-->

Σοκ: Μαθητής Γυμνασίου λιποθύμησε στην τάξη από την πείνα!!! Είχε να φάει δύο μέρες


Σοκ προκαλεί δημοσίευμα, της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" για τη λιποθυμία ενός μαθητή Γυμνασίου μέσα στην τάξη του σχολείου του στο Ηράκλειο. Η μητέρα του παιδιού που ειδοποιήθηκε να πάει στο σχολείο είπε στους ...
καθηγητές ότι όλη η οικογένεια είχε να φάει δυο ημέρες!!!

Το παιδί από την εξάντληση λιποθύμησε και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Αμέσως κινητοποιήθηκε η διεύθυνση και πολύ γρήγορα έφτασε η μητέρα του, η οποία συγλόνισε τους καθηγητές.
Το παιδί, όπως είπε, έμεινε νηστικό επειδή κανείς στην οικογένεια δεν είχε χρήματα για φαγητό!

Στην Κρήτη, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, που γονείς αφήνουν νηστικά τα παιδιά στο σχολείο αφού πλέον αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Σε πολλές περιπτώσεις δάσκαλοι, καθηγητές και σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων συνδράμουν οικονομικά όσα παιδιά δεν έχουν μαζί τους χαρτζιλίκι για κολατσιό κάνοντας συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες των κιλικίων.


Πηγή: flashnews.gr

Sexy αγιο-βασιλίτσες από την Victoria Secret για τις γιορτές!


Σέξι αγιο-βασιλίτσες από την Victoria Secret για τις γιορτές

Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι περισσότερες πρωτεύουσες του κόσμου άρχισαν να φοράνε τα γιορτινά τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια εορταστική ατμόσφαιρα!
Εκτός από τους Άγιους Βασίληδες που θα συναντάμε παντού όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές, υπάρχουν και οι… σέξι θηλυκές αγιο-βασιλίτσες που αν και η θερμοκρασία αυτή την περίοδο πέφτει, οι σέξι αγιο-βασιλίτσες την ανεβάζουν επικίνδυνα!
Η Victoria Secret κάθε χρόνο τέτοια εποχή ντύνει -ή μάλλον γδύνει;- τα μοντέλα της με κόκκινα μικροσκοπικά εσώρουχα!
Φέτος όμως η εταιρία προχώρησε σε κάτι καινούριο: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα, η Ιμάν Σανέλ, η Κάντις Σούανμπολ και αρκετά ακόμη μοντέλα τραγούδησαν -ή προσπάθησαν έστω- χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλα τραγούδια!
Τα τραγούδια δε χρειάζεται να τα ακούσουμε, την εικόνα όμως… επιβάλλεται να τη δούμε! Ε;
Καλές γιορτές!
Σέξι αγιο-βασιλίτσες από την Victoria Secret για τις γιορτές
Σέξι αγιο-βασιλίτσες από την Victoria Secret για τις γιορτές
Σέξι αγιο-βασιλίτσες από την Victoria Secret για τις γιορτές
[via]

Άκαρδη απόφαση! Ξηλώνουν τα παγκάκια για να διώξουν τους αστέγους Χριστουγεννιάτικα

- Η απόφαση πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, λόγω ανάπλασης του κέντρου
- Για “άκαρδη απόφαση” χωρίς μέριμνα για τους ανθρώπους κάνει λόγο σύμβουλος
- Οι άστεγοι της Αθήνας φτάνουν τις 20.000 αλλά όλοι αποστρέφουν το βλέμμα

Έναν πρωτόγνωρο και πρωτοφανή τρόπο επέλεξε η δημοτική αρχή των Αθηνών για να διώξει τους αστέγους και τους τοξικομανείς από την πλατεία Κλαθμώνος ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Εν μία νυκτί απομάκρυνε όλα τα παγκάκια πάνω στα οποία οι συνάνθρωποι μας έβρισκαν καταφύγιο χωρίς βέβαια να μεριμνήσει για την τύχη τους.

