προέλευση, τα οποία δεν περιείχαν DNA, αλλά είχαν όψη που έμοιαζε με αυτή των μονοκύτταρων οργανισμών. Υποστηρίζουν πως τα κύτταρα αυτά είναι πιθανό να έχουν εξωγήινη προέλευση και πως μπορούν ακόμα να υποδηλώνουν την ύπαρξη μιας εναλλακτικής μορφής ζωής.

Οι άνθρωποι που ζουν στην Κεράλα της Ινδίας, ανησύχησαν όταν άρχισε η βροχή, που έμοιαζε σχεδόν σαν αίμα και η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2001, λίγο μετά από τη βοή ενός κομήτη που πέρασε πάνω από τον τοπικό ουρανό. Τουλάχιστον 50.000 κιλά κόκκινης σκόνης έπεσε αμέσως μετά στη γη, σε διάστημα 6 εβδομάδων.

Δείγματα από τα κύτταρα συλλέχθηκαν από τον δόκτορα Godfrey Louis και τον βοηθό του A Santhosh Kumar του πανεπιστημίου Mahatma Gandhi, η έρευνα των οποίων δημοσιεύτηκε στην τελευταία έκδοση του περιοδικού Astrophysics and Space Science.

Οι επιστήμονες απέρριψαν θεωρίες που ήθελαν τη βροχή να προέρχεται από σκόνη ή μύκητες που υπήρχαν σε μεγάλη ποσότητα στην ατμόσφαιρα. Επισημαίνουν επίσης ότι τα κύτταρα – τα οποία στο μικροσκόπιο μοιάζουν με ομοιόμορφες χάντρες κόκκινου χρώματος – δεν παρουσιάζουν δείγματα αποσύνθεσης, παρόλο που έχουν αποθηκευτεί εδώ και 4 χρόνια. Ο δόκτωρ Louis είπε:

«Τα κύτταρα έχουν παράξενες ιδιότητες. Τα σωματίδια που προκάλεσαν το κόκκινο χρώμα στη βροχή είναι αυτά τα κύτταρα και δεν είναι ούτε σκόνη από την έρημο, ούτε ηφαιστειακή τέφρα. Όλο αυτό υποδηλώνει την πιθανότητα εξωγήινης προέλευσης».

Ο Godfrey Louis πρόσθεσε, πως δεν τον απογοήτευσε η έλλειψη DNA στα κύτταρα αυτά, που μπορεί να δείχνουν πως υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.

«Εάν θεωρήσουμε πως τα κύτταρα αυτά έχουν εξωγήινη προέλευση, δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε την ύπαρξη DNA ως απαραίτητη προϋπόθεση. Πρέπει να δεχτούμε την πιθανότητα ύπαρξης μορφών ζωής, που δεν έχουν DNA. Αυτά τα κύτταρα μπορεί να είναι ένα είδος εναλλακτικής μορφής ζωής, με βιοχημεία διαφορετική από αυτή της συμβατικής βιολογίας».

Ένα δείγμα από τα κύτταρα, πρόκειται να αποσταλεί στο πανεπιστήμιο του Cardiff για περαιτέρω εξέταση. Ο καθηγητής Chandra Wickramasinghe, ειδικός στην αστροβιολογία στο πανεπιστήμιο του Cardiff, υποσχέθηκε να φροντίσει ώστε να γίνουν περισσότερα χημικά τεστ, καθώς και DNA τεστ, προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να είναι μικροοργανισμοί, ικανοί να επιβιώσουν στα απώτερα άκρα του διαστήματος.

«Υπάρχει μια σημαντική θεωρία, που υποστηρίζει πως η ζωή στη γη προήλθε στην πραγματικότητα, από την άφιξη ενός κομήτη που έφερε βιολογικό υλικό από κάπου αλλού. Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο, βιολογικό υλικό εξωγήινης προέλευσης, να ήρθε και σήμερα μέσω ενός κομήτη στη γη» είπε.

Ωστόσο, ο καθηγητής Alan Fitzsimmons, ειδικός στην αστροφυσική και στην επιστήμη των πλανητών στο Queen’s University του Belfast, είπε ότι ακόμα και η ύπαρξη του κομήτη είναι αμφίβολη, οπότε οι σχετικές αναφορές «ακούγονται τελείως απίθανες».

