-->

Η... Κενή Διαθήκη Αν ο Νώε ήταν Έλληνας!



 
Αν ο Νώε ήταν Έλληνας!






Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:


- Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό
και θα καταστρέψω τα πάντα.

Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και
ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχουν στη Γη. Σε
προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.

Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό.

Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την
Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο Κύριος, πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και
να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει η καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της γης
έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται
στην αυλή του και να κλαίει.


- Νώε! Ανακράζει, που είναι η Κιβωτός;

- Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά
αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την
κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα
κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια
από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν
χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.

Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα
όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα
άδεια και από την Πολεοδομία.

Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση
υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά
κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο
για να σώσω τις κουκουβάγιες.

Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.

Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε
συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην
Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.

Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.

Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι
δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την
επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η
ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του
Σύμπαντος.

Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης
ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας,
που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν
πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.

Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι
οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.

Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι
φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.

Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο
Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική
πράξη.

Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.

Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.

Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις τη Γη;

Και απάντησε ο Θεός:

- Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει η κυβέρνηση.
Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !

Τώρα το wi-fi θα εκπέμπει από… πλάκες πεζοδρομίου


Είναι ο καημός για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να ψάξουν για ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο τόσο για τον υπολογιστή τους όσο και για το κινητό τους, όταν είναι εκτός σπιτιού..................

Ωστόσο αυτό το μαρτύριο όπως φαίνεται φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.
 Μία ισπανική εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει wi-fi hotspots σε πλάκες πεζοδρομίου προκειμένου παντού να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το iefimerida.gr
 Οι πλάκες θα έχουν βάρος 24 κιλών θα τοποθετούνται σε απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους, και θα λειτουργούν σε θερμοκρασίες από 10 μέχρι 45 βαθμών Κελσίου.
Θα εξασφαλίζουν απρόσκοπτη σύνδεση στο Διαδίκτυο και θα χρηματοδοτούνται μέσω διαφημίσεων που θα εμφανίζονται στη συσκευή του χρήστη.


iefimerida.gr

Ο άνθρωπος που εγκατέλειψε το χρήμα!


Πάνε τώρα δώδεκα χρόνια που ο Αμερικανός Ντάνιελ Σουέλο δεν έχει κερδίσει, δεχθεί ή ξοδέψει ούτε δολάριο. Το 2000 πήρε την απόφαση να ζήσει χωρίς χρήματα και εγκαταστάθηκε σε μια σπηλιά στη Γιούτα. Και δεν εγκατέλειψε μόνο τα χρήματα, αλλά και το δελτίο ταυτότητάς του, την άδεια οδήγησης, ακόμη και το όνομά του – από Σελαμπάρτζερ, έγινε Σουέλο, που σημαίνει...
...«έδαφος» στα ισπανικά.

«Ολόκληρη η κοινωνία μας είναι σχεδιασμένη ώστε να μην έχεις άλλη επιλογή παρά να ζεις με χρήματα», λέει. «Πρέπει να είσαι μέρος του καπιταλιστικού συστήματος. Είναι παράνομο να ζεις έξω απ’ αυτό».

Ο Σουέλο αψήφησε αυτόν τον «νόμο» και εδώ και δώδεκα χρόνια ζει συλλέγοντας καρπούς, από το ψάρεμα, με τρόφιμα που του προσφέρουν φίλοι ή περαστικοί ή που έχει βρει σε απορρίμματα, μερικές φορές και από το κυνήγι. «Από το φθινόπωρο του 2000 ζω χωρίς ούτε μια δεκάρα. Δεν χρησιμοποιώ ούτε δέχομαι χρήματα και δεν συμμετέχω σε συσσίτια ούτε δέχομαι τα βοηθήματα της κυβέρνησης», εξηγεί στον ιστότοπό του στο Ιντερνετ (sites.google.com/site/livingwithoutmoney/), όπου απαντά επίσης σε ερωτήσεις όπως: «Μήπως οι άνθρωποι σας ενοχλούν;», «Θέλω να ζήσω χωρίς χρήματα, αλλά πώς να το κάνω όταν έχω οικογένεια και παιδιά;», «Πιστεύετε ότι το χρήμα είναι ο διάβολος;», «Τι κάνετε με τα γυαλιά σας και με την οδοντιατρική περίθαλψη;», «Είστε εξτρεμιστής;», «Και τι γίνεται με την υγιεινή;».

Ο Σουέλο επέλεξε να μην ενταχθεί ούτε σ’ ένα σύστημα ανταλλαγών «με άλλα άτομα σ’ αυτόν τον κόσμο»,επειδή λέει πως προτιμάει να κάνει εμπόριο «με το Σύμπαν, με τον Θεό, αν προτιμάτε, με τον
τρόπο των άγριων ζώων». Η βρετανική «Ντέιλι Μέιλ» εξηγεί πως ο Σουέλο προέρχεται από μια φονταμενταλιστική οικογένεια πολύ συντηρητική, πράγμα που τον ώθησε να πάρει στα σοβαρά τη θρησκεία και να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το χρήμα και οι συγκρούσεις που δημιουργεί δεν είναι δίκαια ούτε χριστιανικά.

