-->

Η μυθική ατάκα του Λάκη Γαβαλά μόλις μπήκε στο κελί!


Χτες όμως ήταν η τρίτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς ήρθε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για τα χρέη που...έχει προς το Δημόσιο, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν αντιμέτωπος με κακούργημα, και όπως αποδείχθηκε ήταν και η φαρμακερή.
Η κατηγορία που τον οδήγησε στη φυλακή αφορά ποσό περίπου 145.000 ευρώ επί συνόλου περίπου 500.000 ευρώ που χρωστά στα δημόσια ταμεία από μη απόδοση ΦΠΑ για το έτος 2011.
Το χρέος αφορά εταιρία η οποία δεν έχει υπαχθεί στη διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως η «Λάκης Γαβαλάς ΑΕ».
Ο ίδιος φέρεται να προσπάθησε να ρυθμίσει το χρέος του, δεν τα κατάφερε όμως αφού η υπόθεση είχε φτάσει ήδη στην ανακρίτρια και πλέον έπρεπε να καταβάλει ολόκληρο το ποσό εφάπαξ για να μην κριθεί προφυλακιστέος και οδηγηθεί στη φυλακή.
Την στιγμή που του υπέδειξαν το κελί του είπε τη μυθική ατάκα «Πρωινό στο δωμάτιο φέρνετε; » Για να εισπράξει τα ειρωνικά χαμόγελα των δεσμοφυλάκων

Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/01/blog-post_3776.html#ixzz1l3oxS2XK

Αφγανιστάν: Τη σκότωσαν επειδή γέννησε για τρίτη φορά κορίτσι



Μια Αφγανή έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου και της πεθεράς

της, οι οποίοι την έπνιξαν επειδή έκανε για τρίτη φορά κορίτσι, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.



Τον περασμένο μήνα, μια έφηβη διασώθηκε από την αστυνομία μετά τον βασανισμό της από τα πεθερικά της και την κράτησή της επί έξι μήνες μέσα σε μια τουαλέτα επειδή αρνείτο να εκπορνευθεί.

Οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένως εκφράσει ανησυχίες για την μεταχείριση των γυναικών στην αφγανική κοινωνία.

Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών του 2010 αναφέρει ότι σχεδόν το ένα τρίτο όλων των γυναικών στο Αφγανιστάν εκτίθενται σε κάποιον βαθμό σωματικής και ψυχολογικής βίας και ότι περίπου το 25% υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση.

kathimerini.gr

Τα ξένα Media παραμιλάνε για τα πανέμορφα μάτια της κόρης του Michael Jackson! [φωτο]


Πως είναι δυνατόν ένα 13χρονο κορίτσι να κλέψει τις εντυπώσεις σε μια εκδήλωση στην οποία παραβρίσκεται και η Rihanna… Αυτό αναρωτιούνται και τα περισσότερα ξένα μέσα που φιλοξενούν στα εξώφυλλά τους φωτογραφίες από την πρεμιέρα του The Immortal World Tour του Cirque Du Soleil στο Λος Άντζελες. Στην παράσταση αφιερωμένη στον μεγάλο Michael Jackson βρέθηκαν διάφοροι επώνυμοι, αλλά τα φλας κέρδισε η νεαρή Paris Jackson…
η κλήρωση θα γίνει στις 31/1/2012
Τα τρία παιδιά του τραγουδιστή έχουν συγκεντρώσει πολύ προσοχή από τα media και η Daily Mail κάνει από τώρα λόγο για ένα μελλοντικό supermodel…
Ωστόσο η Paris παραμένει ένα παιδί και το πιο σημαντικό είναι να διαφυλαχθεί η παιδική της ηλικία και αθωότητα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ με τον star πατέρα της…






medi
Read more: http://dromosnews.blogspot.comagate

 

Ίμια 1996: Η εσχάτη προδοσία-Ντοκουμέντο φωτιά


Σύμφωνα με τον Κώστα Χαρδαβέλα, πρόκειται για την μεγάλη προδοσία (Σημίτη και Πάγκαλου!)


