-->

Τι λένε για σένα τα σημεία που έχεις επιλέξει να κάνεις τατουάζ

Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι απλώς… μόδα που τα τελευταία χρόνια πήρε τεράστιες διαστάσεις στο σύγχρονο κόσμο. Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ανάμνηση, μια προσευχή, μια προειδοποίηση ή απλώς ένα καταπληκτικό έργο τέχνης, ενώ οι λόγοι της δημιουργίας του στο σώμα προσωπικοί, διακοσμητικοί ή προκλητικοί. Τα τατουάζ μπορεί να δηλώνουν μια προσωπική ιστορία ή απολύτως τίποτα, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία τους στο σώμα είναι μόνιμη. Γι’ αυτό το σημείο που θα επιλέξει κάποιος για να «χτυπήσει» το δικό του σχέδιο πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά, καθώς από την επιλογή του αυτή θα φανούν ξεκάθαρα προς τα έξω άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα του, δηλωτικά της προσωπικότητάς του. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ρίξετε μια ματιά στις «τοποθεσίες» των τατουάζ στο σώμα, για να ξέρετε πού θα «χτυπήσετε» την επόμενη φορά και -το σημαντικότερο- για να γωνρίζετε ότι τα τατουάζ «μιλάνε» για εσάς…
perierga.gr - Πες μου πού έχεις τατουάζ για να σου πω ποιος είσαι!


Πηγή: aniwthoi

Μία… μέδουσα ίσως κρύβει το μυστικό της αθανασίας


Κι ενώ οι επιστήμονες αναζητούν εδώ και αιώνες το «μυστικό της αθανασίας», ίσως η απάντηση να βρίσκεται σε ένα είδος από… μέδουσες, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν πραγματικά... αθάνατες.
Η «αθάνατη μέδουσα», γνωστή με την επιστημονική ονομασία «Turritopsis nutricula», έχει την ικανότητα, όταν φτάσει σε ώριμη κατάσταση, να επιστρέψει σε μία πρώιμη μορφή της ως αποικία πολύποδα, ώστε να αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι από την αρχή. Η μέθοδος που χρησιμοποιεί ονομάζεται δια-διαφοροποίηση (transdifferentiation) και, στην ουσία, μετατρέπει τα «ενήλικα» κύτταρά της σε πρώιμα, καθιστώντας την πρακτικά αδύνατο να πεθάνει.
Η αθάνατη μέδουσα έχει διάμετρο 4,5 χιλιοστά και προέρχεται από την Καραϊβική, αν και, πλέον, έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τους επιστήμονες να ερευνούν εδώ και χρόνια το μυστήριό της. Κάποιοι υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι σύντομα αυτό το μυστήριο αναμένεται να λυθεί και -γιατί όχι- η μέθοδός της να… εφαρμοστεί και στους ανθρώπους. Χμμμ… Λέτε να μας προσφέρει την απάντηση στο «μυστικό της αθανασίας»;
Πηγή: Bored Panda via NYT

Θέλεις να δεις πώς φαίνεται το έδαφος από την κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο


Θυμάστε τον Τομ Κρουζ που είχε ανέβει στον πυργίσκο του Burj Khalifa, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Mission Impossible: Ghost Protocol; Ναι, ο μετρίου ύψους ηθοποιός, εκείνη τη μέρα του 2010, ήταν ο πιο ψηλός άντρας στον κόσμο (μόνο για κείνη την ημέρα βέβαια).
Ένας άλλος τολμηρός άντρας, σκαρφάλωσε 830 μέτρα και ανέβηκε σε αυτή την κορυφή για να τραβήξει αυτή τη πανοραμική φωτογραφία του εδάφους, έτσι όπως φαίνεται από την κορυφή του μέχρι τώρα ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο. Η φωτογραφία είναι 260GB και ο φωτογράφος Gerard Donovan την έστειλε στο Gizmodo, ενώ μία αλληλεπιδραστική έκδοση του πανοράματος, θα βρείτε εδώ.
Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όμως, αν θέλετε να ανέβετε στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο (αν σας αφήσουν);
  1. Να ταξιδέψετε μέχρι το Dubai.
  2. Να φτάσετε μέχρι την είσοδο του Burj Khalifa
  3. Να πάρετε το ασανσέρ BS1 από το ισόγειο (1, μέτρο ύψος) μέχρι το επίπεδο 138 (508,2 μέτρα ύψος)
  4. Μετά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ BS3, από το επίπεδο 138 έως το επίπεδο 160 (621,3 μέτρα).
  5. Από εκεί, με το ασανσέρ BS4, στο επίδπεδο 18B (646.9 μέτρια). Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε και από τις σκάλες (25,6 μέτρα)
  6. Μετά, παίρνετε τη σκάλα από τον τομέα 18B στον τομέα 19 (653,3 μέτρα).
  7. Έπειτα, συνεχίζετε από άλλες σκάλες στον τομέα 21 (691,7 μέτρα ύψος).
  8. Τέλος, ανεβείτε τις εσωτερικές σκάλες που βρίσκονται στον τελικό πυργίσκο στην κορυφή του Burj Khalifa (826.6μέτρα).
Αυτά… γεια σας τώρα.
Πηγή: Gizmodo

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3