-->

Σοκ: Η Αντζελίνα Τζολί υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή


Mε ένα απολύτως ψύχραιμο και χωρίς κορώνες και συναισθηματικές εξάρσεις άρθρο στους Νew York Times, η Ατζελίνα Τζολί αποκαλύπτει πως μόλις ολοκλήρωσε μια τρίμηνη ιατρική διαδικασία που κορυφώθηκε με διπλή μαστεκτομή. Και ναι κατόρθωσε να το κρατήσει κρυφό από ολόκληρο τον πλανήτη που παρακολουθεί κάθε της κίνηση.
Η διάσημη σταρ, ηθοποιός, σκηνοθέτης, πρέσβειρα περιγράφει τί ακριβώς συνέβη και στέλνει και μήνυμα στήριξης, ελπίδας και αποφασιστικότητας σε όλες τις γυναίκες στον κόσμο. Εξηγεί πως η μητέρα της πάλεψε με τον καρκίνο και πέθανε σε ηλικία 56 ετών και ότι οι γιατροί είπαν στην Τζολί πως και η ίδια έχει πιθανότητες 87% να πάθει καρκίνο του μαστού και 50% πιθανότητα να πάθει καρκίνο των ωοθηκών. Ετσι πήρε την γενναία απόφαση να μειώσει αυτό το ρίσκο κάνοντας προληπτική διπλή μαστεκτομή. Εξηγεί μάλιστα ότι ξεκίνησε με το στήθος λόγω του αυξημένου κινδύνου.
Ολοκλήρωσε όλη τη διαδικασία στις 27 Απριλίου, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Γράφει χαρακτηριστικά στο συγκλονιστικό της κείμενο: « Αποφάσισα να γράψω τώρα για αυτό γιατί ελπίζω ότι οι υπόλοιπες γυναίκες θα μάθουν κάτι από την εμπειρία μου. Ο καρκίνος είναι μια λέξη που προκαλεί φόβο στις καρδιές των ανθρώπων και δημιουργεί μια βαθιά αίσθηση ανημποριάς. Αλλά σήμερα, είναι πιθανό να ανακαλύψεις μέσω εξέτασης αίματος αν έχεις υψηλή επικινδυνότητα να παρουσιάσεις καρκίνο μαστού ή ωοθηκών και να αναλάβεις έγκαιρα δράση.»
Οπως εξηγεί, η μητέρα της πρόλαβε έστω να κρατήσει στα χέρια της τα εγγόνια της, μια χαρά που δεν ήθελε να στερήσει η ίδια η Τζολι στον εαυτό της. Συνεχίζει γράφοντας: «Η δική μου διαδικασία ξεκίνησε στις 2 Φεβρουαρίου με μια διαδικασία που λέγεται «nipple delay» και η οποία είναι επώδυνη αλλά ενισχύει τις πιθανότητες να σώσεις τη θηλή (η διαδικασία αποκλείει τη μετάδοση καρκινικών κυττάρων πίσω από τη θηλή και στέλνει περισσότερο αίμα στην περιοχή). Δύο εβδομάδες μετά έκανα τη μεγάλη επέμβαση στην οποία αφαιρέθηκε ο ιστός του στήθους και μπήκαν προσωρινά ενθέματα στη θέση τους. Αυτή η επέμβαση κράτησε οκτώ ώρες - όταν ξύπνησα ένιωθα σα να παίζω σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αλλά μερικές μέρες μετά την επέμβαση επανήλθα κανονικά στη ζωή μου.»
Εννιά εβδομάδες αργότερα, ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του στήθους μου με μια νέα εγχείρηση τοποθέτησης εμφυτευμάτων. Η ίδια περιγράφει το αποτέλεσμα ως όμορφο, τονίζοντας ότι έχουν εξελιχθεί εξαιρετικά οι αντίστοιχες διαδικασίες τα τελευταία χρόνια.«Ήθελα να τα γράψω αυτά για να πω στις γυναίκες ότι η απόφαση να κάνεις μαστεκτομή δεν είναι εύκολη. Αλλά είμαι ευτυχής που την έκανα. Οι πιθανότητες να νοσήσω από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν από το 87% στο 5%. Μπορώ να πω στα παιδιά μου ότι δεν πρέπει να ανησυχούν πως θα με χάσουν εξαιτίας του καρκίνου του μαστού.»
Σε προσωπικό επίπεδο γράφει πως δεν νιώθει λιγότερο γυναίκα από πριν. Και βεβαίως αναφέρεται και στον Μπραντ Πιτ: «Είμαι τυχερή που έχω έναν σύντροφο, τον Μπραντ Πιτ, που με αγαπάει και με στηρίζει. Θέλω να πω σε όποιον έχει μια γυναίκα ή συντροφο που περνάει αυτή τη διαδικασία ότι είναι αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος αυτής της διαδικασίας. Ο Μπραντ ήταν δίπλα μου σε κάθε λεπτό των επεμβάσεων, κατόρθωσε να δημιουργήσει στιγμές που γελάσαμε μαζί. Ηξερε ότι αυτό που έκανα ήταν το σωστό για την οικογένεια μας» .