IMIA 1996: Ο Χρήστος Λυμπέρης, Ναύαρχος ξεσκεπάζει την Προδοσία Σημίτη-Πάγκαλου. Προς τούτο συνηγορεί και ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο οποίος έχει ένα αποκαλυπτικό έγγραφο-φωτιά!


H κυβέρνηση Σημίτη έδωσε εντολή στους Έλληνες βατραχανθρώπους να κάψουν την ελληνική σημαία τον Απρίλιο 1996, λίγο πριν το Πάσχα! (Εκπομπή Κώστα Χραδαβέλα-Αθέατος κόσμος)
Σύμφωνα με τον Κώστα Χαρδαβέλα, πρόκειται για την πιο στυγνή προδοσία!


Μαρτυρία από βατραχάνθρωπο των Ιμίων



Κρίση των Ιμίων (Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια)


Κρίση των Ιμίων ονομάζεται συμβατικά μία έντονη αντιπαράθεση εδαφικής κυριαρχίας που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 1996 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία με αφορμή την προσάραξη πλοίου στις βραχονησίδες των Ιμίων. Κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης αυτής κρίσης, οι δύο χώρες μετέφεραν στρατιωτικές δυνάμεις (κυρίως ναυτικές) γύρω από τα Ίμια και τις ανέπτυξαν φτάνοντας κοντά στην ένοπλη σύρραξη. Τελικά με την παρέμβαση του ΝΑΤΟ, και κυρίως των ΗΠΑ, η ένταση εκτονώθηκε και οι δύο χώρες απέσυραν τους στόλους τους.

Υπενθυμίζεται ότι την εποχή της κρίσης αυτής πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κωνσταντίνος Σημίτης, (που λόγω ασθενείας του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου εκλέχθηκε εσπευσμένα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 18 Ιανουαρίου του 1996). Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υπουργός Εθνικής Αμύνης ο Γ. Αρσένης και Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο ναύαρχος Χ. Λημπέρης, ενώ πρωθυπουργός της Τουρκίας ήταν η Τανσού Τσιλέρ και υπουργός Εξωτερικών ο Ονούρ Οϊμέν.
Περί τις τελευταίες ώρες της κρίσης, τρεις Έλληνες αξιωματικοί, του Πολεμικού Ναυτικού έχασαν την ζωή τους όταν το ελικόπτερο όπου επέβαιναν κατέπεσε στην θάλασσα. Το ατύχημα αποδόθηκε σε τεχνικά αίτια και την κόπωση του πληρώματος. Η τουρκική πλευρά δεν ανέφερε απώλειες.
Καθ'όλη τη διάρκεια της κρίσης φάνηκε η μεγάλη δυσπιστία του Σημίτη προς την ηγεσία της ΕΥΠ και των Ενόπλων Δυνάμεων. Όπως γράφει Το Βήμα: «Οι αξιωματικοί αυτοί είχαν μάθει να λειτουργούν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος λάτρευε τις συσκέψεις με στρατιωτικούς, τις υπηρεσίες από κλειστές πηγές και τη διαχείριση κρίσεων όπως εκείνη του Μαρτίου του 1987. Ο κ. Σημίτης τους θεωρούσε «ανδρεϊκούς», ξένους στη δική του κουλτούρα και ύποπτους για το στήσιμο παγίδων τις κρίσιμες εκείνες ώρες. »

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010
Ο ναύαρχος Λυμπέρης από την Κατερίνη :"Κρυμμένη η τότε πολιτική ηγεσία της Ελλάδας στην κρίση των Ιμίων"


Στην Κατερίνη μίλησε απόψε ο ναύαρχος ε.α και επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Χρήστος Λυμπέρης, καλεσμένος της σχολής γονέων Κατερίνης, με θέμα : "Χειρισμοί κρίσεων - ΊΜΙΑ 14 χρόνια μετά..."