Ο Ντάνιελ Σουέλο έχει επίσης ένα μπλογκ, το οποίο ανανεώνει από το 2006 μέσω μιας δημόσιας βιβλιοθήκης. Αφηγείται εκεί, για παράδειγμα, την περιοδεία που έκανε με την ευκαιρία της κυκλοφορίας, φέτος τον Μάρτιο, του βιβλίου που ο Μαρκ Σαντίν είχε αρχίσει να του αφιερώνει την επομένη της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 («The Man Who Quit Money» – «Ο άνθρωπος που εγκατέλειψε το χρήμα»). Το 2000 «ήταν 39 ετών, προερχόταν από μια καλή οικογένεια, είχε πάει στο πανεπιστήμιο. Δεν ήταν ψυχικά άρρωστος ούτε έπαιρνε ναρκωτικά», διευκρινίζει ο Μαρκ Σαντίν σε άρθρο του στην «Globe and Mail» και στο BBC εξηγεί: «Λέει πως δεν περιμένει να αρχίσουν όλοι να ζουν σε σπηλιές, όμως ελπίζει ότι μια μέρα το χρήμα δεν θα χρησιμεύει πια».
πηγή: katohika.gr
Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


http://www.aniwthoi.net

Tα πιο sexy παπούτσια της φετινής σεζόν!

Απολαύστε τα

 
























kamikazi.gr

ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



Ποιος είναι ο πιο υγιεινός καλοκαιρινός καφές;


Το χειμώνα μερικοί τον προτιμούν… καυτό, το καλοκαίρι, όμως, όλοι τον προτιμούν κρύο. Μιλάμε φυσικά για τον καφέ και τα διάφορα παγωμένα του είδη που απολαμβάνουμε το καλοκαίρι. Ποιο απ’ όλα, όμως, είναι πιο υγιεινό;

