-->

Κατασκοπικό θρίλερ στο Μαστιχάρι της Κω με Γερμανό υπήκοο


Γερμανός υπήκοος συνελήφθη από την Αστυνομία στο Μαστιχάρι της Κω στο ξενοδοχείο που διέμενε έχοντας στη κατοχή του ειδικές συσκευές παρακολούθησης...τηλεπικοινωνιών καθώς και συσκευή επικοινωνίας με σήματα Μορς.

Όπως αναφέροθυν πληροφορίες από το νησί την στιγμή που η Αστυνομία προσπάθησε να τον συλλάβει ο Γερμανός υπήκοος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Στην Κω βρίσκονται ήδη στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ενώ ο εξοπλισμός του 75χρονου Γερμανού εστάλη στην Αθήνα για εξέταση του περιεχομένου του.

Η χρήση συσκευής επικοινωνίας με σήματα Μόρς αν και απαρχαιωμένη χαρακτηρίζεται ως η πλέον ασφαλής σε σχέση με προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές και χρησιμοποιείται από μυστικούς πράκτορες ακόμα και σήμερα.

Ο 75χρονος Γερμανός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αποφασίστηκε αναβολή της δίκης στις 7 Ιουνίου αν και ο Εισαγγελέας πρότεινε τη καταδίκη του για παράνομη λειτουργία σταθμού τηλεγραφείου. Ο ίδιο ισχυρίζεται ότι είναι ραδιοερασιτέχνης, δηλώνει συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας και δημοσιογράφος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το νεο γερμανικό σχέδιο για το Νότο - Θα βάλουν "χέρι" στον κρατικό χρυσό!



Το βάρος της κάθε χρεωμένης χώρας σε χρυσό ζητούν πλέον οι γερμανοί για να προσφέρουν την βοήθειά τους.




Σύμφωνα με την Daily Telegraph, στο Βερολίνο εξετάζουν αντί των ευρωομολόγων ένα σχέδιο για «Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Εξόφλησης» που θα χρηματοδοτεί το χρέος χωρών έναντι των αποθεμάτων τους σε χρυσό ή άλλα περιουσιακά στοιχεία τους.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο αφού πρώτη η Φινλανδία, που είναι και από τις λεγόμενες χώρες "δορυφόρους" της Γερμανίας είχε ζητήσει κάτι ανάλογο από την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011.

Στην Γερμανία, το σχέδιο υποστηρίζουν οι Σοσιαλδημοκράτες, ενώ οι Πράσινοι έχουν απειλήσει ότι αν δεν το δεχθεί η Ανγκελα Μέρκελ θα μπλοκάρουν την επικύρωση του Δημοσιονομικού Συμφώνου στην Ανω Βουλή της Γερμανίας.

Και η ίδια η Μέρκελ παρότι δηλώνει αντίθετη αναμένεται ότι θα αλλάξει στάση, μετά την επιδείνωση των συνθηκών στην Ευρώπη και τις αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες.

Το Ταμείο Εξόφλησης που θα δημιουργηθεί θα αναλαμβάνει, σύμφωνα με το σχέδιο που περιγράφει η βρετανική εφημερίδα, να χρηματοδοτεί το μέρος του χρέους που ξεπερνά το 60% του ΑΕΠ κάθε κράτους. Για το χρέος έως 60% του ΑΕΠ υπεύθυνα θα συνεχίσουν να είναι τα ίδια τα υπερχρεωμένα κράτη.

