-->

Ερωτήσεις και απαντήσεις για την Ψηφιακή ΤV

Ιουλίου, 2012
H Digea προσφέρει πρακτικές απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για το Ψηφιακό σήμα από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός».

digea logo1. Ποιες είναι οι συχνότητες των καναλιών που εκπέμπονται ψηφιακά από το κέντρο εκπομπής «Υμηττός» μέσω της Digea ;
Τα ιδιωτικά κρατικά κανάλια εθνικής εμβέλειας εκπέμπουν ψηφιακά το πρόγραμμα τους από τις συχνότητες 46 και 47.
Τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής εκπέμπουν ψηφιακά το πρόγραμμα τους στις συχνότητες 54, 63 και 65.
Αναλυτικά οι συχνότητες είναι:
• 46 (674 MHz) για τα κανάλια ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
• 47 (682 ΜΗz) για τα κανάλια MEGA, ΣΚΑΙ, STAR
• 54 (738 MHz) για τα κανάλια ATTICA TV, EXTRA CHANNEL-3, HIGH TV, NICKELODEON
• 63 (810 MHz) για τα κανάλια BODY IN BALANCE, MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV, SUNNY
• 65 (826 MHz) για τα κανάλια BLUESKY, CHANNEL 9, KONTRA CHANNEL, ΤΗΛΕΑΣΤΥ

Αν δεν βλέπετε κάποιο από τα κανάλια αυτά ή αν έχετε εγκαταστήσει αποκωδικοποιητή MPEG 4 και έχετε χάσει κάποιο από τα αγαπημένα σας κανάλια, επανασυντονίστε τις συχνότητες μέσω αυτόματης ή χειροκίνητης αναζήτησης .

2. Πώς συνδέω έναν αποκωδικοποιητή;
Είναι πολύ εύκολο και ουσιαστικά μοιάζει με τη σύνδεση του DVD! Να τα απλά βήματα που χρειάζονται:
Α)Συνδέετε το καλώδιο της κεραίας στην ειδική υποδοχή του αποκωδικοποιητή.
Β)Συνδέετε με ένα καλώδιο μεταφοράς ήχου και εικόνας τύπου SCART ή HDMI ή RCA τον αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση.
Γ)Βάζετε τον αποκωδικοποιητή στην πρίζα.
Δ)Συντονίζετε τον αποκωδικοποιητή χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρόλ του και αφού έχετε διαβάσει τις οδηγίες του.
Ε)Και για να συνεχίσετε να βλέπετε και τα αναλογικά προγράμματα των καναλιών που δεν έχουν γίνει ακόμα ψηφιακά, συνδέετε άλλο ένα καλώδιο κεραίας από την υποδοχή ANTENNAOUT (ή ANTENNALOOPTHROUGH ή RFOUT) του αποκωδικοποιητή στην υποδοχή της κεραίας της τηλεόρασης.

3. Ακούω τα τηλεοπτικά προγράμματα αλλά δεν έχω εικόνα. Τι πρόβλημα υπάρχει;
Το πιθανότερο είναι ότι ο τηλεοπτικός σας δέκτης είναι παλαιότερης τεχνολογίας (MPEG2). Θα χρειαστεί να αποκτήσετε νέα τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή που υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4.

4. Υπάρχουν προβλήματα στη λήψη του σήματος της Digea στην περιοχή μου, γιατί;
Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τη λήψη του σήματος: η περιοχή κάλυψης, η μορφολογία του εδάφους, τυχόν παρεμβολές στο σήμα από εξωτερικούς παράγοντες. Αν αντιμετωπίζετε κατ’ εξακολούθηση συγκεκριμένα προβλήματα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.digea.gr προκειμένου να διαπιστώσετε εάν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σας. Εφόσον διαπιστώσετε ότι η περιοχή σας βρίσκεται εντός της θεωρητικά καλυπτόμενης περιοχής και η κεραία σας είναι στραμμένη προς το κέντρο εκπομπής που καλύπτει την περιοχή σας, μπορείτε να ζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες από το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 14510 ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@digea.gr.