Ο ναύαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με γλαφυρό τρόπο στην κρίση της 30ης Ιανουαρίου του 1996, όταν η ανυπαρξία της τότε πολιτικής ηγεσίας επέτρεψε τους Τούρκους να κάνουν επέμβαση και να καταλάβουν ελληνικό έδαφος, καθιστώντας από τότε τα Ίμια γκρίζα ζώνη.

"Η τότε πολιτική ηγεσία ήταν κρυμμένη και διαπραγματεύονταν με τους Αμερικάνους" είπε ο ναύαρχος, "ενώ οι ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές για να χτυπήσουν τους Τούρκους και είχαν τη δυνατότητα τότε να καταφέρουν ισχυρότατο πλήγμα στον εχθρό". Άλλα οι πολιτικοί της τότε κυβέρνησης δεν ήθελαν με τίποτα να επέλθει σύγκρουση, αφού ο τότε υπουργός εξωτερικών έλεγε ότι τη σημαία που υπέστειλαν οι Τούρκοι από τα Ίμια θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας και αργότερα ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης βγήκε να ευχαριστήσει τους Αμερικάνους από το βήμα της ελληνικής βουλής για τη βραδιά της ντροπής. "Κανένας από την κυβέρνηση δεν εμφανίσθηκε στο πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων με τους Τούρκους, ενώ μάταια οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις περίμεναν εντολές" τόνισε ο ναύαρχος.

Ο Λυμπέρης στον Σπύρο Καρατζαφέρη για τα Ίμια (1/3)


Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012: Τιμή στους ήρωες! 



Την Τρίτη 31/1/2012 είναι η μαύρη επέτειος των Ιμίων. 

16 χρόνια πέρασαν πλέον απ’ την ημέρα, που η Τουρκία εισέβαλε και κατέλαβε με στρατιωτική επιχείρηση Ελληνικό έδαφος, χωρίς την άμεση και αυτονόητη αντίδραση απ’ την μεριά της τότε Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας. 

Αντιθέτως, η στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα τη θυσία του σημαιοφόρου ΕΚΤΟΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟΥ, του αρχικελευστού ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και του αρχικελευστού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΑΚΟΥ. 

Θυσία, στο βωμό του πολιτικού ραγιαδισμού, ο οποίος στιγμάτισε και εξακολουθεί να στιγματίζει την εξωτερική μας πολιτική τις τελευταίες δεκαετίες. 

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, όση πικρία και αγανάκτηση να νιώθει κανείς. Είναι όμως ώρα για να κάψει μέσα μας η φλόγα της ιστορικής μνήμης. Και να μας ζεσταίνει για πάντα. Διότι η ιστορία διδάσκει ότι... δυστυχώς οι Έλληνες δεν διδασκόμαστε από την Ιστορία. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι, για να ατενίσουμε και να πορευθούμε στο μέλλον, πρέπει να λαμβάνουμε ως γνώμονα το παρελθόν. Διότι ένας λαός, ο οποίος δεν σέβεται την ιστορία του και δεν μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος, τότε νομοτελειακά δεν μπορεί να έχει και μέλλον.

Και δυστυχώς, η σημερινή ζοφερή πραγματικότητα των συνεχών προκλήσεων αλλά και παραβιάσεων του εθνικού μας χώρου, με τα Τουρκικά μαχητικά να κοντοζυγώνουν τον Παρθενώνα και τις φρεγάτες τους να φτάνουν μέχρι το Λαύριο, επιβεβαιώνει, ότι δεν άλλαξε τίποτε ούτε στο μυαλό αλλά ούτε και στη συνείδηση των σημερινών ηγετών μας. Η ίδια απαράδεκτη, οσφυοκαμπτική, ταπεινωτική πολιτική πρακτική σχετικά με τους χειρισμούς των εθνικών μας θεμάτων, εξακολουθεί να διαιωνίζεται όπως και τότε...

Τότε, που η χώρα μας απώλεσε εθνικό έδαφος και ένα μέρος της εθνικής της κυριαρχίας, το οποίο στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε ως «γκρίζες ζώνες». 