ΠΗΓΗ: evrytanika.gr


Έκτακτο: Φωτιά σε αποβάθρα του μετρό – Κλειστοί οι Σταθμοί Ομόνοια και Πανεπιστήμιο

 
443501_μετροΜεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής αυτή την στιγμή καθώς σημειώθηκε φωτιά στην αποβάθρα του σταθμού «Πανεπιστήμιο».
Οι σταθμοί παραμένουν κλειστοί με σκοπό να διευκολυνθούν τα 5 οχήματα που επιχειρούν στον σταθμό.
Δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση μέχρι στιγμής.
 http://www.neolaia.gr/

Απίστευτες φωτογραφίες της Αντζελίνα που τράβηξε ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ

Αποκαλύπτοντας σήμερα ότι υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή η Αντζελίνα Τζολί μίλησε με τη μεγαλύτερη τρυφερότητα για τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της Μπραντ Πιτ. Το ζευγάρι που καταπάτησε κάθε στερεότυπο του Χόλιγουντ βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Αλλωστε ο έρωτας αυτός αποτυπώθηκε και μέσα από τις φωτογραφίες της Τζολί που έβγαλε ο ίδιος ο Πιτ.


Ήταν το 2008 όταν το περιοδικό W πρότεινε στον Μπραντ Πιτ να γίνει φωτογράφος με θέμα την Τζολί. Δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι όταν άκουσαν τον Πιτ να δέχεται μα ενθουσιασμό την πρόταση και να παραδίδει μια σειρά μοναδικών φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου. Αν και το περιοδικό είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Πιτ (ως φωτογράφο) όταν παρέλαβαν το υλικό εντυπωσιάστηκαν και οι ίδιοι από την τρυφερότητα αλλά και την αποτύπωση της ιδιαίτερα προσωπικής του ματιάς.


alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
iefimerida

Τι πρέπει να ξέρετε για εισιτήρια και πρόστιμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς

????????? ??? ?????????? ??????? ??? ??????? ??????? ??? ?????? ??? ???????????/PHASMA/?.??????????

