-->

ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ!

σεξΟ οργασμός έχει να σε επισκεφτεί πολύ καιρό και πλέον δεν βρίσκεις την ευχαρίστηση ακόμα και στην στάση εκείνη που παλιότερα σε έκανε να ξετρελαίνεσαι. Μην απελπίζεσαι. Παρακάτω θα βρεις μερικές  κατάλληλες στάσεις που θα τρελάνουν το ταίρι σου!




Στάση πρώτη: βάλε και λίγο χέρι
Ταυτόχρονα με τη διείσδυση μπορείς είτε εσύ, είτε εκείνος να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να ερεθίσετε και την κλειτορίδα. Αν δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο δαχτυλάκι στο παιχνίδι, αξίζει να δοκιμάσετε το δονούμενο δαχτυλίδι που εφαρμόζει στο πέος του και ακουμπά ακριβώς επάνω στην κλειτορίδα σου την ώρα του σεξ. H στάση αυτή αυξάνει τις πιθανότητες οργασμού για σένα!
σταση2
Στάση δεύτερη: ανέβα να φύγουμε: 
Η στάση της γυναίκας από πάνω, μπορεί να οδηγήσει στη ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας και του κόλπου σου. Αν μάλιστα γείρεις και λίγο προς το μέρος του, η βουβωνική του χώρα θα τρίβεται με την κλειτορίδα σου όσο το πέος του θα κάνει δουλίτσα εκ των έσω.
Για πιο προχωρημένες καταστάσεις, ζήτα να χαϊδέψει την περιοχή του πρωκτού σου όσο βρίσκεται μέσα σου κι εσύ επάνω του και ίσως να προχωρήσει το δαχτυλάκι του λίγο πιο βαθιά.
H στάση αυτή αυξάνει τις πιθανότητες οργασμού για σένα!
σταση3

Βαθιά διείσδυση και μεγαλύτερη απόλαυση και για τους δυο σας 
Σίγουρα, από παρτενέρ σε παρτενέρ, οι προτιμήσεις αγαπημένης στάσης μεταβάλλονται. Πάντως, το να υπάρχει βαθιά διείσδυση είναι ένα σημαντικό ζητούμενο, ειδικά μάλιστα στην περίπτωση που το μέγεθος ή το σχήμα του πέους του δεν ευνοεί το ερωτικό παιχνίδι. Και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν στάσεις που δίνουν την εντύπωση πως το πέος του είναι μεγαλύτερο και γεμίζει καλύτερα τον κόλπο σου.
Γυναίκα από πάνω: ναι, και η διείσδυση είναι βαθιά και τα χεράκια σας παραμένουν ελεύθερα για να ξεσηκώνουν κάθε σπιθαμή του κορμιού σου.
σταση5
Στα όρθια: αν το λέει η καρδούλα του, μπορεί να σε στηριχθεί στον τοίχο και να σε σπρώχνει όσο πιο βαθιά μπορεί. Εναλλακτικά μπορεί εκείνος να είναι όρθιος κι εσύ να στηρίζεσαι είτε στο τραπέζι, είτε στο πλυντήριο, είτε στον πάγκο της κουζίνας. Αυτό το δίνει την δυνατότητα να μην αγχώνεται για το πώς θα σε κρατήσει ψηλά και να επικεντρωθεί στο έργο του: πιο βαθιά


http://www.poukollas.com/σταση6

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3