-->

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε $εξ - ΕΙΚΟΝΑ

Ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε $εξ - ΕΙΚΟΝΑ

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια που έκανε $εξ, καθώς το παράθυρο στο οποίο ακουμπούσαν έσπασε και οι δυό τους βρέθηκαν στο δρόμο.
 
Το συμβάν καταγράφηκε στην πόλη Wuhan της Κίνας.
 
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στη "SUN" ότι το ζευγάρι ήταν αγκαλιασμένο όταν έπεσε στο έδαφος. «Έπεσαν από το κτίριο κρατώντας σφιχτά ο ένας τον άλλο», είπε ένας χαρακτηριστικά.
 
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για κακή κατασκευή του κτιρίου.
 
Η φωτογραφία του άτυχου νεκρού ζευγαριού που οι τοπικές αρχές κάλυψαν με σεντόνια κάνει το γύρο του διαδικτύου.
 
zeugari thanatos
 
http://www.e-magazino.gr

ΟΑΣΑ: «Μόνον είσοδος» από μπροστά σε 53 γραμμές

ΟΑΣΑ: «Μόνον είσοδος» από μπροστά σε 53 γραμμές  
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: Με τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλλεϋ όπου θα γίνεται επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα 
Υποχρεωτική θα είναι η επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα των αστικών λεωφορείων από την έναρξη τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου.  
Με αυτήν την απόφαση ο ΟΑΣΑ επιχειρεί να αντιμετωπίσει τη λαθρεπιβίβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σχεδιάζει τη μείωση της εισιτηριοδιαφυγής, εκτός από την αύξηση των ελέγχων κομίστρου σε όλα συγκοινωνιακά Μέσα. Σε πρώτη φάση το μέτρο εφαρμόζεται στις ακόλουθες λεωφορειακές γραμμές του ενιαίου δικτύου αστικών συγκοινωνιών Αθηνών – Πειραιώς:
Αριθμός γραμμής
Ονομασία γραμμής
24
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΙΛΙΟΝ-ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ
25
ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ
025
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΦ.ΔΑΝΙΗΛ
026
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ-ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
027
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ-ΟΡΦΕΩΣ
054
ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
060
ΜΟΥΣΕΙΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ
100
ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΑΓΟΡΑ
209
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ
227
ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΑΓ.ΑΡΤΕΜΙΟΣ
602
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ-ΣΤ.ΠΑΝΟΡΜΟΥ
651
ΨΥΧΙΚΟ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ Α
653
ΨΥΧΙΚΟ-ΠΑΝΟΡΜΟΥ Β
859
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ
114
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΚΑΒΟΥΡΙ-ΒΟΥΛ/ΓΜΕΝΗ(μέσω ΜΑΡΙΝΑΣ) 
116
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΒΑΡΗ-ΚΙΤΣΙ
120
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΒΑΡΗ(ΠΗΓ/ΚΙΑ)-ΠΡΟΑΣΤ.ΣΤ.ΚΟΡΩΠΙΟΥ 
124
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ-ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑΣ
125
ΣΤ.ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ-ΠΑΙΑΝΙΑ-ΒΑΡΚΙΖΑ       
128
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ
149
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΒΑΡΗ-ΒΑΡΚΙΖΑ
162
ΒΟΥΛΑ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ(ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ)
163
ΒΟΥΛΑ-ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ
170
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΒΑΡΚΙΖΑ-ΒΑΡΗ
202
ΣΤ.ΔΑΦΝΗ-ΣΤ.ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ                  
205
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ
207
ΓΛΥΦΑΔΑ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ
212
ΣΤ.ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ-ΒΥΡΩΝΑΣ-ΚΑΡΕΑΣ
247
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΤ.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(μέσω Λ.ΑΛΙΜΟΥ)  
301
ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
307
ΣΤ.ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ                          
322
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΒΡΑΥΡΩΝΑ                     
323
ΒΡΑΥΡΩΝΑ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ                     
324
 ΑΝΘΟΥΣΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ-ΚΑΝΤΖΑ                   
330
ΚΟΡΩΠΙ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ                         
404
ΣΤ.ΕΘΝ.ΑΜΥΝΑΣ-ΣΤ.ΧΑΛΑΝΔΡΙ                
501
ΠΕΥΚΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ Α
522
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΔΑΜΕΣ Α
523
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΑΔΑΜΕΣ Β
524
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ
526
ΣΤ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ
527
ΠΕΥΚΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ Β
530
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ-Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ
541
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΤ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
543
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΟΣ.ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
560
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΜΟΡΤΕΡΟ-Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ 
604
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-Ν.ΙΩΝΙΑ    
605
ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
640
ΤΟΠΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
642
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ-ΠΕΥΚΗ
819
ΠΕΡΑΜΑ-ΝΕΚΡ.ΣΧΙΣΤΟΥ
Τα λεωφορεία των γραμμών αυτών θα φέρουν ειδική σήμανση στις θύρες και στη φωτεινή επιγραφή τους, ώστε να γίνονται αντιληπτά από τους επιβάτες.