Τους τελευταίους μήνες, οι έλεγχοι εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας έχουν εντατικοποιηθεί με στόχο  την αύξηση των εσόδων που εισέρχονται στα ταμεία των συγκοινωνιακών φορέων.   Στις ερωταπαντήσεις που ακολουθούν μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα για όλα όσα πρέπει να ξέρετε αναφορικά με τα εισιτήρια και τα πρόστιμα  στα ΜΜΜ.
Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των επιβατών όσον αφορά την πληρωμή κομίστρου;
Όπως προβλέπεται από το νόμο  1214/81, οι επιβάτες των συγκοινωνιακών μέσων δημόσιας χρήσης οφείλουν να καταβάλλουν το νόμιμο, κατά περίπτωση, κόμιστρο της αντίστοιχης διαδρομής, να φυλάσσουν το αποδεικτικό καταβολής (εισιτήριο), όταν αυτό εκδοθεί (επικυρωθεί) καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, και να το επιδεικνύουν σε κάθε περίπτωση που τους ζητηθεί από τον αρμόδιο ελεγκτή.
Επίσης, απαγορεύεται η μεταβίβαση επί πληρωμή ή δωρεάν ενός επικυρωμένου ενιαίου εισιτηρίου από τον έναν επιβάτη στον άλλον, ή η χρήση ενός ήδη επικυρωμένου εισιτηρίου από άλλον επιβάτη σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Μεταφοράς, καθότι το μεταβιβαζόμενο εισιτήριο δεν αποτελεί πλέον έγκυρο τίτλο μεταφοράς.
Πού γίνονται έλεγχοι εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας;
Οι έλεγχοι εισιτηρίων γίνονται εντός των οχημάτων του κάθε μέσου. Επίσης, στους σταθμούς του Μετρό,του ΗΣΑΠ και του Προαστιακού, έλεγχοι μπορεί να γίνουν και στις αποβάθρες και γενικά τους χώρους εντός της «ζώνης ελέγχου εισιτηρίων», μετά δηλαδή από τα ακυρωτικά μηχανήματα.
Ποιοι κάνουν ελέγχους εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;
Οι έλεγχοι γίνονται από ελεγκτές εξουσιοδοτημένους από τον αρμόδιο φορέα (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) και  εφοδιασμένους με ειδικό δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας ελεγκτή. Παρά τις εξαγγελίες για σύσταση ενιαίου σώματος ελέγχου εισιτηρίων από τον ΟΑΣΑ, μέχρι και σήμερα οι περισσότεροι ελεγκτές σε Λεωφορεία και Τρόλεϊ είναι οδηγοί οι οποίοι πραγματοποιούν ελέγχους εθελοντικά, εκτός του ωραρίου εργασίας τους.
Ποια είναι η διαδικασία ενός ελέγχου εισιτηρίων;
Πριν την έναρξη του ελέγχου, οι ελεγκτές αναρτούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα που περιλαμβάνει τα στοιχεία τους. Γνωστοποιώντας την ιδιότητά τους, ζητούν από τους επιβάτες να επιδείξουν τα εισιτήρια ή τις κάρτες τους. Όταν ο έλεγχος γίνεται σε λεωφορείο ή τρόλεϊ οι ελεγκτές πρέπει να παρέχουν τον εύλογο χρόνο ώστε να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους όσοι επιβιβάζονται στην ίδια στάση με αυτούς. Στη συνέχεια, ζητούν από τον οδηγό να κλείσει τα ακυρωτικά μηχανήματα.
Κατά τη διενέργεια έλεγχου, οι ελεγκτές ζητούν από τους επιβάτες και ελέγχουν την εγκυρότητα του εισιτηρίου που τους επιδεικνύεται τα στοιχεία και την ώρα της ακύρωσης. Στην περίπτωση που ο επιβάτης φέρει μηνιαία ή ετήσια κάρτα, ο ελεγκτής ελέγχει την εγκυρότητα της κάρτας (εάν αναγράφει τα στοιχεία του κατόχου, εάν είναι σφραγισμένη), τη γνησιότητα και την ισχύ του κουπονιού που συνοδεύει υποχρεωτικά την κάρτα ,και ζητά αστυνομική ταυτότητα στην περίπτωση που εκτιμήσει ότι ο φέρων δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος.
Επίσης, ελέγχει το δικαιολογητικό που του επιδεικνύεται, στην περίπτωση που ο επιβάτης δικαιούται δωρεάν ή μειωμένη μετακίνηση.
Όταν κατά τον έλεγχο εξακριβωθεί παράβαση, (αν δηλαδή ο ελεγχόμενος επιβάτης δεν επιδείξει το νόμιμο κατά περίπτωση κόμιστρο ή διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιεί μη έγκυρο εισιτήριο, ο ελεγκτής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου, στην οποία αναγράφονται ο αριθμός μητρώου του ελεγκτή, τα πλήρη στοιχεία του παραβάτη, ο τόπος και ο χρόνος της παράβασης και το οφειλόμενο ποσό του προστίμου.
 Τι θα συμβεί αν δεν έχω μαζί μου ταυτότητα;
Αν ο παραβάτης επιβάτης δεν έχει μαζί του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο από το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ή αρνηθεί να τα επιδείξει στους ελεγκτές αλλά παρόλα αυτά επιθυμεί να πληρώσει απευθείας το προβλεπόμενο πρόστιμο, τότε συντάσσεται κανονικά η Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου, αναγράφοντας τα στοιχεία ταυτότητας τα οποία γνωστοποιούνται προφορικά.
Αν ο παραβάτης επιβάτης δεν θέλει να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά παρόλα αυτά επιθυμεί να πληρώσει απευθείας το προβλεπόμενο πρόστιμο, τότε στην Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου, τα στοιχεία του αναγράφονται ως ΑΓΝΩΣΤΑ.
Αν ο παραβάτης επιβάτης δεν έχει μαζί του ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο και δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να πληρώσει απευθείας το προβλεπόμενο πρόστιμο, τότε ζητείται η συνδρομή αστυνομικού οργάνου για την εξακρίβωση των στοιχείων του.
Τι θα συμβεί αν αρνηθώ τον έλεγχο ή δεν δώσω τα στοιχεία μου στους ελεγκτές;
Η μη επίδειξη έγκυρου τίτλου μεταφοράς αποτελεί παράβαση και σε αυτή την περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο. Ο παραβάτης είναι υποχρεωμένος, αν δεν καταβάλλει αμέσως το πρόστιμο, να επιδείξει στον αρμόδιο για τον έλεγχο και την καταβολή του προστίμου υπάλληλο την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο από το οποίο αποδεικνύονται τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Σε περίπτωση άρνησης ο υπάλληλος ελεγκτής μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή αστυνομικού οργάνου.