 
Μαζί με τον ήχο της θάλασσας, των γλάρων και των τζιτζικιών, υπάρχει κι άλλος ένας απόλυτα καλοκαιρινός ήχος που ακούγεται σε κάθε παραλία και δρόμο από τη στιγμή που η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει και τα γυαλιά ηλίου βγαίνουν από τη θήκη τους: ο ήχος που παράγεται όταν ανακατεύουμε τα παγάκια του κρύου καφέ μας με το καλαμάκι – για να μην αναφερθούμε στο ρούφηγμα της τελευταίας γουλιάς καφέ, το οποίο μπορεί να πιάσει υψηλά ντεσιμπέλ και να καλύψει ακόμα και το πιο παθιασμένο… τζιτζίκι.
Κι ενώ τις προηγούμενες δεκαετίες ο ελληνικός καφές φραπέ είχε τα πρωτεία και αποτελούσε την επιλογή του κάθε μερακλή Έλληνα (μετά τον ελληνικό φυσικά), σήμερα οι επιλογές έχουν πληθύνει και ο φραπέ δεν αποτελεί πια τον ένα και μοναδικό καφέ, με το φρέντο καπουτσίνο, το φρεντοτσίνο, το φραπουτσίνο και το φρέντο εσπρέσο να «κλέβουν» επίσης την καρδιά μας.
Ο καθένας από τους παραπάνω καφέδες, όμως, διαφέρει από τον άλλο στις θερμίδες και στα λιπαρά που περιέχει, με αποτέλεσμα κάποιοι, εκτός από απολαυστικοί να είναι και θερμιδικές «βόμβες» και κάποιοι άλλοι να είναι λιγότερο βλαβεροί για την υγεία και τη σιλουέτα μας. Βάλαμε, λοιπόν, τους πιο διάσημους καλοκαιρινούς καφέδες στο μικροσκόπιο και ψάξαμε να βρούμε αυτόν που υπερτερεί. Δείτε τα αποτελέσματα.
Φρέντο καπουτσίνο: ο αντικαταστάτης του φραπέ
Το 17ο αιώνα, μοναχοί στη Βιέννη της Αυστρίας που θεωρούσαν τον τούρκικο καφέ πολύ δυνατό για τα γούστα τους, αποφάσισαν να τον αναμείξουν με μέλι και κρέμα, δίνοντας μια πρώιμη μορφή στο φρέντο που σήμερα γνωρίζουμε. Το χρώμα του καφέ έγινε περισσότερο καφετί, μοιάζοντας στο χρώμα του ράσου που φορούσαν οι μοναχοί του τάγματος των επονομαζόμενων Capuchin, δίνοντας αργότερα το όνομα «cappuccino» στον καφέ.
Ο αγαπημένος καφές που την τελευταία δεκαετία κάνει θραύση στις ελληνικές καφετέριες και οι Έλληνες τον έχουν προτιμήσει αντικαθιστώντας τον με τον πρώην αγαπημένο τους φραπέ, φτιάχνεται με μια δόση καφέ espresso, ζάχαρη, παγάκια και πλούσιο αφρόγαλα, γι’ αυτό και δεν ανήκει στους «αθώους» καφέδες. Το αφρόγαλα αποδίδει περισσότερες από 100 θερμίδες και περίπου 1 γραμμάριο λιπαρών, ενώ αναλόγως με τη ζάχαρη που προσθέτετε, οι θερμίδες του αυξάνονται κατά 20 ανά κουταλάκι. Παρ’ όλ’ αυτά, σαν καφές θεωρείται πιο ήπιος και ελαφρύς από το φραπέ, αφού φιλτράρεται, γι’ αυτό και προτιμάται από τους περισσότερους, αγγίζοντας μέχρι και 80mg καφεΐνης ανά ποτήρι.
Φραπέ: ο πάλαι ποτέ αγαπημένος καφές των Ελλήνων
Αν όλα αυτά τα χρόνια ψάχνατε να ευχαριστήσετε τον άνθρωπο που επινόησε το φραπέ, σας ενημερώνουμε πως θα τον βρείτε στο πρόσωπο του Δημητρίου Βακόνδιου, υπαλλήλου μεγάλης ελβετικής εταιρίας στην Ελλάδα, ο οποίος το 1957 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μη βρίσκοντας ζεστό νερό να φτιάξει τον καφέ του, χρησιμοποίησε σέικερ, για να δοκιμάσει να φτιάξει καφέ με κρύο νερό. Απ’ ό,τι φαίνεται η πατέντα δεν πέτυχε μόνο γι’ αυτόν τη δεδομένη στιγμή, αλλά πανελλαδικά εδώ και 55 χρόνια.
Ο αγαπημένος καφές, λοιπόν, φτιάχνεται με καφέ, ζάχαρη, νερό, παγάκια και γάλα για όποιον επιθυμεί. Όταν ο καφές δεν περιέχει ούτε ζάχαρη, ούτε γάλα, τότε δεν αποδίδει ούτε θερμίδες, ούτε λιπαρά. Επειδή συνήθως, όμως, τον προτιμάμε και με τα δύο, η ζάχαρη του προσθέτει 20 θερμίδες ανά κουταλάκι και το γάλα περίπου άλλες 10-20 θερμίδες ανάλογα με την ποσότητα και ελάχιστα λιπαρά. Θεωρείται αρκετά βαρύς για το στομάχι, πολύ διεγερτικός, ενώ έχει και υπακτική δράση. Η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη μπορεί να φτάνει τα 100mg.
Φρέντο εσπρέσο: μεγάλη τόνωση, σε μικρές δόσεις
Οι πρώτες μηχανές εσπρέσο κυκλοφόρησαν στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ο Λουίτζι Μπετζέρα από το Μιλάνο καθιέρωσε την πρώτη πατέντα το 1901. Όταν μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο οι μηχανές βελτιώθηκαν, ο εσπρέσο έγινε πιο δημοφιλής και τη δεκαετία του ’50 πήρε τη σημερινή του μορφή. Στην Ελλάδα, μάλιστα, το 2008 οι Έλληνες διέθεσαν περίπου 1,5 εκατομμύριο περισσότερα ευρώ στα σούπερ μάρκετ από το 2007 για την αγορά εσπρέσο, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη μεγάλη τους προτίμηση.
Ο φρέντο εσπρέσο πίνεται σκέτος ή με ζάχαρη και ανάλογα με την ποικιλία του καφέ, η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη μπορεί να φτάνει και τα 80mg ανά ποτήρι (με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση να βρίσκεται ανάμεσα σε 200-300mg), προσφέροντας άμεση δράση στο νευρικό σύστημα. Οι θερμίδες του εξαρτώνται από τη ζάχαρη που θα του προσθέσουμε.
Φρεντοτσίνο: μια γλυκιά παραλλαγή καφέ
Πρόκειται για παγωμένο ρόφημα με βάση τον καφέ που απομακρύνεται λίγο από την καθιερωμένη έννοια του καφέ, μοιάζει με smoothies και προέρχεται από την Αγγλία. Λόγω του ότι περιέχει πολύ γάλα, ζάχαρη και σιρόπι, οι θερμίδες του «εκτινάσσονται» σε περισσότερες από 450, ενώ αν το γάλα δεν είναι αποβουτυρωμένο μπορεί να ξεπερνάνε και τις 500. Τα λιπαρά του φτάνουν τα 4,4 γραμμάρια ανά 100 γραμμάρια προϊόντος.
Φραπουτσίνο: ένας καφές που μοιάζει με μιλκ σέικ
Άλλος ένας καφές που εντάσσεται στη μετά-φραπέ εποχή, το φραπουτσίνο, είναι τόσο γλυκό και δροσερό, ώστε να χαρίζει απόλαυση στα καλοκαιρινά μας πρωινά και απογεύματα. Δυστυχώς, όμως, το τίμημα της απόλαυσης το «πληρώνουμε» με πολλές θερμίδες που ανέρχονται στις 500 και ο καφές μας μετατρέπεται σε ένα παχυντικό… επιδόρπιο, που συνήθως συνοδεύεται με κρέμα σαντιγί. Κυκλοφορεί, όμως, και η light έκδοσή του με 54% λιγότερες θερμίδες.
Ποιος είναι τελικά πιο υγιεινός;
Με το φρεντοτσίνο, το φραπουτσίνο και το φρέντο να βγαίνουν από το «παιχνίδι» λόγω των αυξημένων θερμίδων και λιπαρών τους, απομένουν οι «δυνατοί» φραπέ και φρέντο εσπρέσο. Ανάμεσα στους δύο, πιο υγιεινός είναι ο εσπρέσο, καθώς ο καφές του φιλτράρεται, ενώ δεν περιέχει γάλα το οποίο συνηθίζουμε να προσθέτουμε στο φραπέ, προσθέτοντάς του θερμίδες, λιπαρά και κάνοντας τον καφέ μας δύσπεπτο. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, προτιμήστε τον εσπρέσο κι αφήστε την ελληνική παράδοση του φραπέ για εξαιρετικές περιπτώσεις.