ΠΗΓΗ ΝΕΑ

H Intel παρουσιάζει 14 διπύρηνους Ivy Bridge επεξεργαστές


Είναι περισσότερο από ένας μήνας που η Intel έδωσε στην αγορά τους τετραπύρηνους Ivy Bridge επεξεργαστές της και περισσότερο από 5 μήνες που μας έλεγε ότι το 2012 θα είναι η χρονιά των λεπτών, γρήγορων φορητών υπολογιστών με οθόνες αφής.
Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει η κυκλοφορία των νέων Core i5 και core i7, ενώ οι i3 θα τεθούν στην διάθεση των κατασκευαστών σε λίγο καιρό. Από τους 14 διπύρηνους επεξεργαστές Ivy Bridge που δίνει στην κυκλοφορία η Intel, οι 6 αφορούν desktop.
Θα πείτε, εύλογα, τι μας νοιάζει που κυκλοφορούν αυτοί οι επεξεργαστές και οι κατασκευαστές μπορούν να τους αγοράσουν; Σας αφορά, γιατί θα εμφανιστούν στην αγορά, όλο και πιο λεπτά laptops, δηλαδή ultrabooks, σε πιο προσιτές τιμές. Έτσι, όσοι από εσάς θα ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε ένα «λεπτό» μηχάνημα, θα έχετε περισσότερες (τιμολογιακά) επιλογές.
Βέβαια η Intel προσδιορίζει τις κατασκευαστικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν τα μηχανήματα που θα «φοράνε» τους διπύρηνους επεξεργαστές της, ή αλλιώς, δίνει την «συνταγή» στους κατασκευαστές, πώς να φτιάξουν ένα ultrabook.
Λέει λοιπόν η συνταγή:
  • Θα πρέπει να είναι πιο λεπτό από 18 χιλιοστά αν η οθόνη είναι λιγότερη από 14 ίντσες διαγώνιο
  • Το πάχος θα πρέπει να είναι λιγότερο των 21 χιλιοστών για οθόνες μεγαλύτερες των 14ων ινστών
  • Θα πρέπει να «ξυπνά» σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα
  • Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 ώρες αυτονομίας με τη μπαταρία του
  • Θα πρέπει να ανταποκρίνεται όσο είναι ενεργό, δηλαδή, θα φορτώνει και θα τρέχει τις προτιμώμενες εφαρμογές, γρήγορα.
  • Θα πρέπει να διαθέτει USB 3.0 ή Thunderbolt
  • Θα πρέπει να διαθέτει το Intel Identity Protection και το Intel Anti-Theft τα «αντικλεπτικά» συστήματα της Intel
  • Θα πρέπει να αναφέρεται πάνω ότι είναι «Powered by Intel Core processor family for Ultrabook”.
  • Δεν είναι υποχρεωτικές προϋποθέσεις, αλλά τα Ultrabooks που θα χρησιμοποιούν τους Ivy Bridge επεξεργαστές, μπορούν να διαθέτουν οθόνες αφής, WiDi, Smart Connect, GPS, επιταγχυνσιόμετρο, αισθητήρα εγγύτητας, αισθητήρα φυσικού φωτισμού.
Δεν ακούγεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό για όσους ασχολούνται με τα νέα της τεχνολογίας, ειδικά όταν οι 4πυρηνοι Ivy Bridge έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Όμως. Δεν έχουμε όλοι την ίδια αγοραστική δυνατότητα. Τώρα πια όμως, δεν θα χρειάζεται να κάνουμε τόσο αιματηρές οικονομίες ή να ξεχάσουμε την προοπτική να αποκτήσουμε ένα πιο λεπτό laptop. Θα μπορούμε. Και σ’ αυτό, βοηθούν οι διπύρηνοι Ivy Bridge της Intel.
Δείτε παρακάτω τα slides με τα χαρακτηριστικά τους που έδωσε η εταιρεία.
Πηγές: The VergeEngadget

Πίτσα με κοκαΐνη και διπλό σουβλάκι με χασίς (!)



Πάλι είμαστε μπροστά! Ενώ στην Ολλανδία έχουνε τα ξενέρωτα coffee shop για τα ναρκωτικά τους, εμείς τα κάνουμε delivery με πιτόγυρους και πίτσες.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί και δύο Ελληνες, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, η οποία φέρεται από την ασφάλεια ως η εγκέφαλος της σπείρας που δρούσε σε Παγκράτι και Βύρωνα η οποία έκανε παράδοση κατ΄ οίκων τα ναρκωτικά:


Η συμμορία των delivery πίστευε ότι είχε βρει το κόλπο» της μεταφοράς των ναρκωτικών αλλά η Δίωξη έβαλε τέλος στη δράση των dealers.

Οι πελάτες της συμμορίας που ήθελαν να παραγγείλουν χασίς, χρησιμοποιούσαν ειδικές εκφράσεις για να καταλάβει μια 25χρονη Ελληνίδα, μέλος της σπείρας που συνελήφθη, ότι πρόκειται για ειδικό πελάτη.

Εκφράσεις όπως «πίτσα με διπλό μπέικον», «τυλιχτό με γύρο και μαρούλι» ήταν κάποιες που χρησιμοποιούσαν ,για να παραγγείλουν το γεύμα τους.

