-->

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΤΑ ΖΩΔΙΑ???


Αν είσαι ταύρος, ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Αν πάλι βγαίνεις με Τοξότη, ο έρωτας περνάει κι από πολλές άλλες! Το θέμα είναι τι σεξ κάνεις και τι σεξ κάνει κι εκείνος. Το ζώδιο σας είναι διαφωτιστικό για την γλώσσα επικοινωνίας που θα έχετε στο κρεβάτι.

Κριός: παθιασμένα και ενίοτε παράνομα!

Eκείνη: οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι άγρια θηλυκά, γεμάτα αυθορμητισμό και στο κρεβάτι φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτά τους. Για τις γυναίκες Κριούς είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν ανεξάρτητες και ελεύθερες ακόμα κι αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Το πάθος που βάζουν στο σεξ μπορεί να βάλει φωτιά στα σεντόνια αλλά άπαξ και ξενερώσουν, η λίμπιντο χρειάζεται γερανό για να σηκωθεί.
Εκείνος: οι άντρες Κριοί έχουν έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο και δεν σταματούν να ψάχνουν το άλλο τους μισό στη ζωή και το σεξ, μέχρι να το βρουν. Άπαξ και βρουν το ιδανικό, αφοσιώνονται ψυχή και σώμα (πολύ σώμα). Όπως καταλαβαίνεις, άπαξ και μπλέξεις με Κριό, θα γονατίσεις από το πολύ σεξ, τουλάχιστον στην αρχή του έρωτα.
Πώς θα τον ανάψεις: οι Κριοί είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική όρεξη από τα χάδια στο κεφάλι και μόνο. Παίξε με τα μαλλιά του και κάντου απαλό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους. Αν Εκείνη είσαι Κριός, ζήτα του ν' αφήσει γενάκια μερικών ημερών και επιδοθείτε σε άγριο κουτούπωμα με φιλιά και χάδια! Έτσι, θ' ανάψεις στα σίγουρα.
Σημείο κλειδί: ο Κριός είναι επιρρεπής στην απιστία, ειδικά αν τον πολιορκήσει στενά ένα θηλυκό φωτιά και λαύρα. Γι' αυτό, φρόντισε να του κρατάς το ερωτικό ενδιαφέρον σε διαρκή εγρήγορση!

Ταύρος: τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Εκείνη: οι γυναίκες Ταύροι, διαθέτουν βαθιά σεξουαλικότητα και είναι σχεδόν αδάμαστες στο σεξ. Η γυναίκα Ταύρος θα παλέψει χωρίς τέλος για να διατηρήσει το καλό σεξ στη σχέση της και κλειδί για να απολαύσει το σεξ, είναι η εμπιστοσύνη στο έτερον της ήμισυ. Αν τον εμπιστεύεται, θα ενδώσει σε κάθε λογής σεξουαλικό κολπάκι.
Εκείνος: Ο άντρας Ταύρος είναι πιστός και παθιάρης στον έρωτα. Παρόλο που δεν ικανοποιείται εύκολα στον έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καλοπεράσεις στο πλευρό του (είτε βρεθείς επάνω, είτε κάτω από εκείνον στο κρεβάτι).
Πώς θα τον ανάψεις:ο άντρας Ταύρος συνδυάζει το καλό σεξ με το καλό φαγητό. Υποδέξου τον με ένα λουκούλλειο γεύμα και περίποιήσου τον με ένα εξαίσιο στοματικό! Αν εσύ είσαι η Ταύρος, ζήτα του να σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ στον λαιμό, το οποίο θα συνδυάσει με αισθησιακά δαγκώματα.

Δίδυμος: τη μια αφέντρα, την άλλη δουλάκι

Εκείνη: ως χαρακτήρες, οι γυναίκες Δίδυμοι είναι τρομερά πολύπλοκοι και σκέφτονται τη μια έτσι και την άλλη διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι όπου η γυναίκα Δίδυμος, με τον ένα εραστή είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα πάντα ενώ με τον επόμενο είναι γεμάτη αναστολές. Αν γοητευθεί και αγαπήσει πραγματικά, η γυναίκα Δίδυμος δρα με τρελό πάθος και αλλάζει πολλούς ρόλους στο σεξ.
Εκείνος: ο άντρας Δίδυμος είναι αυτό που λέμε ο αληθινός Καζανόβας. Το σεξ είναι για εκείνον ιεροτελεστία και τις περισσότερες φορές θέλει να έχει το πάνω χέρι.
Πώς θα τον ανάψεις: περιποιήσου το πάνω μέρος του σώματός του (χέρια, ώμοι , παλάμες, δάχτυλα και κατόπιν κινήσου πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά και το ίδιο ζήτα κι από εκείνον.
Σημείο κλειδί: παίξτε το παιχνίδι της υποταγής, εναλλάσσοντας τους ρόλου του κυρίαρχου και του κυριευόμενου συχνά πυκνά.

Καρκίνος: αγαπησιάρικο σεξ μεν, όχι συχνό δε!

Εκείνη: η γυναίκα Καρκίνος θέλει να νιώσει ότι αγαπιέται, προτού προχωρήσει στη σεξουαλική επαφή. Η διάθεσή της (και για το σεξ) μεταβάλλεται πολύ εύκολα αλλά σπάνια θ' αρνηθεί να κάνει έρωτα, αφού η κάθε επαφή είναι για εκείνη μια ευκαιρία να δεθεί ακόμα πιο βαθιά με το σύντροφό της. Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι Καρκίνος, σπάνια θα ενδώσεις σε ένα one night stand χωρίς προοπτική!
Εκείνος: ο άντρας Καρκίνος είναι αγαπησιάρης, διαθέτει πολύ πάθος στο κρεβάτι και θα σε πνίξει στα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ άντρα, έπεσες διάνα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως για να τον κάνεις να ενδώσει, πρέπει να τον κυνηγήσεις αφού απεχθάνεται να τον βλέπουν σαν μηχανή του σεξ.
Πώς θα τον ανάψεις: οι γυναίκες αλλά και οι άντρες Καρκίνοι, λατρεύουν τα φιλιά με προτίμηση στο γαλλικό φιλί. Το στήθος τους είναι η πύλη της ηδονής και ειδικά οι γυναίκες ανάβουν εύκολα με το άγγιγμα στις ρώγες.

Λιοντάρι: τα θέλω όλα στο κρεβάτι (αλλά δίνω λίγα)

Εκείνη: η γυναίκα Λιοντάρι είναι πολύ εγωίστρια και βάζει τον εαυτό της και τον οργασμό της πάνω απ' όλα! Στο κρεβάτι πάντως, τα δίνει όλα και είναι ιδιαιτέρως ευρηματική μέχρι να πάρει αυτό που θέλει: τη δική της απόλαυση.
Εκείνος: ο άντρας Λέων είναι εξίσου εγωιστής και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά. Κατά βάθος, είναι ευγενικός και ευαίσθητος αλλά αν τον πετύχεις σε μεγάλα κέφια, θα περάσεις ώρες ατέλειωτου πάθους κάτω από τα σεντόνια. Ειδικά, αν εκείνος έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο (ούτε ο νόμιμος σύζυγός σου).
Πώς θα τον ανάψεις: ο έρωτας ξεκινά για το ζώδιο αυτό μέσα από ένα χαλαρωτικό μπανάκι με αιθέρια έλαια και τρίψιμο στην πλάτη. Τη στιγμή της κορύφωσης, μπήξε ελαφρά τα νύχια σου στην πλάτη του ενώ μην υποτιμάς τη δύναμη του σεξ στα όρθια.

Παρθένος: στο κυνήγι της σεξουαλικής τελειότητας

Εκείνη: η γυναίκα Παρθένος αναζητά την τελειότητα στο σεξ όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής της. Για το λόγο αυτό, η γυναίκα τούτη θα δοκιμάσει κάθε κολπάκι και βοήθημα στον έρωτα, με σκοπό την ανανέωση του δεσμού της, την επίτευξη ενός ακόμα πολλαπλού οργασμού ή και την γέννηση ενός μωρού. Οι Παρθένοι είναι πιστοί στον έρωτα μέχρι αηδίας και δεν ανέχονται να τους χρησιμοποιείς, ειδικά στο σεξ!
Εκείνος: ο άντρας Παρθένος αποζητά κι αυτός την τελειότητα και έχει ανεβάσει το σεξ στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ζωής του. Άπαξ και αφοσιωθεί σε σένα, ο άντρας αυτός θα δώσει την ψυχή και το κορμάκι του για να μην τον παρατήσεις ποτέ. Βέβαια, αυτή η εμμονή για τελειότητα ακόμα και στο σεξ, θα σας κάνει να τα βρείτε σκούρα μέσα σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, αφού κάποτε μπορεί να στερέψετε από ιδέες.
Πώς θα τον ανάψεις: προτίμησε τις στάσεις που ευνοούν την έντονη διείσδυση και δώσε έμφαση στο άγγιγμα, αφού ο Παρθένος ανάβει σαν τσακμάκι στο σεξ! Όταν ξεμένετε από κολπάκια και νέες στάσεις, ανοίξτε και μελετήστε το Κάμα Σούτρα από την αρχή ή επενδύστε σέξι στολές και σενάρια ροζ απόχρωσης.

Ζυγός: όταν λέμε έρωτα, εννοούμε έρωτα!

Εκείνη: σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν' αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο σεξ στον κόσμο!
Εκείνος: ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά παθιάρης. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο εραστή που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ στον έρωτα. Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο σεξ μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να κάνει έρωτα αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.
Για να τον ανάψεις: μίλησέ του για όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου και θα δείξτου ότι τον ποθείς όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του.

Σκορπιός: Μaster (sex) Chef

Εκείνη: η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σεξουαλικότητα και οι δυνατότητές της στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.
Εκείνος: είναι το πιό σεξουαλικό ζώδιο και το σεξ μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για έρωτα δεν σταματά ποτέ γι' αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το σεξ για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ' αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.
Για να τον ανάψεις: είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας το πέος του και κάνοντάς του στοματικό έρωτα.

Τοξότης: περιπετειώδης, ερωτιάρης αλλά άπιστος!

Εκείνη: οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του έρωτα. Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει και τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο σεξ όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.
Εκείνος: ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στο σεξ εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει το σεξ μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.
Για να τον ανάψεις: ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τ μπουτάκια του, κάντου αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ!

Αιγόκερως: και συνεχίζει και συνεχίζει

Εκείνη: η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σεξ! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το σεξ και με αυτό θα τον τουμπάρει!
Εκείνος: ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το σεξ μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το σεξ μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Ο οργασμός σου είναι εγγυημένος!
Για να τον ανάψεις: το σεξ αυτό καθ' αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι' αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι.

Υδροχόος: η φαντασία στην εξουσία

Εκείνη: Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες αλλά παλιομοδίτισσες και γεμάτες αναστολές στο σεξ. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.
Εκείνος: το σεξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και ξαφνικό σεξ. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στον έρωτα και έχει έντονη φαντασία.
Για να τον ανάψεις: του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.

Ιχθύες: η νύχτα θέλει έρωτα

Εκείνη: η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.
Εκείνος: ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το σεξ κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και γιαυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έρωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.
Για να τον ανάψεις: ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές ερωτογενείς του ζώνες,. Πες ναι στα ερωτικά βοηθήματα παντός είδους!


medchannel

Γυναικείος Οργασμός: Μύθοι και Πραγματικότητα


Ο οργασμός αναμφίβολα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της γυναικείας σεξουαλικότητας. Διαχρονικά, αποτελεί το βασικό προβληματισμό, τόσο των ειδικών θεραπευτών, όσο και των αντίστοιχων ερευνητών που επιχειρούν να κατανοήσουν τους βιολογικούς και ψυχικούς μηχανισμούς που τον διέπουν.
Θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το γυναικείο οργασμό ως ένα πολύπλοκο σύστημα πολυπαραγοντικών δεδομένων, που οι μύθοι και οι αντιλήψεις, τον μπερδεύουν ακόμη περισσότερο. Η σημαντικότητά του, αναγκάζει τη γυναίκα να καθηλώνεται αγχωτικά στην αναζήτησή του, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις να παγιδεύεται μοιραία, όταν πιστεύει ότι όλη της η σεξουαλική συμπεριφορά είναι η οργασμική της κορύφωση.

Ποια είναι τα στάδια της σεξουαλικής πράξης;

Η σεξουαλική πράξη αποτελείται από τέσσερα στάδια. Το πρώτο είναι το στάδιο της επιθυμίας, όπου έχουμε την αφύπνιση των ψυχικών και σωματικών αισθήσεων. Ακολουθεί η φάση της διέγερσης, όπου πραγματοποιείται η σωματική προετοιμασία και κυρίως η κολπική εφύγρανση.
Η επόμενη φάση είναι αυτή του οργασμού, όπου έχουμε την οργασμική κορύφωση, και τη φάση της χαλάρωσης (ηρεμίας), που τόσο ψυχικά όσο και σωματικά η γυναίκα επανέρχεται στην αρχική της εικόνα προ της σεξουαλικής της εμπλοκής.
Η γυναίκα, από τη φάση της επιθυμίας, με την εγκεφαλική της ενεργοποίηση αφυπνίζει τους μηχανισμούς στο σώμα της και στα γεννητικά της όργανα, απαντώντας στα ερεθίσματα που αυξάνονται στη φάση της σεξουαλικής διέγερσης, δεύτερη φάση του σεξουαλικού κύκλου, προετοιμάζοντας τον κόλπο της με αντίστοιχη λίπανση και εφύγρανση για να φτάσει στη σεξουαλική πράξη της πεϊκής εισχώρησης.
Ο οργασμός, φαίνεται να ξεκινάει από το οργασμικό οροπέδιο (πλατό), που είναι η συνέχεια της σεξουαλικής διέγερσης της γυναίκας, προκειμένου να επέλθει η ολοκλήρωση της εφύγρανσης του κόλπου, η τάση της διόγκωσης των έξω γεννητικών οργάνων και κυρίως του αιδοίου. Ο κόλπος στα δύο εσωτερικά τριτημόρια διαστέλλεται και φουσκώνει, ενώ το εξωτερικό τριτημόριο διατηρεί την ελαστικότητά του. Όσο προχωρεί αυτή η φάση, τόσο ο μυϊκός τόνος αυξάνεται, τα εσωτερικά δύο τριτημόρια του κόλπου διαστέλλονται περισσότερο και ο κόλπος αλλάζει χρωματισμό.
Στη συνέχεια, μέσα από το παρασυμπαθητικό σύστημα, δημιουργούνται οι συγκινησιακές αντιδράσεις και η γυναίκα βιώνει τη στιγμή της πλήρους οργασμικής έξαρσης. Τότε, παρατηρείται αύξηση της καρδιακής συχνότητας στο διπλάσιο, πλήρης διόγκωση των μικρών και των μεγάλων χειλέων του αιδοίου, αύξηση του μυϊκού τόνου του περινέου και του πρωκτού και μεταβολή του χρώματος του κόλπου σε έντονο ερυθρό ή κυανέρυθρο.
Μετά τη φάση του οργασμού επέρχεται η φάση της αποκατάστασης, όπου ο οργανισμός επιστρέφει σταδιακά στην αρχική του κατάσταση. Η αποκατάσταση αυτή γίνεται αργότερα στην γυναίκα από ότι στον άνδρα και είναι πιθανό να εξακολουθούν να υπάρχουν συναισθήματα ευχαρίστησης και στη φάση αυτή.

Ποια είναι η σημασία του οργασμού στην σεξουαλική ζωή της γυναίκας; Μια γυναίκα πρέπει πάντα να έχει οργασμό;
Αναμφίβολα , η οργασμική κορύφωση για τη γυναίκα αποτελεί το επισφράγισμα της ηδονής και σηματοδοτεί το υψηλότερο σημείο της απόλαυσης κατά την σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, ο οργασμός δεν είναι καθοριστικός και για την καλή σεξουαλική της ζωή.
Η απόλαυση της ερωτικής επαφής, η ψυχική και συναισθηματική συμμετοχή με τον ερωτικό της σύντροφο, αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην ποιότητα της σεξουαλικής της έκφρασης. Με άλλα λόγια , αν μια γυναίκα δεν φτάσει στον οργασμό δεν σημαίνει ότι δεν απόλαυσε την σεξουαλική επαφή.
Αναμφίβολα πρέπει να συνεκτιμηθεί ο τρόπος που η ίδια βιώνει τη σεξουαλικότητά της, μέσα από τις εγγραφές και εμπειρίες της ζωής της, την αυτοεκτίμηση καθώς επίσης και την καλή εσωτερική ψυχική έκφραση για την εικόνα του σώματος.
Αυτό, διότι μέσα από τις κοινωνικές εγγραφές και μέσα από τον ρόλο που της αποδίδεται σαν αντικείμενο πόθου και πρωταγωνίστρια των σεξουαλικών φαντασιώσεων του άνδρα εραστή της, οδηγείται συχνά σε ένα άγχος αυτοπαρατήρησης που την αναγκάζει, πολλές φορές, να μη συμμετέχει πρωταγωνιστικά στη σεξουαλική διαδικασία, υποδυόμενη ρόλους ψεύτικου σεξουαλικού ερεθισμού. Είναι σημαντικό και για τους δύο να γνωρίζουν, ότι μια γυναίκα που δεν έχει οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή, δεν είναι απαραίτητα ψυχρή ή δυσλειτουργική.

Ποιες είναι οι διαταραχές του οργασμού;
Οι διαταραχές του οργασμού χαρακτηρίζονται από την αδυναμία της γυναίκας να βιώσει την πλήρη ψυχοσωματική συμμετοχή και την αντίστοιχη ψυχική ηδονιστική έκφραση, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά και εκτός αυτής, όταν η ίδια δηλώνει αδυναμία κορύφωσης και στην επίμονη προσπάθεια ερεθισμού της κλειτορίδας.
Η διαταραχή του οργασμού φαίνεται να σχετίζεται με την κλειτοριδική ή κολπική αίσθηση κορύφωσης, που σε ορισμένες γυναίκες οι διαφορές είναι μεγάλες και χαρακτηρίζουν τόσο την απουσία του κολπικού οργασμού κατά την συνουσία, όσο και εκείνη του κλειτοριδικού (ερεθισμού με το χέρι).
Πολλές γυναίκες μπορούν να βιώσουν οργασμό με ερεθισμό της κλειτορίδας εκτός σεξουαλικής πράξης, αλλά δεν μπορούν να φτάσουν στον οργασμό στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αν δεν υπάρχει και σύστοιχος κλειτοριδικός ερεθισμός με το χέρι τους ή με το χέρι του συντρόφου τους.
Είναι γεγονός ότι η γυναίκα παρουσιάζει μεγάλη διακύμανση σε όλη τη φάση της σεξουαλικής διέγερσης μέχρι την οργασμική κορύφωση, καθώς επίσης ότι με την πάροδο της ηλικίας βιώνει καλύτερες οργασμικές κορυφώσεις και η αποκτώμενη σεξουαλική εμπειρία, της προσφέρει και καλύτερες σεξουαλικές διεγέρσεις.
Η διαταραχή του οργασμού είτε ως πρωτοπαθής (η γυναίκα δεν μπορεί να βιώσει ούτε κλειτοριδικά ούτε κολπικά οργασμική κορύφωση), είτε δευτεροπαθής (η γυναίκα χάνει για κάποια περίοδο την οργασμική της ικανότητα), φαίνεται να είναι κεντρικό πρόβλημα της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας.
Η διάγνωση της διαταραχής του οργασμού ουσιαστικά βασίζεται στην κρίση του κλινικού γιατρού που θα συνεκτιμήσει την οργασμική αυτή λειτουργία σε σχέση με την ηλικία, τη σεξουαλική εμπειρία και τη σημαντική συμμετοχή του σεξουαλικού ερεθισμού.
Καθώς επίσης, η διάγνωση θα βασιστεί και σε κοινωνικές παραμέτρους, περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και την προσωπικότητα της γυναίκας μαζί με το πολιτισμικό και πνευματικό της επίπεδο, που συνδέονται με τη γενικότερη νοοτροπία και κουλτούρα της. Συνοπτικά, η σύγχρονη ιατρική κοινότητα ορίζει την διαταραχή οργασμού ως την επανειλημμένη αδυναμία της γυναίκας να βιώσει οργασμό μετά από μια επαρκή φάση διέγερσης.

Υπάρχει θεραπεία για τις διαταραχές του οργασμού;

Οι διαταραχές του οργασμού είναι μια από τις συχνότερες σεξουαλικές δυσλειτουργίες της γυναίκας. Τα επιστημονικά στοιχεία για την ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση των σεξουαλικών προβλημάτων στη γυναίκα είναι ενθαρρυντικά, καθώς οι γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες αντιμετωπίζονται πλέον μέσα από πιο εξειδικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις.
Η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών στη γυναίκα (μειωμένη επιθυμία, σεξουαλική αποστροφή, διαταραχή οργασμού και διαταραχές πόνου) αποσκοπεί στην αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας του ατόμου και του ζευγαριού.
Μεγάλη έμφαση δίνεται στην επικοινωνία του ζευγαριού που θεωρείται καθοριστικός παράγοντας. Πολύ συχνά, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες στη γυναίκα αντανακλούν μια προβληματική επικοινωνία του ζευγαριού, αλλά και τα μη εκφρασμένα συναισθήματα των συντρόφων μεταξύ τους (συνήθως της γυναίκας προς τον άνδρα) με αποτέλεσμα πολλές φορές να ζητάει μόνη λύση στο πρόβλημα που ίσως αφορά και στους δυο.
Η Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας (210.7797979), είναι μια τηλεφωνική γραμμή όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες σας ακούν και σας προσφέρουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις σε σεξουαλικά και συναισθηματικά ζητήματα, σε προβλήματα σχέσεων και συμπεριφοράς.


Θάνος Ασκητής,
Ψυχίατρος – Νευρολόγος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

και Βασιλική Ντούμου,

Ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας


Πηγή: medchannel

ΣΟΚ! Δείτε το ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ wall post που έγραψε κάποιος στο Facebook

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ (ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ) γιαυτό το ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ wall post που έγραψε στο Facebook...

























ΓΡAΦΕΙ:ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΜΑ ΓΑΜ...ΣΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ..ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΦΙΧΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...


ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ 'ΚΡΑΖΟΥΝ' ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ..
ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ...
 
Πηγή: pinnokioblogspot.com

ΤΟ HPV DNA ΤΕΣΤ Θ'ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ


To HPV DNA τεστ για την ανίχνευση του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων, ο οποίος ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αναμένεται να αντικαταστήσει τα προσεχή χρόνια το τεστ Παπανικολάου, καθώς έχει αποδειχτεί ότι είναι αποτελεσματικότερο. Μάλιστα οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν οι ίδιες από τον εαυτό τους το κολπικό επίχρισμα για το HPV DNA τεστ.
Ο εμβολιασμός κατά του ιού HPV σε συνδυασμό με το HPV DNA τεστ είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματικότερη μέθοδος για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής μαιευτικής-γυναικολογίας στο ΑΠΘ Θεόδωρος Αγοραστός, με αφορμή ενημερωτική ημερίδα με θέμα «HPV - λοίμωξη - testing - εμβολιασμός» που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 9ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας.
«Οι μελέτες που έγιναν έδειξαν ότι ο έγκαιρος εμβολιασμός, από την ηλικία των 12 ετών, με τα υπάρχοντα εμβόλια εναντίον των κύρια ογκογόνων τύπων του ιού 16 και 18 προσφέρει προστασία η οποία ξεπερνά το 70%, που είχε υποτεθεί αρχικά, και μπορεί να φθάσει μέχρι και 85%. Ο συνδυασμός εμβολιασμού και HPV DNA τεστ προσφέρει διπλάσια εφ’ όρου ζωής προστασία απ’ ό,τι το τεστ Παπανικολάου μόνο του», είπε ο Θ. Αγοραστός.
Ο ιός HPV εκτός από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ευθύνεται σε μικρότερο βαθμό και για άλλους καρκίνους σε άντρες και γυναίκες όπως π.χ. του πρωκτού και της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας. «Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν επταπλασιαστεί τα κρούσματα στοματοφαρυγγικού καρκίνου, για τον οποίο σε ποσοστό 92% ευθύνεται ο ιός HPV», ανέφερε ο καθηγητής.
Σήμερα αν και υπάρχει η δυνατότητα πρόληψης, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας οδηγεί κάθε χρόνο σε θάνατο περίπου 30.000 γυναίκες στην Ευρώπη και 250.000 σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας τα ποσοστά θανάτου από αυτή τη νόσο δεν έχουν ελαττωθεί τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μόνο το 20-25% των Ελληνίδων κάνει προληπτικό έλεγχο με τεστ Παπανικολάου.
Το HPV DNA τεστ, σύμφωνα με τον Θ. Αγοραστό προσφέρει κάλυψη για 5 χρόνια στις γυναίκες στις οποίες τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Όσον αφορά τις γυναίκες που είναι θετικές στον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, θα πρέπει να ελέγχονται με τεστ Παπανικολάου και κολποσκόπηση. «Στο πλαίσιο του προγράμματος «Λυσιστράτη» ελέγχθηκαν 4.800 Ελληνίδες με HPV DNA τεστ. Από αυτές το 94,1% ήταν αρνητικές και επομένως δεν θα εκδηλώσουν προκαρκινικές αλλοιώσεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια, ενώ το 5,9% που ήταν θετικές θα πρέπει να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες που αποδείχτηκαν θετικές θα προσβληθούν από τον καρκίνο του τραχήλου. Δηλαδή από το 5,9% των θετικών στο HPV DNA τεστ μόνο 1-2 θα προβληθούν από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας» εξήγησε ο Θ. Αγοραστός.

Πηγή: enet.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:ΙΜΙΑ 31-1-96: ''ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ''.ΔΙΑΤΑΓΗ:«ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cDMTIEjeDNw

Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook ξεκίνησε να διατίθεται σε όλους

Αφού πέρασε πρώτα μια περίοδος όπου η πρόσβαση στο νέο Facebook Messages μπορούσε να γίνει μόνο κατόπιν πρόσκλησης, η υπηρεσία ξεκίνησε να διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες - το ίδιο και τα e-mail τύπου @facebook.com. Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συγκεντρώνει μηνύματα από πολλά διαφορετικά μέσα και συσκευές χωρίς να χρειάζεται να ξεχωρίζει το αν πρόκειται για SMS, e-mail, chat ή προσωπικό μήνυμα.

Οι χρήστες στους οποίους έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία θα δουν ένα μήνυμα που τους παραπέμπει να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση.


Αφού αυτό γίνει, έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το e-mail τους, το οποίο συμπίπτει με το όνομα που έχουν επιλέξει για τη διεύθυνση URL τους στο Facebook (το λεγόμενο “vanity URL”). Επίσης, μπορούν εάν θέλουν να ενεργοποιήσουν την αποστολή και λήψη SMS, αν και στην - αρκετά μεγάλη - λίστα των διαθέσιμων χωρών, δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμη η Ελλάδα.


Για να αποφευχθεί το προφανές πρόβλημα της συμφόρησης που μπορεί να προκαλέσουν όλα αυτά τα μηνύματα, όσα προέρχονται από φίλους ή από φίλους φίλων εμφανίζονται στο βασικό inbox και όλα τα υπόλοιπα συγκεντρώνονται σε έναν γενικό φάκελο με την ονομασία “Other”.

Παρόλο που πολλοί το περίμεναν ως τον «φονιά του Gmail», το Facebook είχε ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς ότι το νέο σύστημα μηνυμάτων του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για e-mail. Δεν υπάρχει περιοχή συμπλήρωσης θέματος, cc ή bcc, ενώ τα μηνύματα στέλνονται απλώς πατώντας το enter. Από την άλλη, βέβαια, το e-mail στο @facebook.com είναι διαθέσιμο για όποιον το επιθυμεί.

Αν και η ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού έχει ξεκινήσει, δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα ολοκληρωθεί η διάθεσή του σε όλους τους χρήστες.

Πηγή: stakarfia.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ?

Το παρακάτω βίντεο εμφανίζει μέσω Google Earth το σημείο όπου εξετάζεται αν υπάρχει η χαμένη Ατλαντίδα:
http://www.youtube.com/watch?v=rW0On9A1fO8&feature=player_embedded

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: ΒΓΑΖΟΥΝ ''ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ'' ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ...


Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο…
σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά.
Τα νησάκια που πωλούνται είναι:

ΚΑΡΔΙΩΤΙΣΣΑ - Κεντρικό Αιγαίο – Σύνδεση με Φολέγανδρο και Σίκινο
280 στρέμματα, τιμή πώλησης: 6.500.000 ευρώ

ΝΑΥΣΙΚΑ: Έχει 2 φυσικά λιμάνια – Υποδοχή Ferry
1.280 στρέμματα, τιμή πώλησης: 6.900.000 ευρώ

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πολύ κοντά σε Αθήνα και Κόρινθο
300 στρέμματα, τιμή πώλησης: 15.500.000 ευρώ

ΒΟΥΒΑΛΟΣ: Κολυμπήστε με τα δελφίνια σε αυτό το θεσπέσιο νησί, σ΄ έναν κόλπο περιτριγυρισμένο από τη θαυμάσια θέα των βουνών της Δ. Ελλάδας.
31.63 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Δίπλα στην Πελοπόννησο, δύο ώρες από την Αθήνα
750 στρέμματα

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Με καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας
2,5 στρέμματα, τιμή πώλησης: 1.500.000 ευρώ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ «ΛΙΧΝΑΡΙ»: Ιδανικό για ανάπτυξη οικισμού
95 στρέμματα, τιμή πώλησης: 3.000.000 ευρώ

ΤΡΑΓΟΝΗΣΙ: Κοντά στην Αθήνα, ιδανικό για ιδιωτικό θέρετρο
90 στρέμματα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ 01: 2 φυσικά λιμάνια και 2 φυσικές ακτές. Το νησί διαθέτει λόφους με υψόμετρο 77 μ. από τη θάλασσα.
170 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος

'ΜΙΚΡΗ ΑΜΟΡΓΟΣ':
494 στρέμματα, τιμή πώλησης 6.100.000 ευρώ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ 03: Ένα από τα πέντε στο σύμπλεγμα νησιών Εχινάδες. Εύκολη πρόσβαση από Αθήνα.
49.4 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ 02: Ιόνιο πέλαγος
58.3 στρέμματα, τιμή πώλησης κατόπιν αιτήματος.
"
newsbomb.gr

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε τους...
Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής.
Για τους Έλληνες είπε, θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο. Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου, τον πλησίασε ο....
αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
-Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές, αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.
-Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεκτος και αυτή η απροσεξία μου θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα, κι άρχισε ο Θεός να ψάχνει να βρει μια λύση.
-Το βρήκα! Θα παραμείνουν οι τρεις αρετές, αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.
Κι έτσι έγινε:
Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι έξυπνος.
Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι τίμιος.
Αν είναι έξυπνος και τίμιος, δεν δουλεύει στο δημόσιο.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Δύο παντρεμένες βγήκαν ένα Σαββατόβραδο


- Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους (άκου πράγματα !).
- Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια κατά τα ξημερώματα αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα.
Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.
- Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να κατουρήσουν.
- Η πρώτη δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.
Η δεύτερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε "Α εγώ δεν πρόκειται να πετάξω την κυλόττα μου" και χρησιμοποίησε την
κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.
Το επόμενο πρωί οι γυναίκες ήταν ξερές στον ύπνο, και οι δύο σύζυγοι ανήσυχοι μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.
Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.
- Η δικιά μου γύρισε χωρίς κυλόττα.
-Εσύ; τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κώλο της που έγραφε :
"Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ"

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ?


 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ!!!
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα!

 
Ψάχνεις να βρεις ένα εβδομαδιαίο μενού που θα σε απαλλάξει από εκείνα τα παραπάνω κιλά; Το βρήκαμε και στο παρουσιάζουμε. Ένα πρόγραμμα διατροφής που δεν θα σε εξαντλήσει και θα σε οδηγήσει με... ασφάλεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα, φροντίζοντας να μην παραλείπεις ποτέ τα ωμά λαχανικά που θα συνοδεύσουν το μεσημεριανό σου φαγητό.




8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Για να νικήσεις την πείνα, ξεκίνησε με ένα μεγάλο πιάτο σαλάτα, πριν από το γεύμα.
2. Μείωσε το αλάτι στο φαγητό.
3. Το γάλα σόγιας είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να καταναλώνουμε γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
4. Φάε το φαγητό σου, σιγά -σιγά.
5. Κράτησε ημερολόγιο τροφίμων.
6. Φάε το γεύμα στην κουζίνα ή την τραπεζαρία.
7. Επέλεξε τις σκάλες αντί του ασανσέρ ή τις κυλιόμενες σκάλες.
8. Ακολούθησε την εξής προτροπή: στο τέλος του γεύματος δεν είναι καθόλου κακό να πεινάς λίγο ακόμα.
 
www.tlife.gr 

Με απεργίες διαρκείας προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς


   
Για μπαράζ νέων απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς προειδοποιούν οι συνδικαλιστές, μετά την εσπευσμένη κατάθεση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «κατεδαφίζεται κάθε κεκτημένο» τους, μιλούν για «αιφνιδιασμό» από την πλευρά της κυβέρνησης και ετοιμάζονται να προχωρήσουν από τη Δευτέρα σε 48ωρες απεργίες σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι σχετικές αποφάσεις, μάλιστα, αναμένεται να ληφθούν πιθανότατα εντός της ημέρας.

Το τελικό νομοσχέδιο περιλαμβάνει αλλαγές κυρίως στο εργασιακό κομμάτι, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί από τη Βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες.

http://news.in.gr

Αυτοκτονία στις γραμμές του ΗΣΑΠ

 
Τέλος στη ζωή του έδωσε λίγο μετά τις 09:45 την Τεταρτη ένας άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.

Το περιστατικό συνέβη στη διαδρομή ανάμεσα στον σταθμό του Κ.Α.Τ. και τον σταθμό του Αμαρουσίου, όταν ο άνδρας πήδηξε από την προστατευτική περίφραξη και έπεσε μέσα στις γραμμές, την ώρα ακριβώς που περνούσε ο συρμός του ΗΣΑΠ.

Το τρένο παρέσυρε τον άτυχο άνδρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Η κίνηση των συρμών έχει διακοπεί στο σημείο, ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

www.zougla.gr

Συγκρούσεις μετά την δολοφονία ενός χριστιανού στην Αιγύπτο

Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών ξέσπασαν απόψε, μετά το θάνατο ενός 71χρονου χριστιανού ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα σε ένα τρένο, στην Άνω Αίγυπτο.
Η σύζυγος και οι δύο κόρες του ηλικιωμένου τραυματίστηκαν κατά την επίθεση που σημειώθηκε μέσα σε αμαξοστοιχία που προερχόταν από το Ασιούτ και είχε προορισμό τη Μίνια.
Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας είπαν ότι ο δράστης, που συνελήφθη αμέσως, δεν συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Λίγο μετά την επίθεση ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών έξω από το νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί τα θύματα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να διαλύσουν το πλήθος.

http://www.newpost.gr 

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ! ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Άντρες: Γιατί επιθυµούν περισσότερο το σεξ;


Το σεξ είναι για τους άντρες, ειδικά για τους Έλληνες, υπόθεση τιµής και χρέους. Τι άλλους λόγους έχουν όµως να το θέλουν περισσότερο απ’ ό,τι οι γυναίκες;
Τους κάνει ευτυχισµένους
Το σεξ για τον άντρα αποτελεί κυρίαρχο µέρος της ζωής του, αφού οι περισσότεροι αισθάνονται πως ο ανδρισµός τους είναι ταυτισµένος µε τη σεξουαλικότητά τους. Σύµφωνα µάλιστα µε έρευνες, υπάρχουν αντικειµενικοί λόγοι που το επιθυµεί πολύ περισσότερο σε σύγκριση µε τη γυναίκα. ∆εν είναι τυχαίο που ένας άντρας λέει στη σύντροφό του «αν δεν κάνουµε σεξ, δεν σε αγαπώ», ενώ εκείνη προβάλλει κυρίως συναισθηµατικές απαιτήσεις: «Αν δεν µε αγαπάς, δεν έχει σεξ!» Ανάµεσα µάλιστα σε όλους τους Ευρωπαίους, περισσότερο για τον Έλληνα το σεξ φτάνει να αποτελεί δείκτη ευτυχίας καθώς το θεωρεί µέρος της ύπαρξής του, γι’ αυτό ακόµα και στα δύσκολα ποτέ δεν αφήνει τη σεξουαλική επιθυµία να χάνεται χωρίς να δώσει τις µάχες του.
Η οµορφιά αρκεί
Σύµφωνα µε έρευνες, οι περισσότεροι άντρες επιθυµούν το σεξ πολύ περισσότερο συγκριτικά µε τις γυναίκες κυρίως γιατί οι αισθήσεις τους είναι έτοιµες να αφυπνιστούν στο πρώτο τυχαίο γεγονός ενός οπτικού ερεθίσµατος. Ακόµα δηλαδή και µια άγνωστη όµορφη γυναίκα µπορεί να πυροδοτήσει τη σεξουαλική τους επιθυµία, καθώς τους προκαλεί και τους ερεθίζει αφυπνίζοντας τις αισθητηριακές αντιδράσεις των νευροενδοκρινών αδένων του εγκεφάλου τους. Η οµορφιά δηλαδή της γυναίκας γίνεται εισιτήριο ερωτισµού για τον άντρα σε σηµείο που να µην ενοχλείται ακόµα κι αν δεν γνωρίζει ούτε το όνοµά της. Την ίδια ώρα, η γυναίκα για να κάνει σεξ µε έναν άντρα θα πρέπει κατά κανόνα να έχει εµπλακεί µαζί του συναισθηµατικά, να τον βρίσκει δυναµικό, καταξιωµένο στην κοινωνία, γοητευτικό, ευφυή, κι ακόµα να νιώθει πως την στηρίζει, την φροντίζει την αγαπάει κ.λπ.
Με τη νοοτροπία του ηγέτη
H δυναµική πετυχηµένη γυναίκα που θα τολµήσει να πει σε έναν άντρα «είµαι καλύτερη από σένα, βγάζω περισσότερα χρήµατα, θα σε ισοπεδώσω αν µε ανταγωνιστείς» είναι σαν να τον σκοτώνει! Η σωστή τακτική εκ µέρους της αν θέλει εκείνος να την θεωρεί επιθυµητή είναι να του λέει µε τον τρόπο της: «Εσύ είσαι ο δυνατός στο δεσµό µας, εσύ είσαι ο κυνηγός και εγώ το θήραµα». Κι αυτό γιατί ο άντρας στο σεξ έχει τη νοοτροπία του ηγέτη.
Η κοινωνία, η παράδοση αλλά και η βιολογία του τού έχουν περάσει το µήνυµα πως αυτός καθορίζει τη σεξουαλική οµπρέλα στη σχέση του. Άλλωστε και οι περισσότερες γυναίκες, ακόµα και σήµερα, όσο κι αν έχουν απελευθερωθεί σεξουαλικά, εξακολουθούν να θεωρούν το σεξ ανδρική υπόθεση. Ακόµα και µια δυνατή καταξιωµένη επαγγελµατίας, µε προσωπικότητα και ισχυρή θέση, στο κρεβάτι συνήθως προτιµά να αφήνεται στα χέρια του άντρα.
Επιθυµία µε ηµεροµηνία λήξης
Η µεγαλύτερη επιθυµία που έχει ο άντρας για το σεξ σε σύγκριση µε τη γυναίκα δεν τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Κι αυτό γιατί από τα 45 περίπου χρόνια του και µετά αρχίζει να µπαίνει στο στάδιο της ανδρόπαυσης, καθώς σιγά-σιγά πέφτει η τεστοστερόνη του, ενώ την ίδια ώρα ανεβαίνουν πίεση, σάκχαρο, χοληστερίνη µε αποτέλεσµα τα αγγεία, η καρδιά και η στύση του να βάλλονται, ειδικά αν πρόκειται για καπνιστή.
Γεννημένος κυνηγός
∆ύο ακόµα λόγοι κάνουν τον άντρα να θέλει το σεξ περισσότερο σε σύγκριση µε τη γυναίκα: το γονίδιο του κυνηγού, το οποίο κυριαρχεί στο DNA του, αλλά και η νευροχηµεία του, που τον οδηγεί πιο εύκολα στη σεξουαλική διέγερση.
Ανεξάρτητα από την ηλικία και τα τυχόν προβλήµατα υγείας, ο άντρας νιώθει πως πρέπει να είναι πάντα έτοιµος για σεξ. Αν δηλαδή η γυναίκα θέλει, εκείνος «πρέπει» να έχει στύση, αλλιώς φοβάται πως θα την ενοχλήσει και θα την κάνει να πιστέψει πως δεν του είναι πλέον ποθητή.
Της Κατερίνας Παπαγεωργίου
Με τη συνεργασία του Θάνου Ασκητή, πρόεδρου του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

http://www.myworld.gr/

ONLINE...ΚΗΔΕΙΕΣ!....


Oταν η κηδεία του Michael Jackson αλλά και του διπλωμάτη Richard Holbrooke μετατράπηκαν σε web event με την on line μετάδοσή τους, κανείς μας δε μπορούσε να διανοηθεί πως αυτό θα γινόταν επαγγελματική ευκαιρία για την ανάπτυξη μιας νέας υπηρεσίας.
Κι όμως! Η on line κηδεία είναι πλέον γεγονός ως υπηρεσία. Ηδη στο www.funeralone.com και σε μερικά ακόμα sites μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το ειδικό software που παρέχεται για μια κηδεία που θα προβληθεί on line.
Σύμφωνα με τους παρέχοντες την υπηρεσία, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διευκολυνθούν συγγενείς και φίλοι που μένουν μακριά ή που δε μπορούν να παραστούν για διάφορους λόγους να παρακολουθήσουν την κηδεία και να υποβάλλουν τα σέβη τους στην οικογένεια του θανόντος.
Οι προσκλήσεις στέλνονται και αυτές on line, σε περίπτωση που η οικογένεια θέλει ¨κλειστό κύκλο" ή παρέχεται η δυνατότητα να προβληθεί ελεύθερα για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει.
Προς το παρόν αρκετά γραφεία κηδειών παρέχουν την υπηρεσία χωρίς χρέωση. Οσες οικογένειες το έχουν κάνει, θεωρούν ότι τους βοήθησε γιατί έτσι μοιράστηκαν τη λύπη τους με περισσότερους ανθρώπους. Λένε μάλιστα ότι το έχουν παρακολουθήσει παραπάνω από μια φορά, βλέποντας έτσι κάθε φορά όσους παρέστησαν και νιώθοντας καλύτερα.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 14 ΕΤΩΝ!!!


Το σχολείο Petersfield του Χαμφσάιρ  της Αγγλίας  έδιωξε τον 14χρονο μαθητή Πρινς Σάμερφιλντ επειδή το παρουσιαστικό της παραπέμπει σε 24χρονο γεγονός που αποτελεί απειλή για τα άλλα παιδιά λόγω της σωματικής του δομής.
Οι καθηγητές του σχολείου δεν πίστεψαν ότι το παιδί είχε γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 1996 και όχι του 1986 όπως παραπλανητικά δείχνει η εμφάνισή του.
Παρά τις μάταιες προσπάθειες του παιδιού που επέμενε ότι είναι 14 χρονών, το σχολείο τον απέβαλε τη πρώτη κιόλας μέρα στέλνοντας επιστολή στη μητέρα του που της ζητούσαν να προσκομίσει αποδεικτικά για την ακριβή ηλικία του γιου της.

 Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει η 30χρονη μητέρα του "εάν οι ισχυρισμοί του σχολείου ήταν αληθείς θα έπρεπε να ήμουν πέντε όταν τον γέννησα".
Ωστόσο σύμφωνα με το σχολείο θα δεχτούν και πάλι πίσω τον 14χρονο μαθητή μόνο όταν πεισθούν για την ηλικία του.
Σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν νομικά κατά του σχολείο υποστηρίζοντας ότι η επιστολή ήταν μια απαράδεκτη κίνηση εκ μέρους τους.
ς είναι σε τόσο νεαρή ηλικία να είσαι παππούς.
"Είναι σαν να επαναλαμβάνεται η  ιστορία. Όπως εγώ παντρεύτηκα σε πολύ νεαρή ηλικία έτσι και η κόρη μου. Το ίδιο συνέβη και με τη μητέρα μου η οποία είναι μόλις 47 ετών. Δεν το φαντάζονται η μητέρα μου θα έχει δισέγγονο σε τόσο νεαρή ηλικία."
"Μου αρέσει πολύ η ιδέα ότι θα είμαι ο  νεότερος παππούς στη Βρετανία, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω μονό να πάει καλά η εγκυμοσύνη της κόρης μου".

ΠΗΓΗ: news247

Νέα εργαλεία για το ελληνικό χρέος αναζητεί η γερμανική κυβέρνηση


Η κυβέρνηση Μέρκελ εκτιμά ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ
 
Βερολίνο, Γερμανία
Τα μέχρι σήμερα σχέδια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δεν επαρκούν και για το λόγο αυτό η ΕΕ αναζητεί ήδη επιπρόσθετα «εργαλεία», προκειμένου να μειωθεί το βάρος του χρέους, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

Στην αναζήτηση ενός βιώσιμου προγράμματος αναδιάρθρωσης του χρέους για την Ελλάδα οι ειδικοί της Κομισιόν φέρονται να έχουν καταλήξει στην εκτίμηση ότι δεν επαρκεί μόνον μία εθελούσια μείωση των απαιτήσεων των πιστωτών.

«Αυτό δεν είναι αρκετό» ανέφεραν κύκλοι της Κομισιόν στην Handelsblatt. Οι ειδικοί επιχειρηματολογούν ότι μόνον το 20% των ελληνικών ομολόγων διακινούνται στη δευτερογενή αγορά και έτσι δεν είναι υλοποιήσιμο ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένης αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Γι' αυτό και η Κομισιόν κάνει σκέψεις στην κατεύθυνση να επιβάλλει στους πιστωτές μείωση του βάρους για την Ελλάδα.

«Υπό συζήτηση είναι μεταξύ άλλων μία επιμήκυνση της διάρκειας των ελληνικών ομολόγων», γράφει η έγκυρη οικονομική εφημερίδα, επικαλούμενη τους ίδιους κύκλους.

Σύμφωνα με την Handelsblatt, η γερμανική κυβέρνηση βλέπει στο μεταξύ ότι μία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι αναπότρεπτη.

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φέρεται ανεπισήμως να αμφιβάλλει ότι η Ελλάδα μπορεί να σηκώσει το βάρος των χρεών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της (CDU) άφησε να διαφανεί η ετοιμότητά της να συναινέσει σε ένα πρόγραμμα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Η κ. Μέρκελ όμως φέρεται να τόνισε ότι θα πρέπει και η ίδια η Ελλάδα να συμφωνήσει σε ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του χρέους της.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα είχε διαφωνήσει

Η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας θα αποφευχθεί, επανέλαβε σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται την Πέμπτη στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ Όλι Ρεν, ενώ ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε την Τετάρτη στη γερμανική Βουλή ότι είχε συζητήσει πέρυσι με την ελληνική κυβέρνηση το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, αλλά υπήρξε αντίθεσή της σε αυτό.

Ο κ. Ρεν παραδέχθηκε ότι οι αγορές ανησυχούν, αν η Ελλάδα θα μπορέσει να αποπληρώσει τα ομόλογά της, προσθέτοντας ότι για το λόγο αυτό προτάθηκε η επιμήκυνση σε 7 χρόνια της περιόδου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ που έλαβε από τις χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ.

Οι δηλώσεις του κ. Ρεν γίνονται σε μία περίοδο που αυξάνονται οι φωνές στη Γερμανία υπέρ της αναδιάρθρωσης του χρέους στην Ελλάδα.

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP) -που μετέχει στη γερμανική κυβέρνηση- Βολφ Κλιντς δήλωσε στο Reuters ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αναδιαρθρώσει το χρέος της μέσα στους επόμενους 12 μήνες, προσθέτοντας ότι το κόμμα του δεν είναι αντίθετο σε μία τέτοια κίνηση.

«Η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει χωρίς αναδιάρθρωση», είπε ο κ. Κλιντς, προσθέτοντας ότι «το πιο πιθανό βήμα είναι η αλλαγή στη διάρκεια αποπληρωμής και στο επιτόκιο των ομολόγων και ένα μικρό "κούρεμά" τους».

Συνεχίζοντας, είπε πως «πιστεύω ότι θα δούμε μόνο μικρό "κούρεμα" για τους κατόχους ομολόγων -ίσως 20%- που δεν θα απαιτούσε μεγάλες ζημιές στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρίες».

Υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους τάχθηκε και η Μπεατρίς Βέντερ Ντι Μάουρο, μέλος της ομάδας οικονομικών συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης.

«Μία διαπραγμάτευση με τους πιστωτές για την επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής και πιο ευνοϊκοί όροι θα βοηθήσουν», σημείωσε.

JP Morgan: Σε σωστή κατεύθυνση η ΕΕ

H Ευρωπαϊκή Ένωση πράττει ορθά να αντιμετωπίζει την κρίση στην Ευρωζώνη χωρίς να προβεί σε αναδιάρθρωση χρεών που θα ανάγκαζαν ενδεχομένως τις τράπεζες να καταγράψουν ζημιές, είπε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Chase, Τζέιμι Ντίμον, μιλώντας στο συνέδριο του Νταβός.

Ο Ντίμον, που είναι ελληνικής καταγωγής, είπε ότι αποφασίζοντας να λύσει την κρίση σε επίπεδο κρατών έκανε την μόνη σωστή επιλογή, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να την αντιμετωπίσει στο τραπεζικό της σύστημα.

«Νομίζω ότι αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνα» τόνισε. Εάν οι χώρες εξαναγκαστούν να αναδιαρθρώσουν το χρέος τους, υπάρχει κίνδυνος να πυροδοτηθεί ανεξέλεγκτη φυγή κεφαλαίων και τραπεζική κρίση, προσέθεσε.

http://news.in.gr

Μέχρι την Εύβοια έφτασαν πάλι οι Τούρκοι!

Μέχρι την Εύβοια έφτασαν πάλι οι Τούρκοι!

Νέα πρόκληση από τους γείτονες με φρεγάτα του τουρκικού στόλου να φθάνει σήμερα τα ξημερώματα μέχρι την Εύβοια. Η πορεία που διέγραψε η φρεγάτα «Γιλντιρίμ» ξεκίνησε από τα Δαρδανέλια, κινήθηκε με δυτική πορεία βορείως της Λήμνου σε διεθνή χωρικά ύδατα και ακολουθώντας νότια πορεία, εισήλθε από τις 02:13 έως τις 03:01 εντός εθνικών χωρικών υδάτων, μεταξύ Σκύρου-Εύβοιας. Στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε διεθνή ύδατα, προς περιοχή νότιου Αιγαίου.
Φαίνεται ότι οι Τούρκοι θέλουν να στείλουν άλλο ένα μήνυμα ότι το Αιγαίο δεν ανήκει αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές οι Τούρκοι δεν προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω στις προκλήσεις τους και δεν «παρενόχλησαν» τα πλοία του ελληνικού στόλου που βρίσκονται στο Αιγαίο στο πλαίσιο της άσκησης Αστραπή.

www.newsbomb.gr

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ...ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ!


Τα τρία βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα.
Ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Όταν το δέρμα είναι ενυδατωμένο, υγιές και σφριγηλό δημιουργεί πάνω από την κυτταρίτιδα ένα στρώμα που δεν επιτρέπει να γίνεται ορατή. Για καλή υδάτωση καταναλώστε 2-3 λίτρα νερού ημερησίως. Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε υγρασία όπως τα φρούτα και τα λαχανικά.
Ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου.
Το κολλαγόνο σχηματίζει ένα δίχτυ που περικλείει τα λιποκύτταρα. Αν αποδυναμωθεί αυτή η δομή, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του, τα λιποκύτταρα εξωθούνται προς τα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας και γίνονται ορατά. Στη σύνθεση του κολλαγόνου συμμετέχει ενεργά η βιταμίνη C. Τη βιταμίνη C θα τη βρείτε σε εσπεριδοειδή, ακτινίδια, φράουλες, μάνγκο, παπάγια μπρόκολο, τομάτα, μαϊντανός, κόκκινη πιπεριά.
Μείωση της ποσότητας του αποθηκευμένου λίπους.
Όλοι γνωρίζουμε ότι για να ελαττώσουμε το λίπος που αποθηκεύεται πρέπει να μειώσουμε το ποσό των θερμίδων που προσλαμβάνουμε ημερησίως. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουμε είναι ότι τα επεξεργασμένα αμυλούχα τρόφιμα (λευκό ψωμί, δημητριακά με ζάχαρη, λευκό ρύζι και μακαρόνια) προάγουν την αποθήκευση λίπους. Τα τρόφιμα αυτά αυξάνουν σημαντικά την παραγωγή ινσουλίνης μεταγευματικά. Η ινσουλίνη δίνει σήμα αποθήκευσης και όχι καύσης λίπους. Για να διατηρήσουμε τα επίπεδα της ινσουλίνης χαμηλά και να εμποδίσουμε την αποθήκευση λίπους πρέπει να καταναλώνουμε αμυλούχες τροφές ολικής άλεσης (άγριο καστανό ρύζι, ζυμαρικά ολικής άλεσης, δημητριακά και ψωμί ολικής άλεσης).

Έκανε τατουάζ στα γεννητικά του όργανα

Δημοσίευση 26/01/2011 13:23
Στα άκρα έφτασε ένας 39χρονος Γερμανός για να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Δέχθηκε να του κάνουν τατουάζ πάνω στο μόριό του τη λέξη "μίνι".
Ο τολμηρός Andreas Muller αποφάσισε να υποστεί τον πόνο αλλά και τον... εξευτελισμό στο πλαίσιο ενός ραδιοφωνικού διαγωνισμού, που έδινε ώς έπαθλο ένα Mini Cooper 20.000 λιρών.
Νικητής θα ήταν όποιος κάνει ό, τι πιο τρελό. Και όπως αποδείχθηκε η πρόταση του Muller δεν είχε ανταγωνισμό.
Πάντως ο ίδιος είπε ότι άξιζε η ταλαιπωρία: "Αφού έχω το δικό μου αυτοκίνητο, δε με νοιάζει τίποτα άλλο", είπε ο 39χρονος.

ΠΗΓΗ: newsbomb

ΓΑΜΟΣ...ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!


Και όμως σε αντίθεση με ότι οι άνδρες πιστεύουν, οι γυναίκες δεν σκέφτονται συνέχεια τον γάμο.
Σχετικές έρευνες δείχνουν ότι η σύγχρονη γυναίκα, σκέφτεται την κουλούρα με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι τρεις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Να είναι ικανοποιημένη από την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό της
2. Να συγκατοικεί ή να πρόκειται άμεσα να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της
3. Να θέλει να αποκτήσει παιδιά
Επίσης, οι περισσότερες γυναίκες σήμερα σκέφτονται το γάμο από την ηλικία των 28 ή 30 και μετά.
Στις μέρες μας, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και των γενικότερων αλλαγών στην κοινωνία, ο γάμος θεωρείται πολυτέλεια, αφού οι άνθρωποι καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά αμέτρητες δυσκολίες οικονομικής, επαγγελματικής φύσης και φυσικά προβλήματα υγείας.
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες και έχουν περισσότερη ανάγκη, είναι να νιώθουν ότι έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο που τον αγαπούν και μπορούν να αισθανθούν ασφάλεια μαζί του.

Πηγή: My World

Γυμναστική για..ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!!!


Παραδέξου το. Δεν είσαι άνθρωπος της γυμναστικής αλλά θες από την άλλη να έχεις ένα σφιχτό και καλλίγραμμο σώμα.
Ακόμα και για εσένα που βαριέσαι να κουνηθείς, υπάρχουν λύσεις.
1. Μόλις βάλει διαφημίσεις στην τηλεόραση, τρέξε πάνω κάτω τις σκάλες του σπιτιού ή του κτιρίου.(42 θερμίδες)
2. Στάσου μπροστά στον καναπέ, σε θέση καθίσματος χωρίς να αγγίζεις τα μαξιλάρια. Κράτα αυτή τη στάση για 1 λεπτό και επανάλαβε 4 φορές. (80 θερμίδες)
3. Ξάπλωσε μπροστά στην τηλεόραση, μπρούμυτα σε στάση σανίδα για 1 λεπτό. Επανάλαβε 2 φορές.(35 θερμίδες).
4. Πιάσε δυο βαράκια των 3 κιλών, σήκωσε το χέρι σου πίσω από το κεφάλι με τον αγκώνα να ακουμπάει στο κεφάλι σου και σήκωσε τα βαράκια για 1 λεπτό. Επανάλαβε 3 φορές για κάθε χέρι. (17 θερμίδες)

Οι Αλβανοί με νόμο προσπαθούν να “φιμώσουν” την Ορθοδοξία


Μεγάλες αντιδράσεις δημιουργεί στην Αλβανία το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας της Αλβανίας όπου από εδώ και στο έξης δεν θα μπορεί κανείς να φοράει σταυρό και να φαίνεται.
Οι Αλβανικές αρχές προσπαθούν να περιορίσουν με οποιαδήποτε τρόπο τη θρησκευτική κατήχηση ή τις θρησκευτικές δραστηριότητες από το προσωπικό των σχολείων.
Αναφέρουν μάλιστα ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν στους τοίχους σταυροί και εικόνες.
Τα παραπάνω σύμβολα θα υπάρχουν μόνο σε σχολεία που διδάσκονται θεολογικά μαθήματα.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας -και ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος που έχει να επιδείξει σημαντικό έργο- αντέδρασε έντονα. Σε δήλωση του αναφέρει: “Το άρθρο 36 – και η διάταξη η οποία θα απαγορεύει τα σύμβολα – παραβιάζει το σύνταγμα καθώς επίσης τις διεθνείς συμβάσεις και τα ψηφίσματα τα οποία έχουν αναγνωριστεί και επικυρωθεί από το Αλβανικό κράτος”.
Παρά τις αντιδράσεις της ορθόδοξης και της μουσουλμανικής κοινότητας οι Αλβανοί προχωρούν ακάθεκτοι γιατί όπως δηλώνουν επιθυμούν να έχουν ένα κοσμικό κράτος και όχι θρησκευτικό .
Βέβαια ο νέος νόμος στρέφεται περισσότερο ενάντιων των Ορθοδόξων και λιγότερο κατά των μουσουλμάνων. Είναι φανερό σε όλους ότι με αυτό το τρόπο προσπαθούν να ανακόψουν το μεγάλο έργο που υλοποιεί στη γειτονική μας χώρα ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος.

Πηγή: newscode

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Στον εισαγγελέα οδηγούνται 30 γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, μετά την αποκάλυψη ότι έκαναν επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στους πελάτες τους, χαρακτηρίζοντάς τους “επείγοντα περιστατικά”. 

Στον Εισαγγελέα παρέπεμψε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, 30 γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας, οι συγκεκριμένοι γιατροί έκαναν ως επί το πλείστον επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σε πελάτες τους, τους οποίους εισήγαγαν στο Κρατικό Νοσοκομείο με πλαστά παραπεμπτικά και εξετάσεις, χαρακτηρίζοντάς τους “επείγοντα περιστατικά”.

Ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήλωσε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την “ποινική και πειθαρχική διάσταση αυτού του σημαντικού ζητήματος”.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και ότι “ο δρόμος της εξυγίανσης και της διαφάνειας είναι μονόδρομος”.

 Πηγή: ΣΚΑΪ

ΑΠΑΤΗ ΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ???...ΤΟ Ε.Σ.Υ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ?


Δωρεάν τεστ ΠΑΠ εξάγγειλαν νοσοκομεία της χώρας που περιλαμβάνουν γυναικολογικά ιατρεία...Και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ... Ψέμα τελικά...
Η ομάδα του FRESH NEWS αποκαλύπτει:
Συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο ''Γεννηματάς'':Για να σου κάνουν το δωρεάν τεστ ΠΑΠ επικαλούνται ότι πρέπει να έχεισ κλείσει ραντεβού. Και όταν τελικά ζητάς έστω να κλειστεί κάποιο ραντεβού σου λένε ότι όλα τα ραντεβού είναι κλεισμένα κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις το τεστ.
Οι διοικήσεις των νοσοκομείων και όλοι οι υπεύθυνοι του Ε.Σ.Υ απλά χρησιμοποιούν τους πολίτες παίζοντας με την υγεία τους. Ως ''κράχτη'' χρησιμοποιούν δωρεάν προληπτικά τεστ, για να δικαιολογούν τις ασύστολες δαπάνες των νοσοκομείων. Για να ''τα τρώνε'' μεταξύ τους εις βάρος των πολιτών.
Και φυσικά η κυβέρνηση εθελοτυφλεί και νομίζουν ότι έτσι μας παραπλανούν και μας κοροιδεύουν...Φτάνει πια...Πόσο ακόμη θα παίζουν με ένα τεντωμένο σκοινί..με τα τεντωμένα νεύρα των πολιτών...και πάνω απ'όλα με την υγεία μας??? Ας δοθεί ένα τέλος στην ασυδοσία του Ε.Σ.Υ. 

“Καζάνι” που βράζει η Αίγυπτος – Τρεις νεκροί στις διαδηλώσεις – Μπλόκαραν και το Twitter

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός των βραδινών διαδηλώσεων στο Κάιρο κατά του Χόσνι Μουμπάρακ. Ένταση και στον Λίβανο ενώ διεκόπη η λειτουργία του Twitter στην Αίγυπτο.


Δύο διαδηλωτές νεκροί στην πόλη του Σουέζ και ένας αστυνομικός στο κέντρο του Καΐρου είναι ο απολογισμός των πρωτοφανών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας, τυνησιακής εμπνεύσεως, που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αίγυπτο του Χόσνι Μουµπάρακ, µια «Ηµέρα οργής κατά των βασανιστηρίων, της φτώχειας, της διαφθοράς και της ανεργίας» η οποία διοργανώθηκε από ακτιβιστές µέσω facebook και twitter.
 
Δακρυγόνα σε αρκετούς δρόμους του Καϊρου. ΦΩΤΟ REUTERS 
Τέτοιες πολυπληθείς διαδηλώσεις στα 29 χρόνια που διαφεντεύει τη χώρα ο Μουµπάρακ δεν έχει ξαναζήσει η Αίγυπτος. Χιλιάδες πολίτες, ακόµα και γυναίκες µε µωρά στην αγκαλιά, κατέβηκαν στους δρόµους του Καΐρου, της Αλεξάνδρειας, του Σουέζ και πολλών άλλων πόλεων. Ανέµιζαν σηµαίες της Αιγύπτου και της Τυνησίας, φώναζαν συνθήµατα όπως «Κάτω ο Μουµπάρακ», «Ζήτω η ελεύθερη Τυνησία», «Μουµπάρακ, η Σαουδική Αραβία σε περιµένει», «Γκαµάλ (γιος και προαλειφόµενος διάδοχος του Μουµπάρακ), πες στον µπαµπά σου οι Αιγύπτιοι σε µισούν».
 
Αρχικά, η αστυνοµία επέδειξε «ασυνήθιστη αυτοσυγκράτηση» προφανώς κατόπιν σχετικής εντολής από µια κυβέρνηση που δεν θέλει µε τίποτα να δει στην Αίγυπτο επανάληψη της «εξέγερσης των γιασεµιών» στην Τυνησία. Οταν όµως τα πλήθη άρχισαν να γεµίζουν την πλατεία Ταρίρ, στο κέντρο του Καΐρου, εκεί όπου πολλοί συγκεντρωµένοι δήλωναν αργά χθες αποφασισµένοι να διανυκτερεύσουν, η περιοχή µετατράπηκε σε «πολεµική ζώνη» σύµφωνα µε τον ανταποκριτή του «Guardian».
  
Οι αστυνοµικοί έβαλλαν κατά των διαδηλωτών µε δακρυγόνα, αντλίες νερού και κλοµπ. Οι διαδηλωτές, που είχαν οργανωθεί µέσω Ιντερνετ (οι πιο τυχεροί έπαιρναν οδηγίες λεπτό προς λεπτό µέσω twitter µέχρι που σταµάτησε µυστηριωδώς να λειτουργεί), εκσφενδόνιζαν εναντίον τους πέτρες και µπουκάλια. Οι συσχετισµοί δυνάµεων κάποιες φορές µεταβάλλονταν. Δεχόµενη βροχή από πέτρες, ολόκληρη σειρά από άνδρες των δυνάµεων ασφαλείας υποχρεώθηκε σε φυγή.
 
Ο εικονολήπτης του Reuters κατέγραψε έναν αστυνοµικό να ενώνεται µε τους διαδηλωτές. Ηταν σαφώς περισσότερες, εντούτοις, οι εικόνες διαδηλωτών να ξεπροβάλλουν µέσα από σύννεφα δακρυγόνων µε αίµατα στο πρόσωπο. Ακόµα και µία δηµοσιογράφο ξυλοκόπησαν οι αστυνοµικοί. η «ημερά οργης» προγραµµατίστηκε να συµπέσει µε την «Ηµέρα της Αστυνοµίας», εθνική γιορτή στην Αίγυπτο. Αξιωµατούχος του υπουργείου Εσωτερικών υποστήριξε πως ο ένας από τους δύο διαδηλωτές που έπεσαν νεκροί στο Σουέζ είχε αναπνευστικά προβλήµατα και υπέκυψε από τα δακρυγόνα ενώ ο άλλος χτυπήθηκε από πέτρα όπως και ο αστυνοµικός στο Κάιρο. Σύµφωνα µε άλλες πηγές, οι διαδηλωτές στο Σουέζ δέχτηκαν σφαίρες από καουτσούκ.
Το Twitter επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχαν διακοπεί οι υπηρεσίες του στην Αίγυπτο από το μεσημέρι της Τρίτης. Οι Αιγύπτιοι έλεγαν ότι το γνωστό παγκόσμιο δίκτυο, είχε σταματήσει να λειτουργεί σε όλους τους παροχείς διαδικτυακού τόπου, στην πατρίδα τους.
 
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τζίλλιαν Γιόρκ, επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Μπέρκμαν του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, για το Διαδίκτυο και την Κοινωνία, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της Υπηρεσίας Προσβασιμότητας στην Καταγραφή Δικτύων, Χέρντικτ, όλοι οι χρήστες στην Αίγυπτο είναι εκτός λειτουργίας.
 
Ο ίδιος πάντως ενημέρωσε ότι προσωρινά οι Αιγύπτιοι στέλνουν μηνύματα στο δίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων η εναλλακτικών διαδικτυακών εφαρμογών.
 
Η "δικτατορία" του Μουμπάρακ


 
Η Αίγυπτος δύσκολα µπορεί να ακολουθήσει το παράδειγµα της Τυνησίας, έλεγαν τόσον καιρό οι αναλυτές – το µορφωτικό επίπεδο των πολιτών είναι χαµηλότερο, η πρόσβαση στο Ιντερνετ µικρότερη, επιπλέον η κυβέρνηση Μουµπάρακ είναι µια «ραφιναρισµένη δικτατορία, που συνδυάζει έναν ισχυρό µηχανισµό ασφαλείας µε ελεγχόµενους χώρους ελευθερίας», δήλωνε στη «Monde» η αναλύτρια Ντιάα Ρασουάν.
 
Και ο στρατός είναι πολύ πιο αφοσιωµένος στο καθεστώς από ό,τι ήταν ο τυνησιακός στρατός στον έκπτωτο πια πρόεδρο Μπεν Αλι. Ακόµα και οι ίδιοι οι διαδηλωτές στο Κάιρο έδειχναν χθες έκπληκτοι από τη δύναµή τους. «Πραγµατικά δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρίσκονταν τόσοι πολλοί άνθρωποι έτοιµοι να ακολουθήσουν εδώ το παράδειγµα της Τυνησίας», δήλωνε ο Σαΐντ Αµπντελφατάχ.
 
Ο 83χρονος Χόσνι μουµπάρακ ανέλαβε την προεδρία της Αιγύπτου το 1981 έπειτα από τη δολοφονία του Ανουάρ Σαντάτ. Επανεξελέγη σε δηµοψηφίσµατα το 1987, το 1993 και το 1999, όπως και στις – ανάλογης αδιαφάνειας – εκλογές το 2005. Οι επόµενες προεδρικές εκλογές έχουν προγραµµατιστεί τον Σεπτέµβριο. λέγεται πως ονειρεύεται για διάδοχο τον γιο του, Γκαµάλ.
 
Λίβανος: Κυβέρνηση αμφιβολίας;
 
Την ίδια στιγμή, στη Βηρυτό, η ζυγαριά της εξουσίας γέρνει υπέρ της Συρίας και του Ιράν και σίγουρα, υπέρ της Χεζμπολάχ. Έτσι, δίνεται τέλος στις κυβερνήσεις του Λιβάνου που εδώ και περίπου έξι χρόνια στηρίζει η Δύση. Ήταν μια αλλαγή που έγινε νόμιμα και συνταγματικά.
 
Η Χεζμπολάχ, όταν είδε να στενεύει ο κλοιός γύρω της (το υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ δικαστήριο ετοιμάζεται να απαγγείλει κατηγορίες για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Ραφίκ αλ Χαρίρι) απέσυρε την υποστήριξή της από την κυβέρνηση και εξασφάλισε στο κοινοβούλιο τη στήριξη 68 βουλευτών, σε σύνολο 128, στον υποψήφιο πρωθυπουργό που επέλεξε. Καθοριστική ήταν η ψήφος του Δρούζου ηγέτη Ουαλίντ Τζουμπλάτ, που αν και στο παρελθόν είχε στηρίξει τον απερχόμενο πρωθυπουργό Χαρίρι(γιο του δολοφονηθέντος), τώρα άλλαξε στρατόπεδο.

"Που είναι η ψήφος μου;" Με αυτό το σύνθημα διαδηλωτες ζητουν την άμεση συκγρότηση κυβέρνησης. ΦΩΤΟ REUTERS
"Που είναι η ψήφος μου;" Με αυτό το σύνθημα διαδηλωτες ζητουν την άμεση συκγρότηση κυβέρνησης. ΦΩΤΟ REUTERS

Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός, Νατζίμπ Μικάτι, κεντρώος βουλευτής με δεσμούς με τη Σαουδική Αραβία αλλά και με τη Συρία, είναι Σουνίτης Μουσουλμάνος, όπως δηλαδή πρέπει να είναι με βάση το πολιτικό σύστημα του Λιβάνου: Σουνίτης ο πρωθυπουργός, Σιίτης ο πρόεδρος της Βουλής, Χριστιανός Μαρονίτης ο πρόεδρος. «Αν τα περισσότερα μέλη της σουνιτικής κοινότητας δεν δεχτούν τον Μικάτι, θα έχουμε πρόβλημα», επισήμανε ο Χιλάλ Κασάν, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Ο ίδιος τόνισε ότι ο Μικάτι διακινδυνεύει «πολιτική αυτοκτονία», αν προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς να λάβει υπόψη τους χιλιάδες που διαδήλωσαν σήμερα υπέρ του επίσης Σουνίτη Χαρίρι, και οι οποίοι τον θεωρούν «εργαλείο του πραξικοπήματος της Χεζμπολάχ».
 
Στη Γάζα
 
Στη Λωρίδα της Γάζας, ο Μαχμούτ Αλ Ζαχάρ, από τους πλέον ισχυρούς άνδρες της Χαμάς, κάλεσε «τις μάζες στις αραβικές χώρες και τους πρόσφυγες παντού» να ξεσηκωθούν, να βγουν στους δρόμους και να υψώσουν τη φωνή τους. Και αυτό, με αφορμή τις αποκαλύψεις από το Αλ Τζαζίρα, σύμφωνα με τις οποίες σε μυστικά έγγραφα ο παλαιστίνιος πρόεδρος, Μαχμούτ Αμπάς, φέρεται να παραδέχεται ότι δεν είναι ρεαλιστική η ιδέα της επιστροφής των παλαιστινίων προσφύγων στο Ισραήλ.
 
Οι αποκαλύψεις αυτές για το κρίσιμο ζήτημα των προσφύγων θα μπορούσαν να βλάψουν ιδιαίτερα τον Αμπάς, ενισχύοντας τους πολιτικούς αντιπάλους του στη Γάζα, τη Χαμάς. Ωστόσο στη Δυτική Όχθη, υποστηρικτές του Παλαιστίνιου προέδρου του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, καθώς επέστρεφε από την Αίγυπτο. 
 
http://www.newsit.gr/

ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ALTER


Η Αννίτα Πάνια από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιεχόμενο της εξωδίκου που έστειλε στον Alter,με το οποίο κοινοποιούσε την απόφασή της να σταματήσει τις εκπομπές της στο κανάλι ,όλοι της τηλεφωνούν να μάθουν τα πως και τα γιατί.Η ίδια,όμως,δεν βγαίνει στο τηλέφωνο και βεβαίως δεν κάνει δηλώσεις. Μιλώντας όμως σε δικούς της ανθρώπους εξηγεί πως η απόφασή της «δεν πάρθηκε εν θερμώ».Για μια δεκαετία το Αter ,ήταν για κείνη το επαγγελματικό της σπίτι και οι άνθρωποί του οι δικοί της άνθρωποι από την εποχή ακόμη-15 χρόνια πριν-που συνεργάζονταν μαζί τους στο Star.
«Eίμαι χαλαρή» ,λέει.»Αλλά με όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα,νοιώθω πως έχει πάψει να είναι το σπίτι μου…Μου έφυγε το κέφι…Ξενέρωσα…Εδωσα περισσότερο τράτο από όσο μπορούσα να δώσω,Προχτές έκανα με το ζόρι εκπομπή και δεν γουστάριζα.Ετσι το πήρα απόφαση και χτες είπα στο δικηγόρο να στείλει το νομικό χαρτάκιΗθελα να τελειώσω αυτό το Σαββατοκύριακο…»
Τονίζει ,πάντως,πως αυτή αποτελεί προσωπική της απόφαση και δεν δεσμεύει κανέναν από τους συνεργάτες της να συνεχίσουν αν το επιθυμούν να συνεργάζονται με τον σταθμό.
Ρωτήσαμε φιλικά της πρόσωπα να εκτιμήσουν αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει απόφαση η Αννία και τελικά να τα ξαναβρεί με το κανάλι.»Μπορεί»,μας είπαν.»Με την προϋπόθεση πως ένας απο τους δύο -ή το κανάλι ή εκείνοι-υποστεί …μεταλλαξη».
Πηγή: news-piper

''ΚΟΒΕΤΑΙ'' ΤΟ ''ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ''???


Στα συρτάρια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως θα παραμείνει για φέτος το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» , παρά τα αρχικά σχέδια που το ήθελαν να βγαίνει στον αέρα τον Μάρτιο. Και η Ευγενία Μανωλίδου για την οποία τόσος ντόρος έγινε μετά το «Master Chef»; Πάει προς... «Dancing With The Stars» ή πρωινάδικο μεριά, λένε οι φήμες!
Όπως διαβάζουμε στο «Έθνος», οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 άλλαξαν γνώμη για το «Ταλέντο» έπειτα από περίπου δύο μήνες συζητήσεων για το πώς θα στηθεί η εκπομπή. Ο λόγος για το «μαχαίρι» δεν είναι άλλος από τον οικονομικό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κανάλι του Αμαρουσίου έκρινε σκόπιμο να μην βγει η εκπομπή, προκρίνοντας για το δεύτερο μισό της σεζόν τα «Dancing With The Stars», «Real Housewifes» και «Μην Το Πεις Στη Νύφη», δύο σειρές που γυρίστηκαν προ διετίας («Χωρίς Όρια» και «Steps») αλλά και τις ξένες σειρές «Lost», «Shark» και «Prizon Break».
Τζάμπα η φημολογία, οι συζητήσεις και οι εκατέρωθεν δηλώσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ευγενίας Μανωλίδου; Ιδού η απορία! Αν δεν μπορείτε χωρίς μία μαέστρο - σύζυγο βουλευτού στις οθόνες σας, τότε να εύχεστε να επιβεβαιωθούν οι φήμες που την θέλουν να δίνει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και να στρογγυλοκάθεται στην θέση του Γιάννη Λάτσιου στην κριτική επιτροπή του «Dancing», αν ο διευθυντής αποφασίσει να μην συμμετέχει!
Κι αν με το ενδεχόμενο αυτό πάθατε σοκ, τότε μάθετε ότι υπάρχει και σενάριο που θέλει την Ευγενία Μανωλίδου να αναλαμβάνει την ζώνη 10 - 1 από τον Μάρτιο, αν οι Καραμετοχαριτάτοι συνεχίσουν τα απογοητευτικά ποσοστά...
Πηγή: Star

Τα 7 πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι!


1. Όταν οι άνθρωποι λένε καθώς βλέπουν ταινία στο σινεμά "το είδες αυτό;!". Όχι ρε, απλά πλήρωσα 10 ευρώ για να έρθω εδώ και να κοιτάω το καταραμένο πάτωμα!
2. Οι άνθρωποι που ρωτάνε "μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση;"... Δεν μου άφησες και πολλά περιθώρια,την έκανες ήδη!
3. Όταν περιμένεις στη στάση και κάποιος σε ρωτάει "Έχει περάσει το λεωφορείο;" Αν είχε περάσει το λεωφορείο, θα καθόμουν εδώ να περιμένω σαν τον μ@λ@κ@...;;;
4. Όταν οι άνθρωποι λένε "η ζωή είναι μικρή".  Η ζωή είναι το μεγαλύτερο πράγμα που βιώνει ο καθένας μας!!! Τι άλλο μπορείς να κάνεις που να διαρκέσει περισσότερο;;;
5. Τους ανθρώπους που δείχνουν τον καρπό τους ρωτώντας την ώρα... Ξέρω που βρίσκετε το ρολόι μου φίλε, αλλά που στο καλό είναι το δικό σου;; Εγώ δείχνω τα γεννητικά μου όργανα όταν ρωτάω που είναι η τουαλέτα;;;
6. Τους ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να κουνήσουν τον κ@@ο τους για να ψάξουν ολόκληρο το δωμάτιο για το τηλεκοντρόλ γιατί αρνούνται κατηγορηματικά να πάνε απλά στην τηλεόραση και να αλλάξουν το κανάλι με το χέρι.
7. Όταν κάτι είναι "νέο και ανανεωμένο".Τι στο καλό είναι αυτό; Αφού είναι καινούργιο σημαίνει ότι δεν έχει υπάρξει τίποτα τέτοιο στο παρελθόν.Αν είναι ανανεωμένο σημαίνει ότι υπήρχε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν,άρα δεν είναι νέο!

10 ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ!


1. Φτιάξτε ένα προφίλ στο facebook με μια τυχαία κεντρική φωτογραφία του υποψηφίου θύματος και μετά κάντε add όλους τους φίλους του.
2. Βάλτε στις προτιμήσεις του αν είναι άντρας ότι ενδιαφέρετε για άντρα κι αν είναι γυναίκα κάτι εξίσου ντροπιαστικό,ώστε το υποψήφιο θύμα να αρχίσει να έχει και το αντίστοιχο κόσμο που να τον/την κάνει add στο facebook.
3. Καλέστε ραδιοταξί για να τον/την πάρει από το σπίτι περίεργες ώρες όπως για παράδειγμα πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ,τις ώρες δηλαδή που το υποψήφιο θύμα βρίσκεται πιθανότατα στο σπίτι.(δεν πρέπει να εμφανιστεί το τηλέφωνό σας στην κλήση για το ραδιοταξί)
4. Τις ώρες που γνωρίζετε ότι το υποψήφιο θύμα βρίσκεται στο σπίτι,κάντε παραγγελίες από κοντινά του/της μαγαζιά που κάνουν delivery και παραγγείλετε ό,τι πιο απίθανο υπάρχει στον κατάλογο,ώστε το μαγαζί να κάνει ιδιαίτερο κόπο να φτιάξει το μενού της προτίμησής σας έτσι για να μην δεχτεί επιστροφή του πακέτου.
5. Γραφτείτε σε όλα τα newsletter που υπάρχουν με το email του υποψηφίου θύματος,ώστε να δέχεται όλη την ώρα ενοχλητική αλληλογραφία.
6. Επικοινωνήστε με τους τοπικούς μάρτυρες του Ιεχωβά και ενημερώστε τους ότι το υποψήφιο θύμα ενδιαφέρεται πολύ για την θρησκεία τους και πείστε τους ότι το να τον
προσηλυτίσουν είναι απλά θέμα μερικών επισκέψεων στο σπίτι του.
7. Αν έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό του,είτε σταθερό είτε κινητό, αλλάξτε τους κωδικούς και στην συνέχεια προσθέστε υπηρεσίες που κοστίζουν αρκετά(όπως για παράδειγμα ίντερνετ για κινητό).
8. Αναφέρετε στην αστυνομία ότι το αυτοκίνητο του υποψήφιου θύματος είναι κλεμμένο ώστε την επόμενη φορά που θα τον δει ένας αστυνομικός να οδηγεί,θα τον σταματήσει.
9. Αν έχετε πρόσβαση στον αυτόματο τηλεφωνητή του υποψηφίου θύματος,αλλάξτε τον τηλεφωνητή με κάτι ακατάλληλο,όπως για παράδειγμα αυτόματο τηλεφωνητή με φωνή και λόγια από ροζ τηλέφωνα.
10. Βγάλτε όλα τα άπλυτα του/της στην φόρα (φωτογραφίες,ποινικό μητρώο,κ.τ.λ.) στους γονείς του υποψηφίου θύματος ή άλλους συγγενείς αν μπορείτε να βρείτε την διεύθυνσή τους ή το email τους.

ΟΙ 14 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!!


1. Αν θεωρείτε πως είστε χοντρές, πιθανότατα είστε. Μην ρωτάτε εμάς.

2. Το κλάμα είναι εκβιασμός.

3. Αν κάτι από αυτά που είπαμε μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους και ο ένας από αυτούς σας στεναχωρεί ή σας νευριάζει, εμείς εννοούσαμε τον άλλον.

4. Όταν ρωτάμε τι έχετε και απαντάτε "τίποτα", θα αντιδρούμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το ξέρουμε ότι λέτε ψέμματα, αλλά δεν αξίζει τη μουρμούρα.

5. Το ναι και το όχι είναι δύο απόλυτα αποδεκτές απαντήσεις για σχεδόν όλες τις ερωτήσεις.

6. Έχετε αρκετά ρούχα.

7. Έχετε υπερβολικά πολλά παπούτσια.


8.
Μάθετε να χρησιμοποιείτε το καπάκι της τουαλέτας. Είστε μεγάλα κορίτσια. Αν είναι σηκωμένο, τότε απλά κατεβάστε το. Το χρειαζόμαστε πάνω, το χρειάζεστε κάτω. Αλλά δεν ακούσατε ποτέ να σας παραπονιόμαστε ότι το αφήνετε κάτω!

9. Τα ψώνια ΔΕΝ είναι άθλημα. Και όχι, δεν πρόκειται ποτέ να το σκεφτούμε με αυτόν τον τρόπο.

10. Ζητήστε αυτό που θέλετε. Και για να είμαστε ξεκάθαροι: τα διακριτικά υπονοούμενα δεν πιάνουνε! Τα αδιάκριτα υπονοούμενα δεν πιάνουνε! Τα ξεκάθαρα υπονοούμενα μαντέψτε τι...ΔΕΝ πιάνουνε!!! Απλά πείτε το!

11. Μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε κάτι, ή να μας εξηγήσετε πως θέλετε να το κάνουμε. Όχι και τα δύο. Αν ήδη ξέρετε τον καλύτερο τρόπο να το κάνετε, απλά κάντε το μόνες σας.

12. Ο πονοκέφαλος που κρατάει 17 μήνες, είναι πρόβλημα. Δείτε ένα γιατρό.

13. Ό,τι κι αν είπαμε πριν 6 μήνες είναι μη δεκτό σε ένα καβγά. Στην πραγματικότητα, όλα τα σχόλια ακυρώνονται μετά από 7 μέρες.

14. Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτό το κείμενο. Ναι, το ξέρω, πρέπει να κοιμηθώ στον καναπέ σήμερα, αλλά, ξέρετε, τους άντρες δεν τους ενοχλεί κάτι τέτοιο, είναι σαν
camping!

300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ''ΝΤΟΥ'' ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ


Απεργία πείνας ξεκινούν 300 μετανάστες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ζητώντας να νομιμοποιηθούν οι ίδιοι αλλά και όλοι οι μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Οι  μετανάστες έφτασαν το πρωί της Κυριακής από τα Χανιά στο λιμάνι του Πειραιά.

Πολλοί από αυτούς εγκαταστάθηκαν στο χώρο του πεζόδρομου της Μασσαλίας στην Νομική Σχολή, αφού προηγουμένως νεαρά άτομα τους διευκόλυναν σπάζοντας τις ενδιάμεσες πόρτες του κτιρίου τις οποίες είχαν χτίσει οι πρυτανικές αρχές ενώ κάποιοι άλλοι ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μετάδωσε το Mega, ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στην Νομική, υπάρχουν και άνθρωποι άρρωστοι σε άθλια κατάσταση. Γίνεται λοιπόν μια προσπάθεια να μεταφερθούν σε άλλο κτίριο ως την Παρασκευή που τους έχουν δώσει προθεσμία οι πρυτανικές αρχές.

Σε ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης» αναφέρεται ότι η απεργία πείνας «αποτελεί απάντηση στην κρατική επιχείρηση διαίρεσης των εργαζομένων, εξαίρεσης δικαιωμάτων, κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού».

Αντιδράσεις φοιτητικών παρατάξεων

 Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, η οποία και πρόσκειται στην κυβέρνηση, με ανακοίνωσή της, καταγγέλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της ΑΡ.Εν, δηλαδή του κομματικού της βραχίονα στα πανεπιστήμια, γιατί "αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα".

Η ΠΑΣΠ αν και εκφράζει την αλληλεγγύη της στους μετανάστες, ωστόσο, τονίζει ότι "σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως κάποιοι επιμένουν να αντιλαμβάνονται την αλληλεγγύη με όρους μικροκομματικής σκοπιμότητας".

Και η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαφωνεί με την κατάληψη του κτιρίου και επισημαίνει:

"Υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση είναι τα μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ. και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό, οι οποίοι χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη".

Ανοίγουν τα φαρμακεία των νοσοκομείων


Στο άνοιγμα των φαρμακείων των νοσοκομείων για τη διάθεση φαρμάκων σε ανήμπορους και ασθενείς με χρόνια νοσήματα προχωρά το υπουργείο Υγείας για να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες από τις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών.
Η αρχή θα γίνει με τα νοσοκομεία του Πειραιά, όπου ήδη διαπιστώθηκε μεγάλο πρόβλημα στην προμήθεια φαρμάκων, καθώς τα φαρμακεία είναι κλειστά και όσα εφημερεύουν δεν δέχονται συνταγές ασφαλισμένων από Ταμεία που τους οφείλουν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας τα φαρμακεία των νοσοκομείων θα προμηθευτούν 89 ακριβά φάρμακα και άλλα 300 σκευάσματα από τη φαρμακαποθήκη του ΙΚΑ, τα οποία θα τα διαθέτουν κατά προτεραιότητα σε χρονίως πάσχοντες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ανοίγουν τα φαρμακεία των νοσοκομείων Τζάνειο, Μεταξά, Κρατικό Νίκαιας και Λοιμωδών, τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα.
Εντωμεταξύ, μετά από ελέγχους του Υπουργείου Υγείας, διαπιστώθηκε ότι στις περιοχές του Πειραιά εφημερεύουν μόνο 16 από τα 500 φαρμακεία και γι αυτό ζητήθηκε από τον περιφερειάρχη να εκδώσει απόφαση ώστε να μένει ανοιχτό το  20% των φαρμακείων.
Η κόντρα υπουργείου – φαρμακοποιών εντείνεται και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην περίπτωση που οι φαρμακοποιοί επιμείνουν στις κινητοποιήσεις εξετάζεται ακόμα και η διακοπή των συμβάσεών του με τον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ). Σε αυτή την περίπτωση οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου θα πληρώνουν τα φάρμακά τους και στη συνέχεια θα αποζημιώνονται από το Ταμείο.
Στο χορό των κινητοποιήσεων αναμένεται να μπουν και οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, οι οποίοι αποφασίζουν τη στάση τους σε γενική συνέλευση το απόγευμα της Δευτέρας.

16:08 Τεράστιες ουρές στα φαρμακεία του Πειραιά


Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των κατοίκων του Πειραιά οι οποίοι σχημάτισαν ουρές για να πάρουν τα φάρμακα που τους ήταν απαραίτητα.
Μόνο πέντε ήταν τα φαρμακεία που λειτούργησαν σήμερα σε όλον του Πειραιά με αποτέλεσμα να κουραστούν συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι..
Οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν πως αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3