Πέος | Σούπερ κόλπα για όλα τα μεγέθη


http://freshsnews.blogspot.com/2012/06/blog-post_02.html

Ή στραβό είναι το πέος ή στραβά αρμενίζουμε!

Έχεις μάθει να βλέπεις ένα πέος σε στύση όρθιο και στην ευθεία. Έλα όμως που το πέος του νέου αγαπημένου σου γέρνει αρκετά. Η κάμψη του πέους (στράβωμα φαλλού) μπορεί να είναι συγγενής δηλαδή ο καλός σου να γεννήθηκε έτσι ή να την απόκτησε στη διάρκεια του βίου του.
Αν η καμπύλη που διαγράφει το πέος του δεν είναι πολύ μεγάλη, τότε λογικά στην επαφή σας δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Κανονικά, ο κόλπος διαμορφώνεται έτσι ώστε να αγκαλιάζει κάθε φορά το πέος.
Σε περίπτωση που νιώθει πόνο κατά την επαφή, άφησέ τον να επιλέξει την στάση που τον βολεύει. Τα κουταλάκια (πλάι πλάι) θα ήταν μια σίγουρη επιλογή για εσάς τους δύο.
Προσοχή: αν μιλάμε για έντονα στραβό πέος, ίσως το χειρουργείο να είναι η λύση που ζητάτε.
Η λύση στο πρόβλημα σας είναι η χειρουργική αποκατάσταση που γίνεται με χειρουργείο μιας ημέρας. Δεν είναι λίγες οι παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται με την κάμψη και την αδυναμία ευθειασμού του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης. Ανάμεσά τους ο σακχαρώδης διαβήτης, ο αλκοολισμός, ο τραυματισμός, αλλά και παλαιότερα αιματώματα που αναπτύσσουν ρικνωτικές ταινίες πάνω στην απονεύρωση του πέους. Η χειρουργική αποκατάσταση γίνεται με την εκτομή (αποκοπή) της ινώδους ταινίας και την τοποθέτηση μοσχεύματος στη θέση της, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Λεπτό προς λεπτό, το πέος το λεπτό!

Είναι μεν μακρύ αλλά τα πέος τούτο σε στύση είναι πολύ λεπτό. Και πως να του το πεις, τη στιγμή που εκείνος νομίζει πως είναι ο Χουντίνι και κάνει θαύματα με το όργανό του. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να βρείτε στάσεις που να ευνοούν την τριβή. Για παράδειγμα, στα τέσσερα, μπορεί εύκολα να αυξηθεί η απόλαυσή σου ενώ δεν ισχύει το ίδιο με τη στάση γυναίκα από πάνω, που θα τον νιώθεις μέσα σου σαν τρυπάνι.
Αν μιλάμε για πολύ αδύνατο πέος, μια εναλλακτική θα ήταν η πάχυνση. Η επέμβαση γίνεται με την έγχυση υλικού στα σημεία ανάμεσα στην περιτονία του Bucks και του δαρτού χιτώνος, έτσι ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του πέους. Πρόκειται για απλή και ασφαλή μέθοδο, η οποία επιτρέπει αρκετές επαναληπτικές εφαρμογές. Το υλικό που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι μικρολιπώδης έγχυση (αυτολόγος ιστός-λίπος), χοριολιπώδες εμφύτευμα (αυτόλογος ιστός) ή άλλα υλικά πλήρως συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Παχύ μεν, κοντό δε!

Θα πεις πόσο βαθιά να φτάσει τούτο το πέος που με μια πρώτη ματιά δεν σε ενθουσιάζει. Βέβαια το πόσο κοντό είναι το παχουλό πέος, παίζει σημαντικό ρόλο αφού μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό από ένα μακρύ και λεπτό. Σίγουρα πρέπει να αποφεύγετε στάσεις στα όρθια που δεν ευνοούνται ενώ η γυναίκα από πάνω, θα σε κάνει να τον αισθανθείς ακόμα μεγαλύτερο.
Ένα τέτοιο αγόρι είναι πολύ πιθανό να έχει αναπτύξει και τις ικανότητές του στα προκαταρκτικά, οπότε και από εκεί έχεις να κερδίζεις πόντους πάθους.
Αν πάλι μιλάμε για τραγικά κοντούλι πέος, μπορείτε να δοκιμάσετε και την ιατρική οδό με επιμήκυνση πέους. Συνήθως με τη μέθοδο αυτή μπορεί να επιμηκυνθεί μέχρι το1/3 του μήκους του εκτεθειμένου τμήματος του ανδρικού μορίου και να μεγαλώσει από 1 - 3 ίντσες. Η τομή είναι οριζόντια και γίνεται πάνω από τη βάση του πέους, όπου με λεπτές κινήσεις γίνεται η παρασκευή και η λύση του κρεμαστήριου συνδέσμου από την ηβική σύμφυση. Στη συνέχεια παρασκευάζεται το κρυμμένο τμήμα του πέους που βρίσκεται κάτω από την ηβική σύμφυση. Μπορεί να γίνει και μικρολιποαναρρόφηση στην περιοχή του τριχωτού σε ιδιαίτερα παχύσαρκα στην περιοχή άτομα. Μάλιστα, το λίπος που λαμβάνει ο χειρουργός μπορεί να το επανεγχύσει, προς πάχυνση του πέους.