Χιονάτη, Είναι Αλήθεια ή Παραμύθι;

960744304_3e59add96f1

 Ο χαρακτήρας της στο παραμύθι μπορεί να ήταν πραγματικός; Μερικοί λαογράφοι και μελετητές πιστεύουν ότι η Χιονάτη ήταν βασισμένη στην -τραγική- ζωή της Margarete von Waldeck, (1533-1554) γερμανίδας ερωμένης ενός Ισπανού πρίγκιπα.

Η ιστορία της Χιονάτης είναι γνωστή  σήμερα μέσα από τις αφηγήσεις δύο γερμανών μελετητών της λαογραφίας, Jakob και Wilhelm Grimm, και από την ταινία κινουμένων σχεδίων του Walt Disney, Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, η οποία βασίστηκε στην ιστορία των Grimm. Τόσο η ταινία όσο και η λαϊκή ιστορία των Grimm περιέχουν τα ίδια βασικά στοιχεία: μια όμορφη νεαρή κοπέλα που διώχνεται από το σπίτι της, νάνοι και ένα δηλητηριασμένο μήλο που προέρχεται από τη ζηλιάρα, πονηρή θετή μητέρα της.
Το 1994, ο Γερμανός επιστήμονας, Eckhard Sander, δημοσιεύσε το εξής: Schneewittchen: Marchen oder Wahrheit; ( Χιονάτη: Είναι αλήθεια ένα παραμύθι; ). Στο άρθρο αυτό, επισημαίνει ενδιαφέρουσες ομοιότητες μεταξύ της ιστορίας των Grimm και τη ζωή της Margarete von Waldeck (1513-1534) – οι ομοιότητες που επεσήμανε μπορεί να υποδηλώνουν ότι η Margarete ήταν η πραγματική Χιονάτη.
Apple_for_snow_white_Η ζωή της αληθινής Χιονάτης: Η Margarete ήταν κοντέσα, κόρη του Φιλίππου IV, German Count von Waldeck-Wildungen. Στην ηλικία των 16 ετών, είχε σταλεί να ζήσει στις Βρυξέλλες, όπου τράβηξε την προσοχή ενός νεαρού πρίγκιπα που θα γινόταν αργότερα ο Φιλίππος Β της Ισπανίας. Οι δυο τους έγιναν εραστές, προς μεγάλη απογοήτευση της μητριάς της, που τη μισούσε και του πατέρα του Φιλίππου, του βασιλιά της Ισπανίας. Ένας γάμος μεταξύ της Margarete και του νεαρού Φίλιππου θα ήταν πολιτικά πολύ άβολο.
Έτσι, ο Sander και άλλοι ερευνητές πιστεύουν ότι στήθηκε μια δολοπλοκία  για να τελειώσει η  σχέση τους με βίαιο τρόπο. Οι μελετητές πιστεύουν ότι ισπανοί αξιωματικοί δηλητηρίασαν την νεαρή 21 ετών κοπέλα, με τρόπο ώστε να μοιάζει με ασθένεια. Ο Sander, για παράδειγμα, αναφέρει ως απόδειξη ένα σημείωμα της Μαργκαρέτε, γραμμένο λίγο πριν πεθάνει. Η  γραφής της φανερώνει τρέμουλο των χεριών το οποίο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι σύμπτωμα δηλητηρίασης. Αν και η μητριά της πέθανε πριν από την Margarete, το μίσος της για την νεαρή γυναίκα έχει μεγάλη ομοιότητα με το παραμύθι των Grimm.
Άλλες ομοιότητες με την ιστορία της Χιονάτης: Οι 7 Νάνοι: H  Margarete μεγάλωσε στην πόλη Bad Wildungen, όπου ο αδελφός της είχε πολλά ορυχεία χαλκού. Η πλειοψηφία των εργαζομένων σε αυτά τα ορυχεία ήταν μικρά παιδιά. Συχνά καχεκτικά στην ανάπτυξη τους από τον υποσιτισμό και τις συνθήκες εργασίας και σπάνια ζουν έως τα 20, τα παιδιά αυτά τα ανέφεραν ως νάνοι αν και δεν ήταν.
Το δηλητήριασμένο μήλο: Ο  Sander κάνει επίσης αναφορά στον Bad Wildungen έναν άνδρα που συνελήφθη για την παροχή δηλητηριασμένων μήλων σε παιδιά που πίστευε ότι τον είχαν κλέψει. Ο Sander πιστεύει ότι οι Grimm γνώριζαν  το περιστατικό και το πρόσθεσαν στο παραμύθι.