Γνωρίζετε πολύ καλά την επίσημη απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ήταν βεβαίως, το δημόσιο «ευχαριστώ» του Κώστα Σημίτη προς τις ΗΠΑ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για το ρόλο τους στην αποκλιμάκωση των γεγονότων. 

Ή μήπως το «ευχαριστώ» απευθύνονταν για το ρόλο των Αμερικανών στην μετατροπή εδαφικής μας κυριότητας σε «ουδέτερη ζώνη» - κάτι που αντιστρατεύεται όλες τις διεθνείς συνθήκες - την οποία ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί καν να επισκεφθεί, πόσο μάλλον να αναρτήσει και να αφήσει εκεί τα εθνικά μας σύμβολα ή έστω και στεφάνια, όπως επεχειρήθη από μέλη της οργάνωσης «Ελληνοαμερικάνικη Ένωση» που ήθελαν (το Πάσχα 1996) να τελέσουν τρισάγιο στην μνήμη των τριών ηρώων που χάθηκαν στην Μεγάλη Ίμια. Μήπως διεκδικούμε άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία, ως η μοναδική χώρα στον κόσμο με μειωμένα κυριαρχικά δικαιώματα σε δικό της έδαφος;

Ο Κώστας Σημίτης λοιπόν....Πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος.....Ο οποίος στο βιβλίο του «Εθνικιστικός λαϊκισμός», καταγγέλλει «την χωρίς απήχηση Ελληνική και χριστιανική παράδοση» και αποκηρύσσει την «προσήλωση στις εθνικές, και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες». Όλο του δε το συγγραφικό έργο βρίθει από αναφορές, με τις οποίες θεωρεί τον πατριωτισμό και την Χριστιανική πίστη ως εχθρούς της κοινωνικής προόδου... 

Μη λησμονώντας βεβαίως, ότι η ανεκδιήγητη συγγραφική ομάδα Ρεπούση είχε ορισθεί και επιλεγεί από τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό ενώ επί των Κυβερνήσεών του, αυτή η «στα χαρτιά Ελληνίδα» είχε διορισθεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Καλύτερα όμως να σταματήσω. Όπως είπα και πριν, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για περίσκεψη και περισυλλογή. Καθώς και για ανησυχία. 

Πάνω απ’ όλα όμως, στις 31 Ιανουαρίου τιμούμε τους ήρωες. Οι οποίοι έπραξαν εις το ακέραιο το καθήκον τους και εξετέλεσαν με ακρίβεια την αποστολή τους, πεθαίνοντας για μας. Ας πράξουμε λοιπόν κι εμείς, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα μας, το καθήκον μας, εκλέγοντας και παραδίδοντας την εξουσία και τα ηνία της χώρας μας σε ανθρώπους που έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους. Σε αληθινούς πατριώτες... Σε πραγματικούς Έλληνες. Διότι, όπως τα φύλλα των δέντρων δεν είναι όλα ίδια, κατ’ ανάλογο τρόπο, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό και το αυτό μέτρο πατριωτισμού. 

Η Ιστορία μας διδάσκει πως όσο Έλληνας ήταν ο Λεωνίδας, δυστυχώς άλλο τόσο ήταν και ο Εφιάλτης...


Το χρωστάμε. Σ’ αυτά τα τρία παλικάρια, των οποίων τιμούμε τη μνήμη. Ειδάλλως, η θυσία τους δεν θα σημαίνει τίποτε. Και θα αποβεί εις μάτην. Εμείς αποφασίζουμε... 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσίου


Παρακολουθώντας τις τραγικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας,
το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την πολιτική, τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους προς τους πολίτες, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τα λεγόμενα του γέροντος Παϊσίου, ενός μοναχού που μόνασε στο Περιβόλι της Παναγίας...


στο Άγιο Όρος και που σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών, μοναχών αλλά και κοσμικών, είχε πολλά χαρίσματα και ανάμεσα σε αυτά ένα καταπληκτικό και πολύ σπάνιο –ακόμη και ανάμεσα στους αγίους της Εκκλησίας μας- χάρισμα, αυτό της προγνώρισης!!!