Τι θα συμβεί αν αρνηθώ να παραλάβω την Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου;
Αν ο παραβάτης επιβάτης, μετά την επίδειξη των στοιχείων του, αρνείται να υπογράψει την πράξη και να παραλάβει το προοριζόμενο για αυτόν αντίγραφο, ο ελεγκτής αναγράφει στην πράξη την φράση: «αρνήθηκε την υπογραφή και παραλαβή της πράξης αυτής» και υποβάλλει στην αρμόδια υπηρεσία του φορέα τα δυο αντίγραφα της πράξης.
 Έχει δικαίωμα ο ελεγκτής να παρακρατήσει την ταυτότητα, το διαβατήριο, ή την κάρτα απεριορίστων διαδρομών;
Δεν επιτρέπεται η παρακράτηση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών ή του δελτίου μειωμένου εισιτηρίου, όταν το επιδεικνύει ο νόμιμος κάτοχος που έχει υποπέσει σε παράβαση. Επιτρέπεται η παρακράτηση μόνο όταν η χρήση των παραπάνω εντύπων γίνεται από άτομα διαφορετικά των εικονιζόμενων στο στέλεχος που φέρει την φωτογραφία του, ή είναι πλαστογραφημένα ή παραποιημένα. Σ’ αυτή την περίπτωση ζητούνται τα ακριβή στοιχεία, του κατόχου, βεβαιώνεται η παράβαση και υποβάλλεται πρόσθετη παρατήρηση για περαιτέρω ενέργειες του φορέα.
Δεν επιτρέπεται επίσης η παρακράτηση δημοσίων εγγράφων του επιβάτη-παραβάτη, όπως αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ. Σε περίπτωση που από αμέλεια παραμείνουν στα χέρια του ελεγκτή δημόσια έγγραφα του επιβάτη, τότε ο ελεγκτής είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την Υπηρεσία του και να παραδώσει εκεί ή στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα το συντομότερο δυνατό τα έγγραφα αυτά.
Ποιο είναι το ύψος του προστίμου;
Το πρόστιμο ισούται με το 60πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου, ολόκληρου ή μειωμένου. Για επιβάτες σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, και Τραμ το πρόστιμο είναι 72€ και το μειωμένο 36€. Για επιβάτες σε Μετρό (μέχρι Κορωπί) και ΗΣΑΠ το πρόστιμο είναι 84€ και το μειωμένο 42€. Για επιβάτες του Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο, το πρόστιμο ισούται με το 20πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου. Για επιβάτες του Προαστιακού, το πρόστιμο εντός της αστικής ζώνης είναι 84€ και 42€. Εκτός της αστικής ζώνης προσαρμόζεται ανάλογα τη διαδρομή. (Μικρότερο αν ο επιβάτης προτίθεται να κατέβει στην επόμενη στάση.)
Πού μπορώ να πληρώσω το πρόστιμο;
Αν το πρόστιμο δεν πληρωθεί απευθείας, η πληρωμή του μπορεί να γίνει εντός 20 ημερών στα αρμόδια γραφεία πληρωμής προστίμων.
Μπορώ να πληρώσω το πρόστιμο μέσω τραπέζης ή ΕΛ.ΤΑ.;
Για πρόστιμα που επιβάλλονται από την ΟΣΥ, είναι δυνατή η πληρωμή μέσω ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛ.ΤΑ. Επίσης, για πρόστιμα που επιβάλλονται από την ΣΤΑ.ΣΥ. είναι δυνατή η πληρωμή μέσω τραπέζης ή ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛ.ΤΑ. Τα στοιχεία αναγράφονται στην  Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου.

Υπάρχει κάποια έκπτωση αν πληρώσω το πρόστιμο απευθείας;
Πρόσφατα, εξαγγέλθηκε από το υπουργείο Υποδομών πως τα πρόστιμα τα οποία θα εξοφλούνται άμεσα ή εντός 10 ημερών από την ημερομηνία επιβολής τους θα μειώνονται κατά 50%. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση του ΟΑΣΑ για την εφαρμογή του μέτρου αυτού.
Τι μπορώ να κάνω αν νομίζω ότι το πρόστιμο μου έχει επιβληθεί άδικα;
Ο επιβάτης θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στον φορέα που επέβαλε το πρόστιμο και να συμπληρώσει αίτηση παραπόνου που θα εξεταστεί από την Επιτροπή Διερεύνησης Παραπόνων Προστίμων.
Τι μπορώ να κάνω αν μου επιβληθεί πρόστιμο ενώ έχω αγοράσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών την οποία δεν είχα μαζί μου;
Σε αυτή την περίπτωση ο επιβάτης πρέπει να προσέλθει στο αρμόδιο γραφείο πληρωμής προστίμων με την την Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου και την κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Εφόσον η κάρτα είναι έγκυρη και έχει ημερομηνία έκδοσης προγενέστερη από την ημερομηνία επιβολής του προστίμου, το πρόστιμο θα σβηστεί.
Τι μπορώ να κάνω αν είμαι δικαιούχος μειωμένου εισιτηρίου και παρόλα αυτά μου επιβληθεί πρόστιμο που αντιστοιχεί στην κανονική τιμή του εισιτηρίου;
Σε αυτή την περίπτωση ο επιβάτης πρέπει να προσέλθει στο αρμόδιο γραφείο πληρωμής προστίμων με την την Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης και Επιβολής Προστίμου και το αποδεικτικό δικαιούχου μειωμένου κομίστρου έτσι ώστε το πρόστιμο να προσαρμοστεί ανάλογα.
 Τι θα γίνει αν δεν πληρώσω το πρόστιμο;
Αν το πρόστιμο δεν πληρωθεί απευθείας ή εντός 20 ημερών από την ημερομηνία επιβολής του, η πράξη επιβολής προστίμου διαβιβάζεται στην αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) στην οποία υπάγεται ο παραβάτης για βεβαίωση. Το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση προσαυξάνεται επί 10 φορές.

