-->

Ξεκαρδιστικό βίντεο : Μωρό κάνει έλξεις…



ναι πολύ απλό…



Βάζεις στον υπολογιστή να παίζει το αγαπημένο του καρτούν, και μετα αυτό θα κάνει μέχρι και έλξεις για να μπορέσει να δει μερικές σκηνές! Απίστευτος ο μικρός 

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 31/8 τα Ζώδια!


 

 

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Αυγούστου 2012



Κριός
21/3-20/4
Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζει τα δεδομένα και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα, με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην βιάζεσαι και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί, για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.






Ταύρος
21/4-20/5
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Ταύρε, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα του για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σας. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προγραμματίσου κατάλληλα για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι έχετε κάθε δυνατότητα να γνωρίσετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο. Βάλτε κι εσείς το χεράκι σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.






Καρκίνος
22/6-22/7

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η Πανσέληνος από τους Ιχθείς θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Παρασκευή, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια του Άρη από τον Σκορπιό, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.






Λέων
23/7-23/8

Καλό είναι σήμερα, φίλε Λέων, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασέρνει στην ρουτίνα. Κάνε εσύ την πρώτη έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ενδώσει. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις περιθώριο να καλύψεις.








Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ακόμη και εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Παρθένε, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που μπορεί να σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτικό εαυτό σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αλλά και εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών, για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην προβείς σε αποφάσεις ή αλλαγές. Προτίμησε να παγιώσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε κι άλλες πηγές εσόδων.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις, για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Όσο για σένα, που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, μην σε απασχολεί τόσο η μοναξιά σου, γιατί σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου μπορεί να στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο. Δείξε προσοχή για να μην βρεθείς με χρέη στο κεφάλι σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, φίλε Τοξότη, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Παρασκευή. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει καθυστερήσεις και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπου κι αν κινηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, σε βρίσκουν σε διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που κάνεις σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Το πάθος σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, για όσα πιστεύεις, θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ήλιο από την Παρθένο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, μπορεί να σε κάνουν να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται, φίλε Αιγόκερε, και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η ημέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και, με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, άσε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξαναβρές τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο, που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιο σου, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να σπάσεις την απομόνωση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, να θυμάστε πως οι πλανήτες είναι πολύ καλοί μαζί σας. Η γνωριμία που επιθυμείτε δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν πρόβλημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα.ΠΗΓΗ: myastro

Οι πιο εργατικές χώρες της Ευρώπης (μαντέψτε ποια είναι πρώτη...)





Κι όμως, πρόσφατα στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες εργάζονται περισσότερες ώρες από όλους τους Ευρωπαίους! Τα στοιχεία πάντως αυτά δεν σημαίνουν ότι είναι και οι πιο αποδοτικοί...Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012







Σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος δουλεύει 2.017 ώρες το χρόνο, περισσότερο από τους ομολόγους του σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και ακριβώς μετά την πρώτη στον κόσμο, Νότια Κορέα. Οι Ολλανδοί, από την άλλη πλευρά, εργάζονται κατά μέσο όρο 1.377 ώρες το χρόνο, το λιγότερο σε όλη την Ευρώπη. Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ (http://stats.oecd.org/Index.aspx?DatasetCode=LEVEL ) περιλαμβάνουν την πλήρη και τη μερική απασχόληση μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων.

Κάθε άλλο παρά… τεμπέληδες οι Έλληνες

Τα αποτελέσματα αυτά, καταρρίπτουν πολλά στερεότυπα περί τεμπελιάς των Ελλήνων και εργατικότητας άλλων ευρωπαϊκών λαών όπως οι Γερμανοί, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται στη δεύτερη θέση των λιγότερο εργαζόμενων, με 1.408 ώρες το χρόνο!

Τα στοιχεία πάντως που προαναφέραμε, δεν θα πρέπει να ερμηνευθούν μονόπλευρα, καθώς οι περισσότερες ώρες εργασίας δεν ισούνται πάντα με περισσότερη παραγωγικότητα. Έτσι, ακόμη και αν οι Έλληνες εργάζονται πολύ περισσότερες ώρες από τους Γερμανούς, ο ΟΟΣΑ διαπιστώνει ότι οι Κάτω Χώρες και η Γερμανία, είναι από τις πιο παραγωγικές χώρες στην Ευρώπη, γεγονός που εξηγείται από την ισχυρή τεχνογνωσία, τις οικονομικές δυνατότητες και τα μικρότερα ποσοστά διαφθοράς.