Η δημοτική αρχή της Αθήνας, απ' ότι φαίνεται ενέδωσε στις πιέσεις μερίδας πολιτών και καταστηματαρχών της περιοχής που λέει ότι το κάτω μέρος της πλατείας Κλαθμώνος έχει μετατραπεί σε κέντρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ότι η δυσοσμία είναι αφόρητη από τις ακαθαρσίες των αστέγων καθώς και ότι φοβούνται οι πολίτες να διέλθουν
από το συγκεκριμένο σημείο.




Πηγές από τον δήμο Αθηναιών λένε ότι πρόκειται για απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που πέρασε με πλειοψηφία στο πλαίσιο της ανάπλασης του κέντρου και ότι για τους αστέγους υπάρχουν κοινωνικές υπηρεσίες.

Η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του δήμου κρεμάει λαμπάκια στα δέντρα κάτω απο τα οποία έβρισκαν καταφύγιο οι άστεγοι
Η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του δήμου κρεμάει λαμπάκια στα δέντρα κάτω απο τα οποία έβρισκαν καταφύγιο οι άστεγοι

Υπάρχει όμως και ο αντίλογος που λέει ότι όταν μείνεις σε συνθήκες αστέγου μερικές ώρες τότε μόνο συνειδητοποιείς ότι η ανασφάλεια δεν έχει οροφή. Και ότι κανένας άνθρωπος που διαθέτει κοινή λογική δεν θα επέλεγε τέτοιο τρόπο ζωής.



Μόνο έτσι θα καταλάβει κανείς ότι ο άστεγος είναι κατά κανόνα και άρρωστος. Ένα βαρύ ή ελαφρύτερο ψυχιατρικό πρόβλημα, η βύθιση σε μια εξάρτηση και πολλές άλλες αιτίες σχεδόν όσες και οι άστεγοι.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντίνου "είναι μια άκαρδη επίθεση σε βάρος των ανθρώπων που είναι άστεγοι. Πρώτα έπρεπε να υπάρξει μέριμνα για μετεγκατάσταση αυτών των συνανθρώπων μας και μετά να γίνουν έργα ανάπλασης".

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας Πέτρος Κωνσταντίνου:



Μπορει ο δήμος να ξηλώσει τα παγκάκια οι άστεγοι όμως δύσκολα θα φυγουν απο την πλατεια
Μπορει ο δήμος να ξηλώσει τα παγκάκια οι άστεγοι όμως δύσκολα θα φυγουν απο την πλατεια

Είναι η τιμωρία όσων δεν ενσωματώνονται ή όσων βρέθηκαν κάποια κρίσιμη στιγμή εκτός εργασίας ή και οικογένειας. Είναι το μέτρο των ανοχών και των αντοχών της κοινωνίας μας. Όσο πιο αόρατοι οι άστεγοι τόσο πιο εκδικητικός ο κόσμος μας.



Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνες μη κυβερνητικών οργανώσεων οι άστεγοι της Αθήνας έχουν φτάσει τις 20.000 και αν πράγματι οι υπηρεσίες λειτουργούσαν δεν θα ζούσαν μέσα στην εξαθλίωση. Πέραν των περιπώσεων που αφορούν ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες ή σωματική αναπηρία, πρόκειται τελευταία όλο και περισσότερο για ανθρώπους που μέχρι πρότινος δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα βρίσκονταν μία ημέρα στο δρόμο.
newsit.gr

ΣΟΚ: Εξαφανισμένο από τον χάρτη της ΕΕ το Καστελλόριζο!

Εξαφανισμένη από χάρτη της ΕΕ με θεματικό τίτλο...
«Η ζώνη του ευρώ, ένα νόμισμα με πολλά πλεονεκτήματα», όπου αποτυπώνονται όλες οι ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης του ευρώ, είναι η νήσος Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο.
Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν στη Βουλή, προς τον υπουργό Εξωτερικών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης και οι βουλευτές του κόμματος, Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γρ. Ψαριανός.
Όπως επισημαίνουν οι βουλευτές, το Καστελλόριζο, το νοτιανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, που απέχει από τις τουρκικές ακτές μόλις δύο ναυτικά μίλια είναι «εξαφανισμένο».
«Από το χάρτη απουσιάζει εμφανώς η αποτύπωση του Καστελόριζου, ενώ έχουν αποτυπωθεί όλα τα υπόλοιπα νησιά της χώρας μας, αλλά και μη ηπειρωτικά και υπερπόντια εδάφη των κρατών μελών», τονίζουν χαρακτηριστικά.
Δεδομένων και των πρόσφατων δηλώσεων του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος «τοποθέτησε» το Καστελλόριζο στη Μεσόγειο, αλλά και της στρατηγικής σημασίας της νήσου για την Ελληνική ΑΟΖ, οι βουλευτές ζητούν από τον κ. Δήμα να διερευνήσει το θέμα της «εξαφάνισης» του Καστελλόριζου από το χάρτη και να ζητήσει την ορθή επανεκτύπωσή του.
prionokordela.gr

