-->

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012


Τα Ζώδια Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Αν νομίζεις ότι είναι ήρεμη αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Κριέ, μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή αρνείσαι να δεις την αλήθεια των καταστάσεων. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, καλό είναι να αντικρίσεις με ειλικρίνεια τα προβλήματα που έχεις και να οργανώσεις ένα σχέδιο, για να δώσεις μια – μια τις λύσεις που απαιτούνται, ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή σου. Σε αυτό το πλάνο, μην ξεχάσεις και τους ανθρώπους που πρέπει να απομακρύνεις, γιατί μάλλον τραβάνε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Κριέ, στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όλα αυτά που σε απασχολούν με το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ευνοείται η τακτοποίηση υποθέσεων, που έχουν μείνει στην άκρη από το παρελθόν, καθώς και οποιαδήποτε κίνηση έχει να κάνει με την αποκατάσταση σχέσεων με τους συνεργάτες σου. Για να βελτιωθούν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κόψεις τα έξοδα στα οποία έχεις παρασυρθεί το τελευταίο διάστημα.






Ταύρος
21/4-20/5

Πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Ταύρε, καθώς θα βαλθείς να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, τόσο προσωπικά όσο οικογενειακά ή και γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά, αγαπητέ Ταύρε, αν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να βρει τη διάθεση που έχεις χάσει μέσα από τα καθημερινά άγχη και γίνεις πιο τρυφερός και στοργικός με το ταίρι σου. Μην αφήσεις τη σχέση σου να φθαρεί, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα σου δείξουν ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μοιράσου με τους συνεργάτες σου τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις και βρες λύσεις μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους. Μην τα φορτώνεσαι όλα μόνος σου και ζήτησε την βοήθεια αυτών που πιστεύεις ότι μπορούν και θέλουν να σταθούν στο πλευρό σου. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα λύσουν κάποια από τα προβλήματα που έχεις.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, αγαπητέ Δίδυμε, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις πάντα. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις μία χαλαρή Τρίτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η έντονη ερωτική σου διάθεση κάνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου μοναδική και μπορείς να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό είναι να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν και να επιδιώξεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Για την ακρίβεια, καλύτερα σήμερα να αναβάλεις τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή και να εργαστείς με στόχο να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορείς. Για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κόψεις τα περιττά έξοδά που κάνεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Θα πρέπει σήμερα, φίλε Καρκίνε, να έχεις υπομονή απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με την Σελήνη από τον Κριό μέχρι το μεσημέρι να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μοιραστείς τις έννοιες και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου, γιατί η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις το τελευταίο διάστημα είναι εύκολα παρεξηγήσιμη και μπορεί να σε φέρει σε ένταση και αντιπαράθεση μαζί του. Αν ακόμα αναζητάς την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι σήμερα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει… Μην αφήσεις την νύχτα να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συνεπής και εργατικός και να μην προσπαθήσεις να περάσεις τις απόψεις σου με απόλυτο τρόπο, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Μην αναβάλεις τίποτα και φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σου.





Λέων
23/7-23/8

Πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Λέων. Για να μην πανικοβληθείς, επέλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο και την Αφροδίτη να σε επηρεάζουν αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να εκφράσεις στο σύντροφό σου όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν και να βρεις μαζί του τις ιδανικές λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μην αφήνεις το παρελθόν να στοιχειώνει το παρόν σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, μπορείς σήμερα να κάνεις μια νέα αρχή, με αφορμή κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα δώσεις λύσεις εκεί που άλλοι δυσκολεύονται, καθώς η σημερινή μέρα ξυπνά τον δυναμικό επαγγελματία μέσα σου και οι ιδέες σου θα είναι εντυπωσιακές. Γενικά, πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν θετικά και κάποιες ιδέες σου θα έχουν άμεση σχέση με αύξηση των εσόδων σου, αρκεί να παραμείνεις ρεαλιστής και λογικός.






Παρθένος
24/8-22/9

Κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, εξακολουθούν να παραμένουν στάσιμες και να μην εξελίσσονται. Σήμερα δεν πρέπει να εκνευριστείς, γιατί θα παρατήσεις ακόμα και τα θέματα εκείνα που προχωρούν μια χαρά. Πάντως, αρκετές διενέξεις που είχες με άτομα της οικογένειάς σου, θα αρχίσουν να εξαλείφονται και θα καταφέρεις να βελτιώσεις αισθητά τις μεταξύ σας σχέσεις, αν παραμείνεις ήρεμος και λογικός στις μεταξύ σας κουβέντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα σήμερα στη σχέση σου θα είναι ανέλπιστα καλά, αγαπητέ Παρθένε. Πολλά παράπονα που είχες, δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης, καθώς ο σύντροφος σου θα φροντίσει να ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες και επιθυμίες. Αν είσαι μόνος σου, ανανέωσε τη διάθεσή σου και βγες έξω με καλούς φίλους. Μπορείς να περάσεις κι έτσι καλά..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου είναι σε μια καλή μέρα και το πείσμα σου θα σε κάνει να βγεις από δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις, ωστόσο, κάποια συμφωνία σήμερα, γιατί ο οικονομικός σου προγραμματισμός μπορεί να τιναχθεί στον αέρα, με την Σελήνη από τον Κριό να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη και να σου βάζουν τρικλοποδιές. Φρόντισε να τελειώσεις μια και καλή με θέματα που κρατούν πίσω την καριέρα σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να ξεκουραστεί λίγο.






