-->

'' Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Καρχαρίες κάνουν βόλτα στους δρόμους ''


'' Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Καρχαρίες κάνουν βόλτα στους δρόμους  ''

Ο τυφώνας Σάντι έβγαλε τους καρχαρίες στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ


Ο τυφώνας Σάντι που χτυπάει ανελέητα τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ και έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε Νέα Υόρκη, Νιού Τζέρσεϊ και άλλες πόλεις ανάγκασε τους κατοίκους είτε να φύγουν, είτε να κλειστούν στα σπίτια τους.
Ωστόσο ένας κάτοικος της περιοχής Μπρίγκαντιν στο Νιού Τζέρσει, ο Κέβιν Μακάρθι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook πως δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του γιατί στους δρόμους κάνουν βόλτα καρχαρίες.
Χαρακτηριστικό είναι πως στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε φαινόταν το πτερύγιο ενός καρχαρία και ο νεαρός σχολίαζε «Τώρα δεν μπορώ να φύγω... καρχαρίες στους δρόμους». Προφανώς όμως κάποιοι δεν τον πίστεψαν και γι αυτό ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία όπου φαίνεται ολόκληρος ο καρχαρίας να κάνει βόλτα σχεδόν έξω από την πόρτα του σπιτιού του.
Facebook Shark 471
Shark New 2
Shark New 1

Πηγή: iefimerida

Έχετε δει την κόρη του Λάκη Λαζόπουλου ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχετε δει την κόρη του Λάκη Λαζόπουλου ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)Δείτε την 25χρονη πανέμορφη Μαριέλλη Λαζοπούλου, την μονάκριβη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου.
Μια φινετσάτη κοπέλα σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους με τον πατέρα της, καθώς αποφεύγει συνειδητά τα φλας της δημοσιότητας. Είναι η μοναδική γυναίκα που μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει.
Η Μαριέλλη -Μαριλού για τους φίλους της- είναι ένα 25χρονο κορίτσι, που είναι μοντέρνο αλλά και πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απεχθάνεται, όπως λέγεται, ό,τι έχει να κάνει με έκθεση στα media και μάλιστα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να μένει μακριά από τα φλας των φωτογράφων.
Η Μαριέλλη Λαζοπούλου εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη και συμμετείχε ως βοηθός σκηνοθέτη στη νέα ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».
Η Μαριλού, όπως τη φωνάζει χαϊδευτικά ο δημοφιλής μπαμπάς της, επικοινωνεί καθημερινά και πάρα πολλές φορές με τον πατέρα της.
Με τους γονείς της έχει πραγματικά ιδανικές σχέσεις, όμως η μεγάλη της αδυναμία είναι η γιαγιά της, η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου που συχνά επισκέπτεται στη Λάρισα για να περάσει μαζί της κάποιο σαββατοκύριακο.
Lazopoulos11






πηγή:radar.gr

Σοβαρό ρήγμα στην Κυβέρνηση – Πέρασε με μεγάλες απώλειες το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις – Δεν πέρασε η τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ

Σοβαρό ρήγμα στην Κυβέρνηση – Πέρασε με μεγάλες απώλειες το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις – Δεν πέρασε η τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ- Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν ψήφισαν άρθρα και την τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ
- Η τροπολογία ΔΕΝ πέρασε με 143 ΟΧΙ και 136 ΝΑΙ
- Μήνυμα για την ψηφοφορία των μέτρων την ερχόμενη εβδομάδα
- Δεν ψήφισαν Βενιζέλος, Κουβέλης!
- Οργή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την αποχή Βενιζέλου από την ψηφοφορία!
- Τα σενάρια για τις ψήφους που χρειάζονται και τι θα κάνουν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
- Απίστευτο παρασκήνιο για την απόσυρση της τροπολογίας
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θυελλώδης ήταν η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Επήλθε σοβαρό ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή καθώς αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ επέλεξαν είτε να δηλώσουν “παρών”, είτε να καταψηφίσουν άρθρα και την τροπολογία που αφορά στον ΕΟΠΥΥ.
Πολλοί ήταν οι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ κυρίως, αλλά και τη ΔΗΜΑΡ που είπαν “όχι” ή “παρών” στην τροπολογία που αφορά στον ΕΟΠΥΥ, αλλά και στα άρθρα 2-3-4 και 5.
Ενδεικτικό εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός ότι στην αρχή της ψηφοφορίας ο Π. Κουκουλόπουλος δήλωσε πως το κόμμα θα ψηφίσει “παρόν” στο άρθρο 4 που αφορά στα Πανεπιστήμια και “όχι” στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ.
Οι Βουλευτές ωστόσο δεν ακολούθησαν τη γραμμή καταψηφίζοντας και άλλα άρθρα, ενώ κάποιοι είπαν “ναι” στην τροπολογία. Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο Ε. Βενιζέλος ενώ βρισκόταν στη Βουλή δεν βρέθηκε στην αίθουσα της ολομέλειας για να ψηφίσει. Αυτό έχει προκαλέσει την οργή των βουλευτών του κόμματος. Πολλοί από αυτούς λένε, πως είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο θέμα να μην ψηφίζει ο αρχηγός του κόμματος!
Απόντες ήταν και οι κύριοι Σαμαράς και Κουβέλης.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:  Ψηφισαν 293 βουλευτές
Υπερψηφίστηκαν όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Αναλυτικά:
1ο αρθρο ναι 173 οχι 120
2ο άρθρο ναι 148 οχι 139
3ο αρθρο ναι 156 όχι 135
4ο άρθρο ναι 146 όχι 121
5ο άρθρο ναι 158 όχι 135
6ο άρθρο ναι 173 όχι 120
Τροπολογία ΕΟΠΥΥ:
Ναι: 136   Όχι: 143
Στους ... εκτός γραμμής βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συγκαταλέγονται ο Μ. Κασσης, είπε όχι στο άρθρο 2, η Αντζελα Γκερέκου, είπε όχι στο άρθρο 3, ο Θ. Παραστατίδης είπε παρών στο άρθρο 2, ο Μ. Μπόλαρης είπε όχι στο άρθρο 2 και ναι στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ, όπως και η Θ. Τσαγκρη, ο Γιάννης Δριβελέγκας είπε οχι στο αρθρο 2 και παρών στο άρθρο 3, ο Κ. Τριανταφυλλος δήλωσε παρών στο άρθρο 2, όπως και ο Κ.Σκανδαλιδης και ο Θ. Μωραιτης παρών στο άρθρο 2, ενώ ο Αχμέτ Χατζη Οσμαν δήλωσε παρόν στο άρθρο 2 και είπε ναι στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ.
Ναι στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ είπε ο Λεωνιδας Γρηγορακος, ναι σε όλα είπε ο Μ. Χρυσοχοιδης και ο Πύρρος Δήμας, ναι στην τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ είπε ο Γ. Ντόλιος ενώ ο Δ. Κρεμαστινός είπε ναι σε όλα και παρών στο άρθρο 4.
Τα μέτρα θα περάσουν;
Ουσιαστικά μετά τη σημερινή ψηφοφορία τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση η ψήφιση των μέτρων την ερχόμενη εβδομάδα.
Εάν η ΔΗΜΑΡ επιμείνει στο “όχι” στα εργασιακά και καταψηφίσει το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο τότε επί της ουσίας για να περάσουν τα μέτρα απομένουν μόνο οι βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που αυτή τη στιγμή είναι 160.
Ωστόσο ήδη 5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν πει ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα ενώ άλλοι δύο αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν θα το κάνουν.
Σε αυτή την περίπτωση σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση που θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ στην ψηφοφορία για τα μέτρα.
Εάν παραμείνει στην αίθουσα και οι βουλευτές δηλώσουν “παρών” για να υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο με τα μέτρα θα χρειάζονται 151 ψήφοι.
Εάν επιλέξει να αποχωρήσει, τότε ο αριθμός των ψήφων μειώνεται στις 142.
Ουσιαστικά μετά και τη σημερινή ψηφοφορία μιλάμε για ένα θρίλερ διαρκείας, καθώς οι αντιδράσεις μπορεί να διευρυνθούν και στην κυβέρνηση μετά και τα σημερινά φαινόμενα κανείς δεν αποκλείσει και ... ένα ατύχημα...
Ενδεικτικό του τι μπορεί να συμβεί είναι αυτό που ζήσαμε στη σημερινή ψηφοφορία με το ΠΑΣΟΚ να ζητά επίμονα την απόσυρση της τροπολογίας για τον ΕΟΠΥΥ και να δηλώνει πως σε αντίθετη περίπτωση θα καταψηφίσει και τον υπουργό μια και μισή μετά τα μεσάνυχτα σύμφωνα με πληροφορίες να απαντά πως “όσο θα είμαι εγώ υπουργός δεν θα ανεχθώ πατρίκιους και πληβείους,όλοι σε ένα Ταμείο”.
Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις
´Αρθρο 1ο: Αφορά την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία τροποποιείται ο νόμος 3986/2011 (Μεσοπρόθεσμο) ώστε η Βουλή να γνωμοδοτεί για το διορισμό του Προέδρου και του Διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.
Άρθρο 2ο: Κύρωση της κατάργησης του ελάχιστου ποσοστού του δημοσίου στις Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.
Άρθρο 3ο: Ρυθμίσεις για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η δόμηση εκτός σχεδίου, παραχώρηση αιγιαλού, και η αναγκαστική απαλλοτρίωση εκτάσεων.
Άρθρο 4ο: Ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης και Υγείας. Μεταξύ άλλων, η κατάργηση εισφορών 2% και 2 τοις χιλίοις υπέρ του ΤΕΕ επί των αμοιβών των μηχανικών και των καταβαλλόμενων ποσών στους αναδόχους για την εκτέλεση δημοσίων έργων.
Άρθρο 5ο: Τροποποιήσεις του π.δ. 237/1986 για το Επικουρικό Κεφάλαιο των ασφαλιστικών εταιρειών για τον κλάδο αυτοκινήτων.
Άρθρο 6ο: Τροποποιήσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και των ν.2386/1996, ν.2753/1999, ν.2836/2000. Τροποποιήσεις του π.δ. 191/2008. Μεταξύ άλλων προβλέπεται η εξίσωση του φόρου σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης στα 330 ευρώ στο χιλιοστόλιτρο, ενώ ορίζεται ως υποχρεωτική εντός 14ημέρου η καταχώρηση στο Πληροφοριακό Σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων από τους εμπόρους όλων των συναλλαγών του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL).
Άρθρο 7ο: Καθορίζεται η ισχύς του νόμου από την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Η τροπολογία αφορά διευκολύνσεις σε Δήμους και νομικά πρόσωπα τους για την αποπληρωμή των δανείων τους, την μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ ακινήτων του δημοσίου στο Ελληνικό, την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ των ευγενών ταμείων των γιατρών, δημοσιογράφων, των δικηγόρων, των μηχανικών και των τραπεζικών υπαλλήλων.

newsit

Να καταργηθεί η έξοδος του Μεσολογγίου φέρεται να ζήτησε η Μ. Ρεπούση






Τι δήλωσε στο newsbeast.gr η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ για το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη»
Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητεί, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Και χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως... «εθνικιστικά κιτς».

Δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός, λέει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Η απάντηση της Ρεπούση:

Πάντως, η κ. Ρεπούση αρνήθηκε ότι έχει δηλώσει ποτέ ότι έχει ζητήσει την κατάργηση της εξόδου του Μεσολογγίου και όλων αυτών που της καταλογίζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά τα πράγματα είναι σαχλαμάρες. Δεν ξέρω πως προέκυψαν πάλι αυτά για μένα. Εντός της ημέρας θα δοθεί διάψευση για το εν λόγω δημοσίευμα».


newsbeast

Ο παλαιότερος υπολογιστής του κόσμου που λειτουργεί!