5. Δεν υπάρχει πια τρόπος να δω αναλογικά αν είμαι κάτοικος του λεκανοπεδίου Αττικής;
Το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας εξακολουθεί να εκπέμπει αναλογικά, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου Αττικής καθώς ανήκει στη δεύτερη φάση της μετάβασης και δεν εμπίπτει στην ΚΥΑ 21161/2008. Αν δεν θέλετε να λάβετε το ψηφιακό σήμα των καναλιών της Digea και βρίσκεστε σε περιοχή κάλυψης της Πάρνηθας, δοκιμάστε να στρέψετε την κεραία σας προς τα εκεί.

6. Πώς μπορώ να γράψω τα αγαπημένα μου προγράμματα μέσω του αποκωδικοποιητή;
Οι αποκωδικοποιητές που διαθέτουν δυνατότητα PVR μπορούν να αξιοποιηθούν για την εγγραφή προγραμμάτων. Για τις λεπτομέρειες συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής σας.

7. Τι κάνω με τη συσκευή DVD εγγραφής που ήδη έχω και πώς αυτή συνδέεται με την τηλεόραση και τον αποκωδικοποιητή μου;
Εάν η συσκευή DVD εγγραφής δεν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4 και εφόσον επιθυμείτε να κάνετε εγγραφή των ψηφιακών προγραμμάτων του αποκωδικοποιητή, τότε το DVD εγγραφής θα πρέπει να παρεμβάλλεται μεταξύ του αποκωδικοποιητή και της τηλεόρασης, για να παίρνει εικόνα και ήχο από τον αποκωδικοποιητή. Στην περίπτωση αυτή επισημαίνουμε δεν θα είναι δυνατός ο προγραμματισμός εγγραφής του DVD που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία. Οι συνδέσεις γίνονται με οποιοδήποτε καλώδια μεταφοράς ήχου και εικόνας (SCART, RCA ή HDMI).

Σε κάθε περίπτωση, και εφόσον θέλετε να συνεχίσετε να γράφετε προγράμματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποκωδικοποιητή σαν συσκευή εγγραφής, και ως μέσο αποθήκευσης είτε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο είτε ένα USB MEMORY STICK.

8. Γιατί πραγματοποιείται η διακοπή του αναλογικού σήματος από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττός σε δύο φάσεις;
Η μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΡΤ θα διακόψει την εκπομπή του αναλογικού σήματος στα κανάλια ΕΤ, ΝΕΤ, ΕΤ3 στις 17 Αυγούστου 2012. Ωστόσο μπορεί κανείς να δει ήδη ψηφιακά και αυτά τα κανάλια.

9. Θα εκπέμψουν τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας σε High Definition τα προγράμματά τους;
Για την προβολή των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε High Definition αναμένεται το νομοθετικό πλαίσιο που θα επιτρέπει στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλουν ψηφιακό περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας καθώς και η διάθεση περαιτέρω φάσματος για αυτό το σκοπό. Με τη διακοπή του αναλογικού σήματος από τον Υμηττό και αργότερα και από τον Χορτιάτη, είναι και τεχνικά εφικτό η Digea να διεκδικήσει επιπλέον ψηφιακή χωρητικότητα, προκειμένου οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας να εκπέμψουν πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια. Αυτό προϋποθέτει μεταξύ άλλων και την οριστικοποίηση του χάρτη συχνοτήτων.

10. Υπάρχουν πολλοί τύποι αποκωδικοποιητών και ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέξω τον κατάλληλο; 
Τα βασικά είδη των αποκωδικοποιητών είναι οι Standard Definition και οι High Definition. Στην περίπτωση που έχετε μία κλασική αναλογική τηλεόραση με λυχνία ή επίπεδη τηλεόραση (LCD/ Πλάσμα) χωρίς ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG4 και χωρίς θύρα HDMI, τότε αρκεί ένας απλός αποκωδικοποιητής Standard Definition με υποδοχή SCART ή RCA (3 χρώματα-κίτρινο, άσπρο, κόκκινο).
Εάν αντίστοιχα διαθέτετε μία επίπεδη τηλεόραση (LCD/ Πλάσμα) χωρίς ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-4 αλλά με θύρα HDMI, τότε συνίσταται ένας αποκωδικοποιητής High Definition και με θύρα HDMI για μέγιστη ποιότητα θέασης.
http://www.techpress.gr/

«Αόρατα» UFO κατακλύζουν τους ουρανούς!


