-->

Το μεγαλύτερο υποβρύχιο ξενοδοχείο στον κόσμο θα μοιάζει με διαστημόπλοιο


Μοιάζει εξωτερικά με το… Enterprise κι όμως είναι ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο, που είναι, μάλιστα, και το μεγαλύτερο στον κόσμο το οποίο έχει προγραμματιστεί να κατασκευαστεί κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας (τουλάχιστον ένα μέρος του).
Μία εντυπωσιακή φουτουριστική κατασκευή που ετοιμάζεται στο Dubai, με την ονομασία Water Discus, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την αρχιτεκτονική καινοτομία με την πολυτέλεια.
Έχει σχεδιαστεί από μία πολωνική εταιρεία, την Deep Ocean Technology και αναμένεται να κατασκευαστεί από την ελβετική BIG Invest Consult AG. Χωρίζεται, ουσιαστικά σε δύο μέρη, τα οποία μοιάζουν με δίσκους: το ένα βρίσκεται μόνιμα πάνω από το νερό, ενώ το άλλο κάτω απ’ αυτό σε βάθος 10 μέτρων.
Το υποβρύχιο τμήμα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει 21 δωμάτια-σουίτες, καθώς και μία υποβρύχια καταδυτική εγκατάσταση και ένα μπαρ. Το εντυπωσιακό είναι ότι από αυτές τις εγκαταστάσεις οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να παρατηρούν λεπτομέρειες από την υδρόβια ζωή, χάρη σε ειδικά συστήματα φωτισμού που αναδεικνύουν κάθε μορφή χλωρίδας και πανίδας κάτω από τη θάλασσα.
Παράλληλα, βέβαια, έχει εξασφαλιστεί ότι οι ένοικοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν και την ιδιωτικότητά τους, όταν το επιθυμούν, διαθέτοντας κουρτίνες για την απομόνωση των δωματίων όταν αυτό χρειάζεται.
Το Water Discus προγραμματίζεται να κατασκευαστεί σύντομα στο Dubai, προς το παρόν όμως αυτό που μπορούμε σίγουρα να κάνουμε είναι να θαυμάσουμε τις πραγματικά εκπληκτικές φωτογραφίες από τα σχέδιά του. Όνειρο!
Πηγή: Wired via Deep Ocean Technology (photos)

Χάκερ χτύπησαν το site του Θεόδωρου Πάγκαλου


Χάκερ χτύπησαν το site του Θεόδωρου Πάγκαλου
Έλληνες χάκερ κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του site του Θεόδωρου Πάγκαλου και να αναρτήσουν δικό τους κείμενο.
Στο κείμενο οι χάκερ επιτίθενται στον Θεόδωρο Πάγκαλο αλλά και στο βιβλίο του “Μαζί τα φάγαμε”.
Το δηκτικό κείμενο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια των χάκερ στη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι “μαζί τα φάγαμεΗ ιστοσελίδα http://www.pangalos.gr/ έχει έρθει πλέον στην κανονική της λειτουργία μετά την επίθεση.
Την επίθεση έχει αναλάβει η ομάδα Greek Hacking Scene που είχε προχωρήσει και σε άλλα χτυπήματα σε άλλα site όπως σε αυτό του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Το τεχνικό προσωπικό της σελίδας κατέβασε την ανάρτηση και επανέφερε την σελίδα στην προηγούμενη μορφή της.”.

http://www.e-go.gr/

Φοβούνται «συλλαλητήριο» νοσταλγών της Χούντας στην κηδεία Ντερτιλή






Η κηδεία του «σκληρού» της Χούντας, Νικόλαου Ντερτιλή, που εξέπνευσε σε ηλικία 92 ετών από παθολογικά αίτια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκαλεί «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση, αφού υπάρχουν φόβοι πως θα εξελιχθεί σε … ακροδεξιό συλλαλητήριο, με την Χρυσή Αυγή και άλλους εθνικιστικούς σχηματισμούς, να δίνουν δυναμικό παρών.

Αδιευκρίνιστη παραμένουν, έως αυτή την ώρα, σε ποιόν ναό θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και σε ποιο νεκροταφείο θα ταφεί, ο έως πρότινος τελευταίος έγκλειστος των Απριλιανών στον Κορυδαλλό.

Μιλώντας στο protothema.gr ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, έκανε λόγο για πιέσεις που ασκούνται, προκειμένου να μην ταφεί ο Ντερτιλής στο Α” Νεκροταφείο, ώστε να μην εξελιχθεί σε συγκέντρωση και «λαϊκό προσκύνημα», όπως είχε συμβεί το 1999 στην κηδεία του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Μάλιστα ο ακροδεξιός εκδότης, δηλώνει πώς παραχωρεί τον ιδιόκτητο τάφο της οικογένειας του. «Επειδή κάποιοι όπως πληροφορήθηκα επικαλούνται την έλλειψη χώρου στο Α” Νεκροταφείο, εγώ προσωπικά παραχωρώ τον Οικογενειακό Τάφο που διαθέτω, προκειμένου να ταφεί ο εκλιπών στο Α” Νεκροταφείο, εφόσον το επιθυμεί η σύζυγος του. Όπως συνέβη και το 1999 που επιχειρηματίας είχε διαθέσει ιδιόκτητο τάφο όπου και ετάφη ο Γεώργιος Παπαδόπουλος», δήλωσε ο ίδιος, θεωρώντας βέβαιο πως όπου και αν ταφεί ο Ντερτιλής, η κηδεία του θα εξελιχθεί σε ακροδεξιό συλλαλητήριο των νοσταλγών της Χούντας και όχι μόνο.