Άν σκέφτεστε ότι ο παλιός σας υπολογιστής ήταν κάτι σαν δεινόσαυρος , διαβάστε το παρακάτω άρθρο…
Πρόσφατα ,ο παλιότερος εν λειτουργία υπολογιστής ανασύρθηκε από την αποθήκη του και ααποκαθίσταται η πλήρης λειτουργία του, στο Εθνικό Μουσείο Υπολογιστών του Bletchley Parkστη Βρετανία.
Ο υπολογιστής ονομάζεται Harwell Computer και είναι επίσης γνωστός και ως WITCH (Wolverhampton Instrument for Teaching Computing from Harwell).Για να λειτουργήσει βασίζεται σε ηλεκτρομαγνήτες (relays) και ξεκίνησε να λειτουργεί το …1951!�
Από το 1952-1957 χρησιμοποιήθηκε στο Ίδρυμα έρευνας για την Ατομική Ενέργεια στο Oxforshide.Τα επόμενα χρόνια, και μέχρι το 1973, λειτουργούσε σαν εκπαιδευτικό εργαλείο στο Staffordshire TechnicalCollege.Μετά δωρήθηκε στο Museum of Science and Industry in Birmingham, όπου και βρισκόταν αποθηκευμένο για τα, σχεδόν 30, τελευταία χρόνια.
Το γιγαντιαίο μηχάνημα, βγαίνει τώρα από τη ναφθαλίνη για να μπορέσει το κοινό να το δεί και να το θαυμάσει στο National Museum of Computing. Δανείζεται για να αποτελέσει μέρος του προγράμματος Διατήρησης των Υπολογιστών για την Κοινωνία και ξανασυναρμολογείται προσεκτικά με βάση παλιές φωτογραφίες.Αν και τα πρωτότυπα διαγράμματα των κυκλωμάτων του υπάρχουν για να βοηθήσουν την αποκατάσταση,δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να προχωρήσει περαιτέρω η προσπάθεια.Οι φωτογράφοι αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμοι για τη σωστή επανασυναρμολόγηση του μηχανήματος.
Ο υπολογιστής Harwell αποτελεί αξιόλογο ιστορικό κομμάτι γιατί είναι ο παλιότερος «επιζήσας» υπολογιστής που μπορεί να δουλέψει ακόμα με ηλεκτρονικά αποθηκευμένα δεδομένα και προγράμματα.Βοήθησε να σχεδιαστούν οι πρώτοι πυρηνικοί αντιδραστήρες στη Βρετανία στη δεκαετία του ’50.Η αποκατάσταση θα τελειώσει λίγους μήνες πρίν ο WITCH μπορέσει να επιδειχθεί δίπλα σε έναν άλλο ιστορικό υπολογιστή, τον Colossus Mark II.

pinnokio.gr

ΣΟΚ ! Κανίβαλος Αστυνομικός σχεδίαζε να σκοτώσει και να φάει γυναίκες!


Φρικτά στοιχεία για τις αρρωστημένες ορέξεις ενός 28χρονου αστυνομικού αποκάλυψαν οι αρχές της Νέας Υόρκης. 
Όπως έγινε γνωστό ο Gilberto Valle είχε σκοπό να απαγάγει, να μαγειρέψει και να φάει γυναίκες!!!
Στον έγκαιρο εντοπισμό του βοήθησε η καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, ότι έχει περίεργα στοιχεία στον υπολογιστή του.
Μετά από έρευνα βρέθηκαν φωτογραφίες και στοιχεία 10 γυναικών στον υπολογιστή του και συζητήσεις σε αρρωστημένα chatroom, στα οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: για μια από τα υποψήφια θύματα του: «Οι μέρες της είναι μετρημένες.Μοιάζει νόστιμη, ε;»
Μάλιστα, ο 28χρονος έβαζε στο «μάτι» γυναίκες με συγκεκριμένο ύψος, πάχος και μέγεθος στήθους, για να χωράνε στον φούρνο του!!!
Όταν κάποιος τον ρώτησε για το μέγεθος του φούρνου του, ο ίδιος είπε: «Αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα από αυτά τα κορίτσια εάν λυγίσω τα πόδια της»!
almyrosinfo.gr

Σε "κατάσταση συναγερμού" ο πυρηνικός σταθμός στο Νιού Τζέρσεϊ


Συναγερμός σήμανε για τον πυρηνικό αντιδραστήρα που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ, καθώς η στάθμη του νερού ξεπέρασε τα δυο μέτρα! Εκτός λειτουργίας ο πυρηνικός αντιδραστήρας στη Νέα Υόρκη

Ήδη, η Ρυθμιστική Επιτροπή Πυρηνικής Ενέργειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως η Exelon Corp. κήρυξε "κατάσταση συναγερμού" (τη δεύτερη χαμηλότερη από τις τέσσερις προβλεπόμενες βαθμίδες) τον πυρηνικό σταθμό του Όιστερ Κρικ στο Νιού Τζέρσεϊ.

Υπάρχει μάλιστα προειδοποίηση πως περαιτέρω άνοδος του επιπέδου του νερού είναι πιθανόν να καταστήσει αναγκαία τη χρήση των αποθεμάτων νερού που προορίζονται για πυρόσβεση για την ψύξη των χρησιμοποιημένων ράβδων ουρανίου.

Το ύψος του νερού στον πυρηνικό σταθμό ξεπέρασε στα έξι πόδια (δυο μέτρα) και τότε... σήμανε ο συναγερμός, καθώς απειλείται το σύστημα των αντλιών που ρυθμίζουν την κυκλοφορία του νερού στο σύστημα ψύξης του Όιστερ Κρικ. Ο σταθμός είναι εκτός λειτουργίας για προγραμματισμένη ανατροφοδότηση, ωστόσο, εάν το επίπεδο του νερού ανέβαινε πάνω από τα 7 πόδια, είναι πιθανόν να πλημμύριζε το σύστημα των αντλιών που εξασφαλίζουν την τροφοδοσία της δεξαμενής του χρησιμοποιημένου καυσίμου με νερό.

Η Ρυθμιστική Επιτροπή Πυρηνικής Ενέργειας θεωρεί ότι το ύψος του νερού στον πυρηνικό σταθμό θα αρχίσει να μειώνεται εντός των προσεχών ωρών.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι κανένας πυρηνικός σταθμός των βορειο-ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών δεν υποχρεώθηκε να διακόψει τη λειτουργία του εξαιτίας του κυκλώνα Sandy.