Χωρίς πλοία η ακτοπλοϊκή γραμμή της Βόρειας Ελλάδας για μία εβδομάδα!

Χωρίς πλοία η ακτοπλοϊκή γραμμή της Βόρειας Ελλάδας για μία εβδομάδα!

















Το πρόβλημα προέκυψε καθώς το επιβατηγό πλοίο «Θεόφιλος» που εκτελεί τη συγκεκριμένη γραμμή, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις εργασίες της ετήσιας επιθεώρησής του...


Συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΛ, Γιάννη Αβραντίνη, αναμένεται να έχει το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκειμένου να δοθεί λύση στην κάλυψη της γραμμής Θεσσαλονίκη-Καβάλα -Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο-Ικαρία, που παραμένει ακάλυπτη επί μία εβδομάδα!

Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (ΝΕΛ), με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το πρόβλημα προέκυψε καθώς το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Θεόφιλος» που εκτελεί τη συγκεκριμένη γραμμή, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις εργασίες της ετήσιας επιθεώρησής του και ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός καθυστέρησης έγκρισης τριετούς παράτασης στην εταιρεία για το συγκεκριμένο δρομολόγιο από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στο οποίο προΐστατο ο πρώην γενικός γραμματέας Αιγαίου Γιάννης Σπιλάνης και παρά την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής.

Όπως αναφέρει η ΝΕΛ, τελικά η έγκριση ύστερα από αίτημα 5 μηνών, εδόθη στην εταιρεία στις 02/06.

Η ΝΕΛ αναφέρει, επίσης, ότι ενώ ήταν σε συμφωνία με ενδιαφερόμενη εταιρεία για την προσωρινή κάλυψη της γραμμής, αυτή υπαναχώρησε και υπέβαλε νέο αίτημα στο υπουργείο Ναυτιλίας, προκειμένου η κάλυψη να γίνει από πλοία της, με τροποποίηση των δρομολογίων.

Συγκεκριμένα προτείνει για την ερχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 29/06, έως την Παρασκευή 05/07, το δρομολόγιο του πλοίου «Θεόφιλος» να εκτελεστεί από το πλοίο «Ταξιάρχης» και το δρομολόγιο στη γραμμή Λαύριο- Άγιο Ευστράτιο Λήμνο- Καβάλα, που πραγματοποιείται από το «Ταξιάρχης», να εκτελεστεί από το επιβατηγό οχηματαγωγό AQUA MARIA. Αναφέρει ακόμα ότι από το Σάββατο 29/06, έως και την Πέμπτη 04/07 οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σε ενδοκυκλαδικά δρομολόγια που δεν θα εκτελεστούν να εξυπηρετηθούν με μέριμνα της εταιρείας.

Παράλληλα, η ΝΕΛ διευκρινίζει ότι περιμένει από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου να εγκρίνει τα συγκεκριμένα δρομολόγια, προκειμένου να μην παραμένει ακάλυπτη η γραμμή της βόρειας Ελλάδας.

O διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΛ, Γιάννης Αβραντίνης, σε επικοινωνία με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι «σε καμία περίπτωση η εταιρεία δεν έχει δηλώσει αδυναμία κάλυψης της συγκεκριμένης γραμμής και ότι οι συμβάσεις που υπάρχουν, θα πρέπει να εκτελούνται και από τις δύο πλευρές» (σ.σ. προσαρμογή κρατικού ναυλολογίου όπως ορίζει ο νόμος και καταβολή των εκπτώσεων και του ΦΠΑ που οφείλονται στην εταιρεία).

Σύμφωνα με στελέχη της NEL, στην εταιρεία οφείλονται ποσά από το δημόσιο που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ.


epikaira.gr

Συνελήφθη ο κατά συρροή ληστής τραπεζών της Αττικής

Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 28χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε το τελευταίο επτάμηνο σε ένδεκα ένοπλες ληστείες Τραπεζών της Αττικής, με συνολική λεία 168.240 ευρώ.







Συνελήφθη ο κατά συρροή ληστής τραπεζών της Αττικής
















Ο συλληφθείς, μαζί με τον 23χρονο συνεργό του, που αναζητείται, διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 


Χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι εισέρχονταν οπλισμένοι στα υποκαταστήματα, ο συλληφθείς πήγαινε «εσωτερικά» των ταμείων και αφαιρούσε τα χρήματα, ενώ ο συνεργός του είχε το ρολό του «τσιλιαδόρου», επιτηρώντας το χώρο. 


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς και ο συνεργός του διέπραξαν ληστείες τραπεζών στο Παλαιό Φάληρο, την Καλλιθέα, τη Γλυφάδα, την Βούλα, στο κέντρο της Αθήνας, το Γκύζι, το Παγκράτι, στου Ζωγράφου και στην Ηλιούπολη. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες ενέχονται και σε δυο περιστατικά κλοπής μοτοσικλετών, στο Περιστέρι και στο κέντρο της Αθήνας.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του συνεργού του .



epikaira.gr

Παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: 1500 έφυγαν σ΄ ένα 6μηνο

















“Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα” στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το κύμα μαζικής φυγής στελεχών διογκώνεται αφού η απειλή “εξαϋλωσης” και του εφάπαξ οδηγεί στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην έξοδο.

Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί.


Στον Στρατό Ξηράς από τη 1η Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουνίου είχαν υποβάλλει παραίτηση 849 στελέχη! 606 αξιωματικοί και 243 υπαξιωματικοί. Όλο το 2012 οι παραιτήσεις ήταν 808!

Στην Πολεμική Αεροπορία έχουν φύγει σ΄ ένα εξάμηνο 450 στελέχη από τα οποία 430 αξιωματικοί . Σ΄ αυτούς υπάρχουν 12 ιπτάμενοι. Όλη τη χρονιά πέρυσι οι παραιτήσεις στην Πολεμική Αεροπορία ήταν 449.

Στο Πολεμικό Ναυτικό οι παραιτήσεις στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου είναι 200.




newsit.gr

Αρχιεπίσκοπος: «Ενωμένοι θα περάσουμε την κρίση»















Ενωμένοι, με το συμφέρον της πατρίδας, πάνω από κόμματα, ατομικά συμφέροντα, ιδιοτελείς αντιλήψεις και προσωπικές σκοπιμότητες μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση, είπε ο κ.Ιερώνυμος στην Κόρινθο όπου γιορτάστηκε η μνήμη του Αποστόλου Παύλου.

«Έτσι, ενωμένοι θα παρουσιασθούμε πιο δυνατοί, γεμάτοι ελπίδα και θα αντιμετωπίσουμε μέσω της έμπρακτης μετανοίας που κήρυξαν ο Απόστολος Παύλος και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής την πολυσχιδή κρίση της εποχής μας» είπε ο Αρχιεπίσκοπος τονίζονυτας πως ως λαός «…δεν είμαστε ξένοι σε τέτοιου είδους κρίσεις, αφού από την απελευθέρωση του 1821 και εντεύθεν έχουμε αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες».
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας προεξήρχε του Μεγάλου Πανηγυρικού εσπερινού που τελέσθηκε στην Κόρινθο μια από τις πόλεις όπου ο Απόστολος κήρυξε το Ευαγγέλιο.




newsit.gr

Εκτός παιδικών σταθμών κινδυνεύουν να μείνουν 60.000 παιδιά
















Εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών αναμένεται να μείνουν περίπου 60.000 παιδιά καθώς το πρόγραμμα που επιδοτείται από το ΕΣΠΑ, αναμένεται να καλύψει 60.000 θέσεις ενώ οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αγγίζουν τις 120.000.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», φέτος, παρά το γεγονός ότι το οικογενειακό εισόδημα έχει μειωθεί, προβλέπονται αυστηρότερα οικονομικά κριτήρια σε σχέση με πέρυσι καθώς δυνατότητα υποβολής έχουν όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ έναντι 40.000 που ήταν πέρυσι. Για μητέρες με 4 παιδιά το πλαφόν ανεβαίνει στις 35.000 ευρώ ενώ για μητέρες με 5 παιδιά το όριο φτάνει τις 40.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δήλωσεις θα γίνουν με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του 2011, κάτι που αναμένεται να αφήσει ακάλυπτες πολλές οικογένειες που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται μέσα στο 2012.

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, Μαρία Ηλιοπούλου, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα καλυφθούν και οι πεντέμισι χιλιάδες αιτήσεις που έγιναν.

Παράλληλα, τόνισε ότι πλέον κανένα παιδί δε θα μπορεί να μπαίνει με μέσο στους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας.



newsit.gr


Πέθανε ο ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Παντελής Κωνσταντινίδης

Σε ηλικία 96 ετών πέθανε στη Θεσσαλονίκη ο Παντελής Κωνσταντινίδης, πρώην πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και σημαντικό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας της Βόρειας Ελλάδος.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Μ. Ασίας στις 8 Φεβρουαρίου 1917. Μετά την αποφοίτησή του από το Τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δραστηριοποιήθηκε στον επιχειρηματικό τομέα και το 1939 δημιούργησε τη βιομηχανία ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ στη Θεσσαλονίκη και το 1996 τη βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC, στην οποία ήταν κατά 50% μέτοχος.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ 1988-1997), πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ 1981-1985), πρόεδρος της Επιτροπής Χρηματοδοτήσεων Βορείου Ελλάδος και Θράκης της ΕΤΒΑ, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, σύμβουλος της Τράπεζας Βιομηχανικής Ανάπτυξης (ΕΤΒΑ), μέλος των δ.σ. της Τράπεζας της Ελλάδος, του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Επιχειρηματικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Π.Α. και της Εταιρείας Ανάπτυξης Ιδιωτικών Υποδομών και ιδρυτικό μέλος και μέλος του δ.σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 στις 10:00 π.μ. από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.


newsit.gr





















































































Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3