Χρώμα μαλλιών: Η Margarete ήταν μια όμορφη γυναίκα με ξανθά μαλλιά. Η νεότερη έκδοση της Χιονάτης τονίζει τα μαύρα της μαλλιά, αλλά η αρχική έκδοση του παραμυθιού των Grimm  αναφέρει ότι τα μαλλιά της Χιονάτης ήταν «κίτρινα». Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει τίποτα, αλλά προσθέτετε  στα υπόλοιπα στοιχεία.
Είναι δύσκολο να δοθεί μια οριστική θετική απάντηση στο ερώτημα αν η Margarete ήταν η έμπνευση για την Χιονάτη, αλλά ο Eckhard Sander και άλλοι έχουν παρουσιάσει ισχυρά επιχειρήματα ως προς το γιατί θα πρέπει να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.  Ποιός ξέρει !
Συμβολισμοί Μεταφυσικοί: Η παρθένα (λευκή) Χιονάτη είναι το σύμβολο της ανθρώπινης ψυχής που ξεκινώντας την πορεία της μέσα από την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, καλείται να ωριμάσει μέσα από μια σειρά δοκιμασίες. Η κακιά βασίλισσα μητριά αντιπροσωπεύει την σκοτεινή πλευρά της γυναικείας φύσης της γυναίκας, είναι δηλαδή το αρνητικό διπλό της χιονάτης. Γι αυτό και εγκαταλείπει στο σκοτεινό δάσος το κορίτσι.
Η διαμονή στο άγριο δάσος συμβολίζει τον μπερδεμένο κόσμο των ψυχικών ή σεξουαλικών προβλημάτων. Είναι ο κόσμος των συναισθημάτων και της αστάθειας που δημιουργούν. Σε αυτό το δάσος λοιπόν, η ψυχή-Χιονάτη θα συναντήσει τους 7 μικρούς νάνους. Γιατί νάνοι; Ίσως επειδή στην λαϊκή σκέψη οι νάνοι συνδυάζουν το υπερφυσικό στοιχείο με την παιδική αθωότητα.
Γιατί όμως οι νάνοι είναι 7; Εφτά είναι οι πλανήτες της παραδοσιακής κοσμογονίας και μάλλον γι αυτό οι παλαιοί επέλεξαν αυτόν τον αριθμό. Καθώς λοιπόν η Χιονάτη (ψυχή) βρίσκεται χαμένη μέσα στο σκοτεινό δάσος του εαυτού της, καλούμαστε και εμείς να εντοπίσουμε την αρνητική σημασία του 7. Η συνάντηση λοιπόν της Χιονάτης με τους 7 αναλογεί με το πέρασμα του μύστη από τους 7 βαθμούς μύησης στα Μιθραια. Τελείται εδώ δηλαδή μια κεκαλυμμένη ψυχαλχημεία ωρίμανσης του εαυτού.
snow_white__s_poisoned_apple_by_daughterofthemistΤι γίνεται όμως με τον πρίγκιπα και το μήλο; Το 7 στην αλχημεία είναι αριθμός υπέρβασης, ενώ σε ένα αλχημικό κείμενο από τη Συρία, ο αναζητητής βρίσκει έναν καθρέφτη πάνω στις 7 πύλες – αν κοιτάξει μέσα σε αυτόν, θα λησμονήσει όλες τις έγνοιες και θα γνωρίσει το θεό που κρύβει μέσα του. Κάπως έτσι και ο καθρέφτης της μητριάς δείχνει την αλήθεια, πως η ομορφότερη ψυχή είναι η αγνή Χιονάτη, εκείνη που πέθανε και αναστήθηκε από το φιλί της αγάπης.
Ο πρίγκιπας στο παραμύθι μας αντιπροσωπεύει το αρσενικό ηλιακό πνεύμα που έρχεται για να ολοκληρώσει τον Ιερό Γάμο,αφού πρώτα αφυπνίσει τον ύπνο της απομάκρυνσης στον κόσμο των επιθυμιών, που συμβολίζει το μήλο. Προσέξτε όμως το χρώμα του μήλου είναι αυτό του αίματος που γεμίζει το δισκοπότηρο της Πορφυρής γυναίκας. Η δύναμη του δισκοπότηρου είναι να μεταμορφώνει το αίμα του μαρτυρίου σε ελιξίριο ζωής.  …και τι σχέση έχει το μήλο της Aplle με το μήλο της χιονάτης; Χμ !
Το είδα στο RaBit
  

Η αστεία εικόνα που κάνει θραύση στο Facebook...