Λίγες ώρες μετά την κατάσταση συναγερμού, η Ρυθμιστική Επιτροπή Πυρηνική Ενέργεια ανακοίνωσε ότι: "στις 21.00, ημέρα Δευτέρα, (03.00 ώρα Ελλάδος , ημέρα Τρίτη) κανένας πυρηνικός σταθμός δεν υποχρεώθηκε να διακόψει τη λειτουργία του εξαιτίας της καταιγίδας... Όλοι οι σταθμοί παραμένουν ασφαλείς και υπό έλεγχο, μέσα αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων είναι διαθέσιμα και επιθεωρητές της Επιτροπής έχουν τοποθετηθεί επί τόπου".

Δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες που παράγουν το 50% της ηλεκτρικής ενέργειας του Νιού Τζέρσεϊ έφθασαν νωρίτερα στα πρόθυρα της διακοπής της λειτουργίας τους εξαιτίας των σφοδρών ανέμων, σύμφωνα με εκπρόσωπο της διαχειρίστριας εταιρείας Public Service Electric and Gas.

Πρόκειται για τους αντιδραστήρες Salem Unit 1 και Hope Creek στις όχθες του ποταμού Ντελαγουέρ , που χωρίζει τις πολιτείες του Νιού Τζέρσεϊ και της Πενσιλβανίας.

Η Constellation Energy Group, στο μεταξύ, έθεσε εκτός λειτουργίας τον πυρηνικό αντιδραστήρα Nine Mile One, στη πόλη Όσγουεγκο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, λόγω προβλήματος τροφοδότησης του δικτύου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ρυθμιστικής Επιτροπής Πυρηνικής Ενέργειας των ΗΠΑ. Δε διευκρίνισε όμως αν το πρόβλημα έχει σχέση με τον κυκλώνα Sandy.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κηρυχθεί περισσότερες από δέκα φορές "κατάσταση συναγερμού" σε πυρηνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ.
"Κατάσταση συναγερμού" σημαίνει "εν δυνάμει σημαντική επιδείνωση του επιπέδου ασφαλείας" ενός αντιδραστήρα.

newsit

Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα


ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ

Την ζωή τουλάχιστον 13 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά η επέλαση του τυφώνα «Σάντι». Εκκενώθηκαν νοσοκομεία, ενώ ο τυφώνας προκάλεσε και το ναυάγιο του αντιγράφου του ιστορικού ιστιοφόρου Bounty. Σε 13 πολιτείες πάνω από 6,5 εκατ. άνθρωποι είναι χωρίς ρεύμα. Πλημμύρισαν επτά σήραγγες του μετρό, ενώ έκλεισε πυρηνικός αντιδραστήρας

Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Ανάμεσα στους νεκρούς, δύο παιδιά, 11 και 13 ετών αντίστοιχα. Οι περισσότεροι θάνατοι προκλήθηκαν από πτώσεις δέντρων σε σπίτια και αυτοκίνητα.
Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η Νέα Υόρκη, όπου δρόμοι και σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν, ενώ αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα κύματα της θάλασσας.
Οι τοπικές αρχές της Νέας Υόρκης, του Νιού Τζέρσι, της Πενσιλβάνια, της Δυτικής Βιρτζίνια και της Βόρειας Καρολίνας έχουν αναφέρει μέχρι στιγμής δώδεκα νεκρούς, ενώ η αστυνομία του Τορόντο ανακοίνωσε ότι μία Καναδή σκοτώθηκε από τα συντρίμμια που εκτοξεύθηκαν από τις ριπές του ανέμου.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον κυκλώνα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, ανάμεσά τους ένας άνδρας 30 ετών από πτώση δένδρου στο Κουίνς, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Αντριου Κουόμο.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Νιού Τζέρσι εξαιτίας της πτώσης δένδρου σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις υπηρεσίες αρωγής.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Πενσιλβάνια, ο ένας εξαιτίας πτώσης δένδρου και ο δεύτερος λόγω κατάρρεσυης σπιτιού.
Ο κυκλώνας Σάντι προκάλεσε επίσης το ναυάγιο του αντιγράφου του ιστορικού ιστιοφόρου Bounty ανοικτά της Βόρειας Καρολίνας. Ενας μέλος του πληρώματος πέθανε στο νοσοκομείο, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται ο καπετάνιος του πλοίου.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Στη Δυτική Βιρτζίνια μία γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σε μία περιοχή όπου η καταιγίδα έχει προκαλέσει σφοδρές χιονοπτώσεις, ενώ μία γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της σε δένδρο στο Μέριλαντ.
Το ύψος του νερού άρχισε να κατεβαίνει στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ.
Τα νερά ανέβηκαν μέχρι τα 4,15 μ. κατά την πλημμυρίδα στη περιοχή του Μπάτερι Παρκ στο νότιο Μανχάταν. Περί τα μεσάνυκτα το ύψος του νερού είχε κατεβεί στα 3μ. και συνεχίζει να κατεβαίνει, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι χωρίς ηλεκτρισμό και για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, ειδικά στις πλημμυρισμένες περιοχές, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες. Συνολικά ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ξεπερνά τα 6,5 εκατομμύρια.
Πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί από πλημμύρες ή πτώση πασάλων, δέντρων και μεγάλων αντικειμένων από κτίρια. Οι βορειοανατολικές πολιτείες κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πολλές γέφυρες και σήραγγες έχουν κλείσει, όπως και όλα τα αεροδρόμια, ενώ το κόστος των ζημιών υπολογίζεται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Εκκενώθηκαν νοσοκομεία
Το ιατρικό κέντρο NYU Langone στις όχθες του Ιστ Ρίβερ άρχισε τη νύχτα τη μεταφορά των 215 ασθενών του σε άλλα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, όπως το Sloan Kettering και το Mount Sinai εξαιτίας της διακοπής της ηλεκτροδότησης, των τηλεπικοινωνιών και της διακοπής λειτουργίας συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σε έκτακτες καταστάσεις.
Δεκάδες ασθενοφόρα επιστρατεύθηκαν για να μεταφέρουν ασθενείς των μονάδων εντατικής των ενηλίκων και παιδιών, των μονάδων νεογνών και των μονάδων μαιευτικής του νοσοκομείου.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Στο Μπρούκλιν, στο Νοσοκομείο του Κόνεϊ Άιλαντ διακόπηκε επίσης η λειτουργία του συστήματος ηλεκτροδότησης έκτακτης ανάγκης, ωστόσο οι ασθενείς των μονάδων εντατικής είχαν ήδη μεταφερθεί σε άλλα νοσοκομεία από χθες Δευτέρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν αναμονή του κυκλώνα.
Πλημμύρισαν επτά σήραγγες του μετρό
Επτά σήραγγες του μετρό της Νέας Υόρκης πλημμύρισαν από την άνοδο των υδάτων, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία που διαχειρίζεται το μετρό, κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη καταστροφή στα 108 χρόνια λειτουργίας του.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Οι σήραγγες αυτές βρίσκονται κυρίως κάτω από το Ιστ Ρίβερ. Το μετρό της Νέας Υόρκης διέκοψε τα δρομολόγια του από την Κυριακή το βράδυ.
Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα σχολεία, δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, το Χρηματιστήριο, πολλές εταιρίες, τα θέατρα, ο ΟΗΕ, ενώ έχουν ακυρωθεί όλες οι εκδηλώσεις.
Η ακτίνα του τυφώνα Σάντι καλύπτει απόσταση γύρω στα 160 χιλιόμετρα. Το επίκεντρό του ήταν η πολιτεία Νιου Τζέρσεϊ, κοντά στο Ατλάντικ Σίτι και χτύπησε την ξηρά γύρω στις 2 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Οι ισχυροί άνεμοι, που σε μερικές περιοχές ξεπέρασαν τα 130 χιλιόμετρα την ώρα, κατάστρεψαν εκατομμύρια δέντρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρχών. Οι βροχοπτώσεις και οι δυνατοί άνεμοι, με μικρότερη κάπως ένταση, θα συνεχιστούν και σήμερα.
Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
Πυρκαγιά στο Μπρίζι Πόιντ
Περισσότεροι από 140 πυροσβέστες επιχειρούν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μπρίζι Πόιντ του Κουίνς, στην παράκτια περιοχή των Ροκαγουέις που έχει πλημμυρίσει από την καταιγίδα Σάντι.
Οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν φουσκωτές βάρκες στις επιχειρήσεις διάσωσης.
Εκλεισε πυρηνικός αντιδραστήρας - Σε επιφυλακή μονάδα του Ν. Τζέρσι
Η Constellation Energy Group έθεσε εκτός λειτουργίας τον πυρηνικό αντιδραστήρα Nine Mile One, στη πόλη Όσγουεγκο της πολιτείας της Νέας Υόρκης, λόγω προβλήματος τροφοδότησης του δικτύου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ρυθμιστικής Επιτροπής Πυρηνικής Ενέργειας των ΗΠΑ, χωρίς να διευκρινίσει εάν το πρόβλημα έχει σχέση με τον κυκλώνα Σάντι.
Σε κατάσταση συναγερμού κήρυξε η Exelon Corp. τον πυρηνικό σταθμό τουΌιστερ Κρικ στο Νιού Τζέρσι εξαιτίας των συνεπειών της κατιγίδας Σάντι, ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Επιτροπή Πυρηνικής Ενέργειας των ΗΠΑ, προειδοποιώντας ότι η περαιτέρω άνοδος του επιπέδου του νερού είναι πιθανόν να καταστήσει αναγκαία τη χρήση των αποθεμάτων νερού που προορίζονται για πυρόσβεση για την ψύξη των χρησιμοποιημένων ράβδων ουρανίου.
Ο συναγερμός κηρύχθηκε μετά την άνοδο του ύψους του νερού στον πυρηνικό σταθμό άνω των έξι ποδιών (δύο μέτρων), που απειλεί να πλήξει το σύστημα των αντλιών που ρυθμίζουν την κυκλοφορία του νερού στο σύστημα ψύξης του Όιστερ Κρικ.
Ο σταθμός είναι εκτός λειτουργίας για προγραμματισμένη ανατροφοδότηση, ωστόσο, εάν το επίπεδο του νερού ανέβαινε άνω των 7 ποδιών, είναι πιθανόν να πλημμύριζε το σύστημα των αντλιών που εξασφαλίζουν την τροφοδοσία της δεξαμενής του χρησιμοποιημένου καυσίμου με νερό.
Η Ρυθμιστική Επιτροπή Πυρηνικής Ενέργειας θεωρεί ότι το ύψος του νερού στον πυρηνικό σταθμό θα αρχίσει να μειώνεται εντός των προσεχών ωρών.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών έχει κηρυχθεί περισσότερες από δέκα φορές «κατάσταση συναγερμού» σε πυρηνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα
  • Χάος στην Νέα Υόρκη - 13 νεκροί στις ΗΠΑ από τον τυφώνα

  •   

























  •  





































































  •   
  • http://www.ethnos.gr

    Δείτε πως η Αφρούλα έχασε 25 κιλά και άλλαξε η ζωή της!



    Κατάφερε να χάσει 25 ολόκληρα κιλά και να αλλάξει την ζωή της..«Είμαι πολύ πεισματάρα..
    Όταν έκανα το ρόλο της Αφρούλας είπα στον εαυτό μου ότι θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως παχουλή. Δεν ήθελα οι επόμενες δουλειές που θα κάνω να έχουν σχέση ή να θυμίζουν κάτι από τον συγκεκριμένο ρόλο» είπε χαρακτηριστικά στην Espresso.
    «λίγους μήνες μετά πήρα μία δίαιτα από μία φίλη μου που είχε επισκεφτεί διαιτολόγο και άρχισα να την ακολουθώ κατά γράμμα.
    Έβλεπα τον εαυτό μου να αλλάζει, αλλά έβλεπα και πολύ χαλάρωση στο σώμα.
    Μέχρι που γνώρισα τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, έναν άνθρωπο που μου άλλαξε τη ζωή.
    Ο Δημήτρης δούλευε ως personal trainer στην Ιταλία, κάναμε μία συζήτηση για τα κιλά μου και τη δίαιτα την οποία ακολουθούσα και μου είπε ότι με τον συνδυασμό των συγκεκριμένων τροφών έχανα μυϊκό ιστό και όχι λίπος, γι' αυτό είχα αρχίσει να παρατηρώ και τη χαλάρωση.
    Επίσης, μου είπε ότι παράλληλα χρειάζεται και γυμναστική, σε συνδυασμό με μικρά τακτικά γεύματα, ανά τέσσερις μήνες μού έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει σε γυμναστήριο στην Ελλάδα για δουλειά. Εκεί πραγματικά άλλαξε η ζωή μου».
    kamikaze.gr

    Video:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως η περιοχή 51 κρύβει μυστικά αεροσκάφη!