«Θα ήταν μία φανταστική ανακάλυψη εάν ήταν αληθινή και θα μπορούσε να μας πει μια για πάντα, εάν υπάρχει εξωγήινη ζωή. Αλλά οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως η βροχή προήλθε από έναν κομήτη, τη στιγμή που κανένας κομήτης δεν είχε παρατηρηθεί».


πηγη
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο... ΣΕΙΣΜΟΣ !!!


Το νησί από λάσπη και πέτρες που αναδύθηκε στο Πακιστάν από το σεισμό των 7,7 Ρίχτερ
, ..ο οποίος σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους στην επαρχία του Μπαλουχιστάν, δεν ήταν η τελευταία έκπληξη για τους κατοίκους της παραθαλάσσιας πόλης Γκουάνταρ. Ντόπιοι διαπίστωσαν ότι από το σημείο εκλύονται αέρια, ενώ επιστήμονες κάλεσαν τους αλιείς να μείνουν μακριά από το νησί εν μέσω φόβων ότι μπορεί να βυθιστεί όσο ξαφνικά εμφανίστηκε.

pakistan
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Γκουάνταρ, το νερό στις όχθες του νησιού είναι γεμάτο φυσαλίδες, στην περιοχή μυρίζει κάποιου είδους αέριο, ενώ αναφέρθηκαν και μικρές φωτιές όταν ορισμένοι προσπάθησαν να ανάψουν το τσιγάρο τους.
Ομάδα πακιστανών επιστημόνων και αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού επισκέφθηκαν το νησί την Τετάρτη, περιγράφοντας μια μάζα ύψους 18 μέτρων, πλάτους 30 και μήκους 76 μέτρων – ελαφρώς μεγαλύτερη από ένα γήπεδο του τένις.
Συνδέουν άμεσα την εμφάνισή του με το σεισμό της προηγούμενης ημέρας, στον οποίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 285 άνθρωποι. «Εκείνη η μεγάλη δόνηση κάτω από τη γη προκάλεσε μεγάλη αναταραχή», δήλωσε στο Associated Press ο διευθυντής του πακιστανικού Κέντρου Παρακολούθησης Σεισμών.
Άλλοι ειδικοί επισημαίνουν ότι η ανάδυση νησιού από σεισμό δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, καθώς παρόμοια περιστατικά καταγράφηκαν το 2011, το 2001 και το 1945, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται δύσπιστοι ως προς τις αναφορές για μεθάνιο. «Τα αποθέματα μεθανίου που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στην περιοχή βρίσκονται σε μεγαλύτερα βάθη και πιο μακριά από τις ακτές», δήλωσε στο Associated Press ο Ρομπ Μέλορς από το αμερικανικό εθνικό εργαστήριο Λόρενς Λίβερμορ. «Θα μπορούσε να είναι διοξείδιο του άνθρακα ή κάποιο υγρό στο έδαφος, όχι απαραίτητα μεθάνιο.»
Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η νησίδα κατά πάσα πιθανότητα θα βυθιστεί και πάλι σε διάστημα μερικών εβδομάδων, όπως συνέβη με τα υπόλοιπα νησιά από λάσπη και βράχους που «γεννήθηκαν» μετά από μεγάλες σεισμικές δονήσεις.
ΠΗΓΗ

Ο Κούγιας αφήνει να εννοηθεί: της πλάκας το κατηγορητήριο κατά των Χρυσαυγιτών!


Ο Κούγιας αφήνει να εννοηθεί: της πλάκας το κατηγορητήριο κατά των Χρυσαυγιτών!


Πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για αστήριχτες κατηγορίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 


Μετά τον γνωστό αριστερό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του ΑΝΤ1(και τον έκοψαν στον αέρα) και υποστήριξε ότι οι κατηγορίες είναι αστήριχτες σήμερα ο γνωστός πλεόν σε όλους δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Χαρδαβέλα στο RealFm για βασικές ελλείψεις στο κατηγορητήριο και ότι τον εκπλήσσει η μεγάλη σπουδή με την οποία έγιναν οι συλλήψεις. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος το έγκλημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι δευτερεύον και για να συλληφθούν οι χρυσαυγίτες έπρεπε να υπάρχει ένα πρωτεύον έγκλημα όπως η ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.Δηλαδή ο ηθικός αυτουργός πρέπει άμεσα να μίλησε με τον δράστη και να τον προέτρεψε να σκοτώσει το θύμα. 