www.clickatlife.g

Τι μπορεί να συμβεί αν …καταπιείτε την τσίχλα σας;


Χμμμ… σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε ακούσει κάποια σχετική προειδοποίηση, σχετικά με το γιατί δεν πρέπει νακαταπιείτε μία τσίχλα. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι αν σας συμβεί αυτό, υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στο πεπτικό σας σύστημα για σχεδόν μία… δεκαετία. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να αποκλείσετε το γεγονός να υπάρχει, αυτή τη στιγμή, μία αδιάλυτη τσίχλα στον οργανισμό μας. Για να δούμε όμως λίγο καλύτερα το θέμα. Πόσο πρέπει να σας ανησυχείαυτό το ενδεχόμενο;
Αν ρίξετε μία ματιά στα συστατικά της -ένα απολαυστικό ομολογουμένως μείγμα από δύσπεπτες όμως ενώσεις- ένα ενδεχόμενο σαν αυτό που περιγράφουμε παραπάνω δε μοιάζει και ιδιαίτερα απίθανο. Και αν κάποιος μελετήσει διάφορα ιατρικά βιβλία, μπορεί να βρει περιστατικά όπου η κατάποση μίας τσίχλας έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Είναι όμως πιθανόν οι πιο «υστερικές» προειδοποιήσεις της μαμάς σας να αποδειχθούν τελικά σωστές;
Οι χειρότερες περιπτώσεις
Ένα άρθρο που χρονολογείται από το 1998 στο περιοδικό «Pediatrics» είχε κάνει μία ενδιαφέρουσα αναφορά σε τρεις -ακραίες ομολογουμένως- περιπτώσεις που είχαν συμβεί σε μικρά παιδιά.
Η πρώτη ιστορία είχε να κάνει με ένα αγοράκι τεσσεράμισι ετών, το οποίο είχε «εθιστεί» στο μάσημα (αλλά και την κατάποση) τσίχλας από τα δύο του χρόνια. Μέχρι τη στιγμή που οι γονείς του αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον γιατρό για το ζήτημα, είχαν παρατηρήσει ότι κατάπινε έως και… 7 τσίχλες κάθε μέρα – κάποιες από τις οποίες φαίνεται ότι είχαν σταθεί κάτω από λαιμό του. Όταν δημιούργησαν μία μάζα η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απόφραξη, οι γιατροί ήταν αναπόφευκτο να παρέμβουν για να την αφαιρέσουν από τον οργανισμό του παιδιού.
Το περιοδικό αναφέρεται, επίσης, στην ιστορία ενός κοριτσιού -στα τέσσερα του χρόνια- το οποίο λάμβανε τσίχλες αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας ως… επιβράβευση (!) από τους γονείς του. Το παιδί είχε μάθει να καταπίνει κάθε μία από αυτές, ώστε να μπορεί να λάβει την επόμενη. Το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο με αυτό της προηγούμενης περίπτωσης, με αποτέλεσμα και πάλι να χρειαστεί ιατρική παρέμβαση.
Η τρίτη ιστορία έχει σχέση με ένα παιδάκι ενάμισι έτους, το οποίο αποφάσισε να… ανακατέψει την τσίχλα που του είχαν δώσει οι γονείς του με μερικά… νομίσματα πριν την καταπιεί. Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι να υπάρξει ιατρική παρέμβαση και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το μείγμα που είχε δημιουργηθεί ήταν άκρως επικίνδυνο για τον οργανισμό του.
Η ιστορία της τσίχλας
Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις ανάμεσα σε εκατομμύρια. Τα πάντα θέλουν προσοχή και φυσικά μέτρο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μικρά παιδιά. Ο καθένας μας μπορεί να θυμηθεί ένα περιστατικό κατάποσης τσίχλας και είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό με ένα συστατικό τόσο συνηθισμένο στη ζωή μας. Και απ’ ό,τι φαίνεται, αν ψάξει κανείς την ιστορία της τσίχλας, το μάσημα είναι μία συνήθεια που έχει ξεκινήσει από τους ανθρώπους εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Κομμάτια από πίσσα που χρονολογούνται από το 7.000 π.Χ. έχουν ανακαλυφθεί σε ευρήματα στη Βόρεια Ευρώπη ανάμεσα σε δόντια ανθρώπων – οι περισσότεροι από τους οποίους υπολογίζονται σε ηλικίες 6 έως 15 ετών.