Ο Νικόλαος Ντερτιλής, διακομίστηκε στις 6/12/2012 στον «Ερυθρό Σταυρό», με οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που του επέφερε ο χαμός του γιου του, Βασίλη, που άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 62 ετών, από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

«Θα πεθάνω ως Στρατιώτης και Επαναστάτης»
Ο Ντερτιλής, καταδικάστηκε το 1975 σε ισόβια κάθειρξη, για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη, στα γεγονότα του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973.

Έως τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, ήταν ο μοναδικός από τους «απριλιανούς» παρέμεινε έγκλειστος στην ΣΤ” πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, για 36 χρόνια, αφού εμφανιζόταν πεισματικά αντίθετος, στο ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Σε ιδιόχειρη επιστολή που είχε παραδώσει το 2012 στο ΘΕΜΑ, υποστήριζε πως θα βγει από τη φυλακή εφόσον: «αιτήση συγνώμη από εμέ επισήμως η ελληνική πολιτεία δια το διαπραχθέν έγκλημα κατ΄ εμού, όπερ απετέλεσε την μεγαλυτέραν ηθικήν, νομικήν και πολιτικήν ατιμίαν όλων των εποχών» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καταλήγοντας: «Εν περιπτώσει μη παροχής ταύτης. Θα αποθάνω εντός των φυλακών εκπληρών αποστολήν ου μόνον ως Στρατιώτης, αλλά και ως Επαναστάτης εν τη πράξει».

trelokouneli.

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ: ΔΕΣ την αγγελία του γάμου της σε εφημερίδα


ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Η Τζούλια Αλεξανδράτου το πήρε απόφαση, παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Κρίς Καρποζήλο. Ο γάμος τους θα γίνει στη Βιέννη της Αυστρίας. «Ο Κριστιάν Καρποζήλος γεννηθείς εις Π. Φάληρο Αττικής, κάτοικος Βιέννης, γιος του….
Γεωργίου και της Χριστίνας και η Τζούλια Αλεξανδράτου γεννηθείσα εις Χολαργό Αττικής, κάτοικος Βούλας Αττικής, κόρη του Ζησίμου και της Άλισον, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βιέννη Αυστρίας».
radar.gr

Η υγιεινή διατροφή βελτιώνει την ψυχική διάθεση


Περισσότερη ηρεμία και ενεργητικότητα
Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, αλλά ανεβάζει την διάθεση, σύμφωνα με νέα έρευνα
Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, αλλά ανεβάζει την διάθεση, σύμφωνα με νέα έρευνα  

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Η κατανάλωση περισσότερων φρούτων και λαχανικών σε καθημερινή βάση μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πιο ήρεμους, ευτυχισμένους και ενεργητικούς, σύμφωνα με νεοζηλανδική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο British Journal of Health Psychology.

Οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρώπινης Διατροφής του Πανεπιστημίου του Οτάγκο, με επικεφαλής τη Δρ Τάμλιν Κόνερ, μελέτησαν τη σχέση ανάμεσα στα συναισθήματα και στην κατανάλωση τροφών.

Ζήτησαν από 281 νέους εθελοντές μέσης ηλικίας 20 ετών να συμπληρώνουν επί τρεις εβδομάδες καθημερινά ένα διατροφικό ημερολόγιο σχετικά και, παράλληλα, να καταγράφουν τη συναισθηματική κατάστασή τους με βάση μια κλίμακα αξιολόγησης από τα πιο αρνητικά έως τα πιο θετικά συναισθήματα.

Οι εθελοντές έτρωγαν διάφορα φαγητά, ενώ δεν είχαν κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας.

Η μελέτη έδειξε μια στενή σχέση ανάμεσα στην ποσότητα των φρούτων και λαχανικών που τρώει κανείς και στη θετική διάθεσή του.

«Τις μέρες που οι άνθρωποι έτρωγαν πιο πολλά φρούτα και λαχανικά, ανέφεραν ότι ένιωθαν πιο ήρεμοι, χαρούμενοι και ενεργητικοί», εξηγεί η Δρ Κόνερ.

Η περαιτέρω ανάλυση έδειξε μάλιστα ότι και την επόμενη μέρα ήταν καλύτερη η διάθεση όσων είχαν φάει αρκετά φρούτα και λαχανικά κατά την προηγούμενη μέρα, πράγμα που, σύμφωνα με τους ερευνητές, δείχνει ότι οι υγιεινές διατροφικές επιλογές επηρεάζουν θετικά την ψυχική διάθεση. Η επίδραση αυτή μάλιστα ισχύει ανεξάρτητα από τον δείκτη μάζας σώματος του ατόμου.

«Οι νέοι πρέπει να καταναλώνουν περίπου επτά έως οκτώ μερίδες φρούτων και λαχανικών τη μέρα για να δουν αισθητή θετική αλλαγή. Μια μερίδα είναι, κατά προσέγγιση, η ποσότητα που χωράει στην παλάμη ή μισό φλιτζάνι», εξηγεί η Δρ Κόνερ και επισημαίνει την ανάγκη να γίνουν κι άλλες σχετικές έρευνες πάνω στο θέμα. 
health.in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης ένας Έλληνας



Την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος για δήμαρχος Νέας Υόρκης, ανακοίνωσε ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Γιάννης Κατσιματίδης. Πλαισιωμένος από την οικογένειά του και τους δύο προέδρους των οργανώσεων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στις κομητείες Κουίνς και Μανχάταν, ο ομογενής υποψήφιος εξέφρασε την αγάπη του για την πόλη της Νέας Υόρκης, η οποία του πρόσφερε ευκαιρίες, όπως ανέφερε.

