-->

Άννα Βίσση: «Είμαι φοβισμένη και λυπημένη»

Επηρεασμένη από το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας και την γενικότερη οικονομική κατάσταση είναι η Άννα Βίσση. Η ελληνίδα τραγουδίστρια, δήλωσε «φοβισμένη και λυπημένη» για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, αποκάλυψε ότι όσα συμβαίνουν δεν την αφήνουν αδιάφορη ή ανεπηρέαστη: «μοιάζει να είναι άλυτο, μοιάζει πολύ δύσκολο, και κανείς δεν ξέρει ποια είναι η σωστή απόφαση. Και αυτό είναι που μας φοβίζει όλους μας».

Μάλιστα δήλωσε διατεθειμένη να είναι από τους πρώτους που θα βοηθήσει «να ξεκινήσουμε μια κίνηση αλληλεγγύης». Άλλωστε όπως πιστεύει, «κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια κανενός. Όλοι υποφέρουμε, όλοι χάνουμε πράγματα, και χάνουμε τη διάθεση μας και την όρεξη μας για ζωή».

Αυτό που εύχεται σε όσους υποφέρουν είναι «να λήξει γρήγορα το πρόβλημα. Συμπάσχουμε όλοι και λυπάμαι πάρα πολύ σαν πολίτης αυτού του τόπου, αυτού του πλούσιου τόπου. Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που όχι απλά δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε, αλλά θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα του πλούτου -γιατί έχουμε πλούτο, παράγουμε υπέροχα πράγματα... Όπου ταξιδεύω στον κόσμο, λέω τη λέξη “Ελλάδα” και όλοι στέκονται εκστασιασμένοι».

Το ίδιο μήνυμα έστειλε και μέσω Twitter: «Εύχομαι έτσι όπως έγιναν όλα στον τόπο μας, να κάνουμε κινήσεις αλληλεγγύης να καλυτερέψουμε ο,τι μπορούμε… Η Ελλάδα είναι όμορφη και αξίζει»… 


star.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3