 http://rizopoulospost.com

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη ΤΡΙΤΗ 14/5!


ΚΡΙΟΣ
Σίγουρα θα είστε πιο συντηρητικοί και θα δείξετε ένα άλλα μέρος της προσωπικότητά σας που θα είναι περισσότερο ήπια και τρυφερή. Ίσως να σας ας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας αλλά και πιθανόν και οι τσιγκουνιές σας και μπορεί να σκέφτεστε ότι έχετε κάνει λάθη και σπατάλες και τώρα έχετε πιάσει χαρτί και μολύβι και προσπαθείτε να μπείτε σε μια τάξη. Αυτό τουλάχιστον θα κρατήσει για λίγο και μετά ξανά προς την δόξα θα τραβήξετε. Αλλά όσο θα κρατήσει προσπαθήστε να προστατέψετε τον εαυτό σας, χωρίς να τον κρίνετε ότι κάνετε υπερβολές ή ακόμα και μιζέριες. Είναι αναγκαίο να περνάτε και στην άλλη όχθη που θα είστε πιο συντηρητικοί και μαζεμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ευκαιρία να κάνετε κινήσεις γιατί το ένστικτό σας θα σας δώσει μια μεγάλη ευκολία στον να κερδίσετε χρήματα ή ό, τι άλλο έχετε βάλει σαν στόχο. Νιώθετε πολύ δυνατοί, αφού έχετε την χαρά να καταλαβαίνετε πιο εύκολα τι χρειάζεται να πείτε και τι να αφήσετε. Μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον που ίσως να είναι και Καρκίνος θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε ένα σύμμαχο. Και με αυτόν τον τρόπο θα λυθούν θέματα που μπορεί να αφορούν σε ένα περιουσιακό στοιχείο που υπάρχει από κοινού. Πάντως όσο είστε πιο άνετοι και δεν απαιτείτε τόσο θα λύνονται τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε αρχίσει σιγά-σιγά να ξανακερδίζετε τις μετοχές σας. Αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμική γιατί επιτέλους θα σηκωθείτε και θα νιώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη αξία και κυρίως θα γίνετε πιο άνετοι στην επικοινωνία. Η Αφροδίτη σας δίνει τα δώρα της αλλά χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από λύπη αντί για αληθινά συναισθήματα. Η προστασία των οικονομικών σας συμφερόντων θα είναι το πρωταρχικό σας μέλημα τουλάχιστον για σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας πιο εύκολα προς τα έξω μαζί με τα θέλω σας που προσπαθείτε να τα ικανοποιήσετε γιατί η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζεστε άμεσα ενδυνάμωση και αλλαγή προς το καλύτερο. Επειδή μερικές φορές βιάζεστε γιατί είστε άτομα που δράτε για το μέλλον μερικές φορές η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική. Όμως για σήμερα θα μπορέσετε να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα γιατί θα δουλέψει το ένστικτο με το συναίσθημα και ο σωστός συνδυασμός φέρνει πάντα κέρδος. Μια ερωτική υπόθεση που σας απασχολεί έντονα θα λήξει με καλό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Έχετε ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο γιατί προσπαθείτε να ζυγίσετε τα καλά και τα δύσκολα και πρέπει να πάρετε αποφάσεις τι θα χρειαστεί να κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Πάντως η προστασία ενός πολύ δικού σας θέματος είναι αναγκαία. Η σχέση με έναν Αιγόκερω που μπορεί να μοιράζεστε και από κοινού μια εργασία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κομμάτια τα οποία δεν τα είχατε σκεφτεί και κυρίως αν αφορούν στην κοινωνική σας εικόνα ή την καριέρα σας. Γενικά ακόμα είστε κάπως αμετακίνητοι σε ιδέες και απόψεις και μπορεί να έχετε κολλήσει σε θέματα που είναι προς άμεση επίλυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όταν νιώθετε προστατευμένοι κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ μεγαλύτερη αυτό το διάστημα και σίγουρα έχετε κάνει πιο δραστικά βήματα σε κάτι που θέλετε είτε με το εξωτερικό, είτε σε ένα θέμα σπουδών. Επειδή θα έρθετε πιο κοντά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από τα πράγματα που κατά την γνώμη σας χρειάζεται να συμφωνήσετε για να τα βρείτε, αν τουλάχιστον σας ενδιαφέρουν.. Η επιθυμία για δημιουργία προσωπικής σας οικογένειας μπορεί να είναι έντονη αυτές τις ημέρες. Μια οικονομική επιτυχία θα σας κάνει αισιόδοξους.