Γιος φαροφύλακα από τη Νίσυρο, ο Γιάννης Κατσιματίδης έφθασε  στην Αμερική μόλις 6 μηνών και κατόρθωσε από ένα κατάστημα τροφίμων να αποκτήσει αλυσίδα σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια να επεκταθεί στα πετρέλαια και τα ακίνητα. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

http://www.sigmalive.com/

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα από την Πέμπτη



Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Πέμπτη με μπλακ άουτ στο χώρο της Υγείας και τωναστικών συγκοινωνιών ενώ δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια. Απεργία κάνει και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε συμπαράσταση των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφοράς. Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και το ΕΚΑΒ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι νοσοκομειακοί γιατροί διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη προσωπικού και βασικών μέσων και υποδομών στο χώρο της Υγείας καθώς. Διεκδικούν επίσης δεδουλευμένα πολλών μηνών από εφημερίες.

Την ημέρα της απεργίας οι νοσοκομειακοί γιατροί αναμένεται να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας και πορεία προς τη Βουλή.

Στο συλλαλητήριο των νοσοκομειακών γιατρών θα συμμετέχουν και γιατροί του νοσοκομείου Ιεράπετρας το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, όπως πρόβλημα θέρμανσης λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Σε προειδοποιητική επίσχεση εργασίας προχωρούν την Πέμπτη και την Παρασκευήσυμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ γιατροί λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων. Σημειώνεται ότι εξώδικο προς τον ΕΟΠΠΥ για μη καταβολή οφειλών έστειλε και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Σημειώνεται ότι για την Πέμπτη η ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι της λήξη του ωραρίου, ώστε οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο.
 
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη και την Παρασκευή λόγω της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ που ξεκινά από το πρωί της Πέμπτης. Οι ναυτικοί θα συγκεντρωθούν στο σημείο του λιμανιού από όπου αποπλέουν τα "κρητικά" πλοία ενώ την Παρασκευή θα γίνει νέα συνεδρίαση όπου θα αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Σε 24ωρη απεργία προχωρά την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους των μέσων σταθερής τροχιάς, οι οποίοι επιστρατεύτηκαν από την κυβέρνηση. Με ανακοίνωσή της καλεί την ηγεσία της ΓΣΕΕ "επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών της".
  
Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα λεωφορεία, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.

http://www.nooz.gr/

Δαμάζοντας τα κύματα

Ο Garrett McNamara δεν είναι ένας τυχαίος σέρφερ. Ο διάσημος αθλητής σέρφινγκ από τη Χαβάη έχει επιδείξει προ πολλού τις ξεχωριστές ικανότητές του στο να δαμάζει τα κύματα.



Και όχι οποιαδήποτε κύματα, αλλά τα μεγαλύτερα κύματα στον κόσμο. Από το Νοέμβριο του 2011 κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ όταν πέτυχε να δαμάσει ένα κύμα 24 μέτρων, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, επανέλαβε την επιτυχία του καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ.

Ο McNamara δάμασε ένα κύμα 30,5 μέτρων στις ακτές της πορτογαλικής πόλης Nazaré, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη…

ΠΗΓΗ: 
perierga.gr

Τι κρατάω, τι πετάω από την παρουσίαση της Lotus

Τι κρατάω, τι πετάω από την παρουσίαση της LotusΗ ομάδα της Lotus παρουσίασε χθες μέσω YouTube το μονοθέσιο με το οποίο οι Kimi Raikkonen και Romain Grosjean θα προσπαθήσουν να πατήσουν στις περσινές πολύ καλές εμφανίσεις τους και να ανέβουν ακόμα παραπάνω στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Όπως σε όλες τις παρουσιάσεις, οι ομάδες κρατούν πολύ καλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τις αλλαγές που έχουν κάνει. Έτσι εκτός από την επιλογή της ομάδας να πάει σε εξατμίσεις τύπου Red Bull Racing, δεν είχαμε κάτι άλλο σε τεχνικό επίπεδο που να τράβηξε την προσοχή μας.

Κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα επέλεξε να έχει και πάλι τον Romain Grosjean δίπλα στον Kimi Raikkonen, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα βασίζει πολλά στον νεαρό και στο ταλέντο του. Μεγάλο πορτοφόλι δεν έχει ώστε να θεωρηθεί ότι έρχεται για τα λεφτά του.  O Γάλλος είναι ταχύτατος οδηγός, και πρέπει να φέρει τα αποτελέσματα. Κλειδί βέβαια είναι να αλλάξει νοοτροπία και να ξεφύγει από το σύνδρομο του GP2. Άλλο σημείο κλειδί είναι το ότι η ομάδα έχει βρει το «κουμπί» του Raikkonen, αφήνοντάς του χώρο και άνεση σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις του προς τους χορηγούς. Τον αφήνουν να κάνει αυτό που ξέρει τέλεια, να οδηγεί το μονοθέσιο στο όριο.