    Η CIA δημιούργησε την περιοχή 51 το 1955 για να εξετάσει και να αναπτύξει άκρως απόρρητα στρατιωτικά σχέδια των ΗΠΑ στην απομακρυσμένη έρημο της Νεβάδα. Περισσότερα από 50 χρόνια αργότερα, η βάση εξακολουθεί να μην υπάρχει επίσημα και δεν εμφανίζεται σε κανέναν δημόσιο χάρτη παρά μόνο σε χάρτες της κυβέρνησης των ΗΠΑ. 


    Στη δεκαετία του 1950 και του '60, η περιοχή 51 ήταν το επίκεντρο του σχεδίου OXCART, με σκοπό να δημιουργήσει τον διάδοχο για το κατασκοπευτικό αεροπλάνο U-2.

    Το αεροπλάνο OXCART αναμενόταν να μην είναι ανιχνεύσιμα στον αέρα, καθώς θα πετούσαν σε αποστολές επιτήρησης και συλλογής πληροφοριών πάνω από τη Σοβιετική Ένωση. Αλλά το προσωπικό της Περιοχής 51 σύντομα διαπίστωσε ότι είναι απαραίτητο να κρύψει το αεροσκάφος από τα μάτια των Σοβιετικών, ακόμη και όταν ήταν ακόμα υπό δοκιμή στο έδαφος.

    Ανακαλύφθηκε ότι η Σοβιετικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι, που ονομάστηκαν από τους υπαλλήλους της περιοχής 51: "δοχεία τέφρας", έκαναν τακτικά γύρους πάνω από την Νεβάδα.

    Σύμφωνα με τον TD Barnes, πρώην ειδικός υπερ-υπερηχητικών πτήσεων στην Περιοχή 51 του οποίου η εμπειρογνωμοσύνη ήταν σε ηλεκτρονικά αντίμετρα, οι Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έδωσαν ένα πλεονέκτημα στους εργαζόμενους της περιοχής 51 σε αυτό το διεθνές «παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι».

    Χωρίς να τον δεσμεύει πλέον ο όρκος εχεμύθειας της CIA, ο Barnes είπε: «Στις πρωινές συναντήσεις ασφάλειας μας, μας δώσανε ένα κατάλογο των δορυφόρων που είχαν οι Σοβιετικοί στον αέρα, έτσι εμείς θα γνωρίζαμε το ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έρχονταν από πάνω μας. Ήταν σαν τα δρομολόγια των λεωφορείων, γνωρίζαμε μέχρι και τι τύπος δορυφόρου ήταν», είπε ο Barnes στο National Geographic News.




    Αποδείχθηκε ότι, ακόμη και αυτό δεν ήταν αρκετό. Κατάσκοποι είχαν μάθει ότι οι Σοβιετικοί είχαν τα σχέδια από ένα OXCART αεροπλάνο- θεωρήθηκε πως τραβήχτηκαν μέσω υπέρυθρου δορυφόρου.

    Δεδομένου ότι ένα αεροπλάνο κάθισε στη ζεστή έρημο, η σκιά του θα δημιουργούσε μία σχετικά δροσερή σιλουέτα, ορατή στην υπέρυθρη ακόμη και αφού το αεροπλάνο είχε μεταφερθεί στο εσωτερικό.

    "Είναι σαν ένα πάρκινγκ," είπε Barnes National Geographic News. "Ακόμα και όταν όλα τα αυτοκίνητα έχουν φύγει μπορείτε να δείτε πόσα ήταν σταθμευμένα εκεί [με υπέρυθρες], λόγω της διαφοράς της θερμοκρασίας του εδάφους."

    Για να μπερδέψει τους υπέρυθρους δορυφόρους,το πληρώματα της περιοχής 51 ξεκίνησε την κατασκευή ψεύτικων αεροπλάνων από χαρτόνι και άλλα υλικά, για να ρίχνουν παραπλανητικές σκιές για τους Σοβιετικούς. Μερικές φορές, το προσωπικό άναβε φωτιά με θερμαντήρες κοντά στα φανταστικά σημεία του κινητήρα για να φαίνεται πως το αεροπλάνο είχε μόλις προσγειωθεί.




    Όσον αφορά τον πραγματικό διάδοχο του U-2, οι Σοβιετικοί δεν έλυσαν τα μυστικά του OXCART πριν το πρόγραμμα δοθεί στη δημοσιότητα στα μέσα της δεκαετίας του 1960.

    Αλλά κατά τη διάρκεια 2.850 άκρως απόρρητων δοκιμαστικών πτήσεων πολλοί άνθρωποι είδαν ένα περίεργου σχήματος (για την εποχή) Mach-3 αεροσκάφος. Μη προσδιορίσιμα ακόμη και σε ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ή εμπορικούς πιλότους, το αστραφτερό σκάφος τιτανίου χωρίς καμία αμφιβολία βοήθησε να τροφοδοτήσει τις επίμονες φήμες που συνδέουν την περιοχή 51 με τα UFO.

    Στο τέλος, το αποτέλεσμα όλων αυτόν ήταν ο Αρχάγγελος-12, ή Α-12, όπου θεωρείται από μερικούς πως είναι το πρώτο πραγματικό αεροπλάνο stealth.

    Το Α-12 μπορούσε να ταξιδέψει με πάνω από 2.000 μίλια την ώρα (3.220 χιλιόμετρα την ώρα) και διέσχιζε τις ΗΠΑ σε 70 λεπτά - όλα αυτά κάνοντας λήψη φωτογραφιών που θα μπορούσε να αναλύσει αντικείμενα στο έδαφος από ύψος 90.000 ποδιών (27.430 μέτρα).

    Ως ιστορικός της CIA ο Ντέιβιντ Robarge γράφει: "Όμως, παρά το γεγονός ότι ήταν το πιο προηγμένο αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ, το Α-12 δεν τέθηκε στην υπηρεσία κατασκοπείας κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Και ενώ ο Αρχάγγελος ήταν έτοιμος, ο διάδοχός του, φημισμένο SR-71 της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας Blackbird, ήταν ήδη στα σκαριά".