ΔΕΙΤΕ: Είναι κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν έχουν την αίσθηση του φόβου



Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί...

































































Πηγή 24wro

 

Οι 10 πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών


Οι 10 πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών
Ο Δεκέμβρης καταφθάνει και ήδη έχουμε μπει σε κλίμα Χριστουγέννων! Με αυτή την αφορμή, η βρετανική ιστοσελίδα Radiotimes έκανε δημοσκόπηση με σκοπό να αναδείξει την πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία.


Οι 10 πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών είναι οι εξής:
1. It’s a Wonderful Life (1946) 17.83%
2. The Muppet Christmas Carol (1992) 10.19%
3. Love Actually (2003) 7.57%
4. Elf (2003) 5.94%
5. Home Alone (1990) 5.73%
6. Miracle on 34th Street (1994) 4.92%
7. White Christmas (1954) 4.21%
8. Die Hard (1988) 4.1%
9. Scrooge (1951) 3.68%
10. Santa Claus (1985) 3.18%




Πηγή otherside

Τι λέει για σένα η εικόνα του προφίλ σου;


Μπορεί η φωτογραφία σου να προβλέψει πόσο ευτυχισμένος θα είσαι στο μέλλον;


Νέα συγκλονιστικά δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο από τον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα από τον «βασιλιά» του social networking, το φοβερό και τρομερό facebook! H φωτογραφία του προφίλ σου μαρτυρεί λοιπόν όχι μόνο το πόσο ικανοποιημένος είσαι τώρα από τη ζωή, αλλά και πόσο χαρούμενος θα γίνεις στο μέλλον.

Μια νέα έρευνα υποδηλώνει ότι μπορείς να συνάγεις πραγματικά προσωπικές πληροφορίες για έναν χρήστη, όπως τον βαθμό ευτυχίας του από τη ζωή, χωρίς καν να διαβάσεις τίποτα γι' αυτόν. Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο περιοδικό «Social Psychological and Personality Science» έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά της κοινωνικής δικτύωσης.

Τι βρήκαν οι επιστήμονες; Ότι μια χαρούμενη profile photo, με ένα χαμογελαστό πρόσωπο, ήταν ένας ισχυρός δείκτης για το πόσο χαμογελαστό θα παρέμενε το πρόσωπο στα προσεχή χρόνια! Οι πιο «σκυθρωπές» αρχικές φωτογραφίες φανέρωσαν και πιο «σκυθρωπή» μετέπειτα ζωή...

Το εξαγόμενο της έρευνας μπορεί βέβαια να εμπίπτει στο απλό γεγονός ότι το να χαμογελάς είναι καλό για την κοινωνική σου ζωή, και μια έντονη κοινωνική ζωή -αυτή που χτίζει γερές φιλίες- μπορεί να συσχετιστεί εύκολα με υψηλότερο βαθμό ευχαρίστησης από τη ζωή. Όπως και να 'χει, ένα είναι το νόημα: χαμογέλα! Αν δεν είσαι χαρούμενος σήμερα, θα γίνεις στα προσεχή χρόνια...



Πηγή delamagen.gr

ΣΟΚ : Άγρια δολοφονία πατέρα και μωρού!


Τραγωδία που ξεπερνά την ανθρώπινη λογική στην Καλαμάτα!
Αστυνομικοί της περιοχής εντόπισαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι, στο χωριό Πλατύ Μεσσηνίας, έναν άνδρα νεκρό και δίπλα του σφαγμένο το μόλις τριών χρονών αγοράκι του.
Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το τραύμα ήταν διαμπερές και πιθανότατα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβώς δίπλα του κείτονταν νεκρό το μόλις τριών ετών παιδί,
με ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό.
Το τραγικό αυτό γεγονός αποκαλύφθηκε όταν οδηγός που περνούσε από το σημείο, είδε ένα αυτοκίνητο να επιπλέει στα νερά του καναλιού του ποταμού Πάμισου και ειδοποίησε την αστυνομία.
Ο νεκρός έμενε στο Πλατύ Μεσσηνίας και περιστασιακά ήταν αναβάτης σε ιπποδρομίες που γίνονται στην περιοχή. Όπως λένε οι πληροφορίες, η βάση του 35χρονου ήταν το Πλατύ αλλά μετακινούνταν συχνά για εβδομάδες και σε άλλες περιοχές όπου έβρισκε δουλειά.
Ο Πρόεδρος του χωριού Πλατύ, Γιώργος Τζαβάρας, είπε οτι ο 35χρονος Φίλιππος Μεσάι έμενε εκεί τα τελευταία 15 χρόνια. «Μας κόπηκαν τα πόδια μόλις μάθαμε τι έγινε. Όλο το χωριό σήμερα μόνο γι’ αυτό το θέμα μιλάει. Ήταν ένα παιδί καλό, ευγενικό που έτρεχε όπου έβρισκε μεροκάματο. Πρόσεχε τα παιδιά του.» (έχει άλλο ένα αγοράκι 11 χρονών που μένει με την μητέρα του).
«Ειδικά για τον 11χρονο γιό του», ειπε ο κ. Τζαβάρας, «το οποίο είχε πρόβλημα υγείας αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις.»
Και συνεχίζει: «Ο Φίλιππος ήταν κοινωνικός και αγαπητός. Βοήθησε το χωριό μας και τους νέους να ασχοληθούν με τις ιπποδρομίες που οργανώνουμε. Ήταν από τους κοινωνικούς Αλβανούς. Και στο καφενείο ερχόταν και όπου του λέγαμε για δουλειά έτρεχε».
 
tsekouratoi

Ανοίγει το πρώτο στον κόσμο σχολείο του σεξ


Ένα σχολείο πολύ διαφορετικό από τα άλλα, ανοίγει για πρώτη φορά στον κόσμο
, με σκοπό να διδάξει την τέχνη της ερωτικής πράξης. Πρόκειται για το Austrian School of Sex λίγα χιλιόμετρα έξω από την Βιέννη, το οποίο έχει μαθήματα που περιλαμβάνουν αρχαία και σύγχρονη ιστορία του σεξ, ενώ οι σεξουαλικές σχέσεις και οι τεχνικές των χαδιών είναι από τα βασικά μαθήματα της σχολής. Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια της σχολής, υποστηρίζει πως «έχουμε εκπαιδεύσει το μυαλό μας,τους μυς μας, το σώμα μας, αλλά πόσο καλά έχουμε εκπαιδευτεί σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία…τον έρωτα;» Το κάθε εξάμηνο περιλαμβάνει πέντε πλήρεις κύκλους μαθημάτων που χωρίζονται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Τα δίδακτρα κάθε εξαμήνου είναι 1.400 ευρώ και περιλαμβάνουν διαμονή του σπουδαστή σε δίκλινο δωμάτιο, πλήρη διατροφή ενώ τα μέσα αντισύλληψης επιβαρύνουν τη σχολή. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα ενώ τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο.
simantra.blogspot.com

Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής…!!!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
ηθελε να γίνει πιο αισθησιακή αλλά….

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε….











 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!
 ΑΙΣΧΟΣ! Δειτε πως έγινε μετα απο εγχείρηση πλαστικής...!!!

News24.gr

 

Πέθανε ο σκηνοθέτης Ντίνος Κατσουρίδης

Θέατρο και κινηματογράφος έχουν χάσει μέσα σε λίγες ώρες δυο από τους μεγαλύτερους στυλοβάτες τους.