Γνώριζε δηλαδή από πριν και προσπαθούσε να προειδοποιήσει, χωρίς όμως να βλάψει πνευματικά τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Πολλές διηγήσεις, ακόμη περισσότερα τα περιστατικά που έχουνε μαθευτεί στις τάξεις των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, καταμαρτυρούν τον χαρισματικό γέροντα ως σύγχρονη μορφή της εκκλησίας που θέλησε να μας ειδοποιήσει γι αυτά που έρχονται και που με πολύ αγάπη και χωρίς επιτήδευση μετέδιδε λόγια αλήθειας και ανακούφισης αλλά και πολλές φορές αναφέρθηκε στο μέλλον με μεγάλη σαφήνεια, χωρίς να αλλάζει τα λόγια του και εμμένοντας στα τραγικά που πρόκειται να συμβούν στη χώρα, χωρίς να αφήσουν πληγές και πληγωμένους, αλλά και τα ευχάριστα που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

«Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν, τότε ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς…» ήταν τα λόγια του γέροντα (ο οποίος στη συγκεκριμένη προφητεία του αναφέρεται σε επίθεση της Τουρκίας προς την Ελλάδα) και τα οποία συνεχίζουν «και θα τους κυνηγήσει»… Ίσως να αποτελεί σύμπτωση το γεγονός πως η Τουρκία έχει πάρει τα ηνία της περιοχής και έχει μεταβληθεί σε «δεξί χέρι» του Λευκού Οίκου, ενώ ταυτόχρονα απειλεί για το Αιγαίο με συνεχείς παραβιάσεις και με ασκήσεις που σαν κύριο σκοπό έχουν την κατάληψη νησιού! Βέβαια, ο γέροντας Παΐσιος αναφέρθηκε στη συνέχεια της προφητείας λέγοντας «το κακό θα ξεκινήσει όταν ακούσετε να μιλάνε στην τηλεόραση για τα 12 ναυτικά μίλια»!

Ίσως να θεωρηθεί σύμπτωση, επίσης, το γεγονός πως ένας άλλος Αγιορίτης μοναχός, που αναγνωρίστηκε σαν άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πατροκοσμάς (Κοσμάς ο Αιτωλός) έχει προφητεύσει πως «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και μετά οι πολίτες…», παραμένοντας στο ίδιο «μοτίβο» (προγενέστερη πρόβλεψη από αυτή του Παϊσίου) προσθέτοντας όμως ένα στοιχείο, αυτό του ξεσηκωμού του «ρέμπελου» (παλαιότερα ρέμπελος ονομαζόταν εκείνος που δεν είχε να κάνει δουλειά και που τριγυρνούσε άπραγος εδώ κι εκεί στους δρόμους) που εύκολα μπορεί κάποιος σήμερα να συγκρίνει τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» με τις τελευταίες κινητοποιήσεις των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.«Τότε», αναφέρει ο Πατροκοσμάς, θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει»!!! Και η σημερινή πολιτική κατάσταση, δυστυχώς, τείνει να καθρεφτίζεται στην πρόρρηση – προφητεία του αγίου γέροντα και μοναχού…

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, όμως, αναφέρεται και άλλα στοιχεία στην προφητεία του πριν να φθάσει στην σύγκρουση με τους Τούρκους (η οποία επαναλαμβάνεται στις προφητείες και των δύο αγιορειτών μοναχών). «Ένας μεγάλος σεισμός θα κάνει πολύ κακό και μετά από αυτόν θα επιτεθεί ο Τούρκος και θα φθάσει μέχρι τα εξαμίλια…»!
Έξι μίλια ο Κοσμάς ο Αιτωλός, δώδεκα μίλια (και πιθανή παραβίασή τους) ο γέροντας Παΐσιος! Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές τη στιγμή που συγκλίνουν στην Ελληνοτουρκική σύγκρουση… αλλά και στο αποτέλεσμά της.