Και με τις άδειες, τι γίνεται;

Ένα ακόμη σημείο που θα πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι οι αυστηρότεροι νόμοι εργασίας στις αναπτυγμένες χώρες, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, έχουν επίσης μειώσει τις ώρες εργασίας. Οι διαφορές μεταξύ των πιο ανεπτυγμένων χωρών είναι μικρές, αλλά η άδεια που δικαιούνται οι εργαζόμενοι, δεν είναι ίδια για όλες τις χώρες. Το Ηνωμένο Βασίλειο για παράδειγμα, υπόκειται στην ευρωπαϊκή οδηγία για το χρόνο εργασίας, η οποία απαιτεί τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ετήσιας άδειας με αποδοχές για κάθε εργαζόμενο.

Ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες έχουν υψηλότερο επίπεδο της νόμιμης άδειας με αποδοχές -25 ημέρες στην Αυστρία, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο και τη Σουηδία το 2010, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Εργασιακών Σχέσεων (EIRO). Και ορισμένοι εργοδότες παρέχουν περισσότερη άδεια με αποδοχές, από ό, τι το νόμιμο ελάχιστο.

Τέλος, είναι σημαντικό να πούμε ότι η ελληνική αγορά εργασίας αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό αυτοαπασχολούμενων, όπως οι αγρότες και οι καταστηματάρχες που εργάζονται πολλές ώρες, ή τουλάχιστον πολύ περισσότερες από αυτούς που έχουν μισθωτή εργασία.




Οι λίστες της αλήθειας

Δείτε τις λίστες των χωρών με τις περισσότερες και τις λιγότερες ώρες εργασίας, καθώς και έναν κατάλογο των περισσότερο και των λιγότερο παραγωγικών χωρών.

Περισσότερες ώρες εργασίας για το σύνολο της απασχόλησης:

1.Ελλάδα

2.Ουγγαρία

3. Πολωνία

4. Eσθονία

5. Tουρκία

6. Τσέχικη Δημοκρατία

7. Iταλία

8. Σλοβακία

9. Πορτογαλία

10.Iσλανδία

Λιγότερες ώρες εργασίας για το σύνολο της απασχόλησης:

1.Ολλανδία

2.Γερμανία

3.Νορβηγία

4.Γαλλία

5.Δανία

6.Ιρλανδία

7.Βέλγιο

8.Αυστρία

9.Λουξεμβούργο

10.Σουηδία

Οι περισσότερο παραγωγικές χώρες:

1.Νορβηγία

2.Λουξεμβούργο

3.Ιρλανδία

4.Ολλανδία

5.Βέλγιο

6.Γαλλία

7.Γερμανία

8.Δανία

9.Σουηδία

10.Αυστρία

Οι λιγότερο παραγωγικές χώρες:

1.Πολωνία

2.Ουγγαρία

3.Εσθονία

4.Τουρκία

5.Τσέχικη Δημοκρατία

6.Πορτογαλία

7.Ελλάδα

8.Σλοβακική Δημοκρατία

9.Σλοβενία

10.Ισλανδία

 click@life.gr

Πώς να καθαρίσετε και να συντηρήσετε σωστά το κινητό σας!


Πώς να καθαρίσετε και να συντηρήσετε σωστά το κινητό σας
Το κινητό τηλέφωνο είναι ίσως η συσκευή που χρησιμοποιούμε περισσότερο από κάθε άλλη στην καθημερινότητά μας.
Φθηνό ή ακριβό δεν έχει σημασία, με αυτό κάνουμε τηλεφωνήματα, στέλνουμε και λαμβάνουμε μηνύματα και email, επικοινωνούμε με τους φίλους μας στο Facebook, τραβάμε φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα social networks, παίζουμε παιχνίδια, κατεβάζουμε εφαρμογές και πολλά άλλα!
Όλα καλά κι όλα ωραία με τις λειτουργίες του κινητού ή του νέου μας smartphone, υπάρχει όμως και ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει και αυτό δεν είναι άλλο από το πώς θα καθαρίσουμε και πώς θα συντηρήσουμε σωστά το κινητό μας.
Διαβάστε τις συμβουλές που ακολουθούν και να είστε σίγουροι ότι αν τις ακολουθήσετε θα παρατείνετε για πολύ τη διάρκεια ζωής του κινητού ή του smartphone σας!