Μετά τον αδόκητο θάνατο του Βαγγέλη Λιβαδά και ο σκηνοθέτης και πολύ καλός φίλος του Θανάση Βέγγου, Ντίνος Κσατσουρίδης έφυγε σε ηλικία 84 ετών.

Άφησε την τελευταία πνοή του άφησε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλευόταν.
Ο σκηνοθέτης, διευθυντής φωτογραφίας και μοντέρ Ντίνος Κατσουρίδης υπέφερε από καρκίνο.

«Οποιαδήποτε στιγμή και ώρα, ήταν πάντα ανοιχτός να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, προσφέροντας αμέριστη συμπαράσταση στους νέους. Ο Ντίνος Κατσουρίδης υπήρξε πάντα ένα στέρεο λιθάρι σ’ αυτό που ονομάζουμε ελληνικός κινηματογράφος», δηλώνει ο Παντελής Βούλγαρης για τον "κινηματογραφικό του πατέρα".

Ποιός ήταν ο Ντίνος Κατσουρίδης

O Nτίνος Kατσουρίδης γεννήθηκε το 1927 στη Λευκωσία. Στα μέσα της δεκαετίας του ΄50 ήρθε στην Aθήνα για σπουδές στην Iατρική Σχολή, αλλά βρέθηκε τελικά στην νεοιδρυθείσα Σχολή Σταυράκου, όπου μπαίνει στο τμήμα σκηνοθετών και μετά από έξι μήνες διδάσκει ως καθηγητής φωτογραφίας.

H πρώτη του επαγγελματική ενασχόληση με τον κινηματογράφο, είναι ως βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία του Γρηγόρη Γρηγορίου, Πικρό Ψωμί, ενώ λίγο αργότερα θα κάνει ένα πέρασμα από τον Σπέντζο, ως τεχνικός στο Aμάρτησα για το Παιδί μου. Στη συνέχεια και για τα επόμενα οκτώ χρόνια θα βρεθεί στην Φίνος Φιλμ όπου, ως οπερατέρ και φωτογράφος πλατό, θα δουλέψει σε 21 συνολικά ταινίες και θα συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου και του θεάτρου εκείνης της εποχής: Tζαβέλλας, Σακελλάριος, Aυλωνίτης, Λογοθετίδης, Σταυρίδης.

Tο 1960 υπογράφει την πρώτη του ταινία ως σκηνοθέτης, μεταφέροντας στον κινηματογράφο το θεατρικό έργο του M. Σκουλούδη Eίμαι Aθώος. Aκολουθεί το Έγκλημα στα Παρασκήνια, μια ταινία στα πρότυπα του φιλμ νουάρ, η οποία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Kινηματογράφου Θεσσαλονίκης και βραβεύθηκε με το βραβείο φωτογραφίας (Kαρύδης -Φουκς) και το βραβείο β' γυναικείου ρόλου (Zωρζ Σαρρή).




Aκολουθούν, με την ίδια εμπορική επιτυχία, ο Kύριος Πτέραρχος, Tης Kακομοίρας, Oι Aδίστακτοι, ενώ παράλληλα ως διευθυντής φωτογραφίας και μοντέρ συνεργάζεται με τους Γιώργο Tζαβέλλα, Aλέκο Σακελλάριο, Παντελή Bούλγαρη κ.α. Tις τελευταίες δύο δεκαετίες συνεχίζει ακούραστα να δουλεύει και να συνεισφέρει με την πολύτιμη πείρα και εμπειρία του στους νέους κινηματογραφιστές.

Mία από τις πιο σημαντικές, αν όχι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του αποτέλεσε η διετία 1971-72 όταν γύρισε τις ταινίες Tι Έκανες στον Πόλεμο Θανάση; και Θανάση Πάρε το Όπλο σου. Δύο ταινίες ορόσημο για τον εγχώριο κινηματογράφο, μέσα από τις οποίες ο Nτίνος Kατσουρίδης έδωσε ένα σθεναρό μήνυμα αντίδρασης στα μαύρα χρόνια της επταετίας. Παράλληλα, ανέδειξε το ταλέντο ενός από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, του Θανάση Bέγγου, σ'ένα σπάνιο ρόλο ενός ανθρώπου που από την κακομοιριά και την ηττοπάθεια, εκτοξεύεται στην αξιοπρέπεια και την μαχητικότητα.