Το μονοθέσιο που θα δούμε την Τρίτη στην πρεμιέρα των δοκιμών θα είναι διαφορετικό, από την στιγμή που θα έχουν όλα τα «εξαρτήματα» στην διάθεσή τους.  Πάντως ο στόχος τους για φέτος είναι να μπουν στην πρώτη 3άδα στο πρωτάθλημα έχοντας να αντιμετωπίσουν την Ferrari, την McLaren και την Mercedes,.

http://www.gocar.gr

Ερντογάν προς Σαμαρά: "Πούλησα και έσωσα την Τουρκία" - "Ασε μας να χτίσουμε τζαμί στην Αθήνα με δικά μας έξοδα"


- "Θα αναλάβουμε εμείς το κόστος" είπε ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν
- "Το θέμα έχει έγκριθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο", φέρεται να απάντησε ο έλληνας πρωθυπουργός
- Αμετακίνητος ο κ. Σαμαράς και για το θέμα των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων
- Έθεσε και το «θέμα των ελληνικών δικαιωμάτων στη θάλασσα»
- Στις 5 Μαρτίου, ευρεία διακυβερνητική στην 'Αγκυρα
- Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Κατάρ
- Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης σύμφωνα με το onalert.gr

Ο Ερντογάν, θέτει ξεκάθαρα θέμα για τζαμί στην Αθήνα και ζητά να αναλάβει η Άγκυρα το κόστος ανοικοδόμησης του.

Μετα τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά ο τούρκος πρωθυπουργός τόνισε πως ανέφερε το ζήτημα στο έλληνα ομόλογο του. "Υπήρχε και το θέμα του τζαμιού στην Αθήνα. Μας είπε πως το θέμα έχει εγκριθεί από το Κοινοβούλιο", είπε χαρακτηριστικά.

Τους είπαμε πως δεν είναι ανάγκη να το χτίσετε εσείς, αν δώσετε την άδεια οικοδόμησης μπορούμε να το κάνουμε εμείς. Αρκεί να υπάρχει ένας χώρος προσευχής για τους Μουσουλμάνους που πηγαίνουν στην Αθήνα. (διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr)

Kατά σύμπτωση και οι δυο ηγέτες μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και στην συνάντηση επισήμως συζήτησαν και την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στην Τουρκία τον Μάρτιο.


Η συνάντηση κράτησε 40 λεπτά και εκτός από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ήταν παρών και ο διευθυντής του διπλωτικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, Σταύρος Βασιλόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν και οι αποκρατικοποιήσεις. Ο κ. Ερντογάν μάλιστα, δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Εγώ, με τις αποκρατικοποιήσεις ξεπέρασα την κρίση».
Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής τηλεόρασης, όπως τις μεταδίδει το www.onalert.gr ο τούρκος πρωθυπουργός θα έθετε στον έλληνα ομόλογό του, το ζήτημα της μειονότητας της Θράκης και το νόμο με τους ιεροδιδασκαλους και θα ζητούσε την απόσυρση του νόμου. 

Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν, στις 5 Μαρτίου να γίνει ευρεία διακυβερνητική διάσκεψη στην Άγκυρα, όπου μαζί με τον κ. Σαμαρά θα μεταβούν για να συμμετάσχουν και αρκετοί Έλληνες υπουργοί.

Το πρακτορείο «Αναντολού» μεταδίδει την πληροφορία ότι κατά τη συνάντηση ο Ερντογάν«έδωσε συμβουλές στον κ. Σαμαρά σχετικά με την ελευθερία λατρείας και τα ευαγή ιδρύματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, καθώς και για τα μέτρα που περιορίζουν την απόκτηση ακινήτων και το νόμο σχετικά με το διορισμό 240 δασκάλων για το μάθημα των θρησκευτικών στη μειονότητα».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνοδεύεται από ομάδα επιφανών επιχειρηματιών και θέλει να επανενεργοποιήσει τους διαύλους επικοινωνίας που υπήρχαν και κατά το παρελθόν και να προχωρήσει πλέον σε ουσιαστικές συζητήσεις που θα αφορούν:

Τις αποκρατικοποιήσεις που ήδη έχει σχεδιάσει η κυβέρνησή του αλλά και τη διαμόρφωση ενός νέου πεδίου συνεργασίας μεταξύ των ελληνόφωνων επιχειρηματιών και της κυβέρνησης του Κατάρ.

Ο κ. Σαμαράς, αύριο θα γίνει δεκτός από τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Hamad bin Khalifa Al Thani.

http://www.newsit.gr/

H Apple ανακοίνωσε νέα έκδοση του iPad!



Το iPad των 128GB είναι γεγονός και θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Φεβρουαρίου.

H Apple για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε τις φήμες με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας iPad 4ης γενιάς με οθόνη Retina Display με 128GB αποθηκευτικό χώρο.
 
Σύμφωνα με την Apple αυτή η έκδοση του iPad απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρησιμοποιούν ειδικές εφαρμογές βίντεο ή μουσικής και χρειάζονται χώρο για να αποθηκεύσουν τη δουλειά τους.
 
H νέα έκδοση του iPad αναμένεται να κυκλοφορήσει στις η 5 Φεβρουαρίου σε τιμή 799$ για την Wi-Fi έκδοση και 929 δολάρια για την Wi-Fi + 4G έκδοση.
 

http://www.newsit.gr

Ενισχύονται τα μπλόκα - Οι αγρότες περιμένουν λύσεις και προειδοποιούν...