Καθαρισμός από τη σκόνη

Χρησιμοποιώντας καθημερινά το κινητό μας στο σπίτι, στο γραφείο ή σε εξωτερικούς χώρους λογικό είναι κάποια στιγμή να «μαζέψει» σκόνη στα σημεία που αυτή μπορεί εύκολα να «τρυπώσει» όπως είναι το πληκτρολόγιο ή οι διάφορες εγκοπές και υποδοχές που έχουν τα κινητά. Για να καθαρίσετε το κινητό σας εξωτερικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πανάκι που θα έχετε βρέξει ελάχιστα.
Αν το κινητό σας διαθέτει πληκτρολόγιο ή joystick / πολυπλήκτρο αρκεί μία μπατονέτα «ποτισμένη» με λίγο οινόπνευμα για να καθαρίσετε τα σημεία αυτά. Βγάζοντας επίσης το πίσω καπάκι του κινητού και τη μπαταρία του μπορείτε να το «περάσετε» με ένα πανάκι ή να το φυσήξετε λίγο για να φύγει τυχόν σκόνη που έχει μαζευτεί εκεί. Αν πάλι το smartphone σας έχει ενιαία κατασκευή (unibody), κάτι που συναντάμε κυρίως στις ακριβές συσκευές, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρείτε την οθόνη καθαρή με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι αλλά και να την προστατεύετε με τρόπους που θα διαβάσετε παρακάτω.

Προστασία από γρατζουνιές

Οι γρατζουνιές στην οθόνη του κινητού ή στο περίβλημά του είναι κάτι που συναντάμε συχνά. Οι γυναίκες «πετώντας» το κινητό μέσα στην τσάντα τους αυτό έρχεται αντιμέτωπο με κλειδιά, κέρματα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα με δυσάρεστα αποτελέσματα για την οθόνη του κινητού, ενώ από τα ίδια αντικείμενα κινδυνεύει και το κινητό ενός άντρα όταν «συνυπάρχει» με αυτά σε ένα τσαντάκι ή στην τσέπη ενός παντελονιού. Για να αποφύγετε τις γρατζουνιές στην οθόνη και το περίβλημα του κινητού το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε μία θηκούλα από τις εκατοντάδες που διατίθενται στα καταστήματα (online ή offline) ή αν θέλετε να χρησιμοποιείτε το κινητό χωρίς θήκη τότε αποφύγετε να το φέρνετε σε επαφή με κλειδιά, κέρματα και άλλα αντικείμενα.
Αν το κινητό σας διαθέτει οθόνη αφής είναι προτιμότερο να αγοράσετε κάποια ειδική μεμβράνη που τοποθετείται στην οθόνη και το προστατεύει από «επαφές» με αιχμηρά αντικείμενα. Τη μεμβράνη αυτή μπορείτε να την προμηθευτείτε από το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων με ηλεκτρικές συσκευές και είδη κινητής τηλεφωνίας (η τιμή της δεν ξεπερνάει τα 10-15 ευρώ) και να την αντικαταστήσετε όταν δείτε ότι έχει αρκετά σημάδια-γρατζουνιές.

Χύθηκε νερό! Και τώρα;

Έχετε το κινητό σας στο γραφείο ή είστε με την παρέα σας για καφέ και καταλάθος σπρώχνετε ένα ποτήρι με νερό ή αναψυκτικό και το κινητό σας «λούζεται» κανονικά! Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και καλό είναι να γνωρίζετε πώς να το αντιμετωπίσετε. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε να βγάλετε το καπάκι του κινητού και στη συνέχεια να αφαιρέσετε τη μπαταρία, την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης που ίσως διαθέτει η συσκευή σας. Στη συνέχεια σκουπίστε όσο μπορείτε το νερό με μία πετσετούλα και αφήστε το για όσο χρειαστεί (ακόμη και μερικές μέρες) σε ένα ζεστό σημείο να στεγνώσει εντελώς. Το να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για τα μαλλιά για να στεγνώσετε το κινητό σας δεν είναι καλή ιδέα.
Αν τώρα στο κινητό σας έχει πέσει αναψυκτικό ή αλκοολούχο ποτό καλό είναι να το καθαρίσετε με ισοπροπυλική αλκοόλη, που θα βρείτε στα φαρμακεία. Αν το κινητό σας έχει ενιαία κατασκευή (unibody) και πέσει πάνω του νερό, σκουπίστε το με μια πετσετούλα και αν έχετε υπόνοιες ότι το νερό έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό του δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα. Αν ενεργοποιώντας το διαπιστώσετε ότι δεν λειτουργεί σωστά θα πρέπει να απευθυνθείτε στο τμήμα service της κατασκευάστριας εταιρίας του κινητού σας. Η χρήση μιας θηκούλας μπορεί να σας σώσει και στην περίπτωση της πτώσης νερού ή αναψυκτικού στο κινητό σας!