Τι γνώριζαν οι άγιοι αυτοί γέροντες και προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια όταν μελετά τις προφητείες, ιδιαίτερα όταν αυτές δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει πάρει επίσημη θέση και δεν αναφέρεται στα προφητικά λεγόμενα των δύο γερόντων. Όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ιερείς που πολλές φορές αναφέρονται στα λεγόμενα των δύο σημαντικών αυτών γερόντων νουθετώντας όλους να είμαστε δυνατοί στα επερχόμενα…

Τα γεγονότα, όπως λένε όσοι μελετούν τις προφητείες και ταυτόχρονα παρακολουθούν τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και τις Ελληνικές, τρέχουν πολύ γρήγορα. Έχουν αποκτήσει μεγάλη ταχύτητα και δεν προλαβαίνουμε να τα μαθαίνουμε όλα…

«Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία του κακού…» δήλωσε με απόλυτη βεβαιότητα ο Πατροκοσμάς και αναλογιζόμενοι την τελευταία «εκστρατεία» του αρχηγού της Καθολικής Εκκλησίας στον Αραβικό κόσμο, εν όψει των συζητήσεων που γίνονται για την αγορά ενέργειας και τους ενεργειακούς δρόμους, με επιφυλάξεις μπορούμε να πούμε πως μάλλον βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές (ίσως και τραγικές) εξελίξεις, οι οποίες οδηγούν στην αλλαγή του χάρτη των Βαλκανίων και στην αλλαγή συνόρων που τόσο πολύ προωθείται από τον Λευκό Οίκο (και όχι μόνο)…

Επειδή η κατάθεση των «προφητειών» των δύο αυτών αγαπημένων γερόντων της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι δυνατόν να λειτουργήσει ως αρνητικό κάλεσμα ή να αφήσει σπόρους συνωμοσιολογίας, καλό θα ήταν να αναφερθεί πως οι γέροντες ποτέ δεν προκάλεσαν, ποτέ δεν επιζήτησαν και σε ολόκληρο το βίο τους απέφευγαν συστηματικά να προκαλέσουν και ιδιαίτερα να προκαλέσουν «λαθεμένα όνειρα» ή να δημιουργήσουν φόβους στους ανθρώπους που τους πλησίαζαν και αποζητούσαν την συμβουλή τους ή απλά να ακούσουν τα λόγια τους. Σεμνοί και ζώντας με προσευχή, έχοντας σαν γεύμα ό,τι τους προσέφερε η φύση και όχι οι άνθρωποι, ταπεινοί μέχρις εσχάτων προσπάθησαν να φέρουν την ειρήνη, την αγαλλίαση και την αγάπη στις καρδιές όλων των ανθρώπων, ακόμη και σε αυτούς που αποζητούσαν να τους εξευτελίσουν…

«Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει…», απλά σκεφτείτε το…


himaira

Η σοκαριστική εμφάνιση της κοκκινομάλλας του Sex & the City


Η Cynthia Nixon είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της πολύ επιτυχημένης σειράς «Sex & the City»,
όμως μετά την πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, μάλλον σοκάρει παρά αναγνωρίζεται από τους θαυμαστές της.


Η κοκκινομάλλα ηθοποιός, όπως την είχαμε συνηθίσει μέσα από τον ρόλο της στο σίριαλ εμφανίστηκε χωρίς ίχνος τριχωτού στην κεφαλή, σοκάροντας τους τηλεθεατές που μετά βίας κατάφερναν να την αναγνωρίσουν.


Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Live With Kelly σήμερα το πρωί και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Manhattan Theatre Club όπου υποδύεται μία καθηγήτρια ποίησης, την Vivian Bearing η οποία προσβάλλεται από καρκίνο. Η παράσταση ξεκινά στις 26 Ιανουαρίου στο θέατρο Samuel J. Friedman και φυσικά οι απαιτήσεις του ρόλου της ήταν πολύ μεγάλοι.

Η ίδια δείχνει να μιμείται την τεράστια επιτυχία που είχε κάνει μία άλλη συνάδελφός της παλιότερα, η Judith Light, όταν ξύρισε το κεφάλι της για το έργο Who's the Boss στο οποίο πρωταγωνιστούσε πριν από έναν χρόνο.



himaira

Ένας στους 10 άντρες μολυσμένος στο στόμα με τον ιό του σεξ...