Η ευαισθησία σας απέναντι στην οικογένειά σας είτε σε ένα Καρκίνο που η σχέση ακόμα είναι πολύ αντιφατική και μια είστε μαζί και μια απομακρύνεστε θα είναι πολύ έντονη και ίσως να δείξετε άλλα μηνύματα από αυτά που θέλετε στην ουσία να δείξετε. Από την άλλη έχετε ξεκινήσει σιγά-σιγά να είστε και περισσότερο διπλωμάτες, ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Αυτό θα σας βοηθήσει στην ερωτική σας ζωή αλλά και στην επαγγελματική. Δεν χρειάζεται πλέον να γεφυρώσετε όλες τις αντιξοότητες και να κάνετε μεγάλες υπερβάσεις για να έχετε την στήριξη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας θα διαπιστώσετε ότι θα νιώσετε πιο σίγουροι για αυτό να κάνετε και από αυτό θα αντλήσετε μεγαλύτερη προσωπική εκτίμηση. Επειδή θα έχετε μια έντονη διαισθητική καθοδήγηση χρειάζεται να μην την παραβλέψετε γιατί θα σας μιλήσει το μέσα σας και σίγουρα θα σας δώσει μια θετική λύση. Κυρίως για μια σχέση ή συνεργασία που σας αφορά άμεσα. Θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα σταματήσουν οι εντάσεις και οι δυσκολίες και θα γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα και δημιουργικά. Μια συνεργασία που έχετε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό σήμερα τουλάχιστον θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και θα πιάσουν τόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε έντονα εστιασμένοι στο να κερδίσετε ή να διεκδικήσετε χρήματα μέσω των άλλων. Μπορεί να αφορά και μια κληρονομιά ή το θέμα ασφάλειας. Επειδή ακόμα είστε κάπως σφιγμένοι από τις διαδικασίες της καθημερινότητας και βλέπετε ότι τελικά δεν κινούνται εύκολα τα πράγματα είστε επηρεασμένοι και προδιατεθειμένοι κατά κάποιο τρόπο όχι και τόσο θετικά. Πρέπει να βάλετε προσωπική προσπάθεια για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα αλλά και την συναισθηματική ευαισθησία. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα υπάρχει και ένα άνοιγμα που θα δείτε μόνο όσοι είστε εκπαιδευμένοι να ξεπερνάτε τα δύσκολα και να κάνετε συνεργασία από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όταν χρειάζεται να ασχοληθείτε με ένα τρίτο πρόσωπο έχετε πάντα ευαισθησία και νιώθετε έντονα την αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος. Έτσι και σήμερα που μπορεί να αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη ενός συνεργάτη ή στενού σας προσώπου. Γενικά όταν είστε ευαισθητοποιημένοι μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα και δημιουργικά ακόμα και σε θέματα δουλειάς ή μια συνεργασίας. Ίσως τον τελευταίο καιρό να έχετε νιώσει ότι πολλές προσδοκίες που είχατε για διάφορα θέματα έχουν αλλάξει και θα χρειαστεί να κτίσετε πάνω σε ένα καινούργιο πλάνο που θα είναι πιο ρεαλιστικό αλλά κυρίως θα αφορά εσάς και όχι τα κοινωνικά πρέπει και της οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε ανάγκη από συναισθηματική φόρτιση και για αυτό θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα φροντίσετε περισσότερο τα δικά σας άτομα με τον προσωπικό τρόπο. Ίσως να είστε σε ένα δίλημμα για το τι πρέπει να κάνετε με τα θέματα ενός ακινήτου σε συνδυασμό με την οικογένειά σας. Μπορεί να έχετε ενοχές οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σας κάνουν να κρίνετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας. Αλλά αν δείτε βαθιά μέσα σας θα διαπιστώσετε ότι η αλήθεια είναι διαφορετική για αυτό χρειάζεται να αποκοπείτε άμεσα και να τραβήξετε τον δικό σας δρόμο για να ξεφύγετε από όλα αυτά.