Προστασία από ζέστη και υγρασία

Αν νομίζετε ότι το αγαπημένο σας κινητό ή smartphone είναι «παντός καιρού» κάνετε λάθος. Το κινητό υποφέρει όταν είναι εκτεθειμένο σε υψηλές θερμοκρασίες ή όταν βρίσκεται σε περιβάλλον με υψηλό ποσοστό υγρασίας. Η ζέστη και η υγρασία έχουν άμεση επίδραση στη μπαταρία του κινητού σας, μειώνοντας την απόδοσή της. Γι΄αυτό αποφεύγετε για παράδειγμα όταν πάτε για μπάνιο να το αφήνετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου από φόβο μη σας το κλέψουν ειδικά τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, οπότε και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που το χτυπάει ο ήλιος είναι πολύ υψηλότερη από αυτήν που υπάρχει στο εξωτερικό περιβάλλον.
Αν η δουλειά σας απαιτεί να βρίσκεστε πολλές ώρες σε εξωτερικό χώρο ή σε χώρο με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε κάποιο κινητό ανθεκτικό σε τέτοιο περιβάλλον. Αρκετές εταιρίες κατασκευάζουν τέτοια κινητά, τα οποία μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά, αφού ναι μεν είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, ωστόσο υστερούν σε λειτουργίες και τεχνικά χαρακτηριστικά από άλλες συσκευές.

Σωστή χρήση της μπαταρίας

Η μπαταρία είναι ένα από τα βασικά μέρη του κινητού μας αφού αυτή δίνει «ζωή» στη συσκευή μας και πρέπει να την προσέχουμε. Πώς; Απλά αποφεύγοντας να φορτίζουμε συνέχεια την μπαταρία χωρίς να έχει αποφορτιστεί. Όσο περισσότερο πετυχαίνουμε να έχουμε πλήρεις κύκλους φόρτισης – αποφόρτισης της μπαταρίας, δηλαδή να φορτίζουμε τη μπαταρία όταν αυτή έχει σχεδόν αποφορτιστεί, τόσο αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής της. Αν αυτό δε μπορούμε να το πετυχαίνουμε πχ καθημερινά, καλό είναι να το κάνουμε τουλάχιστον μία φορά στις 10-15 ημέρες, για να τη διατηρήσουμε έτσι περισσότερο.
Αν πάλι «ξεχνάτε» κάποιες φορές το κινητό συνδεδεμένο στο φορτιστή όλη νύχτα ή γενικά πολλές ώρες, αυτό πλέον δεν έχει αρνητική επίδραση στη ζωή της μπαταρίας, αφού τα νέα κινητά διαθέτουν τους απαραίτητους μηχανισμούς που σταματούν τη φόρτιση μετά την ολοκλήρωσή της και έτσι δεν επηρεάζεται η διάρκεια ζωής της όπως γινόταν παλιά.
Επίσης αν σκοπεύετε να μην χρησιμοποιήσετε το κινητό σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή για παράδειγμα αποκτήσατε νέα συσκευή, τότε καλό είναι να αφήσετε να αποφορτιστεί πλήρως η μπαταρία και να την αφαιρέσετε από το κινητό σας για όσο διάστημα δεν το χρησιμοποιείτε.
Αυτές ήταν μερικές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε θα «χαίρεστε» το αγαπημένο σας κινητό για πολύ καιρό χωρίς να χρειαστεί να το αντικαταστήσετε προτού το θελήσετε!

XBLOG

Ποιοι θα πάρουν επίδομα για πετρέλαιο θέρμανσης και πότε

 



Kριτήρια βάζει το υπουργείο για να λάβει κάποιος το περιβόητο επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Δεν είναι βέβαιο ότι θα εκταμιευτούν όμως τα 120 ευρώ που θα είναι το επίδομα τον Οκτώβριο οπότε και ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” το πιο πιθανό είναι ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν το βοήθημα περί τον Ιανουάριο.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης
Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι και πολίτες με πολύ χαμηλά εισοδήματα οι οποίοι ζούν σε περιοχές της χώρας στις οποίες η μέση θερμοκρασία κατά τους μήνες Οκτώβριος-Απρίλιος είναι πολύ χαμηλή, είναι δικαιούχοι του επιδόματος.
Επιπλέον οι πολίτες αυτοί θα πρέπει να μένουν σε σπίτι μικρότερο από 100 ή 150 τετραγωνικά (ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί).
Ανοιχτό είναι και το ζήτημα του τρόπου καταβολής του επιδόματος. Εαν δηλαδή θα γίνει εφάπαξ ή σε δόσεις των 60, των 40 ή των 30 ευρώ.