Το κεφάλι δεν φαίνεται... καθόλου!

Απορείς γιατί δεν βλέπεις το κεφαλάκι του πέους και ντρέπεσαι να το συζητήσεις μαζί του. Ειδικά μετά από έντονο σεξ, εκείνος αντί να το ευχαριστιέται πονάει ακόμα πιο πολύ.
Εδώ δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στις στάσεις που θα δοκιμάσετε.
Συνήθως οι άντρες φτάνουν στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με συμπτώματα του έντονου πόνου κατά τη στύση ή έπειτα από μικροτραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Το πρόβλημα μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν η στένωση είναι πολύ μεγάλη, γιατί μπορεί να οδηγήσει σε μια άκρως επείγουσα κατάσταση, την παραφίμωση, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με χειρουργική επέμβαση. Συνήθως η επέμβαση της φίμωσης γίνεται με τοπική αναισθησία και η διάρκεια του χειρουργείου είναι πολύ μικρή. Εάν συνυπάρχει και βράχυνση του πέους, γίνεται ταυτόχρονα και επιμήκυνση.

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες!

Κατεβάζει το παντελόνι και βλέπεις πόσο μα πόσο προικισμένος είναι! Έλα όμως που η συνουσία μπορεί να γίνει παράλογα επώδυνη για σένα! Μπορείτε ειδικά στις πρώτες σας επαφές, να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Έτσι το πέος του θα γλυστρά ευκολότερα στον κόλπο σου.
Μην ανησυχείς πάντως, γιατί μετά από κάποιες επαφές, ο κόλπος που είναι σούπερ ελαστικός θα δεχτεί καλύτερα το μεγάλο πέος του. Για αρχή, μπορείτε να αρκεστείτε στο ιεραποστολικό και να αποφύγεις τις τακτικές βαθύ λαρύγγι όταν του κάνεις στοματικό

πηγή:womenonly.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας!

H Fresh News είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στα μέλη αλλά και στούς επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των μελών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Fresh News Achive

Find Us On Facebook

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Blogger templates

Powered By | blogger widgets

Translate...

Fresh News
Webutation

About

Ετικέτες

ΑΓΓΛΙΑ Αγιος Βαλεντίνος αγρότες αθλητικό μάρκετινγκ Αθλητισμος Αμερικη Αμφίπολη ΑΝΕΞΉΓΗΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ Αξίες απεργίες Αποκαλυψεις αποκριες Αρχαια Ελλαδα-Ancient Hellas Αστεια αστυνομια Αυτοκίνητο Βαρουφάκης Γερμανια ΓΥΝΑΙΚΑ Δημοψήφισμα Διακοπες Διακόσμηση Διάστημα Διατροφη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δικαιοσύνη ΔΝΤ εγκλημα ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ειδήσεις εκδηλωση Εκκλησια ΕΚΛΟΓΕΣ Εκλογές 2012 Εκλογές 2013 Εκλογες 2015 Εκπαιδευση Έκτακτα Ελλαδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ενδιαφέροντα ΕΝΦΙΑ εξελιξη Επιστημες ΕΠΙΣΤΗΜΗ Εργασία ΕΡΤ Ευρ.Ενωση ΕΥΧΑΙΤΗΡΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ζώα Ζώδια Ζωή Κωνσταντοπούλου Ηθη κ Εθιμα ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ιστοριούλες Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙΡΟΣ καλοκαιρι καρναβάλι Κίνα Κοινωνια Κορέα Κόσμος ΚΡΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ Κυνηγι Κύπρος Λαφαζάνης ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Μακεδονία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μεταναστευτικο μνημονίο ΜΟΔΑ Μουντιαλ 2014 ΜΟΥΣΙΚΗ Μπαλτακος ΝΔ ΝΔ-ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ νεα ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νομοθεσια Ντόναλντ Τραμπ Οικολογία Οικονομία Ολυμπιακή Φλόγα Ομορφιά Ομπάμα Ονειρα ότι να 'ναι ΠΑΙΔΙ Παραξενα Παρέλαση Παρισι πασοκ Πασχα Περιβαλλον περιεργα πετρελαιοκηλίδα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Πολιτικη Πολιτισμος Ποταμι Πρέσπες Πρωτομαγιά Πρωτοχρονιάς ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ρωσια ΣΕΙΡΗΝΕΣ σεισμός Σινεμα στρατος συλλαλητήριο Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΜΑ Συριζα Σχεσεις Σώρρας Ταϊβάν Ταινιες Ταξιδι Τατσόπουλος τεστ Τεχνες Τεχνολογία Τζορτζ Μάικλ Τηλεοπτικές άδειες Τοπικα Τουρισμός Τουρκια τροικα Τρομοκρατία Τσιπρας Υγεια Υπολογιστες Φθινοπωρο Φύση ΦΩΤΙΕΣ χιονια Χορός ΧΡΗΣΙΜΑ Χριστούγεννα Χρυσής Αυγή ψαρεμα Ψυχολογία Ψωνίζουμε Ελληνικά Aνάπτυξη ACTA ANONYMOYS Brexit Celebrities EKTATO epic fail Euro 2012 Eurovision Facebook Gaming GOOD NEWS Grexit Hollywood Internet ISIS Lifestyle Media nerit.gr Norman Atlantic Sandy Sex Showbiz sok Survey SURVIVOR Twitter viral X-Files