Και αναρωτάται από που προκύπτει αυτό; 
Έχουμε τέτοιες συνομιλίες; 
Το πόρισμα του εισαγγελέα είναι 9 σελίδες  για 30 συλληφθέντες που σημαίνει ότι αντιστοιχούν 8 σειρές για κάθε κατηγορούμενο.
“Για να ισοπεδώσεις την προσωπικότητα κάποιου σε τέτοιο βαθμό τα στοιχεία πρέπει να είναι αδιάσειστα.
Οι οχτώ σειρές για τον καθέναν είναι αδιάσειστα στοιχεία; 
Φέρνει μάλιστα και ένα τρανταχτό παράδειγμα.
Λέει στον Χαρδαβέλλα “αν εμείς φτιάξουμε ένα κόμμα,π.χ. δωδεκαθεϊστών,και κάποια μέλη του κόμματος κάνουν εγκλήματα,σκοτώσουν κάποια άτομα επειδή είναι χριστιανοί και δεν πιστεύουν στο δωδεκάθεο ,τότε ο Κούγιας και ο Χαρδαβέλας είναι ηθικοί αυτουργοί;
Ο Κούγιας είπε δηλαδή ,απ’έξω απ’έξω, ότι το κατηγορητήριο είναι της πλάκας και δεν στέκει νομικά.


Πηγή: http://www.to-mati.net 

Τι μπορεί να κάνει το σφουγγάρι


 

 

Συνήθως το σφουγγάριχρησιμοποιείται για το πλύσιμο και το τρίψιμο των βρόμικων πιάτων...
Το σφουγγάρι κουζίνας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φυτρώσετε σπόρους, να χαλαρώσετε την ταπετσαρία, αφαιρέσετε τις διαρροές πετρελαίου, να αποψύξετε το ψυγείο σας, και πολλά άλλα.



1. Χαλαρώστε την ταπετσαρία:
Για να χαλαρώσετε την ταπετσαρία αν θέλετε να την βγάλετε, βουτήξτε ένα σφουγγάρι σε ζεστό νερό και στη συνέχεια περάστε το επάνω από τις άκρες της ταπετσαρίας.
2. Αρωματικό για το ψυγείο:
Βουτήξτε το σφουγγάρι σε μαγειρική σόδα και βάλτε το στο ψυγείο. Θα απαλλαγείτε από τις άσχημες μυρωδιές.
3. Ανακουφιστείτε από τον πονόδοντο:
Ρίξτε μερικές σταγόνες από γαρυφαλέλαιο σε ένα σφουγγάρι καθαρό και βάλτε το στα δόντια σας και μασήστε.
4. Κρατήστε τα φυτά σας ενυδατωμένα:
Βάλτε στον πάτο της γλάστρας ένα σφουγγαράκι. Αυτό θα κρατήσει την υγρασία από το νερό και θα μαζέψει το περίσσευμα νερού για να μην πέσει από το πιατάκι.
5. Κρατήστε στεγνά τα λαχανικά σας στο ψυγείο:
Βάλτε στον πάτο του συρταριού των λαχανικών δύο τρία σφουγγαράκια και από επάνω τα λαχανικά σας. Τα σφουγγαράκια θα ρουφήξουν την υγρασία και θα αποτρέψουν τη δημιουργία μούχλας και αποσύνθεσης.
6. Κάντε το σαπούνι χεριών να διαρκέσει περισσότερο:
Βάλτε το σαπούνι χεριών επάνω σε ένα σφουγγάρι και αυτό θα απορροφά κάθε φορά τα νερά που διαλύουν το σαπούνι.
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα - φωτιά για τη Χρυσή Αυγή


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα - φωτιά για τη Χρυσή Αυγή
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |
Διαβάστε αποκλειστικά στο newsbomb.gr ολόκληρο το συγκλονιστικό πόρισμα, με το οποίο ο Εισαγγελέας «τύλιξε» την Χρυσή Αυγή
Γιάφκες με όπλα αναζητούν πλέον οι αρχές σε διάφορα σημεία της Αττικής. Η ύπαρξη οπλισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε στη διάθεσή της η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή προκύπτει τόσο από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, όσο και από άλλες πηγές.
Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο επιβεβαιώνεται άλλωστε και στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο οποίος επισημαίνει ότι «χρησιμοποιούνται διάφορα όπλα, τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστη τοποθεσία».
Μάλιστα, όπως προκύπτει από το πόρισμα, το οποίο αποκαλύπτει το newsbombη στελέχωση των αποκαλούμενων «ταγμάτων εφόδου» γινόταν «από άτομα που προσιδιάζουν στην εκπαίδευση των ανδρών που υπηρετούν στις επίλεκτες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας».
Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί ανακριτές που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση ενδεχομένως να στραφούν και προς αυτή την κατεύθυνση, να διερευνήσουν δηλαδή την τυχόν εμπλοκή στρατιωτικών στη δράση της Χρυσής Αυγής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ:
porisma-1 
porisma-2
porisma-3 
porisma-4 
porisma-5 
porisma-6 
porisma-7 
por8