ΙΧΘYΕΣ
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Η ικανοποίηση από ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια επικοινωνία που αφορά τη δουλειά σας θα είναι άμεση. Η ημέρα σήμερα προσφέρεται για να υπογράψετε αν χρειαστεί συμφωνητικά για ένα σπίτι ή να ασχοληθείτε με το αυτοκίνητό σας. Επίσης αν πάρετε μια απόφαση για επέκταση των γνώσεών σας είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε είτε ένα σεμινάριο είτε κάτι που θα σας δώσει περισσότερο άνοιγμα. Επειδή είστε γενικά πολύ τρυφεροί και με γλυκό λόγο αυτές τις ημέρες μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο από μια τυχαία επικοινωνία πιθανόν Καρκίνο ή Αιγόκερω.

Προστατέψτε το smartphone σας από τους hackers


Αν έχετε ένα smartphone, υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα ένας hacker να σας κάνει έστω και μικρή ζημιά. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο smartphones στην αγορά και ο αριθμός αυτός αναμένεται να έχει διπλασιαστεί μέχρι το 2015 δίνοντας φυσικά ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους hackers…
Και παρότι η ασφάλεια των τηλεφώνων βελτιώνεται, με τους ίδιους ρυθμούς ή και καλύτερους βελτιώνουν τις ικανότητές τους οι hackers.
Το 2012, το 33% των συσκευών Android επηρεάστηκαν από hackers, αριθμός τριπλάσιος από τον αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.
Ούτε η πλατφόρμα iOS της Apple όμως έμεινε ανεπηρέαστη.
Οι χώρες όπου χτυπούν αναλογικά οι περισσότεροι hackers είναι η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο δεν υπάρχει καμία χώρα με… ανοσία στο hacking.
Για να προστατευτείτε, ακολουθείστε τρεις απλές συμβουλές:
Να κλειδώνετε το κινητό σας τηλέφωνο.
Να μην ανοίγετε links από πηγές που δεν αναγνωρίζετε
Κατεβάστε κάποιο λογισμικό ασφαλείας.

Πηγή: newsbeast

Αν οι επανασχεδιασμοί του Facebook συνέβαιναν, όχι ψηφιακά, αλλά στην πραγματικότητα (video)

Κάθε φορά που ο Mark αποφασίζει να αλλάξει το Facebook, επικρατεί ένας μικρός πανικός στους χρήστες που ψάχνουν τις επιλογές τους από δω κι από κει, αλλά στο τέλος, το συνηθίζουν. Έτσι δεν είναι;
facebook update real life
Ο λόγος που σταματάμε να διαμαρτυρόμαστε, είναι γιατί συνήθως αντιλαμβανόμαστε μόνο την επιφάνεια των πραγμάτων που αλλάζουν, χωρίς να αναλογιζόμαστε τη βαθύτερη ή ουσιαστική σημασία τους. Οι τύποι του Extremely Decent Films ετοίμασαν ένα βιντεάκι που δείχνει πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στις αντιδράσεις μας, αν οι αλλαγές που κάνει συχνά – πυκνά το facebook γινόταν στην πραγματική ζωή. Στην φυσική μας καθημερινότητα. Και θα ήταν κάπως έτσι:
Σε μία τέτοια περίπτωση, πόσο «απροβλημάτιστα» θα δεχόσασταν τις αλλαγές του Facebook; Food for thought.

digitallife

Η φωτογραφία που μόνο οι γυναίκες μπορούν να δουν το παράξενο σε 3 δευτερόλεπτα


Δείτε παρακάτω…


http://www.inthevip.gr

Επιτέλους! Δείτε την Άννα Βίσση χωρίς μακιγιάζ!


 
Δείτε την Άννα Βίσση χωρίς μακιγιάζ!
Κι ήθελα τόσο πολύ να βρω κάτι τέτοιο!

Η Άννα Βίσση είναι γνωστό ότι προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια περιποιείται πολύ τον εαυτό της, προσέχει τι τρώει, γυμνάζεται συχνά με το αποτέλεσμα να είναι σε άψογη κατάσταση και φόρμα!
 Δείτε την  χωρίς ίχνος μακιγιάζ:


 http://www.athensbars.gr/

Ξέρετε για ποιον λόγο βλέπουμε εφιάλτες ;

Ξέρετε για ποιον λόγο βλέπουμε εφιάλτες ;


Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη νυχτερινή αρρώστια ;



Καμιά φορά τα αληθινά συναισθήματα αναδύονται ακόμα και στη διάρκεια του ύπνου.


Όταν τα συνηθισμένα όνειρα δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μας, τότε εμφανίζονται οι εφιάλτες. 
 