 Μπορείς να καλέσεις το ασανσέρ;

 

Απίστευτο ρεκόρ: Μέχρι να εκλεγεί βουλευτής, άλλαξε οκτώ κόμματα σε 16 χρόνια!


 
Το τίτλο του μεγαλύτερου «κωλοτούμπα» της ελληνικής πολιτικής σκηνής διεκδικεί επάξια ο εκλεγμένος, από τις κάλπες της 6ης Μαΐου, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδης. 

Ο δημοσιογράφος έχει «περάσει» από οκτώ (!) συνολικά κόμματα τα τελευταία 16 χρόνια, γεγονός που αποκαλύπτει, αν μη τι άλλο, τον διακαή του πόθο για μια βουλευτική έδρα. 

Το 1996 εκλέγεται Β' επιλαχών βουλευτής με τοΔΗΚΚΙ στην Α' Θεσσαλονίκης. Το 1998 μεταπηδά στο ΠΑΣΟΚ και θέτει υποψηφιότητα με τον τότε Νομάρχη Κ. Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια στηρίζει τον υποψήφιο, τότε, Νομάρχη της ΝΔ, Παναγιώτη Ψωμιάδη με τον οποίο η γυναίκα του κατεβαίνει υποψήφια. 

Μετά, «κάνει μία στάση» στο κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή για να συστρατευτεί στην πορεία και με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον τότε Δήμο Πολίχνης, Κ. Θεοδωρίδη. Το 2010 επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία και κατεβαίνει ο ίδιος υποψήφιος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Τότε, μάλιστα, είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στη Θεσσαλονίκη καθώς αποκαλύφθηκε πως ο κ. Αβραμίδης ουδέποτε υπήρξε μέλος της ΕΔΗΠΗΤ όπως ισχυριζόταν. Μάλιστα η ίδια η ΕΔΗΠΗΤ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατέρριπτε τους ισχυρισμούς του. 

Λίγο καιρό αργότερα βρίσκεται στο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά από όπου θα φύγει στη συνέχεια και θα βρεθεί να συνομιλεί με τους ανθρώπους του Κουβέλη και την Δημοκρατική Αριστερά Θεσσαλονίκης. Δεν τα βρίσκει μαζί τους και έτσι στις 21 Μαρτίου του 2012 ιδρύει το κόμμα των ανέργων. 

Λίγους μήνες αργότερα φεύγει από το κόμμα- που ο ίδιος ίδρυσε, και καταλήγει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποίους κατάφερε τελικά να εκλεγεί.

Υ.Γ. Φήμες τον θέλουν να έχει συνομιλήσει και με την Ντόρα Μπακογιάννη- προ Σαμαρά εποχής, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται...

Γ.Κ. 


http://newpost.gr

Δείτε πως το κολέγιο αλλάζει μια γυναίκα... (pics)


Θέλετε να δείτε πως έγινε το κοριτσάκι της φωτογραφίας μόλις ένα χρόνο μετά;


Μεγάλη αλλαγή.. δεν συμφωνείτε;
 


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Επτάχρονη μαθήτρια.


Ξέρετε αυτά τα μελοδραματικά email που στέλνονται κατά εκατοντάδες - και που συνήθως έχουν σκοπό να σε συγκινήσουν και να σε εμπνεύσουν, κάνοντάς σε τελικά να επανεκτιμήσεις τη ζωή; 

Ένα απ' αυτά μου ήρθε και σήμερα, αλλά σήμερα αποφάσισα να το μοιραστώ κι εγώ. Δεν είμαι σίγουρος 100% ότι τα στοιχεία παρακάτω είναι αληθινά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο συμβολισμός είναι που μετράει.