porisma-9 

Το μήνυμα του Η. Κασιδιάρη στο Facebook μέσα από τα κρατητήρια


Το μήνυμα του Η. Κασιδιάρη στο Facebook μέσα από τα κρατητήρια
  • Newsbomb.gr | Εικόνα |








Αν και βρισκόταν στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε:
«Έγκλημα μας πως είπαμε την Αλήθεια, ο λαός μας ακολούθησε, διεκδικήσαμε μια ελεύθερη Ελλάδα. Η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου θα πέσει. Η Αλήθεια θα νικήσει!
(29.9.2013 κρατητήρια αντιτρομοκρατικής)».
Άγνωστο βέβαια παραμένει το αν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι να απολογηθεί ή κάποιος τρίτος έχει γράψει τα μηνύματα διαχειριζόμενος τον λογαριασμό του.

 http://www.newsbomb.gρ 

Κάτοικοι από ολόκληρη την Ελλάδα καταγγέλουν αεροψεκασμούς!

 



Αποκάλυψη-βόμβα!




Από νωρίς τα ξημερώματα σήμερα ειδικά αεροπλάνα επιδίδονται σε αεροψεκασμούς ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Δεν έχετε παρά να σηκώσετε το κεφάλι σας στουν ουρανό.

Ακόμη και πάνω από την Αθήνα  ένας τεράστιος αριθμός από χημικές ουρές χαράζει τον ουρανό την στιγμή που ο καρκίνος χτυπάει κόκκινο. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα ούτε γιαδήθεν σενάρια συνομωσίας, ούτε το άλλοθι ότι γίνονται για τις γεωργικές καλλιέργειες.
Στο Κολωνάκι- εκτός από τα δίποδα φυτά που κυκλοφορούν- δεν υπάρχουν καλλιεργίσιμες εκτάσεις οπότε κανένα επιχείρημα δεν στέκει. Καλούμε τους αρμόδιους υπουργούςΕθνικής Άμυνας και Γεωργίας να δώσουν πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες που ανησυχούν και οι οποίοι πιστεύουν ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται για να διαχέεται φόβος και πανικόςμπροστά στον φόβο για Πραξικόπημα από τα λαμόγια επιχειρηματίες του βαθέως κράτους που χάνουν τις ιερές κρατικές αγελάδες του Δημοσίου και χρησιμοποιούν τα ακροδεξιά τάγματα ασφαλείας για να ανατινάξουν την κολοβή Δημοκρατία μας.
Η υπεύθυνη Πολιτεία όμως δεν έχει δικαίωμα να μετέρχεται παρόμοιων μέσων.
Το φαινόμενο ανέδειξε η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος έπειτα από καταγγελίες πολιτών οι οποίες συνοδεύονται από φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στους πολίτες που παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν, τον ουρανό να γεμίζει με chemtrails. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί απ' άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, καθώς τα νεφελώματα που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς είναι έντονα.
Το αποκορύφωμα είναι σήμερα, Πέμπτη, όταν από το πρωί πολίτες από όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν συνεχείς ψεκασμούς. 
Δείτε φωτογραφίες και video από τους σημερινούς αεροψεκασμούς
Aπό το Μεταφυσικό η συγκλονιστική συνέντευξη για το τι προκαλούν οι αεροψεκασμοί από τα υπεύθυνα χείλη του πρώην Προέδρου του ΕΦΕΤ
109
Παράξενοι σχηματισμοί νεφών, επικίνδυνες χημικές ουσίες, εξωτικά όπλα βιολογικού πολέμου, άγνωστες μέθοδοι αλλαγής του κλίματος. Με τι από όλα αυτά συνδέονται τελικά τα περιβόητα chemtrails, οι χημικές ουρές που εμφανίζονται στους ουρανούς του πλανήτη μας τις τελευταίες δεκατίες;
Η συνέντευξη του Μηνά Παπαγεωργίου  με τον Νίκο Κατσαρό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 1 του εβδομαιδαίου περιοδικού “Φαινόμενα” (25/9/2010).
Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.
Πέρα από τις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και είναι τύπου KC10 ή KC135. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν για αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πολλές φορές πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Έτσι αυτές οι χημικές αυτές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.