Ένας στους δέκα άντρες είναι μολυσμένος στο στόμα με τον ιό HPV
, ορισμένα στελέχη του οποίου προκαλούν κονδυλώματα και άλλα διάφορες μορφές καρκίνου, προειδοποιούν αμερικανοί ερευνητές.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με περίπου 5.500 εθελοντές, ηλικίας 14 έως 69 ετών, διαπίστωσαν πως οι μολυσμένοι άντρες είναι σχεδόν τριπλάσιοι από τις μολυσμένες γυναίκες, στις οποίες το ποσοστό της HPV λοίμωξης ανήλθε στο 3,6%.

Η μόλυνση με τον ιό στο στόμα σημαίνει ότι οι φορείς διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνους της κεφαλής & του τραχήλου, λένε οι ερευνητές από το Κέντρο Καρκίνου του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο.
Η HPV λοίμωξη είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και αποτελεί την κύρια αιτία πολλών δεινών, με πρώτο τον καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί τον δεύτερο συχνότερο καρκίνο στις γυναίκες (πρώτος είναι ο καρκίνος του μαστού), προσβάλλοντας ετησίως περισσότερες από 500.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο και κοστίζοντας τη ζωή σε 200.000.

Όμως διάφορα στελέχη του ιού προκαλούν και άλλους καρκίνους των γεννητικών οργάνων (π.χ. του πέους), καθώς και του πρωκτού και της κεφαλής & του τραχήλου, που προσβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως.
Οι καρκίνοι της κεφαλής & του τραχήλου αποτελούν τον έκτο πιο συχνό καρκίνο σε άντρες και γυναίκες, με 640.000 κρούσματα τον χρόνο, σύμφωνα με τον ΠΟΥ.
Στους καρκίνους αυτούς ανήκουν οι κακοήθεις όγκοι που αναπτύσσονται από το λαιμό και πάνω - δηλαδή στον φάρυγγα, στον λάρυγγα, στην στοματική κοιλότητα, στην γλώσσα κ.τ.λ.

Το κάπνισμα και το ποτό αποτελούν σημαντικούς παράγοντες κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου της κεφαλής & του τραχήλου. Ωστόσο, και η HPVλοίμωξη στο στόμα αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσής του κατά 50%, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Όπως εξηγούν στην «Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας» (JAMA), τα κρούσματα καρκίνων της κεφαλής & του τραχήλου έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες και η HPV λοίμωξη έχει εμπλακεί άμεσα ως η υποκείμενη αιτία γι’ αυτό.
Η μελέτη τους βασίσθηκε στην ανάλυση κυτταρικών δειγμάτων από το στόμα των εθελοντών τους, οι οποίοι συμπλήρωσαν επίσης ερωτηματολόγια τον τρόπο ζωής και το ερωτικό ιστορικό τους.
Συνολικά, η συχνότητα της HPV λοίμωξης ήταν 7%, με αυτήν στους άντρες να φτάνει το 10%.

Για την προστασία από την HPV λοίμωξη είναι εγκεκριμένα για αγόρια και κορίτσια δύο εμβόλια, που προστατεύουν από τα συνηθέστερα καρκινογόνα στελέχη του ιού.

Web Only

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης δεν μπορούν να αποκατασταθούν



Παράξενοι και ανεξήγητοι θάνατοι ζώων ξεκινώντας από πέρυσι .... παγκόσμιααύξηση σε σεισμούς ..
.. καιρικά φαινόμενα μετατόπιση / αλλαγή αισθητά ....σε πυξίδες που δείχνουν αποκλίσεις .... σε αεροδρόμια με αλλαγή της ευθυγράμμισης του διαδρόμου τους ....ο ήλιος να ανατέλλει νωρίς στη Γροιλανδία .... χιόνι ρεκόρ πάνω από τη Ρωσία / Αλάσκα .... στροφή βόρειου πόλου .... αλλαγή...