Αργότερα, φαίνεται ότι οι Έλληνες διατηρούσαν αυτή τη συνήθεια, χρησιμοποιώντας τη ρητίνη από τα μαστιχόδεντρα – που φαίνεται ότι ονομάστηκαν έτσι από τη σχετική πράξη του μασήματος. Είχαν, μάλιστα, διαπιστώσει ότι αυτό το είδος της ρητίνης μπορούσε να συλλέξει ακαθαρσίες από δόντια, ενώ, ταυτόχρονα, μπορούσε να κάνει πιο δροσερή την αναπνοή. Αντίστοιχα, όταν νέοι άποικοι εγκαταστάθηκαν στην Αμερική από την Αγγλία, γνωρίζουμε ότι μία συνήθεια που πήραν από τουςιθαγενείς ήταν να μασούν ένα είδος από ρητίνη της ερυθρελάτης.
Η σύγχρονη μορφή της τσίχλας, όμως, φαίνεται ότι έχει προέλθει στην ουσία από το… λάθος ενός μηχανικού. Τον 19ο αιώνα, κάποιοι βιομήχανοι της εποχής είχαν «υιοθετήσει» την άποψη ότι η «τσίχλα» -ένα συστατικό που συλλεγόταν από ένα δέντρο στο Yucatan του Μεξικού- ήταν ένα πολλά υποσχόμενο ισοδύναμο του καουτσούκ. Το 1869, ο Antonio Lopez de Santa Anna, ένας εξόριστος πρώην ηγέτης του Μεξικού, που ζούσε στο Staten Island της Νέας Υόρκης, σκέφτηκε ότι μπορεί να ελέγξει αν ισχύει αυτός ο ισχυρισμός. Έτσι, διέταξε να μεταφερθεί ένας τόνος από αυτή την ουσία από το Μεξικό και προσέλαβε έναν «εφευρέτη», τον Thomas Adams, για να την επεξεργαστεί, ώστε να δει αν, όντως, μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο του καουτσούκ. Όλα καλά μέχρι εκεί, αλλά το πείραμα δεν πέτυχε… Και κάπως έτσι ο Adams ξέμεινε με την τεράστια αυτή ποσότητα ενός υλικού, που ήταν πρακτικά… άχρηστο.
Παρόλο που αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία… ελαστικών, ο Adams παρατήρησε με τις έρευνές του ότι είχε κάποιες αξιοσημείωτες ιδιότητες. Όταν η ρητίνη στέγνωσε, για παράδειγμα, παρατήρησε ότι ήταναδιάλυτη στο νερό και σε αρκετά πλαστικά. Εκείνο που δε γνωρίζουμε ακριβώς, είναι πώς του ήρθε να τη βάλει στο στόμα του, ώστε να διαπιστώσει ότι ότι μπορεί κάποιος να τη μασήσει με ιδιαίτερη… ευχαρίστηση. Το γεγονός, πάντως, είναι ότιπατένταρε το μασώμενο αυτό υλικό, το 1871. Και προχώρησε ακόμη περισσότερο, προσθέτοντας σε αυτό διάφορες… γεύσεις, ώστε να μπορέσει να το προωθήσει σε καταστήματα που, εκείνη την εποχή, συνήθιζαν να πωλούν γλυκιά παραφίνη για τον ίδιο λόγο. Λίγα χρόνια αργότερα, η -γνωστή μας έως σήμερα- Wrigley’s, χρησιμοποιώντας το σωστό marketing, έκανε την τσίχλα διάσημη. Και κάπως έτσι, σήμερα ο καθένας από εμάς έχει ένα πακετάκι στην τσάντα του για περιπτώσεις… ανάγκης ή και απλής συνήθειας.
Είναι τελικά επικίνδυνο να καταπιεί κάποιος μία τσίχλα;
Όπως μπορεί κάποιος, λοιπόν, να διαπιστώσει εύκολα από τα παραπάνω, η «τσίχλα» κουβαλάει τη δική της μεγάλη ιστορία. Και οι περισσότεροι από εμάς, όπως σημειώσαμε ήδη, έχουμε κατά λάθος καταπιεί μία ή και περισσότερες στη ζωή μας. Όπως σημειώνουν, οι ερευνητές, ακόμη κι αν αυτό μας έχει συμβεί κάποιες φορές, είναι εξαιρετικά απίθανo να δημιουργήσουμε μία αποικία από… τσίχλες στα σωθικά μας. Ναι, είναι δυνατόν και απολύτως λογικό κάποια κομμάτια από αυτές να παραμένουν στο πεπτικό μας σύστημα για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από -παραδείγματος χάριν- ένα milkshake, αυτό όμως δύσκολα μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως το στομάχι μας τα καταφέρνει καλά στο να απομακρύνει τις τροφές από αυτό, είτε χωνεύονται και αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας είτε αυτό είναι αδύνατο να συμβεί λόγω της σύστασής τους (να σημειωθεί πως το 30% των συστατικών μίας τσίχλας ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, εξου και οι σχετικοί προβληματισμοί για το ζήτημα)
Αυτό δε σημαίνει, πάντως, ότι δεν πρέπει να «ακούτε τη μαμά» σας και τις προειδοποιήσεις της σε κάτι τέτοια ζητήματα. Τεχνικά μιλώντας, έχει ένα μικρό δίκιο, ειδικά σε περιπτώσεις υπερβολής, όπως συνέβη με τα παιδιά που διαβάσαμε στις ιστορίες νωρίτερα. Αλλά, προς Θεού, την επόμενη φορά που θα καταπιείτε μία τσίχλα, μην προβείτε σε δεύτερες σκέψεις. Μην το κάνετε όμως και σύστημα… υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να βάλει κάποιος στο στομάχι του – ενδεχομένως απείρως πιο νόστιμα. Δε συμφωνείτε;
Πηγή: Gizmodo