Για όσο χρειαστεί δηλώνουν πως θα παραμείνουν στα μπλόκα οι αγρότες - Συνεδριάζει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των Αγροτών, εξετάζοντας τα αποτελέσματα των επαφών που είχε με τους κυρίους Τσίπρα, Βενιζέλο και Κουβέλη.

Οι συνάδερφοί τους από τον Έβρο έως την Κρήτη κρατούν στάση αναμονής. Στην Καβάλα και τη Δράμα, έχουν βγει τρακτέρ σε κεντρικές πλατείες, ενώ ένα νέο σημείο προσυγκέντρωσης δημιουργήθηκε στη Λαμία και μάλιστα αγρότες ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, Γιώργο Κασάπογλου, οι αγρότες του δήμου Ν. Ζίχνης και Αμφίπολης, αποφάσισαν να παρατάξουν τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία των επαρχιακών οδών Μεσοράχης - Ζίχνης και Δραβίσκου, ενώ την ίδια ώρα οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας πρόκειται να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό Σερρών – Καβάλας, στη διασταύρωση των Κερδυλλίων.

Το παζλ των αγροτικών κινητοποιήσεων, πρόκειται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη μετά την ενιαία συνέλευση των Σερραίων αγροτών που θα λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών. Οι Σερραίοι αγρότες έχουν στόχο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να τις θέσουν σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη χώρα.

Τσαυτάρης: “Εγώ μιλάω μόνο με ανοιχτούς δρόμους”

Να επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου κάλεσε τους αγρότες ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης. Ο κ. Τσαυτάρης μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες έστειλε μήνυμα στους αγρότες πως… «σε αυτή την δύσκολη συγκυρία τα 1-2 θέματα που απομένουν προς επίλυση δουλεύονται πιο εύκολα με ανοιχτούς παρά με κλειστούς δρόμους. Άμα δουλέψουμε» τόνισε με νόημα, «θα το βρούμε και το 1 ευρώ που θα χρειαστεί έξτρα, αν κλείσουμε τους δρόμους ακόμη και το 1 ευρώ θα το βρούμε με δυσκολία».

«Δεν μπορείς να έρχεσαι στη συζήτηση με 9 θέματα και εάν δεν τα λύσεις και τα 9… πέθανες!» πρόσθεσε ο κ. Τσαυτάρης, τονίζοντας πως το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Κυβέρνηση «λειτουργούμε στις συνθήκες του εφικτού».

Ο κ. Τσαυτάρης δήλωσε πως έχουν ικανοποιηθεί τα περισσότερα αιτήματα τονίζοντας συγκεκριμένα:
• Επισπεύδεται η επιδότηση με 80 εκατ. του πετρελαίου κίνησης. Τα χρήματα θα δοθούν εντός του Φεβρουαρίου αντί για τον Ιούλιο που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.
• Οι κτηνοτρόφοι θα λάβουν 30 εκατ. οι κτηνοτρόφοι για την κάλυψη της αύξησης του κόστους που έχει προκύψει στις ζωοτροφές
• Οι βαμβακοκαλλιεργητές θα πάρουν 200 εκατ. μέσα στον Φεβρουάριο (πρόγραμμα συνδεδεμένης ενίσχυσης), με την προϋπόθεση πως έχουν καλλιέργεια.

Ο αγροσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως οι αγρότες δεν πρόκειται να κλείσουν τους δρόμους, τονίζοντας, όμως, πως θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
 

http://www.newsit.gr/

Σαμαράς: Νεο ξεκίνημα στις σχέσεις Ελλάδας - Κατάρ

Σημαντική για τις σχέσεις των δύο χωρών χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση του επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδας - Κατάρ.

"Είναι σημαντική ημέρα, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι νέο, με ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης" ανέφερε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι "μπορούμε να δώσουμε μία νέα δυναμική στις επενδύσεις και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες".
Συνεχίζοντας ανέφερε ότι "οι Έλληνες επιχειρηματίες που βρίσκονται σήμερα στο Κατάρ είναι οι καλύτεροι. Οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά πεδία για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις τους. Και οι δύο αγαπούν τη ζωή, το εμπόριο και τη θάλασσα". Σημειωσε, ακόμα, ότι αυτή η κυβέρνηση είναι εχθρός της γραφειοκρατίας και κατανοεί τα προβλήματα που δημιουργεί στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δράσης.


http://www.newsit.gr/

Ένα ΤΕΙ στην Αθήνα – Αυτόνομα ΕΜΠ και Πανεπιστήμιο Αθηνών – Όλες οι αλλαγές


Σαρωτικές αλλαγές σε πανεπιστήμια και ΤΕ φέρνει το σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας, που προβλέπει συνένωση πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων.

Στόχος της «Αθηνάς» είναι η ομοσπονδιοποίηση των Ιδρυμάτων, στα πρότυπα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου που έχει στην εποπτεία του σημαντικό αριθμό Ανωτάτων Σχολών.

Όσον αφορά στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της Αθήνας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους:

- Μειώνονται σε 3 απο 7 τα ΑΕΙ
- Μετσόβειο Πολυτεχνείο και Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζουν να λειτουργούν αυτόνομα
- Δημιουργείται υπερπανεπιστήμιο, το οποίο θα συντονίζει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Οικονομικό, το Γεωπονικό, το Πάντειο και το Χαροκόπειο. Και τα πέντε όμως θα διατηρήσουν τους τίτλους τους.