Θα μπορούσατε να μας πείτε από πότε ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται το φαινόμενο των chemtrails;
Ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται σαν φαινόμενο, από τις αρχές του 2000 σε ολόκληρο το πλανήτη. Μιλάω για καταγραφές με κοινά χαρακτηριστικά, δηλαδή την παρατήρηση εκπομπών των ουρών αυτών από τα αεροπλάνα του τύπου που ανέφερα προηγουμένως, την πτήση τους σε χαμηλό ύψος και το κυριότερο από όλα την παραμονή τους (σ.σ των χημικών ουρών) στην ατμόσφαιρα για αρκετές ώρες.
Τις τελευταίες δεκαετίες τα chemtrails έχουν συνδεθεί με θεωρίες συνομωσίας, που μιλούν για ψεκασμούς με σκοπό τον επηρεασμό της ανθρώπινης σκέψης και διάθεσης, του κλίματος κλπ. Ποια η άποψή σας για όλα αυτά; Εσείς θα αποκλείατε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Μέχρι σήμερα καμία κυβέρνηση δεν έχει επίσημα παραδεχτεί την ύπαρξη των αεροπλάνων αυτών που εκπέμπουν τις χημικές ουρές. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους διεθνείς οργανισμούς είτε είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε είναι ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών. Παρ’ όλα αυτά, έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι γίνονται πειράματα με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι ουρές αυτές περιέχουν σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο. Η ηλιακή ακτινοβολία «χτυπά» πάνω σε αυτά τα σωματίδια και ανακλάται. Κατά συνέπεια εισέρχεται στην ατμόσφαιρα λιγότερη ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που προκαλεί μείωση της θερμοκρασίας. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Οπότε κάποιος μπορεί να υποστηρίξει δικαιολογημένα ότι όλα αυτά γίνονται ανεπίσημα για το καλό της ανθρωπότητας, με σκοπό να περιοριστεί η κλιματική αλλαγή και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ όμως υπάρχουν δύο βασικές αντιρρήσεις. Η μία είναι: Γιατί δεν το δημοσιοποιούν σε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα, έτσι ώστε ο κάθε επιστήμονας και η κάθε ερευνητική ομάδα να βοηθήσουν ή να συμμετέχουν με όποιον τρόπο μπορούν; Και η δεύτερη: Γιατί δεν γνωστοποιούν τις προθέσεις τους και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό γίνεται για τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να περιορίσουν και τα σενάρια συνομωσίας που κυκλοφορούν για αυτή την υπόθεση;
Το θέμα έφτασε στο παρελθόν και στην Ευρωβουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε Ολλανδός ευρωβουλευτής στον επίτροπο περιβάλλοντος, που ήταν τότε ο κύριος Δήμας. Ο κ. Δήμας απάντησε τότε ότι υπάρχουν καταγραφές του φαινομένου, παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε ακριβώς από πού προέρχεται. Ερωτήσεις υπέβαλαν επίσης και τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο ελληνικό κοινοβούλιο πριν μερικά χρόνια. Οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Οι απαντήσεις τους ήταν του τύπου «δεν γνωρίζουμε», «δεν συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα», αλλά χωρίς να τεκμηριώνουν τίποτα περισσότερο. Εδώ όμως υπάρχει μια πραγματικότητα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Τέλος να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πως το θέμα αυτό συζητείται, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, ακόμα και μέσα στην Πανεπιστημιακή κοινότητα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Προηγουμένως κάνατε λόγο για κάποια στοιχεία με τα οποία βομβαρδίζεται η ατμόσφαιρα. Ακόμα και αν όντως οι συγκεκριμένοι ψεκασμοί γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ο «ψεκασμός» με αυτού του είδους τα στοιχεία, μπορεί να επηρεάσει τον ανθρώπινο ψυχισμό. Και αν ναι με ποιο τρόπο;