Η διαφορά του άντρα στα 17,25,35,48 και στα 66+++...!!!



Ηλικία και Ποτό

17 ετών: μπύρα

25 ετών: ουίσκι

35 ετών: βότκα

48 ετών: διπλή βότκα

66 ετών: Μαλόξ


Ηλικία και αγαπημένα σπορ

17 ετών: σεξ και μπάλα

25 ετών: σεξ και μπάλα

35 ετών: σεξ

48 ετών: σεξ

66 ετών: υπνάκος και μπάλα

75 ετών και άνω: τηλεόραση, ύπνος, επίσκεψη στον γιατρό του ΙΚΑ



Ηλικία και αγαπημένη φαντασίωση

17 ετών: Να περάσω στις Πανελλήνιες

25 ετών: Να κάνω έρωτα στο αεροπλάνο

35 ετών: Ένα τρίο

48 ετών: Να πάει η γυναίκα μου στη μάνα της

75 ετών και άνω: Να μην κατουριέμαι πάνω μου



Η ιδανική ηλικία για γάμο

17 ετών: Στα 25

25 ετών: Στα 35

35 ετών: Στα 48

48 ετών: Στα 66

66 ετών: Στα 17



Ηλικία και το ιδανικό ραντεβού

17 ετών: Σινεμά και επιστημονική φαντασία

25 ετών: Καφέ... πάμε σπίτι μου

35 ετών: Πάμε σπίτι μου

48 ετών: Πάμε σπίτι μου να κάνεις κάτι να φάμε

66 ετών: Στα παιδιά για φαγητό την Κυριακή

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Μύθοι και αλήθειες

 
Το να κάνεις ή όχι σεξ στο πρώτο ραντεβού είναι ένα ζήτημα που θα απασχολεί πάντα τις περισσότερες γυναίκες και πολλούς άντρες. Τι ισχύει όμως και τι πρέπει επιτέλους να περάσει στη σφαίρα του "αστικού μύθου";
 
Αρχικά οι ειδικοί επισημαίνουν πως όχι μόνο το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν είναι κάτι κακό για μία ενδεχόμενη σχέση.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Iowa, το σεξ στο πρώτο ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιώδες και μακροχρόνιο.
Ο καθηγητής κοινωνιολογίας, Anthony Paik, δήλωσε σε συνέντευξή του πως "οι άνθρωποι πλέον αντιμετωπίζουν το σεξ από τις αρχές της σχέσης σαν ένα φυσιολογικό και αναμενόμενο κομμάτι της ζωής και δεν πρέπει να μολύνει ή να δηλητηριάζει την ίδια τη σχέση".

 
Στην έρευνα καταδεικνύεται πως ένα σημαντικό ποσοστό των ερωτηθέντων δήλωσαν πως η σοβαρή σχέση τους ξεκίνησε από το σεξ.
Βέβαια ακόμα ο τρόπος σκέψης δεν έχει αλλάξει τελείως, καθώς μία παλιότερη έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες που κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού, στη συνέχεια δεν το παραδέχονται στα φιλικά τους πρόσωπα.