Συλλυπητήρια από τον υπουργό Πολιτισμού

Ο Πέτρος Γερουλάνος δήλωσε: "Ο Ντίνος Κατσουρίδης, υπήρξε ένας από τους πιο διακεκριμένους «εργάτες» του ελληνικού κινηματογράφου. Τον υπηρέτησε με παραπάνω από μία ιδιότητες: αυτή του σκηνοθέτη, του διευθυντή φωτογραφίας, του μοντέρ. Στη συλλογική μνήμη του λαού μας έχει καταγραφεί ανεξίτηλα ως ο δημιουργός που έστειλε με τις ταινίες του ένα σθεναρό μήνυμα αντίστασης κατά τη διάρκεια της επταετούς δικτατορίας, αλλά και ως ο δημιουργός που ανέδειξε με το ταλέντο του μερικούς απ’ τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά."



«Μέσα σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα, χάθηκαν δύο άνθρωποι που υπηρέτησαν τον Πολιτισμό με διαφορετικές μεν ιδιότητες, αλλά με το ίδιο πάθος, την ίδια συνέπεια, τον ίδιο πρωτογενή ενθουσιασμό.

Ο Βαγγέλης Λιβαδάς υπήρξε ο κατεξοχήν Έλληνας θεατρικός παραγωγός. Για πενήντα ολόκληρα χρόνια πρωτοστάτησε στο ανέβασμα έργων από όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου -από Ξενόπουλο και Τσιφόρο μέχρι οπερέτα και μιούζικαλ. Συνεργάστηκε με τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στο κοινό. Ο Βαγγέλης Λιβαδάς απέδειξε ότι η θεατρική παραγωγή μπορεί να είναι, πέρα από επικερδής επιχειρηματική δραστηριότητα, και μια πραγματική διακονία στην Τέχνη.
 
 http://www.newsit.gr/


Στις 14:30 το τελευταίο αντίο στον Β.Λιβαδά

 
 

Από το Β' Νεκροταφείο Αθηνών στις 14.30 το μεσημέρι η κηδεία του Βαγγέλη Λιβαδά.


Από το Β΄Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει σήμερα στις 14:30 η κηδεία του θεατρικού επιχειρηματία Βαγγέλη Λιβαδά, που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή στο σπίτι του, από πυρκαγιά.
 
Σε καλύτερη κατάσταση είναι η σύζυγος του επιχειρηματία και ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλη που μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Αθήνας την Κυριακή το απόγευμα. Η κ.Γιούλη έχει πάει ήδη σπίτι της και σήμερα θα αποχαιρετήσει τον άνθρωπο που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της δίπλα του.

Το ζεύγος ήταν πάντα δίπλα ο ένας στον άλλο. Μια ζωή γεμάτη θεατρικές επιτυχίες.
 http://www.newsit.gr/
 


Χιλιάδες ζόμπι βγήκαν στους δρόμους! Φωτογραφίες και βίντεο

Τεράστια πορεία πραγματοποίησαν στην Πόλη του Μεξικού τα... ζόμπι. Περίπου 10.000 άνθρωποι ντυμένοι ως νεκροζώντανοι κατέβηκαν στους δρόμους της πόλης για τη μεγαλύτερη «πορεία ζόμπι» που οργανώθηκε ποτέ.

Φορώντας μακάβριο μέικ απ και κουρέλια με ψεύτικο αίμα, τα ζόμπι τρέκλιζαν και μούγκριζαν στην καρδιά της πρωτεύουσας του Μεξικού.

REUTERSREUTERS
Η προηγούμενη μεγάλη πορεία είχε διοργανωθεί το 2010 στο Άσμπερι Παρκ των ΗΠΑ, όπου 4.093 άνθρωποι ντυμένοι ως ζόμπι είχαν πραγματοποιήσει πορεία.

