-->

Kάνετε ακόμα πιο γρήγορο τον Mozilla Firefox!!



Ο Mozilla Firefox είναι -αν όχι ο γρηγορότερος- ένας από τους πιο γρήγορους web browsers. Tώρα μπορείτε να τον κάνετε ακόμα πιο γρήγορο. Με τις παρακάτω ρυθμίσεις στον Mozilla Firefox, θα δείτε σημαντικές βελτιώσεις στο άνοιγμα των ιστοσελίδων. Εάν χρησιμοποιείτε broadband σύνδεση στο Internet (π.χ. aDSL), o Firefox θα φορτώνει τις σελίδες 2-3 φορές πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για τις ρυθμίσεις, βήμα προς βήμα
Χρόνος φόρτωσης σελίδων:

1. Ανοίξτε τον Firefox και πληκτρολογήστε: about:config στην μπάρα διευθύνσεων και πατήστε Enter. Βρείτε τις παρακάτω παραμέτρους στην σελίδα που έχει ανοίξει (κάνοντας scroll down θα τις δείτε):

  • network.http.pipelining
  • network.http.proxy.pipelining
  • network.http.pipelining.maxrequests

Κανονικά ο Firefox έχει ως default το να κάνει ένα request/time (αίτημα) σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Εάν ενεργοποιηθεί το pipelining, τότε θα αυξηθούν τα requests (αιτήματα) με αποτέλεσμα την γρηγορότερη φόρτωση της ιστοσελίδας

2. Στη συνέχεια αλλάξτε τις παραμέτρους ως εξής: (Κάνοντας κλικ πάνω στην κάθε παράμετρο)

  • Αλλάξτε την παράμετρο: network.http.pipelining σε true. 
  • Την παράμετρο: network.http.proxy.pipelining σε true. 
  • Στην παράμετρο: network.http.pipelining.maxrequests δώστε ένα νούμερο γύρω στο 30.

3. Τέλος, κάντε οπουδήποτε στην σελίδα (about:config) δεξί κλικ και επιλέξτε: Nέο και στην συνέχεια: Integer. Ονομάστε το ως: nglayout.initialpaint.delay και δώστε την τιμή: 0.

Aυτή η ρύθμιση αλλάζει το χρονικό διάστημα που περιμένει ο Firefox να ενεργήσει από την στιγμή που λαμβάνει μια πληροφορία.


ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΑΦΟΡΑ!!!

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3