 
Ίσως τελικά το σεξ στο πρώτο ραντεβού να μην σημαίνει τίποτα παραπάνω από το γεγονός πως θέλατε πολύ ο ένας τον άλλον. Και πως ίσως, τα όποια προβλήματα ή θέματα που δημιουργούνται από αυτό να είναι στην πραγματικότητα αποτελέσματα της γενικής παραφιλολογίας γύρω του. Ίσως και όχι.

pinnokio

Σοφά Λόγια για τη γυναίκα !!!



Μερικά σοφά λόγια για τις γυναίκες , για να μην παρεξηγούμαστε και με κατηγορείτε ως μισογύνη , τα λόγια αυτά τα λένε άλλοι σοφιστές και όχι εγώ ! Εγώ απλά τα αναφέρω ...

1. Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
Charles Maurice de Talleyrand
2. Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της όταν φιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του.
Evan Esar
3. Τι αρέσει στις γυναίκες, έχει 16 cm μήκος και αρχίζει από Π ???
Το πενηντάευρο.
4. Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις σπίτι το βράδυ σε μία γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα;
Σημαίνει οτι είσαι σε λάθος σπίτι.
Henny Youngman
5. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
Oscar Wilde
6. Μια γυναίκα που διαβάζει το Playboy αισθάνεται σαν Εβραίος που διαβάζει προπαγανδιστικό φυλλάδιο των Ναζί.
Gloria Steinem
7. Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ’ έναν άντρα, είναι 1,19 ευρώ το λεπτό.
Steven Wright
8. Μόνο τα καλά κορίτσια κρατούν ημερολόγιο. Τα κακά δεν έχουν χρόνο.
Tallulah Bankhead
9. Το μόνο καλύτερο από μια γυμνή γυναίκα είναι δυο γυμνές γυναίκες.
Hugh Hefner
10. Ποιά είναι τα τέσσερα ζώα που θέλει να έχει μια γυναίκα ?
Μια jaguar στο γκαράζ της,
μια αλεπού στη ντουλάπα της,
ένα τίγρη στο κρεβάτι της
και ένα βόδι για να πληρώνει τα παραπάνω!
11. Οι γυναίκες είναι όπως τα πούρα: οι πρώτες ρουφηξιές είναι οι καλύτερες.
Georges Wolinski
12. Εάν θέλετε να παντρευτείτε όμορφη, έξυπνη και πλούσια, θα πρέπει να παντρευτείτε τρεις φορές.
Ανώνυμος
13. Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στην σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο
14. Eίπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια:βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν
15Αν θέλετε πραγματικά η γυναίκα σας να σας ακούει όταν μιλάτε, να μιλάτε στον ύπνο σας.
Rita Rudner
16. Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα
17. -Μπορεί μια γυναίκα να κάνει έναν άντρα εκατομμυριούχο?
-Αν ήταν δισεκατομμυριούχος.
18. Καμιά γυναίκα δεν αντέχει ένα χαρτοπαίκτη σύζυγο, εκτός αν κερδίζει συνέχεια.
Thomas Dewar
19. Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που διεγείρουν σεξουαλικά, ειδικά τις γυναίκες. Το καλύτερο είναι μια Mercedes-Benz SLR.
Λιν Λαβνέρ
20. Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου.
George Best
21. Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το σημείο G είναι στα αυτιά. Όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει το χρόνο του.
Ιζαμπέλ Αλιέντε
22. Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει
23. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται.
Freya Stark
24. Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις.
Σάρον Στόουν
25. Οι γυναίκες είναι σαν το τσιγάρο. Όσο και να καπνίσεις πάντα κάτι μένει.


ΣΟΚ! Διαβάστε τι γράφει το νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας»


Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους...αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς.

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως  έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου..!

Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα..επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.

Στις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών....!!

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της «Μακεδονίας» και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. Ο χάρτης με τη Μεγάλη Αλβανία και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών.

VIDEO: Σκύλος δάγκωσε παρουσιάστρια στο πρόσωπο


Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται μια παρουσιάστρια μετά από δάγκωμα σκύλου...
που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της στο κανάλι 9News των ΗΠΑ. 
Ο Μαξ βρισκόταν στο στούντιο, καθώς μόλις πριν λίγες ώρες είχε σωθεί όταν έπεσε σε μια δεξαμενή.Συγκινημένη η παρουσιάστρια από την ιστορία του, σηκώθηκε από τη θέση της, έσκυψε προς το μέρος του και άρχισε να το χαϊδεύει συνεχώς στο πρόσωπο.Ωστόσο κάποια στιγμή φαίνεται πως εκνεύρισε το τετράποδο, το οποίο της όρμηξε απότομα και τη δάγκωσε στο πρόσωπο ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα.