Οπωσδήποτε επηρεάζει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Δεδομένου ότι τόσο το αλουμίνιο και ιδιαίτερα το βάριο είναι ισχυρά νεκροτοξικά. Επομένως, κάποια στιγμή, τα σωματίδια αυτά θα φτάσουν από την ατμόσφαιρα και στο έδαφος. Θα περάσουν στην τροφική αλυσίδα, στον υδροφόρο ορίζοντα και από εκεί θα προκαλέσουν βλάβες στο περιβάλλον, θα επηρεάσουν το οικοσύστημα, αλλά κυρίως και την ανθρώπινη υγεία. Γι’ αυτό ίσως έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι μαζί με το αλουμίνιο και το βάριο, υπάρχει και μια συνθετική ύλη, η οποία διατηρεί στην ατμόσφαιρα τα στοιχεία αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στην πρώτη σας απάντηση αναφερθήκατε σε κάποιους συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχουν φωτογραφηθεί τα συγκεκριμένα αεροσκάφη και αν ναι, τι ακριβώς φημολογείται σχετικά με την προέλευσή τους.
Σαφέστατα και έχουν φωτογραφηθεί. Στο διαδίκτυο, τόσο σε ιστοσελίδες όσο και σε blogs, μπορεί κανείς να βρει εκατοντάδες φωτογραφίες από αυτά τα αεροσκάφη, καθώς και από τις ουρές τις οποίες αφήνουν. Τα αεροπλάνα αυτά πετούν χωρίς διακριτικά, έχουν λευκό χρώμα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί από που απογειώνονται και πού προσγειώνονται. Πριν από μερικούς μήνες, κάποιοι ανέφεραν ότι απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και προσγειώνονται σε στρατιωτικά αεροδρόμια, οπότε δεν είναι και απαραίτητο να δημοσιοποιούν τις διαδρομές πτήσεών τους.
Τον Μάρτιο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε παρουσία σας μια ημερίδα με διεθνή συμμετοχή για τα chemtrails στο νησί τη Αίγινας. Το θέμα αυτό συζητήθηκε πρόσφατα και σε ένα διεθνές συνέδριο στην Καλιφόρνια. Θα μπορούσατε να μας μεταφέρετε το κλίμα από όλες αυτές τις συζητήσεις;
Θα έλεγα ότι το κύριο θέμα συζήτησης όλων αυτών των συναντήσεων (αλλά και της διεθνούς διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή στην Κοπεγχάγη), ήταν η γεωμηχανική.
Η γεωμηχανική είναι ένας καινούργιος τομέας της τεχνολογίας και της επιστήμης, που προτείνει προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα για την αντιμετώπιση φαινομένων που απασχολούν ολόκληρο τον πλανήτη. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα: Ένα αντικείμενο της γεωμηχανικής, είναι να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η γεωμηχανική έχει ως πατέρα της τον Edward Teller, ο οποίος είναι ο πατέρας της υδρογονοβόμβας. Από τις αρχές της δεκαετίας του 60-70, αλλά και πολύ πρόσφατα, στην δεκαετία του 90’, πρότεινε σε Αμερικανούς Προέδρους ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, βομβαρδίζοντας την ατμόσφαιρα με σωματίδια τα οποία θα ανακλούσαν την ηλιακή ακτινοβολία. Έκτοτε άρχισε να αναπτύσσεται αυτός ο κλάδος της επιστήμης της γεωμηχανικής, που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου και όχι μόνο.
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Paul Crutzen (είχε πάρει το Νόμπελ Χημείας το 1986, ανακαλύπτοντας την τρύπα του όζοντος), πρότεινε κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με τα chemtails. Είπε δηλαδή ότι αν εκπέμψουμε σωματίδια στην ατμόσφαιρα, σε αρκετά μεγάλο ύψος, πάνω στα οποία θα πέσει η ηλιακή ακτινοβολία, τότε θα εισέλθει λιγότερη ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα και θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Έκανε μάλιστα και έναν ενδιαφέρον παραλληλισμό με ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε στην έκρηξη του ηφαιστείου Pinatubo στις αρχές της δεκαετίας του 90’.
