-->

Σου τη σπάει κι εσένα το Νέο Facebook Chat; (Ψήφισε στο Poll!)


Σου τη σπάει κι εσένα το Νέο Facebook Chat;
  Το Facebook μας έχει συνηθίσει πλέον να αλλάζει τακτικά διάφορα πράγματα στις διάφορες υπηρεσίες που παρέχει… Αλλαγές στην εμφάνιση των προφίλ, αλλαγές στα μηνύματα, αλλαγές στην εμφάνιση των φωτογραφιών… Αλλαγές… Αλλαγές… Τελευταία αλλαγή; Η εμφάνιση του Facebook Chat, που έχει… εξοργίσει αρκετούς χρήστες!
Πλέον το Chat (Συνομιλία) στο Facebook λειτουργεί ως εξής:
Υπάρχει μία στήλη δεξιά μόνιμη ανοιχτή με τα ονόματα των φίλων σας. Τα ονόματα που εμφανίζονται εκεί εικάζω ότι είναι των φίλων που έχετε συχνότερη επικοινωνία, όχι μόνο μέσω chat, αλλά και μέσω μηνυμάτων. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και πόσα like/comments έχετε με τους φίλους αυτούς, αφού τα ονόματα των φίλων μου που εμφανίζονται στη στήλη αυτή στο δικό μου facebook account είναι όχι μόνο άτομα που επικοινωνώ περισσότερο μαζί τους μέσω chat/μηνυμάτων, αλλά και άτομα που κάνω συχνά like/comments σε κάτι που δημοσιεύουν ή άτομα που κάνουν like/comments σε δικά μου δημοσιευμένα posts.
Πατώντας σε κάποιο από τα ονόματα ανοίγει παραθυράκι δίπλα και αυτόματα φαινόμαστε online στους φίλους μας στο chat, ενώ για να βγούμε offline χρειάζεται να κλικάρουμε στη σχετική επιλογή που υπάρχει κάτω δεξιά. Επίσης κάποιες φορές που έλαβα μήνυμα από φίλο στο Facebook, αυτό εμφανίστηκε αμέσως σε δικό του παραθυράκι κάτω δεξιά ακριβώς δίπλα στη λίστα με τους φίλους για το chat.
Αν κρίνω από τα όσα διαβάζω στα status update αρκετών φίλων μου στο Facebook, καθώς και από emails που στέλνετε εδώ στο XBLOG.gr ή σχόλια φίλων μου offline, νομίζω ότι αυτή η αλλαγή δεν αρέσει τρελά στους χρήστες του Facebook, τουλάχιστον από την Ελλάδα.
Κλασικά επίσης όπως σε κάθε μεγάλη αλλαγή ή σημαντικό συμβάν, βγαίνουν και μερικά Facebook Pages που ουδεμία σχέση έχουν με το Facebook και σου λένε ότι αν κάνεις Like και Share τη σελίδα θα μπορέσεις να επαναφέρεις το Chat στην προηγούμενη μορφή του, μην τα πιστεύετε αυτά, απλά αγνοήστε τέτοιες σελίδες, που μοναδικό σκοπό έχουν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό χρηστών που θα κάνει Like στη σελίδα και Share για να κάνουν Like και οι φίλοι των χρηστών αυτών προκειμένου να προωθήσουν διάφορα άλλα άσχετα θέματα.
Για να δούμε τι γνώμη έχουν οι αναγνώστες του XBLOG για το νέο Facebook Chat. Σας αρέσει ή όχι; Ψηφίστε στο poll που ακολουθεί!

 ας αρέσει ή όχι; Ψηφίστε στο poll που ακολουθεί!
Σ΄αρέσει το νέο Facebook Chat;
 http://www.xblog.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3