Σύμφωνα με το Έθνος, πιθανόν να δημιουργηθεί ένα Τεχνολογικό Ίδρυμα στην Αθήνα, το οποίο θα συντονίζει –σε διοικητικό και εκπαιδευτικό επίπεδο- το έργο των ΤΕΙ της Αθήνας και του Πειραιά. Ένα υπέρ-ΤΕΙ δηλαδή.

Επίσης οι υποδομές των Ιδρυμάτων (αμφιθέατρα, εργαστήρια) θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και από φοιτητές άλλων πανεπιστημίων.

Για Ιδρύματα της επαρχίας φαίνεται ότι οι συγχωνεύσεις θα ακολουθήσουν άλλο μοντέλο, αφού δύσκολα θα υπάρξουν ενοποιήσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει σε δεκάδες συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, στα οποία καταγράφονται κάθε χρόνο ελάχιστες πρώτες προτιμήσεις και ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών εγκαταλείπει τις σπουδές του.

Με ποια κριτήρια θα γίνουν οι ενοποιήσεις

Τα βασικά κριτήρια για τις συγχωνεύσεις τμημάτων είναι τα εξής:

- Το μέγεθος των ιδρυμάτων

- Η αναλογία φοιτητών-διδασκόντων

- Η διασπορά τμημάτων ανά ΑΕΙ-ΤΕΙ

- Η ερευνητική δραστηριότητα και η διεθνής αναγνώριση των ιδρυμάτων

- Η απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας και η ελκυστικότητα των γνωστικών αντικειμένων

Επίσης, ένα από τα βασικότερα κριτήρια θα είναι και το κατά πόσο σχετίζονται τα γνωστικά αντικείμενα των τμημάτων με αναπτυξιακές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

http://www.newsit.gr

Το μυστηριώδεις θηρίο που τρομοκρατεί την Ουκρανία!


Πρόσφατα εμφανίστηκε στην Ουκρανία το Τσουπακάμπρα (chupacabra), το θρυλικό μυθικό πλάσμα, που κατάγεται από τη Νότια Αμερική!





Το Τσουπακάμπρα, είναι ένα τετράποδο ον, κάτι μεταξύ σκύλου ή κογιότ με προεξέχοντες κυνόδοντες και ρύγχος χοίρου, που κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο και κυνηγά τα κατοικίδια ζώα για να τους ρουφήξει το αίμα.


Το μυθικό τέρας είναι ένα είδος βαμπίρ στον κόσμο των ζώων.


Το τελευταίο εξάμηνο έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δέκα επιθέσεις σε κατοικίδια ζώα και θέατρο της δράσης του μυστηριώδους θηρίου έχουν γίνει οι Περιφέρειες Κιέβου, Λβοφ, Χμελνίτσκι, Τερνόπολ και Τσερνίγκοφσκι.


Τελευταία φορά το τέρας-βαμπίρ παρατηρήθηκε στην περιοχή της Παρακαρπαθίας, στο ορεινό χωριό Γκόλιν, όπου θύματά του έπεσαν κουνέλια ενός έτους.


Η οικογένεια Παρασάκ εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με την εκτροφή κουνελιών, όμως κάτι παρόμοιο στο αγρόκτημά τους συνέβη για πρώτη φορά.


Όπως αφηγείται η νοικοκυρά του αγροκτήματος Λέσι Παρασάκ, ένα άγνωστο ζώο κυριολεκτικά πριόνισε τα λουκέτα στα κλουβιά και αφαίμαξε όλα τα κουνέλια.


Το πιο εκπληκτικό έγκειται στο ότι τα πτώματα των ζώων έμειναν την ίδια στιγμή απολύτως άθικτα.


Η επίθεση, δηλαδή, είναι απίθανο να έγινε από αλεπού ή λύκο. Ο σκύλος του αγροκτήματος, ένα τεράστιο λυκόσκυλο Καυκάσου ούτε καν ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επίθεσης στα κουνέλια.

to-gamato.com

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 1996... Ο μογγόλος ΥΠΕΞ Μπαϊκάλ καλεί τον πρέσβη μας στην Άγκυρα και ζητά αποχώρηση της Ελλάδος από τα Ίμια...!!




Από το πρωϊ της προηγούμενης ημέρας, το περιπολικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού «Παναγόπουλος ΙΙ» έχει εντοπίσει την τουρκική σημαία που έχουν αναρτήσει οι...



ψευτοδημοσιογράφοι και την ίδια περίπου ώρα, η «Χουριέτ» εκδίδεται με πρωτοσέλιδες φωτογραφίες από την αλλαγή των σημαιών.


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διατάσσει την άμεση έπαρση της ελληνικής σημαίας και τη φύλαξη της μίας εκ των δύο νησίδων από μικρή ομάδα ανδρών ειδικών δυνάμεων, ενώ, στις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το «Παναγόπουλος ΙΙ» ανακόπτει μικρή λέμβο με Τούρκους κομάντος, που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τα Ίμια. Μέχρι αργά το βράδυ, σημειώνονται αλλεπάλληλες παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων από τουρκικά σκάφη.