    Tο Α-12, μία από της μεγαλύτερες δημιουργίες της περιοχής 51 - τουλάχιστον απ' ότι γνωρίζουμε - αφοπλίστηκε το 1968 μετά από μόλις ένα χρόνο στην ενεργό υπηρεσία.

    http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr
    http://periergaa.blogspot.gr

     

    Βόμβα έριξε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας!

    Βόμβα έριξε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας! Μια βόμβα έριξε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αποκαλύποντας ότι κατά την πρόσφατη συνέντευξη που του παραχώρησε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, εισαγγελέας Ιωαννης Διώτης, του αποκάλυψε ότι η λίστα Λαγκάρντ είναι κατασκευασμένη από μυστικές υπηρεσίες.
    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος με αφορμή την σφοδρή κριτική που δέχεται σήμερα στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας Τα Νέα και τη στήλη του Δημήτρη Μητρόπουλου «Αγιογραφίες», λόγω της εμφάνισης του ονόματος του στην περιβόητη πλέον λίστα είπε συγκεκριμένα:
    «Από που και ως που αγαπητέ κ. Μητρόπουλε. Ηξερα εγώ ότι είμαι σε συρραφή μυστικών υπηρεσιών; Εγώ πήρα συνέντευξη από τον κ. Διώτη κι αύριο θα παίξω το ηχογραφημένο όπου τον πιέζω και μου λέει ότι με μια ματιά θα καταλάβεις ότι είναι συρραφή μυστικών υπηρεσιών. Προϊόν.»
    Νωρίτερα, ο Γιώργος Τράγκας, είχε ανακοινώσει ότι η σημερινή είναι ενδεχομένως η τελευταία του εκπομπή από το ραδιόφωνο του real. Και το εξήγησε ως εξής:
    «Επειδή κάποιοι αφοδεύουν δημοσιογραφικά απέναντι σε μένα στα 63 μου. Επειδή ζω σε μία χώρα που δεν υπάρχει τίποτε νόμιμο η τίποτε που να σε προστατεύει είναι χώρα σε ζόφο σε κατοχή και προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δυνάμεις κατοχής συνεργαζόμενες εφημερίδες ή συνεργαζόμενοι δημοσιογράφοι σε δίνουν κατ' ευθείαν χωρίς κουκούλα. Ηθελα λοιπόν να ήξερα ποιούς Ελληνες εγώ πετσόκοψα, με ποιανών αίμα είμαι αιματοβαμμενος. Επειδή εγώ ως εύπορος δημοσιογράφος και μεγαλοπαραγωτός στράφηκα κατά του μνημονίου τα 3 τελευταία χρόνια ερχόμενος σε σύγκρουση ακόμη και με πολιτικούς φίλους μου ακόμη και με τα συμφέροντά μου είμαι για αφόδευση; Ε;
    Αυτή είναι η δημοσιογραφία της κατοχής. Ειλικρινά σας μιλάω τίποτε δεν με έχει ενοχλήσει τις τελευταίες τρεις ημέρες όπως αυτό. Από που και ως που αγαπητέ κ. Μητρόπουλε. Ηξερα εγώ ότι είμαι σε συρραφή μυστικών υπηρεσιών. Εγώ πήρα συνέντευξη από τον κ. Διώτη κι αύριο θα παίξω το ηχογραφημένο όπου τον πιέζω και μου λέει ότι με μια ματιά θα καταλάβεις ότι είναι συρραφή μυστικών υπηρεσιών. Προϊόν. »

    Το πλήρες δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, από το οποίο προήλθε η απάντηση του Γιώργου Τράγκα:

    Σκηνές από Χριστούγεννα του παρελθόντος σε ξένη πόλη – και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι.
    Το εστιατόριο Αvenue επί της Avenue de Montaigne είναι μόλις δύο βήματα από τα Ηλύσια Πεδία. Είναι μοδάτο κι έχει διοπτροφόρους διανοουμένους, ζευγάρια προχωρημένης ηλικίας, αλλά και μοντέλες. Κάνει κρύο, αλλά τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο είναι για τους καπνιστές. Σε αυτά πλησιάζει ένας γνωστός έλληνας δημοσιογράφος με γκρίζα μαλλιά. Φοράει ολόσωμη κόκκινη φόρμα – από αυτές που επιλέγουν οι σκιέρ αν τυχόν χαθούν στα χιόνια ώστε να μπορεί να τους δει από ψηλά το ελικόπτερο.
    ΔΕΝ είναι το είδος της αμφίεσης που ταιριάζει για το κέντρο του Παρισιού. Μάλλον για κανένα χιονοδρομικό τύπου Γκστάαντ είναι. Αλλά αυτός που τη φοράει νιώθει εμφανώς άνετος. Είναι μαζεμένος κι ευγενικός -έτσι λίγο σαν γατούλης τους. Η παρέα αποπνέει ακριβώς αυτό το είδος καλοζωίας που έχει προκύψει απότομα εκεί κοντά στα πενήντα. Η συνεννόηση με τον παρισινό σερβιτόρο γίνεται στα αγγλικά, ενώ δίνεται και εξήγηση ότι δεν θέλουν να φάνε - για έναν καφέ κι ένα γλυκό έχουν έρθει, αλλά και για να καπνίσουν.
    Ο άνθρωπος με την κόκκινη ολόσωμη φόρμα είναι ο Γιώργος Τράγκας. Τη φορούσε γιατί προφανώς δεν είχε κανένα λόγο να αισθάνεται στόχος. Οχι μόνο γιατί ήταν εκτός Ελλάδος, αλλά γιατί αισθανόταν άτρωτος. Για όλους τους άλλους λόγους, αλλά, ας πούμε, και γιατί η λίστα Φαλσιανί ή Λαγκάρντ ή, εν πάση περιπτώσει, Ελλήνων καταθετών της τράπεζας HSBC στην Ελβετία είχε ήδη έρθει στην Ελλάδα πολλούς μήνες νωρίτερα. Και δεν είχε γίνει τίποτε. Στην πραγματικότητα, η χώρα που είχε αφήσει πίσω του ο Τράγκας για να κάνει Χριστούγεννα στο ραφινάτο Παρίσι ήταν ό,τι πρέπει για αυτούς που έκαναν καριέρα στη δημόσια ζωή καταγγέλλοντας με τον πιο άγαρμπο τρόπο τους άλλους, χωρίς ποτέ κανείς να καταγγέλλει τους ίδιους. Η Ελλάδα του Τράγκα -και των ομοίων του- είναι μια διαρκής Ρουάντα χωρίς αίμα. Μπορείς να πετσοκόβεις και να χοντροράβεις χωρίς να λερώνεσαι - αν και ίσως γι' αυτό η φόρμα «après ski» να ήταν κόκκινη ώστε να μη φαίνονται οι λεκέδες.
    ΔΕΝ χρειάζεται να υπενθυμίσει κανείς τους τηλεμονολόγους του Τράγκα ή τις κατά καιρούς ατζέντες του. Πρόσφατα είναι και αυτός υπέρμαχος κατά του Μνημονίου -κάπου πολύ στα πολύ δεξιά της ελληνικής Εδέμ. Τον ήθελε μάλιστα για εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης- θέση που πήρε τελικά ο Γιώργος Κύρτσος, αν και ήταν ο Τέρενς Κουίκ που μπήκε στη Βουλή με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
    Συνεπώς, τα μελαγχολικά συμπεράσματα δεν περιορίζονται στο ενδυματολογικό ή τηλεοπτικό στυλ Τράγκα. Αλλά στο γεγονός ότι ως παράγων των ΜΜΕ που βρίσκεται ένα βήμα από την ενεργό πολιτική είναι -ας μην κοροϊδευόμαστε- μέλος της ελίτ αυτής της χώρας.
    Το πώς και από ποιους συγκροτείται η ελίτ αυτή και τι χαρακτηριστικά έχει προσφέρεται για ακόμη πιο μελαγχολικά συμπεράσματα - ή μάλλον τροφοδοτεί την εθνική μας κατάθλιψη ελέω κρίσης.