Ζυγός
23/9-22/10

Είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά η Σελήνη από τον Κριό μέχρι το απόγευμα, που πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, δυσκολεύει αισθητά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι κινήσεις ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά, η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό. Ζήτα την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Ζυγός, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό δημιουργεί καλό κλίμα και στη σχέση σου και φουντώνει τον έρωτα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Για εσένα που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, τα μαντάτα είναι καλά και ίσως σήμερα θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μόνο μην ενδίδεις σε φλερτ που ξέρεις ότι δεν έχουν μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα. Πάντως με τις κατάλληλες κινήσεις, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχουν πάει πίσω την εργασία σου και, έμμεσα, την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε κρίσιμο σημείο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα παρεκκλίνεις καθόλου.







Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να λύσεις σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις, που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Όμως, πρόσεχε να μην παρασυρθείς από τις αρνητικές όψεις, που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο και πεις σκληρά λόγια, προκαλώντας ένταση. Είναι μια καλή μέρα για να τα ξαναβρείτε και όχι για να προκαλέσεις νέους προβληματισμούς. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, απόλαυσε την παρέα των φίλων ή των γνωστών, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Μπορείς να περάσεις ευχάριστα με ανθρώπους που συμπαθείς και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να έχει κάποιες καθυστερήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Απλώς, για να πάνε ακόμα καλύτερα, χρειάζεται λίγη παραπάνω μεθοδικότητα από την δική σου τη μεριά και καλύτερη οργάνωση. Τα οικονομικά σου δείχνουν στάσιμα, αλλά κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.







Τοξότης
23/11-21/12

Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, αγαπητέ Τοξότη, θα αποδειχθούν καταλύτες για να λύσεις κάποια ζητήματα, που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή, σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, πρέπει σήμερα να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου, για να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, θα πρέπει να βγεις έξω και να συναναστραφείς με άτομα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Να θυμάσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου, για να ξεκινήσεις κάτι αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και όλα θα κριθούν από το πόσο άμεσα θα αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Οι ανώτεροί σου τώρα εκτιμούν τα προσόντα και τις ικανότητες σου, καθώς και την εργατικότητα που έχεις επιδείξει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα και, αν κινηθείς έξυπνα, μπορείς να δεις αύξηση των εσόδων σου.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Από την άλλη όμως, η Σελήνη από τον Κριό πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και την Αφροδίτη και θα σου βάλουν αρκετά εμπόδια. Θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και επιμονή, για να υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, θα κάνεις αρκετές κινήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση με το σύντροφό σου. Μην αφήνεις τα προβλήματα να διαιωνίζονται και λύσε όσα περισσότερα μπορείς. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η δυναμικότητά σου θα μετατραπεί σε γοητεία και κάποια άτομα θα σε πλησιάσουν μαγεμένα από την προσωπικότητά σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα και φυσικά πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν χάρη στις κινήσεις που θα κάνεις. Μην ξεχνάς ότι θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που παλεύετε μαζί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Μην αγχώνεσαι απλώς για τα οικονομικά σου, κάνε κάτι να τα διορθώσεις.







Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων, που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μειώσεις το άγχος και να μπορέσεις να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, κινδυνεύεις να μεταφέρεις όλο το άγχος και την πίεση μέσα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα πολύ αρνητικό κλίμα. Με την Σελήνη από τον Κριό να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, πρόσεξε πολύ αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις απέναντι στο σύντροφό σου, ώστε να λυθούν με όσο το δυνατόν πιο όμορφο τρόπο τα κοινά σας προβλήματα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πολύ καλή ημέρα για φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, αρκετά νέα ξεκινήματα θα αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σου και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. Τα οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θέλουν την μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αν είσαι συγκεντρωμένος, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε κάτι τώρα που μπορείς.







Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα σήμερα, φίλε Ιχθύ, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και, αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς να μην αφήσεις την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου, να σου βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Επικεντρώσου σήμερα στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, και άφησε απ’ έξω κάποιους παράγοντες, που μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Πέρνα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων προσώπων, που δεν γνωρίζεις καλά. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να είστε έτοιμοι, γιατί η στιγμή που θα συναντήσετε τον άνθρωπο της ζωής σας πλησιάζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αρκετά θα είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, καθώς φαίνεται πως δεν εξελίσσονται με την ταχύτητα που θέλεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσεις και τα υπόλοιπα θέματα, που μπορούν να εξελιχθούν κανονικά. Κάνε λίγη υπομονή και πολύ γρήγορα όλα θα μπουν σε σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό, μπορείς τουλάχιστον να ξεπεράσεις την έντονη ανασφάλεια που σου προκαλούν.
Πηγή: myastro.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3