Η ίδια στρατιωτική κατάσταση επικρατεί και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ενώ, στο διπλωματικό επίπεδο, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπαϊκάλ καλεί τον Έλληνα πρεσβευτή Δημ. Νεζερίτη απαιτώντας διαπραγματεύσεις όχι μόνο για το νομικό καθεστώς των βραχονησίδων, αλλά γενικά για την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων. Ειδικώς για τα Ίμια, ζητά την αποχώρηση του στρατιωτικού προσωπικού και την ελληνικής σημαίας.

stoxos.gr

Δείτε τα γραφεία της Google...στην Αθήνα!! (pics)


Η Google φημίζεται για τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις της,
τις συνθήκες εργασίας και τις καλύψεις που παρέχει στους εργαζόμενους της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εντυπωσιαστήκαμε από τις φωτογραφίες που έπεσαν στην αντίληψη μας για τα νέα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

Το design και τη διακόσμηση επιμελήθηκε η Fluid Architects (Έλενα Καμπούκου, Τζούλι Σπαρτινού-Πατρώνη, Βασίλης Καλαϊτζής) και όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες από το Studio Paterakis, η αισθητική θυμίζει γειτονιά της παλιάς Αθήνας, με περίπτερα (τηλεφωνικοί θάλαμοι), αφίσες από ελληνικές ταινίες, μαυροπίνακες, παραδοσιακά παράθυρα κλπ.










Πηγή:thestival.gr

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/01/google-pics.html#ixzz2JMVrcqns

Δείτε πως να βρίσκετε τους κωδικούς κλειδωμένων wifi δικτύων εύκολα και γρήγορα!!!!


Πως θα σας φαινόταν αν ανοίγοντας απλά μία εφαρμογή βλέπατε τους κωδικούς του WiFi από τα μαγαζιά και όχι μόνο που.... υπάρχουν γύρω σας; Το 4sqwifi το κάνει πραγματικότητα. 

Μία πρωτότυπη ελληνική εφαρμογή έκανε την εμφάνισή της στο AppStore η οποία δεν “σπάει” τους κωδικούς των κλειδωμένων δικτύων αλλά επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν του κωδικούς εισόδου δικτύων Wi-Fi που γνωρίζουν. Με αυτό τον τρόπο το 4sqwifi όπως ονομάζεται και η εφαρμογή εμφανίζει τα κοντινότερα σημεία που έχουν διαθέσιμο WiFi και το password τους χρησιμοποιώντας το foursquare API. 

Η τεχνολογία του βασίζεται στους 20 εκατομμύρια χρήστες που έχει το Foursquare και τα περισσότερα από 100 εκατ. σημεία που προσφέρει παγκοσμίως και μέσα από εκεί ο χρήστης μπορεί πλέον να βρει και τον κωδικό δικτύου κάποιου σημείου που έχει ανεβάσει ένας άλλος χρήστης. Η εφαρμογή ονομάζεται 4sqwifi και είναι διαθέσιμη δωρεάν στο AppStore.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Οδηγός make up: Πώς να διαλέξεις το σωστό ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Θα σου κάνω μια ερώτηση και θα σου δώσω άπειρες επιλογές. Η ερώτηση είναι: τι ζητάς από το make up σου;
α) Τέλεια κάλυψη! Έχω σημάδια από ακμή και δεν θέλω να φαίνεται τίποτα! 
β) Λάμψη! Η επιδερμίδα μου είναι θαμπή και κουρασμένη. 
γ) Δεν θέλω να φαίνεται ότι φοράω make up! 
δ) Να διαρκεί πολλές ώρες! 
ε) Να μην πολυξοδεύομαι! Μπορώ να τα έχω όλα σε ένα; Και make up και concealer και primer; 
στ) Να με προστατεύει από τις τοξίνες και να με ενυδατώνει. 
ζ) Να ταιριάζει τέλεια στο χρώμα της επιδερμίδας μου. Έχω βαρεθεί αυτή την διχρωμία ανάμεσα στο πρόσωπο και το λαιμό! 

Εσύ εντόπισες σε ποια κατηγορία ανήκεις; Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις. Παρακάτω θα βρεις εκείνο το make up που σου λύνει το πρόβλημα και σου εξασφαλίζει αυτό που θες! Promise! 
PS: Αλήθεια, εσύ έχεις εντοπίσει ήδη το αγαπημένο σου make up; Αν ναι, θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η ανάγκη σου και ποιο είναι το make up που σου την καλύπτει! 



α) Dermablend fond de teint fluid, Vichy. Δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια από τον Αμερικανό Δερματολόγο, Dr. N. Craigs Roberts, σαν δώρο στη γυναίκα του που έπασχε από λεύκη προσώπου. Η μοναδική της τεχνολογία σε συνδυασμό με την υψηλή ανεκτικότητα προσφέρει τέλεια κάλυψη, με στόχο την άμεση διόρθωση των δερματικών ατελειών, ακόμα και των πολύ έντονων. Η Dermablend, χάρη στην αποτελεσματικότητά της και το πρωτόκολλο φόρμουλας, χρησιμοποιείται και συστήνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. Σήμερα, είναι το Νο. 1 προϊόν κάλυψης που συστήνουν οι δερματολόγοι στην Αμερική. 

β) Le Teint Touche Eclat, Yves Saint Laurent (€45.37). Ο Yves Saint Laurent αναλαμβάνει να ενσωματώσει τις μαγικές ιδιότητες του Touche Eclat σε ένα φον-ντε-τεν. Μία μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση που στοχεύει στις περιοχές με σκιές και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά. Ένα ανάλαφρο ρευστό προϊόν εμπλουτισμένο με ένα μαγικό φως. Μία εξαιρετικά αέρινη υφή. Μια σύνθεση χωρίς αδιαφανείς πούδρες που εξομαλύνει την όψη της επιδερμίδας και εξαλείφει τις ατέλειες. 