Η Ντάιερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πλαστική προσώπου, ενώ οι τηλεθεατές αντέδρασαν με συμπάθεια απέναντι στο Μαξ

 Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


http://www.aniwthoi.net

Zώδια σήμερα Σάββατο 28/4





Ζώδια 28 Απριλίου 2012
Κριός
21/3-20/4

Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, αγαπητέ Κριέ, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται τη δική σου συμμετοχή. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε τα άλλοθι και πιάσε δουλειά, για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Αν ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Κριέ, είναι σε μια καλή φάση και όλα σου τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν, αρκεί να δείξεις συγκέντρωση και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και σύντομα θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο, που θα σου επιτρέψουν να κάνεις και μερικές μικροσπατάλες.



Ταύρος
21/4-20/5

Ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου και να δώσεις μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, συνάντησε τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Οι γνωριμίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα και να κάνεις μια νέα αρχή σε τομείς που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο θα κάνει θαύματα και πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, χρειάζονται προσοχή και μείωση των εξόδων σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Επιτέλους, αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε, υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις πολλές καλές στιγμές, κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου, γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν, αν δείξεις λίγη περισσότερη εγκράτεια σε κάποιες αγορές.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις, χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα: την μεθοδικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στο σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά, που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά και κάποια προβλήματα που είχες με συνεργασίες, μένουν πίσω και όλα εξελίσσονται προς όφελός σου. Ακόμα και τα έσοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, έστω και παροδικά, γεγονός που σου δίνει ανάσα ανακούφισης.

Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Λέων, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό, δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους και της Σελήνης από το ζώδιό σου, από το απόγευμα και μετά, για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεται έξτρα προσπάθεια σήμερα και θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου, πριν εξαντληθείς. Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα, για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου καίρια ζητήματα, που αφορούν στη σχέση σου και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, βγες με την καλύτερη σου διάθεση από το σπίτι, γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Παρθένε, έχει και σήμερα αρκετή πίεση, αλλά με τη βοήθειά των συνεργατών σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα λίγο πεσμένα και ίσως χρειάζεται να κόψεις κάποια έξοδα, που δεν είναι απαραίτητα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα φτάσεις να αναρωτηθείς για τα αισθήματα των άλλων απέναντί σου… Μάλλον πρέπει να αναρωτηθείς όμως γιατί δεν κάνεις εσύ μια προσπάθεια να τους προσεγγίσεις. Κι αυτό περιλαμβάνει να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν, χωρίς να επιμένεις τόσο πολύ στις δικές σου απόψεις. Χρειάζεται να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός και όχι τόσο πεισματάρης, ώστε να μην απομένεις μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση, που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να αγνοείτε τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί να ανοίξεις τα αφτιά σου, για να ακούσεις κάποιες προτάσεις, που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Μην επιμένεις στις δικές σου επιλογές, ιδιαίτερα όταν ξέρεις ότι μπορεί να είναι λανθασμένες. Τα οικονομικά σου ακολουθούν πορεία καταστροφική, με τόσα έξοδα που κάνεις. Βάλε άμεσα ένα φρένο.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια, για όσα αλλάζουν γύρω σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν, μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, οι αλλαγές που γίνονται δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η στάση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μένει σε μια κατάσταση σχετικά σταθερή και αυτό μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο. Αυτό που δεν σε χαλαρώνει όμως καθόλου, είναι η οικονομική σου κατάσταση, που εξακολουθεί να έχει μαύρα σημεία. Κάνε υπομονή, γιατί σε λίγο, και με την δική σου συμμετοχή βέβαια, όλα θα φτιάξουν.




Τοξότης
23/11-21/12

Το σημερινό Σάββατο είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, φίλε Τοξότη. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ, έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Έτσι, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ, που θα σε χαλαρώσει. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο δεν λείπουν. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Τοξότη, αν βάλεις κι εσύ στόχο να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα, που είχες αφήσει στον πάγο. Πάντως, νέες συνεργασίες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται, αφού θα σου γίνουν προτάσεις, που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, φίλε Αιγόκερε, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψεις, για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε αγκαζέ την Σελήνη, από το απόγευμα και μετά στο φλογερό Λέων, και βγες έξω να διασκεδάσεις… Δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, έχει αρκετές εντάσεις, που προέρχονται κυρίως από συνεργασίες προβληματικές. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Τα οικονομικά σου έχουν έξτρα απαιτήσεις, αλλά η οικονομία που έχεις κάνει μέχρι τώρα, θα σε βοηθήσει να τις καλύψεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα, θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε την αυτοκριτική σας, γιατί κάπου έχετε κι εσείς την ευθύνη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα κινηθεί σε κλίμα ανασφάλειας και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν τελειωμό. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.





Ιχθείς
20/2,20/3

Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να δεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, είναι σε μια φάση όπου όλα μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου, αν δείξεις υπομονή και επιμονή στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, αφού τα έσοδά σου αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3