Πιθανότητα εξωγήινης ζωής ανακοίνωσαν Αμερικανοί


 


Αστρονόμοι στο Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσαν χθες ότι παρατήρησαν για πρώτη φορά τουλάχιστον...


δύο πλανήτες σε τροχιά γύρω από έναν δυαδικό αστέρα --δύο άστρα σε αμοιβαία τροχιά--, μια ανακάλυψη που αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρχει εξωγήινη ζωή.



Οι επιστήμονες δεν ήταν ως τώρα σίγουροι πως σ' αυτή την περίπτωση, όταν δύο αστέρες περιστρέφονται μαζί γύρω από ένα κέντρο βαρύτητας, μπορεί να περιστρέφονται ταυτόχρονα γύρω τους πολλοί πλανήτες.



Οι διατάξεις, οι αλληλεπιδράσεις τους και οι διαφορές στις τροχιές ανάλογα με τη θέση των πλανητών και των αστέρων τους καθιστούν πράγματι λιγότερο πιθανό να υπάρχουν πλανήτες σ' αυτό τον τύπο συστήματος.



Όμως οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο κατάφεραν να παρατηρήσουν πλανήτες -δύο, ίσως μάλιστα και τρεις- γύρω από το Κέπλερ 47, ένα άστρο με μέγεθος ίσο με αυτό του Ηλίου, το οποίο συνδέεται με ένα άλλο άστρο τρεις φορές μικρότερο. Αυτοί οι δύο νέοι πλανήτες έχουν το μέγεθος του Ποσειδώνα και αποτελούνται από αέρια.



Εκτός από την ανακάλυψη αυτή, οι καλιφορνέζοι επιστήμονες διαπίστωσαν πως ο πιο απομακρυσμένος από τους δύο πλανήτες βρίσκεται μέσα στην "κατοικήσιμη ζώνη" αυτού του πλανητικού συστήματος: ούτε υπερβολικά κοντά ούτε υπερβολικά μακριά από τους αστέρες, σε μια περιοχή όπου η ζωή θα μπορούσε να υπάρξει.