Σύμφωνα με κυνηγούς UFO, συχνά ο ουρανός τις νύχτες έχει πολλή κίνηση, που δεν αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος, από «αόρατους» ιπτάμενους δίσκους.

Τα αόρατα UFO μπορούν να αποκαλυφθούν μόνο αν κάποιος διαθέτει ειδικό εξοπλισμό με υπέρυθρες ακτίνες.
«Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν δει ακόμα και μάχες ανάμεσα σε UFO στον ουρανό, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό νυχτερινής όρασης», δηλώνει ο UFOλόγος Ρόμπερτ Σίφερ.
Πρόσφατα ανέβηκε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο, από την Ένωση Μεταφυσικής Έρευνας «Laredo», στο οποίο έχει καταγραφεί ένας αόρατος -με γυμνό μάτι- ιπτάμενος δίσκος. Το τριγωνικό UFO είχε εμφανιστεί σε περιοχή του Τέξας.
Δείτε το βίντεο:

πηγή

Η πιο απίθανη φοιτητική εστία στον κόσμο (gallery)


Ονομάζεται Tietgen Student Hall και είναι ίσως η πιο cool φοιτητική εστία που έχουμε δει ποτέ. Βρίσκεται στο Orestad, περιοχή της Κοπεγχάγης.
Θαυμάστε το από κάθε άποψη και αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε σύγκριση…


Read more: http://www.neolaia.gr/2012/07/27/i-pio-apithani-foititiki-estia-ston-kosmo/#ixzz21q81e2n4

Oλυμπιακοί Αγώνες 2012: Όλο το πρόγραμμα των Αγώνων



 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Όλο το πρόγραμμα των Αγώνων
Πρόγραμμα Ολυμπιακών Αγώνων 2012
Συγκεκριμένα η ΕΤ3 θα έχει όλα τα ομαδικά αθλήματα, η ΝΕΤ τους προκριματικούς και τους τελικούς κολύμβησης και η ΕΤ1 όλα τα υπόλοιπα. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 11:00 και θα τελειώνει τα ξημερώματα της επομένης.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο στίβος είναι από τα αθλήματα που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, πολύ περισσότερο φέτος στο Λονδίνο αφού θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές όχι μόνο στον κόσμο αλλά και όλων των εποχών, σύμφωνα με τις επιδόσεις τους αφού έχουν σπάσει παγκόσμια ρεκόρ, όπως είναι η «τσαρίνα των αιθέρων», Γιελένα Ινσιμπάγιεβα αλλά και ο «άνθρωπος – αστραπή» Γιουσέιν Μπολτ. Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή του Δημήτρη Χονδροκούκη στο άλμα εις ύψος αλλά και του Κώστα Φιλιππίδη στο άλμα επί κοντώ.
Στις 3 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα αγωνίσματα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με τον μεγάλο τελικό των 100 μ. ανδρών που θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, να έχει οριστεί για την Κυριακή 5 Αυγούστου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΤ1
26 ΙΟΥΛΙΟΥ
22.00-24.00 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ (ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ)
28 ΙΟΥΛΙΟΥ
11.00 – 01.30 ΒEACH VOLLEY, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ,
ΞΙΦΑΣΚΙΑ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΤΕΝΙΣ.
29 ΙΟΥΛΙΟΥ
11.00 – 02.30 ΤΕΝΙΣ, BEACH VOLLEY, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ,
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΤΕΝΙΣ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΚΑΝΝΟΕ.
22.00 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ «Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ»
24.00 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ «ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ»