Το άτομο που ονειρεύεται μετατοπίζει τον συμβολισμό σε ένα καινούργιο επίπεδο το ψυχωτικό.Γράφει ο ψυχολόγος, συγγραφέας και ψυχιατρικός κοινωνικός λειτουργός Δρ. Άρθουρ Τζάνοφ.
Οι δράκοι και τα τέρατα που συχνά βλέπουμε σε ένα όνειρο αποτελούν κάτι που θα μπορούσαν να αναφέρω ως ψυχωτικό συμβολισμό. Οι εφιάλτες είναι μια νυχτερινή αρρώστια. Γι αυτό το άτομο αισθάνεται τρομερή ανακούφιση όταν ξυπνάει και ξαναβρίσκεται στον πραγματικό καλό κόσμο. Το συναίσθημα μέσα στον εφιάλτη μας ξυπνάει έτσι ώστε το συναίσθημα αυτό να παραμείνει ασυνείδητο με τον ίδιο τρόπο που μερικοί νευρωτικοί διατηρούν ασυνείδητες τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους όλη την ημέρα και δεν τις φέρνουν στην επιφάνεια με τη βοήθεια των αμυντικών μηχανισμών, εκείνων που μας προστατεύουν.


Αν ένα άτομο έχει συνεχείς εφιάλτες, τότε μιλάμε για μια αναβίωση κρυμμένων συναισθημάτων. Γι αυτό και πολλές φορές συνεχίζει να βιώνει τον τρόμο ακόμα και μετά το ξαφνικό ξύπνημά του. Η καρδιά του χτυπάει δυνατά. Οι μύες του είναι τεντωμένοι. Δυστυχώς δεν καταφέρνει να φτάσει στην αναβίωση των πραγματικών συναισθημάτων, στην σύνδεση με την αλήθεια που του προκαλεί τον «πόνο». Αν εκείνη τη στιγμή ήταν κάποιος θεραπευτής κοντά του το άτομο θα βυθιζόταν στις αναβιώσεις του και θα έπαιρνε τον πραγματικό δρόμο για την αναζήτηση των πραγματικών αιτίων της συναισθηματικής ταραχής, στην εύρεση του πραγματικού εαυτού.


Γιατί μερικοί εφιάλτες επαναλαμβάνονται συνέχεια;
Ένα κακό όνειρο που επαναλαμβάνεται συνέχεια είναι ένα συναίσθημα που παραμένει και εκφράζεται με τον ίδιο τρόπο ξανά και ξανά. Μπορεί η επανάληψη να συνεχιστεί ακόμα και για χρόνια! Μοιάζει με επίθεση από έναν εχθρό που επαναλαμβάνεται και κάθε φορά μια εμπλοκή στο όπλο σταματά «το έγκλημα». Και κάθε φορά στην επίθεση η δυνατότητα διαφυγής είναι περιορισμένη.

Μονάχοι και αβοήθητοι στον εφιάλτη όπως και στην πραγματική ζωή;
Τι σημαίνει άραγε το ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε; Μήπως το ότι δεν υπάρχει κανείς στην πραγματικότητα να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το πρόβλημά μας, τα καθημερινά μας συναισθήματα; Στο όνειρο το άτομο βρίσκεται ολομόναχο συνήθως, όπως ολομόναχο βρίσκεται και στον πραγματικό κόσμο.


Πηγή:boro.gr

100.000 Γερμανοί κάνουν σεξ με τα κατοικίδια τους και όχι μόνο !

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία.
Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:
“Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων”
Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.
Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν …..απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.
«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.
Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.
Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.
Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.
Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

Κι όμως αυτή που βλέπετε είναι η Sarah Jessica Parker! Δείτε τις φωτογραφίες που θέλει να κάψει..



Και σίγουρα δε θα ήθελε να τις δουν οι θαυμαστές της..

Οι φανατικές του  S e x  and the City, την έχουν συνδεδεμένη με την ηρωίδα της σειράς την αγαπημένη Carrie Bradshaw.

Φυσικά όπως όλοι μας, έτσι και η Sarah, έχει φωτογραφίες που θέλει να σκίσει, να κάψει, να εξαφανίσει και που σίγουρα δε θέλει να δείτε.

Πώς ήταν η γλυκιά Sarah στα παιδικά της χρόνια; Μήπως ήταν ένα απλό παιδάκι σαν εμάς;

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν..



















Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com 

ΤΩΡΑ - Κλειστή η Μεσογείων





ΤΩΡΑ - Κλειστή η Μεσογείων

Κλειστή είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Μεσογείων από τσιγγάνους,...οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επικείμενη μεταφορά του καταυλισμού τους από την περιοχή του Νομισματοκοπείου.
Δείτε το βίντεο.

 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3