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα άποψη ανήκει στον υπουργό ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Steven Chu (επίσης Νομπελίστας), ο οποίος και πρότεινε να βαφτούν οι στέγες των σπιτιών λευκές ιδιαίτερα στις περιοχές της Μεσογείου και στις περιοχές που είναι κοντινότερα στον Ισημερινό, ώστε να ανακλάται μεγαλύτερο ποσοστό ηλιακής ενέργειας και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Υπάρχουν λοιπόν διάφορες λύσεις που έχουν προταθεί από τον κλάδο της επιστήμης που ονομάζεται γεωμηχανική. Αυτές οι λύσεις όμως δεν αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της αύξησης της θερμοκρασίας, της αύξησης των εκπομπών λόγω του διοξειδίου του άνθρακα, αλλά μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε προσωρινά τα προβλήματά μας, δίχως να λύνουμε το θέμα. Διότι κανείς από αυτούς δεν στέκεται στο ότι η αύξηση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, κάποια στιγμή θα επηρεάσει οπωσδήποτε και το περιβάλλον και την υγεία και ολόκληρα τα οικοσυστήματα.
Γι’ αυτό και είμαι ριζικά αντίθετος με τις μεθοδεύσεις αυτές της γεωμηχανικής. Πιστεύω ότι η επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα και παγκοσμίως, πρέπει να πάρει μια πολύ αυστηρή και σοβαρή θέση ενάντια στις λύσεις που προτείνει η γεωμηχανική, διότι αυτές οι λύσεις είναι προσωρινές και επηρεάζουν αρνητικά τόσο το περιβάλλον όσο και την ανθρώπινη υγεία και τα οικοσυστήματα.
Ξαναγυρίζουμε λίγο στην Ελλάδα και στο θέμα των chemtrails. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν επικοινωνήσει μαζί σας πολίτες ή συγκεκριμένοι φορείς μεταφέροντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το συγκεκριμένο θέμα.
Έχουν επικοινωνήσει και συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μου πάρα πολλοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, σχεδόν από κάθε περιοχή της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί αναφέρουν πως παρατηρούν αεροψεκασμούς που δεν έχουν καμία σχέση με τους ψεκασμούς που γίνονται πάνω από γεωργικές εκτάσεις. Κάνουν λόγο για πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση στο Βόλο για αυτό ακριβώς το ζήτημα, με τη συμμετοχή άνω των 300 ατόμων.
Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες αναφέρουν ότι μετά την παρατήρηση αυτών των αεροψεκασμών, εμφανίζουν πόνους στις κλειδώσεις, έχουν πονοκεφάλους, ζαλάδες, αδιαθεσίες, κλπ. Θα ήθελα να αναφέρω ένα επίσημα καταγεγραμμένο γεγονός, το οποίο και έλαβε χώρα στις αρχές του 2000 σε μια μικρή πόλη του Καναδά 3.500 κατοίκων που ονομάζεται Espanola. Μετά από κάποιους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν πάνω από την πόλη, το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού εμφάνισε συμπτώματα από μια παράξενη ίωση-γρίπη. Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές υγείας του Καναδά. Οι ειδικοί εξέτασαν τους κατοίκους και πράγματι διαπίστωσαν και κατέγραψαν στην έκθεσή τους, ότι το 90% των κατοίκων της μικρής αυτής πόλης είχε εμφανίσει συμπτώματα κάποιας παράξενης ίωσης. Ουδέποτε δεν είπαν από πού προήλθε και τι ακριβώς συνέβη.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εσείς προσωπικά ή κάποιος φορέας που συνδέεται ίσως με την ένωση Ελλήνων χημικών, σκοπεύει ή έχει τα περιθώρια να προχωρήσει στη δημοσίευση κάποιας επίσημης έκθεσης πάνω σε αυτό το θέμα. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;