    Πηγή: Iefimerida.gr

    ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)


    geritsidou1
    Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011,  καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
    Λίγο καιρό μετά την μήνυση και αφού είδαν ότι δεν είχαν λάβει ακόμα απάντηση από την Χάγη, η Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου παροτρύνουν τον Ελληνικό Λαό να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στέλνοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ποινικού Δικαστηρίου Χάγης,  το οποίο εντέλει δέχεται επίθεση μηνυμάτων και καταγγελιών από Έλληνες Πολίτες, μέχρι που το σύστημα κυριολεκτικά κρασάρει...
    01
    Η κίνηση μάνας και κόρης γίνονται θέμα στο δελτίο του BBC και η απλή Ελληνίδα, Ψυχολόγος στο επάγγελμα, Όλγα Γεριτσίδου μιλάει στα ξένα δίκτυα για την εσχάτη προδοσία που δέχτηκε ο Ελληνικός Λαός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυσή της κατά του Γιώργου Παπανδρέου!
    PAPA
    Για πρώτη φορά στα χρονικά δύο απλοί πολίτες καταφέρνουν το ακατόρθωτο έως τώρα. Το δικαστήριο της Χάγης στις 10 Μαΐου του 2012 προς έκπληξη της Όλγας και της Τάνιας Γεριτσίδου, με επίσημα έγγραφά, ανακοινώνει στις δύο κυρίες ότι ανοίγει τον φάκελο κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησης, προκειμένου να εξετάσει τις πράξεις τους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού!
    ger3
    Πέντε μήνες αργότερα η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου, οι εθνικές μας ηρωίδες, σέρνονται σαν κοινές εγκληματίες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επειδή απλά θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από κοντά!
    Οι δύο γυναίκες αν και οδηγήθηκαν από το πρωί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπως καταγγέλλουν στο Μακελειό, οι κατηγορίες και ο λόγος για τον οποίο τις συνέλαβαν τους αναφέρθηκε μετά τις έξι το απόγευμα!
    Η υπόθεση πήρε σήμερα τριήμερη αναβολή αφού οι κατηγορούμενες έπρεπε να συγκεντρώσουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά τους όπως αναφέρουν, αλλά και γιατί οι μάρτυρες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο!
    ger6
    Με παράκλησή του ο δικηγόρος των δύο γυναικών Γιάννης Απατσίδης ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για να αποφευχθούν μελλοντικές αναβολές να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί οι οποίοι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους ότι οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν να υπακούσουν τις εντολές τους και τους έβρισαν λέγοντάς τους ότι «είναι χούντα»! Μάλιστα οι αστυνομικοί καταθέτουν ότι δέχτηκαν βία από την ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της, προκαλώντας κίνδυνο και απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα.
    ger7
    Η Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της αρνήθηκαν να υπογράψουν την έκθεση σύλληψης τους, καθώς όπως αναφέρουν στην κατάθεσή τους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης περί της ταυτότητας των μηνυτών - αστυνομικών τους οποίους αναφέρουν ως ψευδορκούντες! Επίσης δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσουν αντιμήνυση και δεν τους δόθηκε και η δυνατότητα πρόσβασής τους σε συνήγορο κατά την διαδικασία απαγγελίας των κατηγοριών και της προανάκρισης.
    Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου
      

    Έξαλλη η Τσαπανίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη λίστα Λαγκάρντ (Βίντεο)


    Εκτός ελέγχου βγήκε σήμερα το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου έπειτα από 
    έντονη λογομαχία που είχε με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την λίστα Λαγκάρντ.

    Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιώργο Τράγκα- του οποίου το όνομα περιλαμβάνεται στη λίστα- ότι είναι «δημαγωγός λαϊκιστής που παίζει με την εθνική μας καταστροφή». 

    Η προσωπική αναφορά του βουλευτή της ΝΔ στον Γιώργο Τράγκα προκάλεσε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία τόνισε ότι το θέμα αυτό είναι «η παγίδα του αιώνα». 

    «Στο παρελθόν έχω δει κι εγώ το όνομά μου στα μανταλάκια αδίκως. Είναι εύκολο να εκθέτουμε ανθρώπους και αυτή τη στιγμή με τις λίστες που δημοσιοποιείτε στρέφετε τον έναν εναντίον του άλλου» είπε.





    Πηγή: newpost.gr

    Συνολικές προβολές σελίδας

     
    Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

    3