-->

Ελένη Ζαρούλια, η… Εύα Μπράουν του Νίκου Μιχαλολιάκου


 

Η γυναίκα πίσω από τον ηγέτη της Χρυσής ΑυγήςΝίκο Μιχαλολιάκο. Η Ελένη Ζαρούλιαείναι το μοναδικό πρόσωπο που εμπιστεύεται απόλυτα ο «φύρερ» της οργάνωσης και στην οποία, λέγεται, πως παρέδωσε τα κλειδιά του κόμματος. 

Η Ελένη Ζαρούλια γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα (με καταγωγή από την Ηλεία) και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Γόνος ευκατάστατης οικογένειας που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των κατασκευών και των ακινήτων. Έχει έναν αδερφό.
Αποκαλεί τον σύζυγό της «αρχηγό» - Είναι το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία της Ελλάδας που εκλέχθηκαν συγχρόνως βουλευτές μετά τον Στέφανο Στεφανόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου (Πολιτική Άνοιξη)
Σπούδασε στην Αγγλία, σε σχολή γραμματέων. Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας (για το οποίο προεκλογικά είχε γίνει ντόρος). Η οικογένειά της είχε στην ιδιοκτησία της πολλά ακίνητα, τα οποία κληρονόμησαν εκείνη και ο αδερφός της. Γι’ αυτό άλλωστε σταμάτησε να δουλεύει.

Η εμπλοκή της με την πολιτική ξεκίνησε λίγο μετά το 1983. Συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά τη χούντα των συνταγματαρχών και «πνευματικός» του ηγέτης ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Με την κόρη και τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την κόρη και τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η γνωριμία με τον Μιχαλολιάκο


Γνωρίστηκαν το 1985 και είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Μένουν σε σπίτι που ανήκει σε εκείνη, στην Πεύκη κι έχουν μια κόρη, την 24χρονη Ουρανία Μιχαλολιάκου, την οποία η Ζαρούλια έχει δηλώσει πως δεν μεγάλωσαν με πολιτικά ερεθίσματα, αλλά ένα πρόσφατο κείμενό της και το... μανιφέστο του Σαββάτου έξω από τη ΓΑΔΑ, άλλα δείχνουν. 
Είχε προκαλέσει πρόσφατα όταν στη Βουλή κάλεσε τον προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη να πει αν «η κόρη του η πρεζού βγήκε από τη μπουζου»
«Με το Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωνε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα, Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από σχεδόν 30 χρόνια, τις ίδιες έχει και σήμερα. Τότε ήμουν μικρή δεν ήμουν ώριμη. Η επιλογή μου, όμως με δικαίωσε. Μετράμε 25 χρόνια έγγαμου βίου και νιώθω σίγουρη για τον αγωνιστή που έχω δίπλα μου. Είναι τρυφερός, στοργικός και μου κάνει ρομαντικά δώρα. Καμία σχέση δηλαδή με τα φασιστικά επίθετα που του αποδίδουν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Με ένα ροζ-κόκκινο μπλουζάκι βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με ένα ροζ-κόκκινο μπλουζάκι βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στα δικαστήρια της Ευελπίδων - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την αποκαλούν "λοχία Σουλτς"


Η Ελένη Ζαρούλια ή «λοχίας Σούλτς», όπως την αποκαλούν –σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη- τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του κόμματος.
Είναι η μόνη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που εμπιστεύεται απόλυτα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και αυτό το διατυμπάνιζε προς πάσα κατεύθυνση.

Η στάση της στη Βουλή συχνά περιγράφεται ως προκλητική - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η στάση της στη Βουλή συχνά περιγράφεται ως προκλητική - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κα Ζαρούλια φαίνεται πως προκαλεί... φόβο στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. «Τώρα θα φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο από τα παράθυρα» έλεγαν κάποιοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ενημερώθηκαν για τα νέα καθήκοντα της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου εισαγγελέας και αντιτρομοκρατική χτύπησαν το κουδούνι της οικίας Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, εκείνη δεν εμφανίστηκε καθόλου. Ούτε καν για να ρωτήσει τι συμβαίνει.  Η πρώτη της κίνηση την ώρα που ο σύζυγός της μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής ήταν να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορούσε για τη σύλληψη του συζύγου της. Ανάμεσα σε αυτούς ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Εκείνος με τη σειρά του ήταν από τους πρώτους που έστελναν sms σε μέλη της Χρυσής Αυγής για συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ και για ηρωοποίηση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, όσοι ενημερώθηκαν για τις συλλήψεις, πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να... ξεφορτώνονται ρόπαλα, λάβαρα, σιδηρογροθιές και στιλέτα.

Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, εκείνη θα αναλάβει το κόμμα, εντός κι εκτός Βουλής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, εκείνη θα αναλάβει το κόμμα, εντός κι εκτός Βουλής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ξενοδοχείο Λυδία


Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Λυδία» στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το ξενοδοχείο για το οποίο είχε γίνει ντόρος πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012.

Το ξενοδοχείο έχει μετονομαστεί σε New Dream και είναι από εκείνα που λέγονται... ροζ και ανήκει στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο αδελφός της Αθανάσιος Ζαρούλιας. Για το συγκεκριμένο θέμα η Χρυσή Αυγή είχε βγάλει, όταν προέκυψε, ανακοίνωση διάψευσης. 
Μπράβο αγάπη μου τους ξεφτίλισες φώναξε στον Νίκο Μιχαλολιάκο την ώρα της μεταγωγής του στην Ευελπίδων
«Νοικιάζω το ξενοδοχείο σε ένα Έλληνα από τη Βόρεια Ήπειρο, ο οποίος αποφάσισε να το αλλάξει και μας επιτέθηκαν γι’ αυτό προεκλογικά. Τα υπόλοιπα ακίνητα μου τα νοικιάζω μόνο σε Έλληνες. Μου τα ζητάνε αλλοδαποί, αλλά προτιμώ να χάνω τα ενοίκια», έχει δηλώσει η Ελένη Ζαρούλια.

Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Anonymous, τα πνεύματα και τα βότανα


Απίστευτα στοιχεία ακόμη και για το τι ψάχνει στο Google η Ελένη Ζαρούλια έβγαλαν οι Anonymous, που υποστηρίζουν πως έψαξαν τον υπολογιστή της! Την αποκαλούν Εύα Μπράουν και έδωσαν στη δημοσιότητα αναζητήσεις που έκανε η ίδια ή κάποιος άλλος από τον υπολογιστή της.

Το δαχτυλίδι που επέλεξε να φορέσει την ημέρα της ορκωμοσίας της Βουλής τον Μάιο του 2012 προκάλεσε συζητήσεις γιατί παρέπεμπε σε ναζιστικό σύμβολο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το δαχτυλίδι που επέλεξε να φορέσει την ημέρα της ορκωμοσίας της Βουλής τον Μάιο του 2012 προκάλεσε συζητήσεις γιατί παρέπεμπε σε ναζιστικό σύμβολο - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τους Anonymous λοιπόν, από τον υπολογιστή της Ελένης Ζαρούλα αναζητήθηκαν: προβλέψεις ζωδίων 2009 λεφάκης, κρίση στον γάμο, λίπωμα στο αυτί, μύκητες στη γλώσσα, πως να καλέσω πνεύματα, βότανο για αιμορροΐδες, πρήξιμο στους όρχεις, μασάζ αισθησιακό βίντεο, έξω οι μετανάστες, αισθησιακές ταινίες free, πως να παρκάρω, κ.α.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3