H εφτάχρονη πιτσιρίκα που πουλάει τα γλυκά σε δρόμο της Δαμασκού και ταυτόχρονα γράφει τα μαθήματά της (!) δεν άφηνε με τίποτε τον Wasim Kheir Beik να την φωτογραφήσει. Τελικά ο φωτογράφος του πρακτορείου SANA πήρε αυτό που ήθελε με φακό από 30 μέτρα απόσταση (μαζί και το πρώτο βραβείο για το 2007 από την Ένωση Αραβικών Πρακτορείων Ειδήσεων), χαρίζοντας και σε μας τη θαυμάσια αυτή εικόνα. [Μακάρι να το έβλεπαν οι μαθητές μας!]

Loreen: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος και κέρδισε τη Eurovision


Το μόνο σίγουρο στο μυαλό όλων στo φετινό διαγωνισμό της Eurovision ήταν ότι
το μελαχρινό κορίτσι από τη Σουηδία που η σκηνική της παρουσία μας θύμισε έντονα την Bjork, θα ήταν η μεγάλη νικήτρια!
Έτσι κι έγινε! Η 28χρονη Loreen "σάρωσε". Συγκέντρωσε...
372 βαθμούς και στέφθηκε βασίλισσα της Eurovision 2012! Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Μαροκινής καταγωγής. Πρωτοεμφανίστηκε, όταν το 2004 έλαβε μέρος στο σουηδικό Pop Idol.To 2011 έλαβε μέρος στο Melodifestivalen, με το τραγούδι My Heart is Refusing Me, με το οποίο κατόρθωσε να φτάσει έως το στάδιο της δεύτερης ευκαιρίας.

Εκεί λοιπόν, στην εμφάνισή της στο Fran Idol όπως λέγεται το show ομολογούμε ότι πάθαμε ένα μκρό σοκ από την εμφάνιση της 20χρονης τότε Loreen! To κορίτσι με τα παραπάνω κιλάκια και τα άφρο μαλλιά δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την στυλάτη και με άποψη τραγουδίστρια που είδαμε στη Eurovision. Eντελώς αγνώριστη! Το μόνο που έχει μείνει ίδιο από τότε είναι η φωνάρα της. Στο show κατέλαβε την τέταρτη θέση και ξεκίνησε η καριέρα της στη Σουηδία.Θα την αναγνώριζες; Σίγουρα όχι! Στο επίσημο προφίλ της στο facebook βρήκαμε και αυτή τη φωτογραφία από τα παλιά.



 News24.gr

Χώρισες;


Μην τα βάφεις μαύρα.


Ακολουθούν μερικές συμβουλές από εμάς:



- Βγες έξω με φίλους και φλέρταρε



- Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, ξεκίνα ένα καινούργιο χόμπι



- Κάνε γυμναστική. Έτσι και θα εκτονωθείς και θα χτίσεις φοβερό σώμα



- Βρες τον εαυτό σου.

Πολλές φορές ειδικά μετά από μια μακροχρόνια σχέση είμαστε τόσο προσκολλημένοι στο ταίρι μας που χάνουμε την επαφή με τον εαυτό μας.

Τι θέλει, ποιες είναι οι ανάγκες του, τι τον ευχαριστεί.

Τέλος οι ανάγκες των άλλων, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον ίδιο σου τον εαυτό!



- Ανακάλυψε τι θες πραγματικά από τη ζωή.

Θέσε καινούργιους στόχους

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τι να κάνεις όταν η ζήλια σου χτυπάει την πόρτα…

“Η ζήλια είναι ανασφάλεια. Ο άνθρωπος που ζηλεύει αισθάνεται ότι δεν είναι ικανός και άξιος για να έχει τον σύντροφο που έχει.




Φοβάται λοιπόν ότι θα τον χάσει και για αυτόν το λόγο αισθάνεται άσχημα και το εκφράζει με τις εκδηλώσεις της ζήλιας”.

“Όταν λοιπόν νιώθω ότι είμαι ανάξια να κρατήσω τη σχέση, ότι ήμουν πολύ τυχερή που μου έτυχε αυτή η σχέση και ότι δεν μου άξιζε, πολλές φορές φέρομαι πολύ κτητικά και πολύ άσχημα σε μια προσπάθεια να κάνω τον άλλον να νιώσει κι εκείνος τόσο άσχημα όσο νιώθω εγώ μέσα από την ανασφάλειά μου”.

ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!

“Η ζήλια επίσης είναι και ο προάγγελος της βίας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που ζηλεύει, λίγο απέχει από το να ξεκινήσει να φέρεται και άσχημα, να μιλάει άσχημα. Για αυτό και τον άνθρωπο που μας ζηλεύει, θα πρέπει να τον δούμε πολύ προσεχτικά. Να μην αισθανόμαστε κολακευμένοι επειδή μας ζηλεύει και το μεταφράζουμε ως αγάπη και για αυτό φέρεται έτσι. Ένας άνθρωπος ο οποίος ζηλεύει και μάλιστα έντονα, δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του άρα δεν μπορεί να είναι καλός και στη σχέση μαζί μας και επίσης μπορεί να γίνει και βίαιος.”

ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!

“Αντί να μας πιάνει ο ενθουσιασμός ότι μας λατρεύουν και για αυτό μας ζηλεύουν, καλύτερα να σκεφτούμε αν ο χαρακτήρας του ανθρώπου με τον οποίο είμαστε είναι σωστός, αφού είπαμε ότι η ζήλια είναι ανασφάλεια και επίσης τι μπορεί να βγάλει στη συνέχεια ένας τέτοιος χαρακτήρας.”

ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ…

“Εάν ζηλεύουμε εμείς θα πρέπει να κάνουμε μία πολύ καλή συζήτηση με τον εαυτό μας, να δούμε γιατί μας βγαίνει αυτό το αίσθημα της ζήλιας, γιατί αισθανόμαστε ανασφαλείς, γιατί δεν έχουμε καλή εικόνα του εαυτού μας, γιατί δεν έχουμε αυτοεκτίμηση και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την εικόνας μας (μέσα μας) για να νιώσουμε πιο δυνατοί και έτσι να σταματήσουμε να είμαστε και ζηλιάρηδες.”

“Θα πρέπει επίσης να συζητήσουμε με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει και να του εξηγήσουμε ότι πιάνουμε τον εαυτό μας να ζηλεύει, ότι το έχουμε σκεφτεί για ποιο λόγο το κάνουμε, ότι δεν φταίει ντε και καλά εκείνος αλλά περισσότερο είναι δικό μας το φταίξιμο και να του ζητήσουμε την κατανόησή του και τη βοήθειά του για να το ξεπεράσουμε.”

“Αν εκείνος μας κάνει να αισθανόμαστε σπουδαίες και μοναδικές, είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσουμε και εμείς τη ζήλια μας και έτσι θα αισθανθούμε πιο δυνατές και πιο σίγουρες για τον εαυτό μας.”

“Επίσης, πρέπει να του εξηγήσουμε τι είναι αυτό που πυροδοτεί τη ζήλια μας, γιατί αυτό που εμείς θεωρούμε αυτονόητο, δεν είναι αυτονόητο για τους άλλους ντε και καλά. Δηλαδή μπορεί εμάς να μας ενοχλούν κάποια πράγματα που στον άλλο μπορεί να μην έχει περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να μας είναι ενοχλητικά. Θα πρέπει να του εξηγήσουμε τι είναι αυτό που δεν μας αρέσει να γίνεται και αν εξακολουθήσει να τα κάνει, τότε πραγματικά και να θυμώσουμε και να αισθανθούμε ότι μπορεί και να μας δίνει δικαίωμα να ζηλέψουμε.

Δηλαδή ότι αισθανθήκαμε άσχημα και φόβο για το αν η σχέση μας πάει καλά ή όχι είναι δικαιολογημένο γιατί ο άνθρωπος κάνει πράγματα που δεν μας αρέσουν και όμως εκείνος εξακολουθεί να τα κάνει. Αν όμως κάποια πράγματα δεν γνωρίζει ότι μας ενοχλούν, πως στην ευχή εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να μην τα κάνει; Δεν είναι όλα στο μυαλό του άλλου όπως είναι στο δικό μας.”

ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΖΗΛΕΥΕΙ…

“Αν ο άλλος μας ζηλεύει θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές γιατί πιθανότατα αυτή η ζήλια μπορεί να κρύβει έναν κακό χαρακτήρα που θα μας φέρει σε φοβερά δύσκολη θέση κάποια στιγμή.”

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!

“Αν εσύ ζηλεύεις πρέπει να ανεβάσεις την αυτοεκτίμησή σου, να ζητήσεις τη βοήθειά του στο να σε καταλάβει και να μην κάνει πράγματα τα οποία σε ενοχλούν για να μην σου πυροδοτεί την ζήλια.”





pinnokio

Tα στάδια μιας σχέσης, πριν και μετά!