 
Το τελευταίο διάστημα η δημοτικότητά τους έχει ανέβει κατακόρυφα και σε αυτό έχουν συμβάλει οι ταινίες, οι τηλεοπτικές σειρές (όπως το Walking Dead), η λογοτεχνία.

REUTERS
REUTERS


REUTERSREUTERS
Τα ζόμπι «κουβαλούν» στους νεκροζώντανους ώμους τους μια ολόκληρη μυθολογία. Που έχει σχέση με τον ρατσισμό (τον διαχωρισμό του «εμείς» και του οι «άλλοι»), με την υπερκαταναλωτική κοινωνία που καταστρέφεται και οδηγείται στον εκφυλισμό (ίσως και την εξάλειψη), με τις αδηφάγες ορέξεις της σύγχρονης εποχής, με τη μοναξιά, την απογοήτευση.



  http://www.newsit.gr
 
 

6η Δόση: Εγκρίθηκε η εκταμίευση, Έρχονται τα λεφτά, όλε!


6η Δόση: Εγκρίθηκε η εκταμίευση, Έρχονται τα λεφτά, όλε!
Όπως αποκάλυψε διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων να αποδεσμευτεί η… περιβόητη «έκτη δόση» των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, που είναι απαραίτητα προκειμένου να μην χρεοκοπήσουμε «επίσημα» ως χώρα…
Η εκταμίευση της έκτης δόσης είχε «παγώσει» τον Αύγουστο, ωστόσο οι υπουργοί των 16 κρατών-μελών της Ευρωζώνης αποφάσισαν ότι η χώρα μας πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις για να λάβει αυτά τα χρήματα.
Τα 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ θα έρθουν από τις χώρες της Ευρωζώνης, ενώ άλλα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ θα βάλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση των χρημάτων.
Οπότε, προσωρινά τη σκαπουλάραμε τη χρεοκοπία…
Και λέω προσωρινά γιατί οκ, τα παίρνουμε απ΄ότι φαίνεται αυτά τα λεφτά, θα υπάρξει μία κάποια ρευστότητα, θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή αυτά τα λεφτά θα τελειώσουν, θα δανειστούμε άλλα, τα οποία φυσικά πρέπει να επιστραφούν και με το παραπάνω έτσι;
Αυτό για να μην πανηγυρίζουμε ότι «σωθήκαμε».

http://www.xblog.gr

Αναποδογύρισαν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία! (Δείτε Φωτό!)

Αναποδογύρισαν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία!
Μέχρι τώρα οι οδηγοί που παρκάριζαν και εμπόδιζαν την κυκλοφορία, είτε παρατούσαν τα αυτοκίνητά τους κλείνοντας διαβάσεις πεζών είτε τα άκουγαν είτε έφευγαν με ένα αυτοκόλλητο «Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω» αν γλίτωναν την κλήση ή την αφαίρεση πινακίδων από την τροχαία.
Σήμερα είχαμε απ΄ότι φαίνεται και το πρώτο αναποδογύρισμα αυτοκινήτου στην Αθήνα, στα Εξάρχεια συγκεκριμένα, το οποίο είχε διπλοπαρκάρει ο ιδιοκτήτης του, εμποδίζοντας φυσικά την κυκλοφορία.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός του αναποδογυρισμένου Audi που βλέπετε στις φωτογραφίες, το διπλο-πάρκαρε στη συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη.
Λίγη ώρα μετά, λεωφορείο με προορισμό την πλατεία Κάνιγγος, πέρασε από το σημείο και αναγκαστικά σταμάτησε, αφού δεν χωρούσε να περάσει. Ο οδηγός του λεωφορείου κορνάρισε αρκετές φορές, αλλά ο οδηγός του Audi ήταν άφαντος.
Έτσι, κάποιοι αποφάσισαν να αναποδογυρίσουν το αυτοκίνητο, για να περάσει το λεωφορείο και τα άλλα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.
Γι΄αυτό, φίλε αναγνώστη, αν συνηθίζεις να παρατάς το αυτοκίνητό σου όπου να΄ναι, την επόμενη φορά ξανασκέψου το.
Αναποδογύρισαν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία!
Αναποδογύρισαν διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία!
[via, via]

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3