της βαρύτητας και ανωμαλίες στη Σελήνη ... και ο κατάλογος συνεχίζεται ....



Αυτό το νέο σχήμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ήπιος χειμώνας, και η αναταραχή από σεισμούς θα συνεχιστεί για όσο διάστημα οι μαγνητικοί πόλοι βρίσκονται σε μία μεγάλη ροή κίνησης

Και τώρα αυτή η τελευταία ιστορία - με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι πράγματι οι ζεστές ζώνες έχουν μετακινηθεί βόρεια!

Αυτό που κάποτε ήταν το κλίμα της Νέας Ορλεάνης Λουιζιάνα στη Βόρεια Φλόριντα είναι πλέον το κλίμα του Νότιου Missouri στη Βόρεια Καρολίνα! Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι τα φυτά θα μπορούν να ζουν σε αυτά τα θερμότερα κλίματα και θα έχουμε και την ανάπτυξη νέων ... έτσι μερικά τροπικά είδη που ευδοκιμούν σε αυτό το κλίμα που θα είναι τώρα, κάποτε ήταν ψυχρότερες εύκρατες ζώνες.

Είναι καλό πράγμα η κυβέρνηση να είχε ενημερώσει το χάρτη , λέει ο Woodrow Νέλσον, διευθυντής των επικοινωνιών μάρκετινγκ για το Ίδρυμα Arbor Day. "Τα μέλη μας έχουν παρατηρήσει αυτές τις κλιματικές αλλαγές για χρόνια και έχουν αυξηθεί με επιτυχία τα νέα είδη των δέντρων σε χώρους που πριν δεν θα ευδοκιμούσαν."

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης δεν μπορούν να αποκατασταθούν .. αυτό δεν είναι συνωμοσία .. είναι τώρα που επιβεβαιώνεται και από τις ιστορίες, όπως αυτή με την ανακοίνωση της USDA.

axortagos

Βρέφος σκότωσε φίδι δαγκώνοντάς το


Όταν ο μόλις ενός έτους Ιμάρ Γκαντίρ από το βόρειο Ισραήλ βρήκε
το πρωί της Πέμπτης στο δωμάτιό του ένα φίδι 35 εκατοστών, άρχισε να το δαγκώνει μέχρι που η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο.



Έντρομη η μητέρα έβαλε τις φωνές και ειδοποίησε έναν γείτονα, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και άρπαξε τα απομεινάρια του φιδιού από τα χέρια του βρέφους.

''Θεωρώ ότι το παιδί αντέδρασε με το παιδικό του ένστικτο βάζοντας το το φίδι στο στόμα του. Ευτυχώς για εκείνον το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία'' δήλωσε ένας ειδικός για τα φίδια.




himaira

Παπάς χρυσοθήρας έσκαβε μέσα στην εκκλησία!!!



 

Ένας παπάς αναζητούσε θησαυρό σκάβοντας μέσα στην ίδια του την εκκλησία και μάλιστα μαζί του…
ήταν και ο επίτροπος του ναού. Και οι δυο ήταν μέλη μιας εξαμελούς ομάδας σύγχρονων «Ιντιάνα Τζόουνς».
Οι άλλοι τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς έκαναν έφοδο στην εκκλησία στην περιοχή Φύσκα και τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τον 53χρονο ιερέα και τον 57χρονο επίτροπο, την ώρα που έσκαβαν πίσω από την Αγία Τράπεζα του ναού.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν την φρεσκοσκαμμένη τρύπα με διάμετρο ενός και βάθος δύο μέτρων, καθώς και τα σακιά τα οποία είχαν γεμίσει οι επίδοξοι χρυσοθήρες με το χώμα που έβγαλαν σκάβοντας.
Δίπλα στον ιερωμένο λάτρη της περιπέτειας βρέθηκαν ακόμη διάφορα σκαπτικά εργαλεία και δύο ζευγάρια γάντια. Παπάς και επίτροπος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ οι συνεργοί τους αναζητούνται.


Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3