Πικρές και ξεκαρδιστικές αλήθειες για τις σχέσεις…
Δείτε πως συμπεριφέρονται τα ζευγάρια το πρώτο διάστημα και πως μετά από καιρό!
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...


1. Μια μεγαλούτσικη μύτη φαίνεται επιβλητική, δύο πεταχτά αυτιά χαριτωμένα, όπως επίσης και το απλανές μυωπικό βλέμμα.

2. «Μωράκι μου, συγγνώμη που άργησα 10 ολόκληρα λεπτά, είχε φριχτή κίνηση, υπόσχομαι να μην το ξανακάνω».

3. Σκοτώνονται στο άγχος ποιος θα ξυπνήσει πρώτος για να τσακιστεί να πάει στον φούρνο, να πάρει κρουασάν, να φτιάξει καφέ, να στύψει πορτοκάλια, να βρει και ένα λουλούδι για να σερβίρει το μωρό του στο κρεβάτι.

4. «Είσαι απίστευτα όμορφη», «Αισθάνομαι τρομερά τυχερός που σ’ έχω πλάι μου», «Καμιά δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σου»

5. Διακοπές στα Κουφονήσια, στη Σούγια, στην Ελαφόνησο, στη Λούτσα, όπου να’ ναι φτάνει να είστε οι δυο σας.

6. Προσφωνήσεις: «Μωράκι μου», «Ζουζουλίνι μου» και άλλα γλυκανάλατα.


ΜΕΤΑ
1. Μια μεγαλούτσικη μύτη φαίνεται σαν έργο του Μπάμπη Βωβού, δυο πεταχτά αυτιά σαν F-16 και το απλανές μυωπικό βλέμμα σαν γκαβομάρα.

2. Ε, καλά, άργησα μια ώρα και το κάνεις θέμα, δε μου φτάνει που έφαγα τόση κίνηση στην μάπα, έχω και τις υστερίες σου».

3. Σκοτώνονται (μεταξύ τους) για το ποιος θα τσακιστεί να πατήσει τη ριμάδα την καφετιέρα, ενώ ο διάλογος διανθίζεται με κλισέ όπως «δεν είμαι δουλάρα να σου φέρνω το καφέ στο κρεβάτι!» ή «δίκιο είχε η μάνα μου που μου’ λεγε ότι είσαι γαϊδούρα!».

4. «Καλά ε, τα σουτζουκάκια που έφτιαξες προχτές ήταν ποίημα! Από την μάνα μου πήρες την συνταγή;»

5. Διακοπές στη Μύκονο, στην Πάρο, στην Πάτμο, στα Χανιά, οπουδήποτε φτάνει να βρείτε παρέα.

6. Προσφωνήσεις: «Χριστιανέ μου», «Να σου πω».



tromaktiko

Ποιας τραγουδίστριας η αδερφή είναι ιερόδουλη φορέας του AIDS;

Ποιας τραγουδίστριας η αδερφή είναι ιερόδουλη φορέας του AIDS;Ένα μεγάλο μυστικό, που η Mariah Carey έκρυβε καλά για τόσα χρόνια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την έκκληση της αδερφής της, Alison, για βοήθεια. H Alison είναι πρώην ιερόδουλη και φορέας του AIDS.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η Alison Carey, η αδερφή δηλαδή της Mariah Carey, είναι πρώην ιερόδουλη και φορέας του AIDS. Μάλιστα, οι δυο αδερφές εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν απολύτως καμία επαφή.
Τώρα, όμως, η 50χρονη Alison βγήκε δημόσια, ζητώντας από τη Mariah Carey να της επιτρέψει να δει τα ανίψια της, τον Moroccan και τη Monroe.
«Αν είχα ένα μήνυμα για την αδελφή μου θα της έλεγα: τηλεφώνησέ μου», δήλωσε η Alison χαρακτηριστικά στη «Sun» και συνέχισε: «Θέλω να συναντήσω την αδερφή μου και να της πω πόσο πολύ μου έλειψε και πόσο περήφανη νιώθω που είμαστε οικογένεια. Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε, αλλά παρά τους καυγάδες και τα προβλήματα, η Mariah θα είναι πάντα για μένα η μικρή μου αδερφή».
H ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έγινε ιερόδουλη, πριν η Mariah Carey γίνει η star που όλοι γνωρίζουμε, προκειμένου να εξασφαλίσει στην οικογένειά της τα προς το ζην.
fimes.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3