γ) Maestro Foundation, Giorgio Armani (€60.00). Μια αξέχαστη και μοναδική υφή που αποτελεί καρπό της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας Fusion. Ένα εξαιρετικά φίνο εναιώρημα ελαίων-χρωστικών που τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας. Αυτό το υγρό γλιστρά και απλώνεται ομοιογενώς στην επιδερμίδα, χαρίζοντας κάθε φορά απόλυτα φυσική, αψεγάδιαστη όψη, αντάξια ενός επαγγελματία make-up artist. Το Maestro αποκαλύπτει άμεσα τη φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας. Και εγγυάται την αίσθηση της άβαφης επιδερμίδας.
"Δεν είναι φον-ντε-τεν, είναι ένα προϊόν τελειοποίησης της όψης της επιδερμίδας. Ένα προϊόν μακιγιάζ νέας γενιάς που δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση, είναι αόρατο και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φωτεινή κάθε φορά. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα!!!". (Linda Cantello, Διεθνής Make-up Artist των Giorgio Armani Cosmetics)
δ) Άγριο Τριαντάφυλλο Make Up, Κορρές. Νέα εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά, ακόμα πιο ελαστική, κρεμώδης υφή για ομοιόμορφη κάλυψη, πιο λαμπερό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια τουλάχιστον 8 ωρών*.H ΚΟΡΡΕΣ ‘επεμβαίνει’ στη σύνθεση του Make-up Άγριο Τριαντάφυλλο, ανάγοντας το σε απαραίτητη βάση του αψεγάδιαστου και παράλληλα ανεπιτήδευτου μακιγιάζ. Το Skin Moisture Mix και τα ειδικά μικροσφαιρίδια χρώματος και λάμψης είναι τα νέα φυσικά συστατικά που συμπληρώνουν τη γνωστή ευεργετική δράση του εκχυλίσματος από Άγριο Τριαντάφυλλο, εξασφαλίζοντας ενυδατωμένη, βελούδινη επιδερμίδα και φέρνοντας στην επιφάνεια την πιο υγιή, λαμπερή όψη της, ενώ τα ευρέως φάσματος [UVA-UVB] αντιηλιακά φίλτρα προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. 

ε) Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation. To νέο Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation της Max Factor προσφέρει αποτέλεσμα με διάρκεια χάρη στην ειδική τεχνολογία του. Αρχικά προετοιμάζει την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ανάλαφρη και ελαστική βάση. Στη συνέχεια, ειδικά μικροσωματίδια στη σύνθεσή του προσφέρουν προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ιδρώτας και η λιπαρότητα, διορθώνοντας και διατηρώντας το αποτέλεσμα στη διάρκεια της μέρας, αποτρέποντας τις γυαλάδες. Τέλος, η σύνθεση του make-up με δείκτη SPF20 προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη, με ματ αποτέλεσμα χάρη στα ειδικά σωματίδια απορρόφησης της λιπαρότητας, διατηρώντας έτσι την επιδερμίδα ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη.  

στ) Satin Foundation, Beauty is Life (€32.00). Υψηλής κάλυψης Foundation σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για να προστατεύει την επιδερμίδα σας από τις ελεύθερες ρίζες ενώ παράλληλα το ενυδατώνει. Με φυσικό φινίρισμά χαρίζει  φωτεινή ομοιόμορφη όψη με αναλλοίωτη διάρκεια κάτω από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Το προτιμούν οι μεγαλύτεροι makeup artist με τις υψηλότερες απαιτήσεις. 

ζ) Fit Me, Maybelline New York (€14.95). Δροσερή, φυσική επιδερμίδα που αναπνέει. Περιέχει μικροχρωστικές οι οποίες έχουν επεξεργαστεί έτσι ώστε σε συνδυασμό με την ημιδιάφανη βάση να επιτυγχάνουν το απόλυτο fit με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Ξέχασε ότι ήξερες για τις διχρωμίες ανάμεσα στο πρόσωπο και το λαιμό. 

http://www.tlife.gr/

Χωρίς μετρό η Αθήνα για πέμπτη ημέρα

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ


Χωρίς μετρό η Αθήνα για πέμπτη ημέρα
Χωρίς τέλος είναι πλέον η ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων Αθηναίων, καθώς για πέμπτη μέρα σήμερα η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς μετρό, ενώ η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο εφιαλτική καθώς ηλεκτρικός και τραμ θα λειτουργήσουν 8 με 4 το απόγευμα και στη συνέχεια θα έχουν στάση εργασίας. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην υπαγωγή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και απειλούν με απεργίες διαρκείας. Οι εργαζόμενοι στο μετρό θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους και σαν πρώτο ενδεχόμενο για αύριο είναι να γίνει στάση εργασίας σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικός από τις 12 το έως τις 4 το απόγευμα.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προσφυγές στα δικαστήρια από τις διοικήσεις των εταιρειών. Αύριο ενδεχομένως να συνεδριάσουν οι εργαζόμενοι από όλα τα μέσα, και τα λεωφορεία, για να λάβουν αποφάσεις για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις από την Τετάρτη. Κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών δήλωναν κατηγορηματικά ότι «ο νόμος, σε κάθε περίπτωση, θα εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις. Η απεργία είναι δικαίωμα των εργαζομένων. Υπάρχουν όρια και όροι».
Σε κάθε περίπτωση αναμένεται μεγάλη ταλαιπωρία και απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

http://www.imerisia.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3