enikos.gr

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/8


Γενικό προφίλ
Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο, νεωτεριστικές και μοντέρνες ιδέες δίνουν έναν άλλο αέρα στη ζωή σας ενώ ακόμα και εάν δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να κάνετε μια νέα αρχή, έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά και να δώσετε ένα νέο ...τέλος.
Κάπως ...σουρεάλ αλλά αντιπροσωπευτικό αυτής της Σελήνης. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί μακροσκελείς συζητήσεις και μετακινήσεις για ένα συγκεκριμένο σκοπό, ενώ το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας δίνει την πίστη για να γίνετε η χελώνα που θα νικήσει το λαγό.
ΚΡΙΟΣ 
«Μαζί με παρέα»
Οι φίλοι σας αναζητούν και οι προτάσεις για εξόδους, βόλτες, παραστάσεις και εκδηλώσεις πέφτουν βροχή. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα ευνοεί ζητήματα εργασίας που απαιτούν επιμονή και υπομονή ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Με τον Άρη στον 8ο ο άκρατος ερωτισμός δεν κρύβεται. Οι γεννημένοι του 1981 θα βρείτε ένα παράθυρο εξόδου από ένα αδιέξοδο.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Με ψηλά το κεφάλι»
Με την Σελήνη στον 10ο ίσως αισθάνεστε ότι μια υπόθεση αργεί πολύ να τελειώσει όμως δεν αποκλείεται ένα ξαφνικό γεγονός να επιταχύνει σήμερα την εξέλιξή της. Τα οικονομικά της οικογένειάς σας ίσως ευνοηθούν από μια συνεργασία ή ένα πρόσωπο που του έχετε εμπιστοσύνη. Συγχρόνως, ίσως πέσουν οι υπογραφές για ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1976 μόνο μαχόμενοι θα πετύχετε του στόχους σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Επικοινωνιακά τρυκ»
Σήμερα, το μυαλό σας ξεπερνά σε εφευρετικότητα και τον πιο μεγαλοφυή επιστήμονα. Πολύ πιθανόν να έχετε επικοινωνία με πρόσωπα που είναι αντισυμβατικά ή αυτά με τα οποία ασχολούνται να σας φαίνονται πρωτοποριακά. Οι σχέσεις σας με κοντινούς συγγενείς μπορούν είτε να αποκατασταθούν είτε να γίνουν πιο βαθιές. Συγχρόνως, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί μετακινήσεις που έχουν κανονιστεί εδώ και καιρό. Οι γεννημένοι του 1978 θα κάνετε ψώνια για το σπίτι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Ερωτευμένοι»
Η ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας απογειώσει στα ουράνια ενώ ανατροπές και εκπλήξεις θα την κάνουν να ξεφύγει από το συνήθη ρυθμό της. Η παρουσία του Άρη σιγοντάρει τους ερωτικούς σας στόχους και παράλληλα σας δίνει όλη τη δύναμη και το πάθος που χρειάζεστε για να δώσετε και μάχες όπου χρειάζεται. Στις επαφές σας θα επιδείξετε σθένος και αντοχή σε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν πληγώσει. Οι γεννημένοι του 1987 πιθανόν να αλλάξετε το χρώμα ή την κουπ των μαλλιών σας.
ΛΕΩΝ 
«Διάθεση για επαφές»
Σήμερα, απελευθερώνεστε από προλήψεις και προκαταλήψεις και είστε πιο ανοιχτοί τόσο σε νέες γνωριμίες όσο και στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο πολύ πιθανόν να μπορέσετε να μεταφέρετε με επιτυχία κάποιες ιδέες σας σε πρόσωπα μεγαλύτερα ή κύρους. Η παραμονή του Άρη στον οίκο του σπιτιού μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις, συνδεόμενες με νομικά ή φορολογικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1990 θα ξαναβρεθείτε με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Έξω από τα συνηθισμένα»
Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ακολουθήσετε το σημερινό σας πρόγραμμα με τη συνήθη αφοσίωση, προκειμένου να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Παράλληλα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες μπορούν να γίνουν με εχεμύθεια ενώ κάποιοι ίσως μετά από καιρό κάνετε μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι του 1982 θα πάρετε χαρά από ευχαρίστα γεγονότα που συνδέονται με φίλους.
ΖΥΓΟΣ
«Χαρούμενοι και ευτυχισμένοι»
Εναλλακτική διασκέδαση θα επιζητήσετε σήμερα ενώ πρωτότυπες και πρωτοποριακές δραστηριότητες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ίσως μια φιλική σχέση που σας είχε απογοητεύσει να ξαναρχίσει σε μια νέα βάση. Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο θα έχει εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα ενώ πολύ πιθανόν να πετύχετε μια όμορφη νίκη. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως δώσετε δανεικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Στρίβοντας το τιμόνι»
Σήμερα, ίσως φανείτε πιο τολμηροί όσον αφορά κάποια οικογενειακά ζητήματα δείχνοντας πρόθεση να πάτε κόντρα σε ότι πλέον είναι περιττό ή αναχρονιστικό. Τα όρια και οι κανόνες θα χαρακτηρίζονται από μια ανανέωση που θα κάνει καλό σε όλους. Συγχρόνως, κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που αφορούν διανοητικές ή επαγγελματικές εργασίες μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1956 θα πάρετε κάποιο επίδομα ή επιχορήγηση.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Άναυδοι»
Η ανάγκη να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους ίσως σας ωθήσει να πάρετε κάποιες εκκεντρικές θέσεις ή να μην συμπεριφερθείτε όπως οι άλλοι θα περίμεναν. Η μεσολάβηση κάποιου προσώπου σε κάποια υπόθεσή σας μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Στον επαγγελματικό τομέα, δίνετε περισσότερη ενέργεια, αναζητώντας την αναγνώριση και την επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1984 θα πάρετε ένα ρίσκο όσον αφορά σε αισθηματικά ζητήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Αλλαγή της τύχης»
Σήμερα, το «δούναι και λαβείν» θα χαρακτηρίζεται από πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα ενώ κάποιες αποφάσεις γύρω από αυτά ίσως ξαφνιάσουν και σας τους ίδιους. Κάποιοι από εσάς θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ενώ άλλοι θα θελήσετε να βελτιώσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας. Αισθηματικά, σας παρουσιάζονται όμορφες ευκαιρίες. Οι γεννημένοι του 1971 θα διαπραγματευτείτε κάποια οικονομικά δικαιώματα σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Έξυπνοι και δημιουργικοί»
Οι φαεινές σας ιδέες θα αποτελέσουν το έναυσμα για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και την αφετηρία για νέα σχέδια. Κάποια χρήματα ίσως έρθουν στην κατοχή σας ενώ άλλα θα καταφέρετε να τα συγκεντρώσετε για να τα δώσετε κάπου που τα ωφελείτε. Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανόν να ακολουθήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Οι γεννημένοι του 1960 θα γίνετε οπαδοί μιας νέας άποψης.
ΙΧΘYΕΣ 
«Ανάγκη για χαλάρωση»
Πολύ πιθανόν, να νιώσετε την ανάγκη να στραφείτε μέσα σας, αναζητώντας την αλήθεια ή το νόημα καταστάσεων και πραγμάτων. Ίσως σας ξεκουράσουν τα πιο περίεργα πράγματα ενώ εναλλακτικές μορφές τέχνης μπορούν να σας συγκινήσουν. Μια σχέση μπορεί να σας ωθήσει να μεταβάλετε τα πιστεύω σας, προκειμένου να είστε μαζί ή να αναθεωρήσετε τις προσδοκίες σας από αυτή. Οι γεννημένοι του 1973 θα κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

[astrology]

Νέο χαράτσι στα αυτοκίνητα!


