-->

Γιόγκα με τον κολλητό του Ματέο έκανε η Ελένη


Μπορεί τον Ματέο να μην τον βγάζει στο γυαλί της εκπομπής, όμως, πανταχού παρών στον «Καφέ» ήταν σήμερα! Πώς; Μέσω του... κολλητού του, ο οποίος τυγχάνει δάσκαλος της γιόγκα και τον είχε καλεσμένο η Ελενίτσα, που μέχρι και ρούχα άλλαξε για να γυμναστεί μαζί του!

Από την αρχή της εκπομπής μας προλόγισε η Ελένη ότι θα έχει στο πλατό -για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου δύο μήνες- τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, τότε να σας θυμίσουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, σύμφωνα με το οποίο ο yogi είναι καλός φίλος του Ματέο Παντζόπουλου και παρέδιδε μαθήματα στο ξενοδοχείο του στα Άχλα!

«Σήμερα ξαναπάμε στην yoga. Σας είχα γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη πριν από δύο μήνες και κάτι... Απλές ασκήσεις θα κάνουμε! Κάπου θα βρω κι εμένα, κάπου θα με εντάξω», είπε η παρουσιάστρια στην αρχή της εκπομπής.

Μόλις έφτασε η ώρα Χαραντινιώτη στο πλατό, η χαρά δεν περιγράφεται! Απερίγραπτη ήταν και η μοβ φόρμα που φόρεσε η Ελένη, βγάζοντας το μπλε μπλουζάκι και το λευκό παντελόνι που φορούσε. Άσε που τον βλέπαμε για μισή ώρα και βάλε...

«Τι να σας πω τώρα; Να πω ότι εδώ, ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης ήδη με έχει αναλάβει 5 λεπτά, την ώρα της μαγειρικής και με έχει ξεκινήσει. Μπήκα μέσα και τον βρήκα διπλωμένο! Συγνώμη εγώ θα τα κάνω αυτά; Είπαμε να κάνω ένα μαθηματάκι, για αρχάριους, όχι προχωρημένους», είπε η παρουσιάστρια και ζήτησε από τον καλεσμένο της να καθίσει όπως τον βρήκε εκείνη.

Δώσ’ του να συμβουλεύει ο yogi, δώσ’ του να ξαπλώνει στο στρωματάκι η Ελένη! Λωτό ο yogi; Λωτό και η Ελένη! Στα τέσσερα ο yogi; Στα τέσσερα και η Ελένη! Θα τα έβλεπε (σίγουρα πράγματα) από το σπίτι ο Ματέο αυτά και θα χαμογελούσαν ακόμα και τα μουστάκια του...

«Μήπως αυτό το έκανες για να με κομπλάρεις;», ρώτησε η Ελένη και ο yogi απάντησε πως απλά... τεντώθηκε για να είναι έτοιμος. «Μπορείς να μας δείξεις το τέντωμά σου;», συνέχισε η παρουσιάστρια και η ερώτησή της -συγνώμη κιόλας- έκανε... σόκιν υπονοούμενο!

Από τις ασκήσεις δεν έλειψε η... φιλοσοφία, με τον Χαραντινιώτη να μας εξηγεί τι είναι η asana, πώς ενώνουμε την ατομικότητά μας με την φύση και πώς επικοινωνεί το μέσα μας με το έξω μας. «Τι ωραία πού τα λες», είπε η Ελένη με τα μάτια γουρλωμένα, που ανάθεμα αν καταλάβαινε τι έλεγε ο yogi. Όχι ότι κατάλαβε η μέση Ελληνίδα νοικοκυρά από το σπίτι που έβλεπε «Καφέ», αλλά τέλος πάντων...

Βήμα βήμα της έμαθε yoga ο Χαραντινιώτης, που της έδειξε πώς να... ξεπτυχώνεται και πώς κάθονται τα καθιστικά κόκαλα!

Ο Χριστός και η Παναγιά βρε άνθρωπε! Θα μας την αποτρελάνεις την «βασίλισσα»! Αλλά τι να κάνει κι αυτή; Έρωτας βλέπεις... έρωτας!

«Καίγεσαι, στάζεις», ήταν τα σχόλια της Ελένης μετά τη yoga όταν την ρώτησαν οι συνεργάτες της. Nαι, μετά έβαλε πάλι το λευκό παντελόνι και την μπλε μπλούζα και έγινε η παρουσιάστρια που όλοι έχουμε συνηθίσει...

star.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3