30 ΙΟΥΛΙΟΥ
11.00 – 01.00 BEACH VOLLEY, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΤΖΟΥΝΤΟ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΤΕΝΝΙΣ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ, ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ.
31 ΙΟΥΛΙΟΥ
11.00 – 02.00 BEACH VOLLEY, ΚΑΝΟΕ ΣΛΑΛΟΜ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΤΕΝΙΣ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ , ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
17.30 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ «ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ»
20.30 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ «ΣΕΡΒΙΑ – Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ»
22.00 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ «ΗΠΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ»
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 02.00 BEACH VOLLEY, ΤΖΟΥΝΤΟ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΤΕΝΙΣ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ , ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ
21.30 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ»
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 02.30 BEACH VOLLEY, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΤΕΝΙΣ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΣΚΟ- ΠΟΒΟΛΗ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ
20.30 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ «Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΗΠΑ»
22.00 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ «ΙΣΠΑΝΙΑ – Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ»
22.00 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ «ΗΠΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ»
3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 01.30 BEACH VOLLEY, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΤΖΟΥΝΤΟ, ΙΠΠΑΣΙΑ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΤΕΝΙΣ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ, ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 01.30 BEACH VOLLEY, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΙΠΠΑΣΙΑ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΤΕΝΙΣ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ, ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ.
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 00.30 ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ, ΙΠΠΑΣΙΑ, ΤΕΝΙΣ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗ- ΣΗ, ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ, BEACH VOLLEY, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ.
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 01.30 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ, ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΙΠΠΑΣΙΑ, ΠΟΛΟ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΠΟ ΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ, BEACH VOLLEY, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ.
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 00.30 ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ , ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΙΠΠΑΣΙΑ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ , ΠΟΛΟ, BEACH VOLLEY, ΠΑΛΗ, ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.30 – 01.30 ΙΠΠΑΣΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ, ΚΑΝΟΕ ΣΠΡΙΝΤ, ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΑΛΗ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, BEACH VOLLEY.
9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.30 – 01.30 ΚΑΝΟΕ ΣΠΡΙΝΤ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΠΟΛΟ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ, BEACH VOLLEY, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ( ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 10 ΧΛΜ.), ΕΝΟΡΓΑΝΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΠΥΓΜΑΧΙΑ, ΠΑΛΗ, ΙΠΠΑΣΙΑ.
10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 01.00 ΡΥΘΜΙΚΗ, ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜ- ΒΗΣΗ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ, BEACH VOLLEY, ΠΑΛΗ, ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 01.00 ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΡΥΘΜΙΚΗ, ΠΥΓΜΑΧΙΑ, VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΚΑΝΟΕ ΣΠΡΙΝΤ.
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 22.00 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΒΟΥΝΟΥ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΑΛΗ, ΡΥΘΜΙΚΗ, ΠΥΓΜΑΧΙΑ (Μ), ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ
ΝΕΤ
27 ΙΟΥΛΙΟΥ
23.00 – 02.00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
28 ΙΟΥΛΙΟΥ
12.00 – 14.30 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
21.00 – 21.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.30 – 23.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
23.00 – 01.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
29 ΙΟΥΛΙΟΥ
12.00 – 14.30 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
21.00 – 21.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.30 – 23.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
23.00 – 01.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
30 ΙΟΥΛΙΟΥ
12.00 – 14.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ & ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
21.00 – 21.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.30 – 23.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
23.00 – 01.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
31 ΙΟΥΛΙΟΥ
12.00 – 14.30 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ & ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
21.00 – 21.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.30 – 23.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
23.00 – 01.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 15.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ & ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
21.00 – 21.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.30 – 23.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
23.00 – 01.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 15.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
21.00 – 21.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.30 – 23.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
23.00 – 01.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 16.00 ΣΤΙΒΟΣ
20.00 – 21.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.00 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 15.45 ΣΤΙΒΟΣ
20.00 – 20.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.30 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
13.00 – 16.00 ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (Γ)
20.00 – 20.45 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.45 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 14.30 ΣΤΙΒΟΣ
20.00 – 20.45 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.45 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 14.45 ΣΤΙΒΟΣ
20.00 – 20.45 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.45 – 23.30 ΣΤΙΒΟΣ
23.30 – 01.30 ΕΚΠΟΜΠΗ

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
12.00 – 15.45 ΣΤΙΒΟΣ
20.00 – 20.45 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.45 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 14.00 ΣΤΙΒΟΣ
20.00 – 20.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.30 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
14.00 – 17.00 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ & ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 10KM
20.00 – 21.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
21.00 – 24.00 ΣΤΙΒΟΣ
24.00 – 02.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
11.00 – 15.30 ΒΑΔΗΝ (ΑΝΔΡΩΝ 50KM)
20.00 – 20.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
20.30 – 23.30 ΣΤΙΒΟΣ
23.30 – 01.30 ΕΚΠΟΜΠΗ
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
13.00 – 16.00 ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (Α)
17.00 – 19.00 ΜΠΑΣΚΕΤ (Α) ΤΕΛΙΚΟΣ
19.00 – 21.00 ΕΚΠΟΜΠΗ
23.00 – 01.30 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
ΕΤ3
25 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (Γ) 19.00-21.00 ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ
21.45-23.45 ΣΟΥΗΔΙΑ-Ν.ΑΦΡΙΚΗ
26 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (Α) 16.45-18.45 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
21.45-23.45 ΑΙΓΥΠΤΟΣ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ
27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 23.00-02.00, Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση

28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Γ) 18.45-20.30 ΗΠΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 22.00-23.30 ΗΠΑ-ΚΟΡΕΑ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 24.00-01.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ
29 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΟΛΟ (Α) 16.10-17.20 ΙΤΑΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 22.00-23.30 ΙΤΑΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 24.00-01.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΤΥΝΗΣΙΑ
ΠΟΛΟ (Α) 12.00-13.20 ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (UNI )
30 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 11.30-13.00 ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΙΝΑ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 13.30-15.00 ΣΕΡΒΙΑ-ΚΟΡΕΑ
ΠΟΛΟ (Γ) 20.20- 21.30 Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ
ΠΟΛΟ (Γ) 21.40-23.00 ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΗΠΑ
31 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α) 11.00-12.45 ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α) 13.15-15.00 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 18.15-19.45 ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α) 22.00-23.45 ΓΑΛΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΒΟΛΕΪ (Α) 24.00-01.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΟΛΟ (Γ) 20.20-21.30 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΗΠΑ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 22.00-23.30 ΗΠΑ-ΚΙΝΑ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 24.00-01.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΡΕΑ
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α ) 11.00-12.45 ΓΑΛΛΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΠΟΛΟ (Α) 13.20-14.40 ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
ΠΟΛΟ (Α) 16.10-17.20 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΣΕΡΒΙΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α ) 18.45-20.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 21.30-23.00 ΣΕΡΒΙΑ-ΔΑΝΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 22.00-23.30 ΗΠΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 24.00-01.30 Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 13.30-15.00 ΙΑΠΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 22.00-23.30 ΗΠΑ-ΣΕΡΒΙΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Γ) 00.15-02.00 ΗΠΑ-ΤΣΕΧΙΑ
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α) 13.15-15.00 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ (Α) 16.30-18.15 ΗΠΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
ΠΟΛΟ (Α) 16.10-17.20 ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 18.45-20.15 ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 24.00-01.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 18.15-19.45 ΚΡΟΑΤΙΑ-ΔΑΝΙΑ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 21.30-23.00 ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΟΛΟ (Γ) 16.50-18.00 QF
ΠΟΛΟ (Γ) 21.00-22.10 QF
ΒΟΛΕΪ (Γ) 00.00-01.30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Α) 11.30-13.00 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ
ΒΟΛΕΪ (Α) 13.30-15.00 ΡΩΣΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 21.30-23.00 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 23.15-00.45 ΓΑΛΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ
ΠΟΛΟ (Α) 21.40-23.00 ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (Α) 19.00-21.00 SF1
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (Α) 21.45-23.45 SF2
ΒΟΛΕΪ (Γ) 21.00-22.30 QF
ΒΟΛΕΪ (Γ) 23.00-24.30 QF
8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Α) 4 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ώρες μετάδοσης δεν έχουν ακόμα καθοριστεί
9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Γ) 17.00-18.30 SF1
ΒΟΛΕΪ (Γ) 21.30-23.00 SF2
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (Γ) 21.45-23.45
ΜΠΑΣΚΕΤ (Γ) 19.00-21.00 SF1
ΜΠΑΣΚΕΤ (Γ) 23.00-01.00 SF2