Ανάλογο με αυτό για τα σκάφη αναψυχής θα είναι το νέο χαράτσι που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Δεν είναι μόνο η αύξηση των τελών κυκλοφορίας που θα προκαλέσουν νέα αιμορραγία στην τσέπη όλων μας.

Ένα σενάριο που εξετάζει τώρα το οικονομικό επιτελείο είναι να μπει χαράτσι σε όσους αποσύρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας. 750.000 αποσύρσεις είχαμε τα τελευταία χρόνια, ειδικά λόγω της αύξησης των τελών κυκλοφορίας.

Ως τώρα η κατάθεση πινακίδων ήταν δωρεάν, αλλά με βάση τη λογική ότι και ο αέρας που αναπνέουμε θα πρέπει να φορολογηθεί, έτσι και η ακινησία των αυτοκινήτων θα πάψει να είναι δωρεάν.

Με λίγα λόγια, όλα δείχνουν, ότι έρχεται το “τέλος ακινησίας” όπως το ονομάζουν πολλοί. Ένα τέλος αντίστοιχο με εκείνο των σκαφών αναψυχής που ανάλογα το μήκος του σκάφους ξεκινάει από τα 10 ευρώ και φτάνει ως και τα 100 ευρώ. Έχει πέσει στο τραπέζι και η άποψη το τέλος ακινησίας να είναι ίσο με το 50% των τελών κυκλοφορίας, αρκετά πιο τσουχτερό δηλαδή.

νεςσιτ

Σοκ! Καθηγητής έβαζε κρυφές κάμερες μέσα στην αίθουσα – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας “γυρισμένο” σε ελληνικό σχολείο!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 42χρονος καθηγητής μαθηματικών!
- Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει τα πλάνα των Ελλήνων μαθητών
- “Παγίδευε” την αίθουσα και κατέγραφε μαθητές και μαθήτριες την ώρα του μαθήματος
- 80 λήψεις μέσα από την αίθουσα είχε στο σπίτι του

Πάγωσε η κοινωνία στη Θεσσαλονίκη στο άκουσμα της είδησης ότι ο 42χρονος καθηγητής που ήδη από το 2010 έχει συλληφθεί για παιδική πορνογραφία δεν περιοριζόταν μόνο σε βίντεο που αγόραζε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα εργαστήρια ο καθηγητής παγίδευε τις αίθουσες διδασκαλίας με κάμερες και κατέγραφε τους μαθητές του την ώρα του μαθήματος.Είναι χαρακτηριστικό ότι στις λήψεις ακούγονται ολόκληρες παραδόσεις μαθημάτων! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο καθηγητής είχε εγκαταστήσει τουλάχιστον 3 κάμερες και κατέγραφε τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία υπάρχουν 80 αρχεία με λήψεις που είχαν γίνει μέσω υπολογιστή. Η κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι βλέποντας τα πλάνα και ειδικά όταν συνειδητοποίησαν ότι οι ομιλίες ήταν στα ελληνικά και άρα οι λήψεις είχαν γίνει σε ελληνικό σχολείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι πολύ πιθανό οι εικόνες με τους μαθητές που κατέγραψε ο 42χρονος καθηγητής μαθηματικών να έχουν κάνει το γύρο του κόσμου καθώς βρέθηκε λογισμικό ανταλλαγής εικόνων με άλλους στον υπολογιστή του.

Μπορεί ήδη να έχει πέσει στα χέρια της αστυνομίας ο 42χρονος καθηγητής από τον Ιανουάριο του 2010, ωστόσο με βάση τον νέο νόμο για τις προφυλακίσεις δεν έχει καταλήξει στο κελί!. Είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! Τα νέα στοιχεία δίνουν άλλη διάσταση στην έρευνα εναντίον του που φαίνεται ότι αρχίζει και πάλι από την αρχή.

newsit

Μετά από αυτό θα ξαναπετάξεις τσίχλα στον δρόμο;


Πρόκειται για μια πολύ κακιά και συνηθισμένη συνήθεια των Ελλήνων. Πολλοί δρόμοι και πεζοδρόμια είναι γεμάτα τσίκλες αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό.
Δείτε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook και ξανασκεφτείτε την επόμενη φορά που θα θέλετε να πετάξετε την τσίκλα σας στον δρόμο.


