Ο ράπερ ΤΝS υπέστη καρδιακό επεισόδιο!


Ο δημοφιλής Έλληνας ράπερ ΤΝS, που το πραγματικό του όνομα είναι Θανάσης Θεοδωρόπουλος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες, καθώς ένιωσε έντονο πόνο στην καρδιά.
«Μία εβδομάδα είχα ενοχλήσεις στην καρδιάμου και πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο να κάνω κάποιες εξετάσεις. Δεν είχα ξανά αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο», αποκάλυψε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη". 

Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πράγματι έχει κάποιο πρόβλημα στην καρδιά και του συνέστησαν να ακολουθήσει αυστηρά συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. 

«Τέλος καλό όλα καλά! Οι εξετάσεις ήταν καλές... Πήρα αγωγή και εκτελώ αυτά που μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι να παίζουμε με την καρδιά», είπε ο ΤΝS. 

Το στρες και η υπερκόπωση από τη δουλειά του, καθώς εδώ και πολλά χρόνια δουλεύει νύχτα,εξάντλησαν τις δυνάμεις του ράπερ, που πριν λίγα χρόνια ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα, και στο εξής θα πρέπει να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 


Πηγή: nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive