-->

ΤΑ 6 ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΞ


1. Τύπος ατυχήματος: είναι να μην σου μπει στο μάτι... Ωράία ήταν αλλά μετά ποιός σας ξεκολλάει; Ωράία ήταν αλλά μετά ποιός σας ξεκολλάει; Ενώ κάνεις το πιο τέλειο στοματικό στον καλό σου, εκείνος δεν κρατιέται άλλο και δεν βρίσκει σκόπιμο να σε ενημερώσει επ' αυτού, οπότε τελειώνοντας μικρή ποσότητα σπέρματος καταλήγει στο μάτι σου. Μην γελάς. Εκείνη τη στιγμή μπορεί να νιώσεις ένα κάψιμο και να πιστεύεις πως απέχεις ελάχιστα από την τύφλωση. Πώς θα το αποφύγεις: παρόλο που ο πόνος και η ερυθρότητα στο μάτι κρατά συνήθως μόνο λίγες ώρες, ο ερεθισμός του ματιού μπορεί να χειροτερέψει. Ακόμα, μια έρευνα που έγινε στο Λονδίνο έδειξε πως το σπέρμα στο μάτι μπορεί να προκαλέσει χλαμύδια του οφθαλμού. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει πως ο καλός έχει ήδη χλαμύδια, γι' αυτό και δεν χρειάζεται να φρικάρεις εντελώς αν το αγόρι σου είναι υγιές. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρατάς μια απόσταση ασφαλείας και φυσικά να κλείνεις τα μάτια όταν νιώσεις πως πλησιάζει στο σημείο χωρίς γυρισμό.
2. Τύπος ατυχήματος: της π....νας το κάγκελο (ή αλλιώς, φωτιά στα στρώματα). Μήπως να κλείναμε τα φώτα; Μήπως να κλείναμε τα φώτα; Ενώ βρισκόσασταν στην έξαψη της στιγμής το κρεβάτι έσπασε από το πολύ κούνημα, ή ακόμα χειρότερα, η βιβλιοθήκη που ακουμπούσε στο κρεβάτι άδειασε όλο το περιεχόμενό της στο κεφάλι σας, αφήνοντας σας για σουβενίρ πολλά καρουμπαλάκια! Πώς θα το αποφύγεις: απομάκρυνε τα επικίνδυνα έπιπλα και αντικείμενα από το κρεβάτι ή όποιο δωμάτιο χρησιμοποιείτε συχνά. Αν πρόκειται για τον πάγκο της κουζίνας, απομάκρυνε τα μαχαίρια ή αν είστε του ρομαντισμού, σβήσε τα κεριά, πριν ανάψουν τα αίματα και οι κουρτίνες σου.
3. Τύπος ατυχήματος: "Σιγά τον πολυέλαιο!" Ακούσατε πόσο ωραίο είναι το σεξ ενώ κάνετε κούνια ή κρεμασμένοι από τον πολυέλαιο ή στα σκαλιά, και βρέθηκες με κάταγμα και σπασμένο αστράγαλο στο ΚΑΤ. Για να μην μιλήσω για τότε που θέλατε σεξ στο μπάνιο και έφαγες τα μούτρα σου γλιστρώντας στο σαπούνι. Πώς θα το αποφύγεις: από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα αισθανθείς πως κινδυνεύεις πες το στον παρτενέρ σου. Ωραία τα ακροβατικά αλλά μέχρι εκεί που μας παίρνει. Αν πάλι δεν θέλετε να αφήσετε τη μπανιέρα, προσοχή στο υγρό πάτωμα, στα σαπούνια που πέφτουν ενώ καλό θα ήταν να επιδοθείτε στη στάση που γενικά σας αρέσει περισσότερο και σας βολεύει ως ζευγάρι.
4. Τύπος ατυχήματος: το φαινόμενο της βεντούζας Μια ιστορία για ένα μπουκάλι που κόλλησε εκεί που δεν έπρεπε την έχεις ακουστά; Ε, τα περιστατικά χειρουργείων για αντικείμενα που κόλλησαν εκεί που δεν έπρεπε κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πολλά, πάρα πολλά. Πώς θα το αποφύγεις: ο πιο σημαντικός κανόνας στη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών και βοηθημάτων είναι το να αποφεύγεις αντικείμενα που δεν έχουν σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό. Συγκεκριμένα και όσον αφορά τον πρωκτό, έχε υπόψη σου πως το έντερο είναι αρκετά ευαίσθητο και δεν έχει την ελαστικότητα που νομίζεις για να μπορείς να βάζεις ό, τι και όποτε θέλεις. Εννοείται πως η λίπανση είναι απαραίτητη.
5. Τύπος ατυχήματος: ...και γίναμε αυτοκόλλητοι! Καλοκαιρινό μπανάκι και είπατε να επιδοθείτε σε λίγο αθώο νομίζατε σεξ στο νερό. Εκτός από το φόβο του να ταπώσει το πέος μέσα στον κόλπο, υπάρχουν και τα χιλιάδες μικρόβια και βακτήρια που μπορούν να κάνουν πάρτυ στον κόλπο σου. Πώς θα το αποφύγεις: επειδή μέσα στο νερό, η φυσική λίπανση του κόλπου είναι μικρότερη, καλύτερα να αποφύγεις το υδάτινο σεξ αν δεν έχεις τη διάθεση. Καλό θα ήταν να το αποφύγεις έτσι κι αλλιώς γιατί τόσα μικρόβια που παραμονεύουν μόνο κακό θα κάνουν για λίγα λεπτά απόλαυσης. Αν πάλι του αρέσει το στοματικό σεξ εν ώρα οδήγησης, παρκάρετε το αυτοκίνητο στην άκρη και συνέχισε να εκτελείς το έργο σου. Άλλος τρόπος για να αποφύγεις να τον δαγκώσεις, να τρακάρετε ή να σου κάνεις κατά λάθος κεφαλοκλείδωμα, δεν υπάρχει. Αν τέλος, θέλετε να μυμηθείτε τις 9 1/2 εβδομάδες, με τα μέλια και τις σοκολάτες, φρόντισε να του κάνεις αποτρίχωση από πριν, γιατί ο πόνος που θα νιώσει από το κολλημένο μέλι πάνω στο δασύτριχο στήθος του, θα ξυπνήσει την πολυκατοικία ολόκληρη.
6. Τύπος ατυχήματος: από πού βγάζουμε εισιτήρια; Το κάμπινγκ σας ανέβασε τη λίμπιντο τόσο πολύ που ξεχάσατε το πόσο διαφανής είναι η σκηνή σας, με αποτέλεσμα μια ζωντανή, δωρεάν παράσταση πορνό για όλη την κατασκήνωση! Πώς θα το αποφύγεις: ή πηγαίνεις στο ξενοδοχείο, ή ο τελευταίος να κλείνει τα φώτα, το φερμουάρ και να ράβει το στόμα του πριν μπει στη σκηνή, για να μη... βγει στη σκηνή.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3