Το σπίτι με και χωρίς τη γυναίκα!






Όταν η γυναίκα βάλει το χέρι της, το αποτέλεσμα υπάρχει στην αριστερή στήλη.



Όταν κάνει κουμάντο ο άντρας... κοιτάξτε δεξιά!



























http://www.ptoxevmenoi.gr

30 απλά και ωφέλιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε (περίπου) 60 δευτερόλεπτα







Μπορεί με τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου να μην προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο, ή να διαθέσεις πάνω από μια ώρα για να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου φαγητό. Σίγουρα όμως έχεις ένα λεπτό μέσα στην ημέρα σου που μπορεί να σου φτιάξει τo κέφι και να σε κάνει πιο υγιή από όσο φαντάζεσαι.



Βρήκαμε 30 απλά πράγματα που μπορούν να σε κάνουν πιο υγιή και χαρούμενο, χωρίς καλά - καλά να το καταλάβεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέσεις ένα λεπτό από το χρόνο σου.

1. Πιες ένα ποτήρι νερό.

2. Πάρε 10 βαθιές ανάσες.

3. Σκέψου κάτι για το οποίο είσαι ευγνώμων και χαμογέλα.

4. Ξύσε την κοιλιά του σκύλου σου και κάν'τον ευτυχισμένο.

5. Αγκάλιασε κάποιον που αγαπάς.

6. Φάε ένα μήλο.




7. Πάρε τηλέφωνο τους γονείς σου για καλημέρα.

8. Γράψε ένα σημείωμα και πες σε κάποιον το ευχαριστώ που του χρωστάς.

9. Κάνε μερικές περιστροφές στους ώμους σου.

10. Κάνε μια άσκηση γιόγκας και μείνε εκεί για 60''.

11. Βάλε μια κουταλιά λιναρόσπορου στη σαλάτα σου.

12. Χτένισε τη γάτα σου.

13. Χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα μετά το πλύσιμο των δοντιών σου.

14. Φάε μια χούφτα αμύγδαλα.

15. Πες ένα ανέκδοτο.

16. Κλείσε τα μάτια και προσπάθησε να μη σκεφτείς τίποτα.

17. Άκου το αγαπημένο σου τραγούδι.

18. Φτιάξε ένα τσάι.

19. Κάνε ένα κοπλιμέντο.




20. Δοκίμασε ένα λαχανικό ή ένα φρούτο που νομίζεις ότι δε σου αρέσει.

21. Διάβασε ένα ποίημα.

22. Κάνε την αρχή και διάβασε την πρώτη σελίδα του βιβλίου που έλεγες να ξεκινήσεις καιρό τώρα.

23. Πλύνε τα χέρια σου.

24. Φάε μια χούφτα μούρα.

25. Κάνε γαργάρες.

26. Στείλε μήνυμα και μοιράσου το συναίσθημά σου.

27. Πιες μια βιταμίνη.

28. Άνοιξε κουβέντα με κάποιον που δεν ξέρεις.

29. Φτιάξε μια λίστα χωρίς πολλή σκέψη με τα 5 πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο.

30. Γέλα με την καρδιά σου.




Και φυσικά, μπορείς να συνεχίσεις και μόνος σου τη λίστα...

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

To… διαστημικό Παλάτι των Τεχνών στην Βαλένθια


8


To Queen Sofía Palace of the Arts είναι το υψηλότερο κτίριο όπερας και πολιτισμού στον κόσμο και βρίσκεται στην Βαλένθια της Ισπανίας. Ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1995 και ολοκληρώθηκε μετά από 10  χρόνια. Εμπνευστής και δημιουργός ο διάσημος και στη χώρα μας Santiago Calatrava ο οποίος κατάγεται από τη Βαλένθια.
Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες…
Η καμπυλωτή στέγη έχει μήκος 230 μ. Το κτίριο, έκτασης 40.000 τ.μ. έχει τέσσερις αίθουσες. Η κατασκευή κόστισε 120 εκατομμύρια ευρώ. Έχει τρεις υπόγειους ορόφους και 14 επίγειους. Φτάνει τα 75μ ύψος και συνολικά καλύπτει έκταση  400.οοο τμ! Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να θυμίζει κάτι από πλοίο και…διαστημόπλοιο μαζί. Το κτήριο περιτριγυρίζεται από κήπους, συντριβάνια και μονοπάτια σε έκταση 87.000 τ.μ.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3