10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Α) 17.00-18.30 SF1
ΒΟΛΕΪ (Α) 21.30-23.00 SF2
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 19.00-21.00 SF1
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Α) 22.00-00.30 SF2
11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Α) 17.00-19.00
ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (Γ) 23.00-01.00
ΧΑΝΤΜΠΟΛ (Γ) σε μαγνητοσκόπηση μετά τον Τελικό Μπάσκετ(Γ)
12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΒΟΛΕΪ (Α) 11.30-13.00 ΧΑΛΚΙΝΟ
ΒΟΛΕΪ (Α) 15.00-16.45 ΧΡΥΣΟ
ΠΟΛΟ (Α) 17.50-19.15 ΧΡΥΣΟ
Αναλυτικά το πρόγραμμα σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου:
Τα αγωνίσματα των ανδρών:
100 μ. ανδρών: Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου
200 μ. ανδρών: Τρίτη 7, Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Αυγούστου.
400 μ. ανδρών: Σάββατο 4, Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Αυγούστου.
800 μ. ανδρών: Δευτέρα 6, Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Αυγούστου.
110 μ. με εμπόδια: Τρίτη 7 Αυγούστου και Τετάρτη 8 Αυγούστου
1500 μ. ανδρών: Παρασκευή 3 Αυγούστου, Κυριακή 5 Αυγούστου και Τρίτη 7 Αυγούστου.
3000 μ. στιπλ ανδρών: Παρασκευή 3 Αυγούστου, Κυριακή 5 Αυγούστου.
400 μ. με εμπόδια: Παρασκευή 3 Αυγούστου, Σάββατο 4 Αυγούστου και Δευτέρα 6 Αυγούστου.
5000 μ. ανδρών: Τετάρτη 8 και Σάββατο 11 Αυγούστου.
Σφαιροβολία ανδρών: Παρασκευή 3 Αυγούστου.
Δισκοβολία ανδρών: Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Αυγούστου.
Ακοντισμός ανδρών: Τετάρτη 8 και Κυριακή 11 Αυγούστου.
Σφύρα ανδρών: Παρασκευή 3 και Δευτέρα 6 Αυγούστου
Άλμα εις μήκος ανδρών: Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Αυγούστου
Άλμα εις τριπλούν ανδρών: Τρίτη 7 Αυγούστου και Πέμπτη 9 Αυγούστου
Άλμα εις ύψος ανδρών: Κυριακή 5 και Τρίτη 7 Αυγούστου
Άλμα επί κοντώ ανδρών: Τετάρτη 8 και Παρασκευή 10 Αυγούστου
20 χλμ. Ανδρών στο βάδην: Σάββατο 4 Αυγούστου
50 χλμ. Ανδρών στο βάδην: Σάββατο 11 Αυγούστου
Μαραθώνιος ανδρών: Κυριακή 12 Αυγούστου
Άνδρες 10.000 μ.: Σάββατο 4 Αυγούστου
4Χ100 σκυταλοδρομία ανδρών: Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Αυγούστου
4Χ400 σκυταλοδρομία ανδρών: Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Αυγούστου
Δέκαθλο ανδρών: Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Αυγούστου
Τα αγωνίσματα των γυναικών:
100 μ. γυναικών: Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Αυγούστου
200 μ. γυναικών: Δευτέρα 6, Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Αυγούστου
400 μ. γυναικών: Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Αυγούστου
800 μ. γυναικών: Τετάρτη 8, Πέμπτη 9 και Σάββατο 11 Αυγούστου
100 μ. με εμπόδια γυναικών: Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Αυγούστου
1500 μ. γυναικών: Δευτέρα 6, Τετάρτη 8 και Παρασκευή 10 Αυγούστου
3000 μ. στιπλ γυναικών: Σάββατο 4 και Δευτέρα 6 Αυγούστου
400 μ. με εμπόδια γυναικών: Κυριακή 5, Δευτέρα 6 και Τετάρτη 8 Αυγούστου
5000 μ. γυναικών: Τρίτη 7 και Παρασκευή 10 Αυγούστου
Σφαιροβολία γυναικών: Δευτέρα 6 Αυγούστου
Δισκοβολία γυναικών: Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Αυγούστου
Ακοντισμός γυναικών: Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Αυγούστου
Σφύρα γυναικών: Τετάρτη 8 και Παρασκευή 10 Αυγούστου
Άλμα εις μήκος γυναικών: Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Αυγούστου
Άλμα εις τριπλούν γυναικών: Παρασκευή 3 και Κυριακή 5 Αυγούστου
Άλμα εις ύψος γυναικών: Πέμπτη 9 και Σάββατο 11 Αυγούστου
Άλμα επί κοντώ γυναικών: Σάββατο 4 και Δευτέρα 6 Αυγούστου
20 χλμ. στο βάδην γυναικών: Σάββατο 11 Αυγούστου
Μαραθώνιος γυναικών: Κυριακή 5 Αυγούστου
10.000 μ. γυναικών: Παρασκευή 3 :Αυγούστου
4Χ100 σκυταλοδρομία γυναικών: Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Αυγούστου
4Χ400 σκυταλοδρομία γυναικών: Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Αυγούστου
Έπταθλο γυναικών: Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Αυγούστου


ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3