Για να κατατεθεί μια τέτοια έκθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από κρατικό φορέα έτσι ώστε να θεωρηθεί αξιόπιστη. Δεν μπορεί ένας οποιοσδήποτε ερευνητής ή ερευνητική ομάδα (όσο αξιόλογοι και αν θεωρούνται) να κάνουν τέτοιου είδους πειράματα κι αυτά να αποκτήσουν αυτόματα τον χαρακτήρα του έγκυρου. Πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει η συμμετοχή και του κρατικού φορέα.
Εάν και εφ’ όσων λοιπόν κάτι τέτοιο επιτευχθεί, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί από κει και πέρα;
Η ερευνητική ομάδα πρέπει να συλλέξει δείγματα, κατά προτίμηση από την ατμόσφαιρα, αμέσως μετά την πτήση τέτοιου είδους αεροσκαφών ψεκασμού. Το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνει και ο κρατικός φορέας. Στη συνέχεια τα δείγματα πρέπει να αναλυθούν εκατέρωθεν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα. Τότε μόνο η συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας θα θεωρηθεί αξιόπιστη. Γιατί εάν πάρω π.χ «εγώ», ανεξάρτητα, δείγματα από το έδαφος, θα πουν ότι αυτός «έβαλε λίγο παραπάνω αλουμίνιο», κάποιος άλλος θα πει «έβαλε λίγο βάριο», κ.ο.κ.
Στις Η.Π.Α διενεργήθηκαν τέτοιες έρευνες από σοβαρά Πανεπιστήμια. Πραγματοποίησαν πτήσεις αμέσως μετά την παρατήρηση αεροψεκασμών, συνέλεξαν σε φίλτρα τον αέρα και την σκόνη και διαπίστωσαν αυξημένη συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου.
Κύριε Κατσαρέ. μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου πολέμου απαγορεύτηκαν τα χημικά και βιολογικά όπλα που στρέφονταν κατά του ανθρώπου. Θεωρείτε ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ο κανόνας αυτός επανεξετάζεται, έστω και με αυτόν τον αθόρυβο και σιωπηλό τρόπο;
Είμαι βέβαιος ότι ο κανόνας αυτός επανεξετάζεται αθόρυβα και σιωπηλά. Ας μη ξεχνάμε τι έγινε κατά την διάρκεια και του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, όπου και είδαμε τα αποτελέσματα της χρήσης της ατομικής βόμβας. Επίσης, στην περίοδο του ψυχρού πολέμου τη χρήση των χημικών και βιολογικών όπλων… Είμαι σίγουρος ότι και τώρα ετοιμάζουν τα όπλα της μαζικής καταστροφής της επόμενης γενιάς, τα οποία δεν πρόκειται να είναι ούτε πυρηνικά, ούτε χημικά ή βιολογικά. Πιστεύω ότι πρόκειται να δούμε όπλα που θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν το κλίμα.
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος: Σκεφτείτε να διεξάγαμε ως χώρα πόλεμο με την Βουλγαρία και να κατορθώναμε επί ένα μήνα να πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές εκεί. Θα είχε πλημμυρίσει ολόκληρη η χώρα τους και θα είχαν παραδοθεί χωρίς να υπάρχει ανάγκη να μεταβούν δικά μας στρατεύματα εκεί. Το ίδιο θα συνέβαινε εάν η μεταβολή του κλίματος αφορούσε μια ξηρασία. Τέτοιου είδους πειράματα αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσονται και τα chemtrails, διότι κατά κάποιο τρόπο σε αυτό αποβλέπουν, δηλαδή στην αλλαγή του κλίματος.
Αξίζει να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας, ότι στις Η.Π.Α και πιο συγκεκριμένα. στην Αλάσκα, έχουν εγκαταστήσει κεραίες που μεταφέρουν μικροκύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας. Αυτά τα μικροκύματα διασχίζουν την ατμόσφαιρα, ανοίγουν την ιονόσφαιρα, με αποτέλεσμα φορτισμένα σωματίδια να εισέρχονται στη Γη και έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν βραχυκυκλώματα σε αυτοκίνητα, σε αεροπλάνα, σε τρένα, σε πλοία κτλ. Έτσι μια ολόκληρη πόλη ή και χώρα αδρανοποιείται, από την στιγμή που τα φορτισμένα σωματίδια από την ιονόσφαιρα μπαίνουν εισέρχονται στη Γη. Αυτού του είδους τα πειράματα γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος HAARP.
Παρ’ όλο που επίσημα αναφέρεται ότι τα πειράματα αυτά γίνονται για να βελτιωθούν οι επικοινωνίες μεταξύ των υποβρυχίων σε μεγάλο βάθος ή οι επικοινωνίες μέσα στην γη σε βαθιά ορύγματα, κανείς δεν αποκλείει ότι γίνονται και πειράματα έστω για την μερική μεταβολή του κλίματος. Όμως το άρθρο 6 των Ηνωμένων Εθνών, απαγορεύει να γίνονται πειράματα τα οποία αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος κι αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται με κάποια μυστικότητα αυτού του είδους οι προσπάθειες.
Έτσι λοιπόν τα καινούρια όπλα μαζικής καταστροφής που θα δούμε τα επόμενα χρόνια, θα είναι όπλα μεταβολής του κλίματος. Ας μη ξεχνάμε ότι κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί επίσημες εκθέσεις συμβούλων των Αμερικανών προέδρων (όπως του Μπρεζίνσκι), σύμφωνα με τις οποίες προσπαθούν να επηρεάσουν όχι μόνο το κλίμα αλλά ακόμα και την ανθρώπινη συμπεριφορά.



Θεσσαλονίκη




Σούνιο




Δυτική Θεσσαλία



Πάτρα




Ηλεία




Δείτε φωτογραφίες και video

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3